Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Franciza Fornetti
Last Updated: Sep 28 2022 23:46, Started by
filipxxx
, Nov 27 2006 12:54
·
0
#1
Posted 27 November 2006 - 12:54
Salutare tuturor!
Poate nu e chiar cel mai bun loc unde sa intreb, dar pentru ca ma intereseaza franciza Fornetti vroiam sa aflu cate ceva din cunostintele voastre. Cam care ar fi problemele pe care le vedeti voi in realizarea unei astfel de francize, si mai ales daca stie cineva pe ce venituri se poate miza in cazul unui volum mediu de vanzari, adica nici coada tot timpul dar nici sa bata vantul pe la tejghea ? Orice parere e binevenita dar mai ales a celor care au avut legatura cu fenomenul. |
#2
Posted 27 November 2006 - 13:19
Franciza Fornetti merge bine, mai ales in orasele mici, insa trebuie sa vinzi destuld e mult ca sa faci bani, de aceea este ff. important sa ai un vad bun (flux mare si constant de oameni, scoli etc)
Poti face calcule rapid. Mi se pare ca adaosul era de 50% la vanzare. |
#3
Posted 27 November 2006 - 17:38
Cei de la Fornetti dau franciza numai dupa ce vad spatiul pe care il ai/ il vei inchiria.
Daca ei cred ca nu ai vad bun, nici nu poti sa incepi. Cuptorul si dospitorul cred ca este inchiriat de la ei sau in leasing, iti mai trebuie o lada frigorifica. Amenajarea spatiului o faci din banii tai, insa exact asa cum iti cere Fornetii (culori, materiale etc) Poti sa cistigi net citeva sute de euro/ cuptor/ luna. Depinzi foarte tare nu doar de vad, ci si de personal, care trebuie sa respecte atit procedurile (aici intra si timpii de dospire, coacere etc) cit si clientii. Daca mai vrei informatii iti pot da telefonul unei prietene care are o astfel de franciza intr-un judet din sudul tarii. |
#5
Posted 27 November 2006 - 21:38
Am intrat si eu pe www.fornetti.ro dar acolo va dati seama ca prezinta doar partea frumoasa a lucrurilor, nu zice nimic despre amenajare si cum sa amenajezi ca sa le placa lor. Despre ce costuri sunt dupa ce ai incheiat franciza si nici macar costurile de incheiere nu sunt clare.
@Aprilia Ar fi mult mai bine daca mi-ai putea da un email al prietenei cu Fornetti. |
#6
Posted 27 November 2006 - 21:43
http://www.fornetti.ro/contact.php aici gasesti toate mail-urile de care ai nevoie
|
#8
Posted 04 April 2007 - 13:01
filipxxx, on Nov 27 2006, 22:38, said: Am intrat si eu pe www.fornetti.ro dar acolo va dati seama ca prezinta doar partea frumoasa a lucrurilor, nu zice nimic despre amenajare si cum sa amenajezi ca sa le placa lor. Despre ce costuri sunt dupa ce ai incheiat franciza si nici macar costurile de incheiere nu sunt clare. @Aprilia Ar fi mult mai bine daca mi-ai putea da un email al prietenei cu Fornetti. salutare. ai mai aflat cate ceva? si eu ma gandesc sa iau un fornetti. m-ar ajuta foarte mult orice informatie. |
#9
Posted 06 April 2007 - 08:52
Nu vreau sa descurajez pe nimeni , insa chiar sunt curios : stiti vreun Fornetti care sa fi dat faliment ? Pentru ca eu stiu unul pana acum , cel de pe Calea Mosilor de langa Pizza Hut.
|
#11
Posted 06 April 2007 - 09:36
Decit shitnetti mai bine faci frumos o patiserie "ca pe vremuri", cu produse framintate la fata locului, nu venite congelate de la Bucifestii de Jos, fara E-uri, cu citeva masute si bere/sucuri ieftine. De mult nu am mai vazut asa ceva, si probabil ca o sa treaca multa vreme pina o sa mai vad - daca o sa mai vad - o patiserie adevarata in Romania, nu shitnetti, cacuri si alte treburi de-astea...
