Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...

Modul alimentare rulou/jaluzea ex...
 

Frontul National Anti-Reptilian

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
180 replies to this topic

Poll: Frontul National Anti-Reptilian (88 member(s) have cast votes)

Ce parere aveti despre cei care cred in astfel de lucruri?

  1. Sunt bolnavi psihic care ar trebui tratati de urgenta (33 votes [37.50%])

    Percentage of vote: 37.50%

  2. Sunt niste excentrici inofensivi care ar trebui lasati in pace (33 votes [37.50%])

    Percentage of vote: 37.50%

  3. Sunt oameni obisnuiti, iar ideile lor ar putea contine o doza de adevar (7 votes [7.95%])

    Percentage of vote: 7.95%

  4. Sunt adevaratii eroi ai neamului, iar cei care nu ii iau in serios sunt niste ignoranti (15 votes [17.05%])

    Percentage of vote: 17.05%

Vote

#19
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 08.06.2005

View Postmars0212, on Nov 2 2006, 09:54, said:

Va dati seama ce isterie o sa fie la sediul MISA dupa holloween, invazia a inceput :D
Da, am vazut tot felul de reptilieni, vrajitorienieni, mortieni, de toate. Astia ne-au luat prin surprindere, au venit toti odata, cu vreo cursa spatiala la clasa a II a.
Sariti oameni buni. Puneti mana pe topoare!!!  :lol:  :bandit:
Mai era unul aici cu Clitorisieni si alte natii. Astia vor sa faca specula. Investesc in Romania acum, ca e mai ieftin, cu 2 luni inainte de integrare. :peacefingers:

Asta e topic de FUN. Din categoria marei gradina si multi sar gardul. ;)

#20
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Mai sunt si gorilienii si vulturienii care au declarat razboi bivolarienilor.
La arme!

#21
radumiki

radumiki

    funny content creator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 23,636
  • Înscris: 13.10.2003
Ca reptilienii pot fi considerati niste ciudati, sunt de acord.
Frontul Popular Anti-Reptilian este o expresie amuzanta. Imi aminteste de alt ,,Front'' de salvare nationala care a degenerat intr-unul de hotie nationala.
Sa nu ne jucam cu cuvintele, nu exista nici un ,,front'', exista pareri pro si contra. Atat...  :)

Edited by radumiki, 02 November 2006 - 10:29.


#22
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Postradumiki, on Nov 2 2006, 21:28, said:

Ca reptilienii pot fi considerati niste ciudati, sunt de acord.
Frontul Popular Anti-Reptilian este o expresie amuzanta. Imi aminteste de alt ,,Front'' de salvare nationala care a degenerat intr-unul de hotie nationala.
Sa nu ne jucam cu cuvintele, nu exista nici un ,,front'', exista pareri pro si contra. Atat...  :)
cum sa nu fie un front? nu vezi ca e si national ? ce mai patrioti terienii astia ( cu un singur r, sa se delimiteze de astilalti terrieni  :D ).

un topic de fun . rasu-plansu . cand te gandesti ca unii nu platesc intretinerea ca administratorul e reptilian.

@naga: bivo s-a uitat la stargate prea mult. acuma se crede inteligenta superioara si bantuie zona ferentari 51 si gaseste conspiratii.

parca bivo din 3 in 3 luni venea cu descoperiri uimitoare si senzationale de care nu mai auzea nimeni dupa aia.

un fel de dan diaconescu in direct prin telepatie.

#23
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005
Cateva citate de pe site-ul lui Lorin Fortuna:

http://www.lorin-for...ntari/index.php

Comunicat din partea Conducerii Departamentului Mondial de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice Luminoase

   Comunicat din partea Conducerii Departamentului Mondial de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera
Avand in vedere ca in urmatoarea perioada temporala exista, in calendarul astral, datele: 06.06.17; 13.06.17; 23.06.17; 24.06.17; echivalente datelor calendaristice gregoriene: 26.05.2006, respectiv: 02.06.2006, respectiv: 12.06.2006, respectiv: 13.06.2006, in care Civilizatia gravitationala de tip reptilian-luciferic, din cadrul Planetei Tera, detine o superioritate numerologica considerabila, comparativ cu Civilizatia luminoasa, din cadrul Planetei Tera, si, drept consecinta, este de asteptat ca, in aceste date, sa se intreprinda actiuni importante de agresiune ezoterica si, mai ales, de agresiune fizica, in cadrul Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera, Conducerea Departamentului Mondial de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera a hotarat realizarea urmatoarelor actiuni preventive de aparare ezoterica:
1. Activarea corespunzatoare a Crucilor Energetice Luminoase a fiintelor colective teritoriale fizice (Continente, Tari, Localitati) in zilele anterioare datelor metionate, in care se preconizeaza realizarea unor actiuni agresive importante, din partea Conducerii Civilizatiei gravitationale-luciferice.
2. Dezactivarea corespunzatoare a Crucilor energetice gravitationale a fiintelor colective teritoriale fizice mentionate anterior, in datele anterior mentionate.
3. Realizarea altor actiuni de aparare ezoterica specifice, in afara celor mentionate anterior, in zilele anterioare datelor mentionate, precum si in datele mentionate.
4. Realizarea de actiuni concertate de tip: rugaciuni specifice, consonante in ora astrala 10 (echivalenta intervalului temporar dintre orele gregoriene 21 si 23), in ziua anterioara, precum si in ziua in cauza, dar la ora astrala 6 (echivalenta intervalului temporar dintre orele gregoriene 13 si 15), referitor la datele mentionate anterior.
5. Realizarea de actiuni specifice de aparare ezoterica prin: iubire afectiv-sexuala, consonanta in aceleasi zile si intervale temporale orare, ca cele mentionate anterior.
6. Agresarea energetica pana la neutralizare a tuturor fiintelor individuale gravitationale-luciferice, depistate ca realizeaza actiuni de agresiune energetica in datele mentionate anterior.
7. Atentionarea corespunzatoare a Conducerilor altor fiinte colective sociale fizice (institutii, organizatii, asociatii), cunoscute ca manifestandu-se in mod combatant impotriva civilizatiei gravitationale luciferice.
8. Trecerea la regimul de aparare ezoterica prin: rugaciuni specifice, precum si prin: iubire afectiv-sexuala, consonante in ultima zi a fiecarei decade, precum si in ultima zi a fiecarei zodii (luni), din cadrul calendarului astral, specific anului astral 17, in curs, in cadrul orei astrale 10 (intervalul temporar cuprins intre orele gregoriene 21 si 23), precum si in alte zile cu avantaj important, respectiv dezavantaj important, numerologic, pentru Civilizatia Luminoasa, din cadrul Planetei Tera, care vor fi mentionate, in mod distinct, in viitor, pana la neutralizarea deplina a Civilizatiei gravitationale-luciferice, din cadrul Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera.



Comunicat
  
   Conducerea departamentului mondial "Mihai Eminescu" de aparare ezoterica a Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera face cunoscut ca datorita faptului ca s-a incheiat o alianta intre Conducerea Civilizatiei luminoase din cadrul Planetei Tera si Conducerea reprezentantilor Civilizatiei gravitationale, de origine reptiliana, care a sprijinit civilizatia gravitationala "luciferica", pe Planeta Tera, alianta care prevede retragerea tuturor fiintelor omenesti de natura reptiliana, din cadrul Lumii Fizice luminoase a Planetei Tera, pana la data de 18.12.2006 (calendar gregorian), respectiv 30.12.17 (calendar astral), inclusiv si incetearea agresiunii energetice individuale si colective dintre cele doua parti civilizationale, aflate in conflict, pana la data incheierii aliantei, Combatantii ezoterici ai Departamentului mondial "Mihai Eminescu" vor inceta, in consecinta, actiunile de agresiune energetica, la nivel individual si colectiv impotriva fiintelor individuale si colective omenesti, de natura reptiliana, cu referire la reprezentantii reptilieni care au sprijinit civilizatia "gravitationala luciferica". In continuare apararea ezoterica a Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera se va face prin actiuni ezoterice de aparare si agresiune, individuala si colectiva, doar impotriva fiintelor individuale, respectiv colective, omenesti, gravitationale, de natura "luciferica". In cazul in care combatantii ezoterici ai Civilizatiei luminoase vor constata ca sunt agresati energetic, la nivel individual, sau colectiv, din partea unor fiinte individuale, sau colective, avand animatori existentiali, respectiv coordonatori existentiali, de origine extraterestra, de tip reptilian, sunt indreptatiti sa raspunda cu actiuni de aparare si agresare energetica pana la neutralizarea adversarilor.

#24
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Daca si rudotelul se da cu reteta...grav.

Trecerea la regimul de aparare ezoterica prin: rugaciuni specifice, precum si prin: iubire afectiv-sexuala

Daca ne pun femei la dispozitie, ne inrolam si noi. Sunt de acord cu mijloacele astea de aparare.

Edited by landscape10, 02 November 2006 - 10:39.