|
#12
Posted 06 April 2007 - 09:58
KodrutZ, on Apr 6 2007, 10:36, said: Decit shitnetti mai bine faci frumos o patiserie "ca pe vremuri", cu produse framintate la fata locului, nu venite congelate de la Bucifestii de Jos, fara E-uri, cu citeva masute si bere/sucuri ieftine. De mult nu am mai vazut asa ceva, si probabil ca o sa treaca multa vreme pina o sa mai vad - daca o sa mai vad - o patiserie adevarata in Romania, nu shitnetti, cacuri si alte treburi de-astea... pacat ca se vb de cativa ani de o...imi scapa acum....aderare. la o lipire....nuuu, uniune. uniunea europeana. pe scurt, nu prea mai ai voie sa faci produse la botul calului. trebuie sa ai laborator specializat, cred ca in alta locatie decat cea in care vinzi. iar laboratorul ala sa nu-ti inchipui ca inseamna 2 chiuvete si un facalet... |
#13
Posted 06 April 2007 - 13:31
born2lose, on Apr 6 2007, 10:58, said: pacat ca se vb de cativa ani de o...imi scapa acum....aderare. la o lipire....nuuu, uniune. uniunea europeana. pe scurt, nu prea mai ai voie sa faci produse la botul calului. trebuie sa ai laborator specializat, cred ca in alta locatie decat cea in care vinzi. iar laboratorul ala sa nu-ti inchipui ca inseamna 2 chiuvete si un facalet... Deah, si uite asa se duc naibii amintirile din copilarie...mentionez ca nu am facut nici o toxinfectie alimentara vreodata de la "2 chiuvete si un facalet", insa m-am rastit la pantofi o data dupa o vizita la McDonalds (nu, nu mincasem 7 meniuri extra-large, ci doar un burger nenorocit). |
#14
Posted 07 April 2007 - 21:45
#15
Posted 07 April 2007 - 21:51
in legatura cu ce ai spus mai sus,intamplator cunosc reprezentanta fornetti din bucuresti absolut fiecare persoana care lucreaza acolo de la botezatu anca director regional pana la cristian rosioru marketing sau lia zidaroiu secretara.si cunosc si situatia multor magazine fornetti special bucuresti.magazinul acela a dat faliment din cauza ca proprietarul de la care era inchiriat spatiul de fapt nu era proprietar au fost neintelegeri in leg cu adevaratul proprietar si s a reziliat contractul cu chiriasul.o concluzie in legatura cu fornetti:se castiga in functie de vad.ptr orice intrebare in leg cu fonetti george_8323 id de messenger.i
P.S. in legatura cu magazinul din regie....sincer nu stiu nimic. |
|
#16
Posted 22 April 2008 - 14:40
Salut, sunt interesata de o franciza gen fornetti sau auguri, am intrat pe site-ul lor si am citit conditiile de cumparare a francizei dar pe mine ma intereseaza informatii de la cineva care are astfel de franciza, daca e rentabila, cam cat reusesti sa scoti pe luna si alte detalii pentru un incepator. Va multumesc si astept sa-mi raspunde-ti
Salut, sunt interesata de o franciza gen fornetti sau auguri, am intrat pe site-ul lor si am citit conditiile de cumparare a francizei dar pe mine ma intereseaza informatii de la cineva care are astfel de franciza, daca e rentabila, cam cat reusesti sa scoti pe luna si alte detalii pentru un incepator. Va multumesc si astept sa-mi raspundeti |
#17
Posted 03 October 2008 - 15:52
bococita, on Apr 22 2008, 15:40, said: Salut, sunt interesata de o franciza gen fornetti sau auguri, am intrat pe site-ul lor si am citit conditiile de cumparare a francizei dar pe mine ma intereseaza informatii de la cineva care are astfel de franciza, daca e rentabila, cam cat reusesti sa scoti pe luna si alte detalii pentru un incepator. Va multumesc si astept sa-mi raspunde-ti Salut, si pe mine ma tenteaza aceasta franciza. Tot timpul vad coada la chioscurile cu Fornetti. Aveti idee ce profit mediu poti scoate lunar dintr-o astfel de afacere? |
#18
Posted 03 October 2008 - 16:38
divinity_ro, on Oct 3 2008, 16:52, said: Salut, si pe mine ma tenteaza aceasta franciza. Tot timpul vad coada la chioscurile cu Fornetti. Aveti idee ce profit mediu poti scoate lunar dintr-o astfel de afacere? Profitul depinde de rulajul vanzarilor. La o astfel de afacere cel mai mult conteaza vadul comercial. Pt ca lumea deja stie produsele Fornetti. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users