#25
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006
:roflmaofast:  :roflmaofast:

naga mai opreste-te cu articole din astea ca ma vede seful ca tremur de ras si nu-i bine! sau o fi si el reptilian!  :huh:

eu pot sa jur ca acu 2 nopti cand veneam de la conferinta "carciuma satului, departament mondial de aparare ezoterica" am dat in mijlocul santului de 2 marmoteni din astia care tot inveleau ciocolata cu staniol .

#26
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 08.06.2005

View Postturbo trabannt, on Nov 2 2006, 10:39, said:

eu pot sa jur ca acu 2 nopti cand veneam de la conferinta "carciuma satului, departament mondial de aparare ezoterica" am dat in mijlocul santului de 2 marmoteni din astia care tot inveleau ciocolata cu staniol .
Foarte tare. Si era si un ursar( din galaxia Ursa Major) care facea bule la ciocolata aerata.

#27
Thot31

Thot31

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 11.09.2006

View PostNaga, on Nov 2 2006, 10:35, said:

Cateva citate de pe site-ul lui Lorin Fortuna:

http://www.lorin-for...ntari/index.php

Comunicat din partea Conducerii Departamentului Mondial de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice Luminoase

   Comunicat din partea Conducerii Departamentului Mondial de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera
Avand in vedere ca in urmatoarea perioada temporala exista, in calendarul astral, datele: 06.06.17; 13.06.17; 23.06.17; 24.06.17; echivalente datelor calendaristice gregoriene: 26.05.2006, respectiv: 02.06.2006, respectiv: 12.06.2006, respectiv: 13.06.2006, in care Civilizatia gravitationala de tip reptilian-luciferic, din cadrul Planetei Tera, detine o superioritate numerologica considerabila, comparativ cu Civilizatia luminoasa, din cadrul Planetei Tera, si, drept consecinta, este de asteptat ca, in aceste date, sa se intreprinda actiuni importante de agresiune ezoterica si, mai ales, de agresiune fizica, in cadrul Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera, Conducerea Departamentului Mondial de Aparare Ezoterica a Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera a hotarat realizarea urmatoarelor actiuni preventive de aparare ezoterica:
1. Activarea corespunzatoare a Crucilor Energetice Luminoase a fiintelor colective teritoriale fizice (Continente, Tari, Localitati) in zilele anterioare datelor metionate, in care se preconizeaza realizarea unor actiuni agresive importante, din partea Conducerii Civilizatiei gravitationale-luciferice.
2. Dezactivarea corespunzatoare a Crucilor energetice gravitationale a fiintelor colective teritoriale fizice mentionate anterior, in datele anterior mentionate.
3. Realizarea altor actiuni de aparare ezoterica specifice, in afara celor mentionate anterior, in zilele anterioare datelor mentionate, precum si in datele mentionate.
4. Realizarea de actiuni concertate de tip: rugaciuni specifice, consonante in ora astrala 10 (echivalenta intervalului temporar dintre orele gregoriene 21 si 23), in ziua anterioara, precum si in ziua in cauza, dar la ora astrala 6 (echivalenta intervalului temporar dintre orele gregoriene 13 si 15), referitor la datele mentionate anterior.
5. Realizarea de actiuni specifice de aparare ezoterica prin: iubire afectiv-sexuala, consonanta in aceleasi zile si intervale temporale orare, ca cele mentionate anterior.
6. Agresarea energetica pana la neutralizare a tuturor fiintelor individuale gravitationale-luciferice, depistate ca realizeaza actiuni de agresiune energetica in datele mentionate anterior.7. Atentionarea corespunzatoare a Conducerilor altor fiinte colective sociale fizice (institutii, organizatii, asociatii), cunoscute ca manifestandu-se in mod combatant impotriva civilizatiei gravitationale luciferice.
8. Trecerea la regimul de aparare ezoterica prin: rugaciuni specifice, precum si prin: iubire afectiv-sexuala, consonante in ultima zi a fiecarei decade, precum si in ultima zi a fiecarei zodii (luni), din cadrul calendarului astral, specific anului astral 17, in curs, in cadrul orei astrale 10 (intervalul temporar cuprins intre orele gregoriene 21 si 23), precum si in alte zile cu avantaj important, respectiv dezavantaj important, numerologic, pentru Civilizatia Luminoasa, din cadrul Planetei Tera, care vor fi mentionate, in mod distinct, in viitor, pana la neutralizarea deplina a Civilizatiei gravitationale-luciferice, din cadrul Lumii Fizice Luminoase a Planetei Tera.
Ce cruciada o sa fie...Vorba ta Naga: "unde e psihiatrul ala sadic care nu il indoapa cu medicamente pe Lorin Fortuna...?"

#28
lupiibah

lupiibah

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 21.09.2006
Am impresia ca oamenii care au scris articolele respective chiar cred ce spun...

#29
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View PostThot31, on Nov 2 2006, 10:45, said:

Ce cruciada o sa fie...Vorba ta Naga: "unde e psihiatrul ala sadic care nu il indoapa cu medicamente pe Lorin Fortuna...?"

Adaptare dupa faza aia cu halatul: "Unde-s bulinele? Unde-s bulinele?" :P   :bigwhitegrin: :w00t:

#30
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Postlupiibah, on Nov 2 2006, 21:48, said:

Am impresia ca oamenii care au scris articolele respective chiar cred ce spun...
buna dimineata! normal, ca sunt spalati pe creier cu pipi si altele.

iti dai seama cum stau astia la vulcanii noroiosi cu bata in mana sa pandeasca reptilianul cand iese la suprafata...

#31
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View PostNaga, on Nov 2 2006, 10:48, said:

Adaptare dupa faza aia cu halatul: "Unde-s bulinele? Unde-s bulinele?" :P   :bigwhitegrin: :w00t:

Pardon, ala cu halatul spunea "Cat e?" nu "unde e?". M-a lasat memoria din cauza impresiei puternice lasate de comunicatele alea de nivel mondial. :w00t:  :worthy: Sau or fi de vina atacurile alea energetice ale lui Fortuna & co? :huh:  :P

View Postturbo trabannt, on Nov 2 2006, 10:50, said:

iti dai seama cum stau astia la vulcanii noroiosi cu bata in mana sa pandeasca reptilianul cand iese la suprafata...

Mai tii minte invitatiile lui rakoczy bacsi adresate misanilor, alea referitoare la anumite pesteri din Secuime? :naughty:  :bigwhitegrin:

#32
$eb

$eb

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 08.06.2005
"8. Trecerea la regimul de aparare ezoterica prin: rugaciuni specifice, precum si prin: iubire afectiv-sexuala, consonante in ultima zi a fiecarei decade, precum si in ultima zi a fiecarei zodii (luni)..."

Pai cum sa u te implici la mesajele astea mondiale ezoterice. Mai ales cand trebuie sa pui umarul si sa contracarezi cu IUBIRE AFECTIV-SEXUALA.  :P

#33
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Post$eb, on Nov 2 2006, 21:56, said:

[IUBIRE AFECTIV-SEXUALA.  :P
este fie afectiva fie sexuala iubirea. depinde la care capat al organului te-a pus guru sa stai  :D

#34
Archon

Archon

    PredaTerminatorMan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,187
  • Înscris: 14.06.2005
Cand vad ce le mai trazneste mintea unora imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Idiotii aia au incercat macar sa se uite la o emisiune pe discoveri? Sau te pomenesti ca e interzis de marelegurubivolar?  :death:

#35
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View PostArchon, on Nov 2 2006, 11:09, said:

Cand vad ce le mai trazneste mintea unora imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Idiotii aia au incercat macar sa se uite la o emisiune pe discoveri? Sau te pomenesti ca e interzis de marelegurubivolar?  :death:

Pai nu ai citit in articolul lui Bivolaru despre marele "microbiolog" Burisch ca mass-media e controlata de super-extra-maleficii alieno-masoni?  :) Asa ca rezulta de acolo ca si Discovery cica e evil. :P

http://www.yogaesote...i...062&lang=RO

Membrii de la vârful acestei puternice organizații oculte planetare, care sunt FRANCMASONII, păstrează cu foarte multă grijă aceste tehnologii ultrasecrete (care implică printre altele anumite modalități de influențare și control ce se exercită în mod insidios la nivel psiho-mental, în masă, prin intermediul computerelor, al televiziunii, radioului și al INTERNETULUI) care sunt ținute departe de ochii publicului, folosindu-le în același timp doar ei în scopuri malefice. Tratatul amintit mai sus le oferă extratereștrilor autorizația de a răpi ființe umane în vederea unor experiențe cumplite.

#36
Archon

Archon

    PredaTerminatorMan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,187
  • Înscris: 14.06.2005
Asta e. Mintea mea e mai inceata. Mai slaba la procesarea informatiilor. Dar daca iluminatii astia stiu atatea, de ce naiba nu produc o dovada "solida?" Chiar ne cred idioti? Sa inghitim orice mizerie, asa, fara nici o dovada? numai fiindca asa zice maaaaaaaAaaaaaaarele bivolar?!?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate