Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 Recomandare bicicleta e-bike 20&#...

Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?
 Wc Geberit

Routere detinute in trecut si in ...

Teii din fața casei

E-Mail in serie prin Excel si Out...
 

Frontul National Anti-Reptilian

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
180 replies to this topic

Poll: Frontul National Anti-Reptilian (88 member(s) have cast votes)

Ce parere aveti despre cei care cred in astfel de lucruri?

  1. Sunt bolnavi psihic care ar trebui tratati de urgenta (33 votes [37.50%])

    Percentage of vote: 37.50%

  2. Sunt niste excentrici inofensivi care ar trebui lasati in pace (33 votes [37.50%])

    Percentage of vote: 37.50%

  3. Sunt oameni obisnuiti, iar ideile lor ar putea contine o doza de adevar (7 votes [7.95%])

    Percentage of vote: 7.95%

  4. Sunt adevaratii eroi ai neamului, iar cei care nu ii iau in serios sunt niste ignoranti (15 votes [17.05%])

    Percentage of vote: 17.05%

Vote

#1
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005
Lucrurile pe care le voi posta ma jos ar putea sa para multora ca fiind doar o gluma proasta sau poate una extrem de amuzanta, insa povestea asta are si o parte tragica datorata faptului ca in prezent exista mii de oameni care iau astfel de bazaconii in serios. Iar lucrul asta s-a intamplat dintr-un singur motiv: faptul ca respectiva poveste apocalipticoida a primit un gir de autenticitate din partea unui personaj celebru in Romania si anume Gregorian Bivolaru.
Userii care au mai intrat pe topicurile dedicate subiectului MISA poate isi aduc aminte faptul ca de un an incoace au tot facut furori pe acolo cativa useri cursanti MISA care veneau mereu cu tot felul de povesti despre evreii mancatori de copii (la propriu), conspiratii masonice, Pamantul gol pe dinauntru (si populat pe sub scoarta, bineinteles ;) ), alieni malefici si deja celebrii (pe respectivele topicuri) reptilieni. Numai ca pana acum cateva zile era vorba in principal de cativa useri izolati care raspandeau astfel de idei. In prezent insa, astfel de idei paranoido-sf-istice au aparut intr-un articol de pe site-ul yogaesoteric, principalul mijloc de propaganda al MISA. Iar daca a aparut un astfel de material pe yogaesoteric, este destul de sigur ca a aparut cu aprobarea lui Bivolaru. Iar daca Bivolaru sustine chiar si o asemenea aberatie, din zecile de mii de cursanti MISA se gasesc in mod sigur cateva mii care sa o creada orbeste.
Adevarul e ca oricat de obisnuit eram cu povestile conspirationist-apocaliptice specifice MISA-ei, articolul asta despre reptilieni m-a lasat masca si pe mine. :)

Sunt curios sa vad ce opinii veti avea dupa ce veti citi articolul. :peacefingers:  

http://www.yogaesote...l...O&item=4425

Propagandă reptiliană pe străzile Bucureștiului

de Mihaela Gheorghiu


În ultimele zile Bucureștiului a fost invadat de o mulțime de afișe publicitare, în care apar doi monștri hidoși, îmbrăcați într-un fel de costume de astronaut. Aceștia sunt fotografiați în fața clădirii Ateneului și țin o pancartă pe care scrie:”Vrem. Ajutăm. Aici să ascultăm problemele tale”. Afișele respective se găsesc, deloc întâmplător, în toate zonele frecventate de un mare număr de oameni: în stațiile de autobuz și de metrou, în vecinătatea universităților, în piețele și pe bulevardele din centrul Bucureștiului. Trecătorii se opresc și citesc nedumeriți sloganul țipător de pe afiș: „Omenirea are nevoie de EI”. Apoi pleacă mai departe fără să înțeleagă nimic. O bătrână își face cruce speriindu-se de hidoșenii.  Un grup gălăgios de tineri vociferează: „Cool! E cu extratereștri!”. Oare câți din cei care îl văd îi înțeleg semnficația?

Omenirea NU are nevoie de “EI”!

În colțul de jos al afișului citim: “Dovezi că au mai ajutat Pământul ai zilnic pe Discovery Channel. Urmărește emisiunile care le sunt dedicate”. Să fie vorba despre o reclamă la o serie de emisiuni având ca subiect extratereștrii? Sau e de fapt o reclamă chiar pentru extratereștrii „reptilieni”? Cineva se străduiește foarte mult să îi convingă pe oameni că extratereștrii de tipul celor din afiș ajută omenirea să evolueze. Spre ce? Se vede peste tot în jur. Din cauza “ajutorului” lor, ceea ce este bun, frumos, armonios, spiritual pe această planetă este permanent amenințat de războaie, violențe, crime, droguri, teroare, manipulare și minciună. Din cauza lor, ființele umane, care prin natura lor aspiră să evolueze spiritual, sunt continuu deturnate și împiedicate prin toate ororile posibile să avanseze pe acest drum. În schimb, li se oferă tot felul de tentații și capcane karmice, alături de “proteze” tehnologice care amenință acum chiar echilibrul Terrei.
În spatele acestei campanii desfășurate sub masca unui nevinovat joc televizat se ascunde un program de sensibilizare a oamenilor pentru a accepta mai ușor ideea că REPTILIENII sunt niște extratereștrii buni și extrem de utili. Campania nu se desfășoară doar în România ci și în Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania, Rusia, Danemarca, Norvegia, Suedia și Polonia.

“Omenirea are nevoie de ajutor” este pretextul sub care, susțin realizatorii programului, se vizează înregistrarea unei melodii cântată de patru “staruri extraterestre”. Publicul este invitat - nici mai mult nici mai puțin - să își transforme prietenii în extratereștri, pe motiv că toți oamenii ar fi extratereștri. Numele și înfățișarea lor spun totul: Clive Salamandră și Pyrhus Inimă de broască (foto) nu sunt altceva decât REPTILIENI. Cercetătorii domeniului știu că aceștia, alături de Micii Cenușii, sunt una dintre cele mai malefice rase de extratereștri, care de-a lungul mileniilor s-au străduit să controleze omenirea și să îi împiedice evoluția spirituală.

Convingerea lor principală, că oamenii le sunt inferiori, se regăsește în inima acestei campanii. Observați spre exemplu în poza alăturată în ce postură este reprezentat omul față de extraterestru. El apare în mod intenționat ca o ființă pasivă, perplexă, prostuță față de reptilianul așezat în prim plan care poartă la gât  pe post de bijuterie un glob pământesc. Mai mult, pe siteul  asociat acestei campanii vizitatorii sunt instigați nici mai mult nici mai puțin decât să își transforme prietenii în extratereștrii!

În superioritatea lor trufașă REPTILIENII nu pun nici un moment problema crizei spirituale în care se află omenirea și asta pentru că această criză spirituală este chiar opera lor: “Evoluția biologică și progresul tehnic al omenirii amenință să stagneze.[…] Cea mai recentă încercare de a ajuta rasa umană a reunit superstarurile pop ale Galaxiei, care au înregistrat un single și un clip video, subliniind situația tehnologică dificilă în care se află rasa umană. Stelele pop ale galaxiei s-au reunit pentru un concert pentru a atrage atenția publicului asupra stării precare a Pământului și pentru a ne ajuta să revenim pe drumul spre excelență tehnologică.”

“EI” sunt cei mari dușmani ai omenirii
În ultimii ani numărul de cărți, studii, filme documentare și mărturii ale unor persoane care s-au întâlnit cu reptilieni a crescut foarte mult.  Este vorba despre mii de astfel de cazuri, izbitor de asemănătoare deși provin din diferite colțuri ale lumii. Până acum reptilienii au acționat din umbră. Acum tot mai mulți oameni s-au convins de existența lor și le cunosc faptele și metodele. În România chiar s-a constituit în luna iunie 2006 un Front Național Anti-reptilian. Pentru a se apăra în fața acestor tot mai numeroase dezvăluiri, reptilienii apelează acum la alte metode de manipulare. Se străduiesc să mascheze adevărul sufocându-l într-o mare de minciuni menite să le creeze o imagine favorabilă. O veche zicală populară spune că, pentru a păcăli, diavolul vrea să pară înger. Multitudinea de filme cu extratereștrii din ultima vreme face parte din acest demers. Veți înțelege cel mai bine acest lucru dacă veți cere unui copil de grădiniță să deseneze un extraterestru. Imediat o să schițeze o figură asemănătoare cu ET, personajul din filmul cu același nume, creat după prototipul Micilor Cenușii și apoi o să vă povestească ce drăguți și simpatici sunt extratereștrii. Filme precum acesta sau Alien, Războiul stelelor, Ziua indepedenței, Mario Brothers sau multitudinea de desene animate cu Familia Flintstone și drăgălașul ei dinozaur, Țestoasele mutante Ninja, Omul păianjen sau Batman modelează încă din copilărie mințile oamenilor, astfel încât aceștia să devină receptivi față de influența reptiliană.

În imaginea alăturată vedeți o reclamă făcută unor jocuri pe computer în Japonia, reclamă în care fiecare om duce în spate o reptilă. Imaginea nu este departe de visele cele mai ascunse ale reptilienilor. Cei care în vechime erau considerați demoni devoratori de copii, astăzi au devenit personaje de desene animate „îndrăgite” de copii. Această diferență de percepție ar trebui să ne pună pe gânduri. Reptilienii nu au stat degeaba și au muncit mult pentru a-i convinge pe oameni că „EI” le sunt de ajutor și au intenții benefice.  

Numeroși clarvăzători sunt capabili să perceapă adevărata înfățișare a acestor reptilieni și explică cum este posibil ca aceștia să își creeze o aparență umană atunci când se află printre noi. Acesta este și motivul pentru care reptilienii fac tot posibilul ca oamenii să nu își dezvolte capacitățile spirituale înnăscute, de exemplu clarviziunea. Imaginați-vă cum ar fi dacă toți oamenii, încă din copilărie, ar fi capabili să perceapă hidoasa formă subtilă pe care o au reptilienii. Acestora le-ar fi imposibil să se mai ascundă și nimeni nu ar mai cădea în capcana lor.

Tot mai mulți martori relatează cum sub ochii lor, ființe pe care le credeau oameni au căpătat înfățișarea unei reptile în momente de furie. David Icke relatează de exemplu despre un caz petrecut în SUA: ”Pe 20 iulie 1988 mai mulți oameni din Bishopville, Carolina de sud au fost terorizați de un om șopârlă fără păr, sprâncene și buze. El avea câte trei degete la fiecare mână, ochii mari ieșiți din orbite și roșii. S-au scris cinci articole despre omul șopârlă care au apărut în Los Angeles Times și Herald Examiner”. Un alt caz este cel al unor prezentatori de televiziune care în timpul unui interviu luat unui important om politic i-au văzut amândoi fața transformându-se în cea a unei reptile și apoi revenind la forma ei umană. Și mai există multe alte mărturii de acest gen.

Dacă adăugăm la toate acestea paginile din istoria Terrei în care se vorbește despre zmei, balauri, dragoni, șerpi, monștri care îi terorizau pe pământeni și le cereau sacrificii umane înțelegem că existența reptilienilor este o problemă foarte veche. Străvechile scrieri și inscripții sumeriene, egiptene, indiene, mayașe povestesc sau chiar redau în imagini astfel de ființe malefice. Ele seamănă izbitor cu ceea ce descriu martorii de astăzi. Într-un fragment din manuscrisele de la Marea Moartă  se vorbește despre „Belial, prințul întunericului sau regele răului care are o înfățișare terifiantă ca un șarpe cu față de viperă”.

Cercetători ai fenomenului precum dr. Arhtur David Horn, bio-astrofizicianul Fred Hoyle, scriitorul american David Icke, Credo Mutwa vorbesc la unison despre ființe cu piele de reptilă și sânge rece, cu ochi mari ieșiți din orbite având de multe ori pupilă verticală, cu nas turtit și gură fără buze, mâini cu patru sau șase degete acoperite de solzi și o coadă așa cum întâlnim în descrierea populară a demonilor. Reptilienii sunt descriși ca fiind foarte avansați din punct de vedere tehnologic și având o minte ascuțită, însă sunt foarte cruzi și violenți, lipsiți de compasiune și de iubire. Se hrănesc cu energii joase și le place foarte mult sângele uman, în special cel încărcat de hormonii descărcați în timpul unor stări de teroare, frică, durere, suferință. Obiceiuri umane cum ar fi vănătoarea sau hrănirea cu carnea unor animale crescute pentru a fi mâncate sunt preluate de la acești reptilieni. Ei i-au învățat pe oameni să trateze animalele așa cum ei înșiși tratează oamenii. Pentru ei ființele umane sunt ceva inferior menit să le servească drept hrană, să le satisfacă poftele inferioare și să îi slujească.

De aceea a spune că omenirea are nevoie de ei este sinonim cu a spune că un trup sănătos are nevoie de celule canceroase. Reptilenii sunt în realitate niște ființe parazite, care luptă prin toate mijloacele să își mențină „gazdele” într-o stare de pasivitate și ignoranță. De aceea ei caută să întrețină stările inferioare precum frica, furia, ura, invidia, învinovățirea, ignoranța, plăcerile și atașamentele inferioare. Cu cât oamenii vor căuta să intre în rezonanță cu stări armonioase, benefice, elevate, să manifeste iubire, compasiune, fericire, astfel de entități joase nu își vor mai găsi focare de rezonanță pe Pământ și astfel odată cu ele vor dispărea toate nenorocirile și suferințele pe care le aduc.


Bibliografie:

1. David Icke – The biggest secret
2. Arthur David Horn - Humanity’s extraterrestrial origins, ET influences on human kind biological and cultural evolution
3. John Bathhurst Deane -The worship of the serpent
4. John Rhodes – The human reptilian connection
5. Cathy o Brien mark Phillips - Trance formation of America
6. Andrew Collins  - From the ashes of angels the forbidden legacy of a fallen race
7. David Icke – Revelations of a Mother Goddess (video)
8. http://www.reptoids.com/
9. http://www.reptilianagenda.com
10. http://www.thewatche..._reptilians.htm


yogaesoteric
27 octombrie 2006


Iar ideea asta mirobolanta cu Frontul National se pare ca initial i-a venit altui personaj "excentric", Lorin Fortuna, unul dintre aparatorii MISA-ei si ai lui Bivolaru pe "celebrul" canal de televiziune OTV.
Daca nu v-a ajuns articolul misan si sunteti curiosi sa cititi si continuarea despre vulturieni, gorilieni si pestilieni, puteti gasi si alte faze haioase pe site-ul lui Fortuna. ;)

http://www.lorin-for...ntari/index.php

Edited by Naga, 01 November 2006 - 21:52.


#2
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005
Naga, al doilea vot e al meu. :)

#3
Strict

Strict

    Custom member title

  • Grup: Members
  • Posts: 5,226
  • Înscris: 07.08.2006
Cu reptilienii e amuzantă treaba, am văzut și eu Super Mario Bros. (mare porcărie de film).  Dar Lorin Fortuna e chiar tare.  Uite citate de pe site, din Obiective Fundamentale:

Quote

4. ...bla bla, precum  si constientizarea Omenirii asupra importantei inlocuirii, la nivel oficial, a calendarului gregorian, sau a altor calendare, fara valoare astrala, cu calendarul astral aferent erei zodiacale nr.  10, in curs, ca pe o reforma calendaristica fundamentala.

5. Schimbarea drapelului national (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeiesti, inactivata de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristica la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeiesti, activata in cursul erei zodiacale nr. 10, in curs, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu (orange) si verde in ordinea in care apar in spectrul luminii albe (rogvaiv): rosu, portocaliu (orange), galben, verde, albastru.

Deci simplu; schimbăm calendarul și steagul.  Dacă e să-l cred, probabil acum 2000 de ani spectrul vizibil era altul.

Nebuni nebuni, dar mă întreb dacă inofensivi.

#4
raducutzzu

raducutzzu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 17.02.2006
Nu e afisul cu sigla Discovery?

#5
Marius1989

Marius1989

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,919
  • Înscris: 09.04.2006
Pericolul reptilian și pericolul misan: două primejdii imense care amenință omenirea. Noroc că există persoane vigilente care ne apără de ele.

View PostNaga, on Nov 1 2006, 22:45, said:

Iar daca a aparut un astfel de material pe yogaesoteric, este destul de sigur ca a aparut cu aprobarea lui Bivolaru.

De unde atîta siguranță? Parcă Bivolaru nu e în România să-și supravegheze îndeaproape discipolii.

Români, lăsați-i în pace pe Băsescu, Iliescu, Bombonel, Tăriceanu & comp. Adevărata problemă a României este Gregorian Bivolaru. Dacă n-ar mai face individul ăla atîta sex, lucrurile ar merge mai bine.

#6
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View PostMarius1989, on Nov 2 2006, 04:05, said:

De unde atîta siguranță? Parcă Bivolaru nu e în România să-și supravegheze îndeaproape discipolii.

Si crezi ca trebuie sa fie in Ro ca sa supravegheze activitatea miscarii in mass-media si pe net?

View PostMarius1989, on Nov 2 2006, 04:05, said:

Români, lăsați-i în pace pe Băsescu, Iliescu, Bombonel, Tăriceanu & comp. Adevărata problemă a României este Gregorian Bivolaru.

A Romaniei nu, dar este problema catorva mii de oameni, carora le-a f***t vietile. :nonobad:

View PostMarius1989, on Nov 2 2006, 04:05, said:

Dacă n-ar mai face individul ăla atîta sex, lucrurile ar merge mai bine.

Ce simplu vezi tu lucrurile... :)  :nonobad:

#7
costaan

costaan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,683
  • Înscris: 04.01.2005
Când un individ este la ananghie, își caută 'mâna' de ajutor. Acum depinde cine i-o întinde... iar prea multă libertate, strică (grav societății).

Edited by costaan, 02 November 2006 - 09:20.


#8
raducutzzu

raducutzzu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 17.02.2006
Are au ba sigla Discovery?

#9
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View PostMarius1989, on Nov 2 2006, 15:05, said:

Pericolul reptilian și pericolul misan: două primejdii imense care amenință omenirea. Noroc că există persoane vigilente care ne apără de ele.
De unde atîta siguranță? Parcă Bivolaru nu e în România să-și supravegheze îndeaproape discipolii.
pai tre sa fie in romanica? intra in spirala de pe cartela cu roaming !  :D

de skype nu crezi ca a auzit guru?

parca acum catva timp au fost niste scandaluri in misa si gurulet via suedia a zburat cateva capete mai progresiste.

on topic: frontul national anti-reptilian  :lol:  :roflmaofast: . astupati fantanile, puturile sa nu iasa reptilianul pe acolo! nu mai dati viza la extraterestri!

ce tampiti! si pun pariu ca pun unii botu' !

cum am mai spus candva in momentul in care curulet va da coltul si se va duce la Al de Sus cu siguranta cateva sute/mii de "initiati" isi vor taia venele ca sa il urmeze pe iluminat in valhala. scenariul asta s-a mai repetat in secte de genul asta pe tot mapamondul asta plin pe dinauntru spre deosebire de unele tartacute misane.

semnat: gusterul  :naughty:

Edited by turbo trabannt, 02 November 2006 - 09:31.


#10
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View Postturbo trabannt, on Nov 2 2006, 09:27, said:

parca acum catva timp au fost niste scandaluri in misa si gurulet via suedia a zburat cateva capete mai progresiste.

True. Si nu era vorba de niste persoane oarecare din sanul miscarii ci de persoane din fruntea ierarhiei grupului. Ma refer in principal la Simona Trandafir, sotia lui Claudiu Trandafir, fost vicepresedinte al MISA, si care a fost si ea la randul ei vicepresedinta dupa ce sotul a fugit din Romania pe urmele lui Bivolaru. Dupa ce a mazilit-o Bivolaru printr-un mesaj deja celebru trimis din Suedia, ea a inceput sa isi formeze propriul grup, initiind o schisma in sanul MISA-ei.
Si alaturi de ea au mai fost maziliti si altii cu "nume sonore" pentru cursantii MISA, chiar daca sunt niste cvasi-necunoscuti pentru cei care nu au vreo legatura cu miscarea, cum ar fi Florin Stanescu, Andrei Gamulea (cel care conducea cursul de Ayurveda al MISA-ei) si chiar si Claudiu Trandafir (desi in cazul lui au fost mai mult niste aluzii si nu chiar un atac direct).

View Postturbo trabannt, on Nov 2 2006, 09:27, said:

ce tampiti! si pun pariu ca pun unii botu' !

Pai chiar pun botul destui. Tragicomic, nu-i asa? :)

Edited by Naga, 02 November 2006 - 09:36.


#11
Lowhigh

Lowhigh

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,234
  • Înscris: 26.08.2005
reptilieni? :eek: adica un fel de șopârli?   :)  io zic sa vina aia din reclama la ciocolata cu rom si sa-i duca la munca pe conspiratori.  :P

#12
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View PostNaga, on Nov 2 2006, 20:32, said:

Pai chiar pun botul destui. Tragicomic, nu-i asa? :)
mai comic mi se pare ca botistii vin dupa aia din "proprie initiativa"  si incearca sa ne "salveze " si pe noi.

extraterestrii /reptilienii nu vin in romania dintr-un singur motiv: ar ramane fara capace la ozn-uri si li s-ar fura ceasurile atomice de la mana cand se suie in autobuz.

celor care cred ca pamantul e gol pe dinuntru ii sfatuiesc sa puna mana pe o lopata si sa tot sape in jos in jos in jos.

o sa dea de ceva "caldut" , galben si lichid dar nu e pipi  :naughty:

#13
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View Postturbo trabannt, on Nov 2 2006, 09:37, said:

celor care cred ca pamantul e gol pe dinuntru ii sfatuiesc sa puna mana pe o lopata si sa tot sape in jos in jos in jos.

Pai uite ca unii chiar sunt in stare sa ia in serios ideea respectiva. :naughty:

http://www.yogaesote...i...255&lang=RO

Expediții programate în tainicul tărâm subteran al SHAMBALEI


Mulți esoteriști știu că planeta Terra este de fapt un glob cu o uriașă cavitate interioară


Două expediții unice au fost deja programate pentru 2006 și 2007


Ca un ecou semnificativ la faptul că unii exploratori au dovedit că planeta noastră are o uriașă cavitate misterioasă, ea fiind alimentată cu energie de către un soare central și fiind locuită de către o tainică civilizație foarte evoluată (printre acești exploratori amintim pe Olaf Jansen, care chiar a dovedit în secolul al XIX-lea că a vizitat această misterioasă lume  interioară și pe celebrul  amiral  Richard Evelyn Byrd, de la U.S. Navy, care la rândul lui a survolat aceste zone necunoscute în anul 1947), un pasionat cercetător al enigmelor acestei planete, pe nume Steve Currey, a lansat proiectul unei inedite expediții la Polul Nord, care este destinată să verifice dacă această teorie fascinantă va fi  validată sau nu.

Referitor la aceste aspecte tulburătoare care atestă existența acestor tărâmuri misterioase putem cita atât numeroase legende ale poporului eschimos (din Groenlanda), cât și evocarea feluritelor mărturii care există în numeroase tradiții  de pe glob. Este totodată semnificativă apariția pe Internet a câtorva fotografii tulburătoare care provin de la NASA și care arată deschizătura stranie care există în regiunea Polului Nord. Este foarte interesant că același gen de deschizătură este prezentă și în cazul celorlalte planete ale sistemului solar.

Un alt element care vine în favoarea acestei teorii este acela că, așa cum o arată în mod curent seismografele, planeta Terra reacționează într-un mod straniu la cutremurele de pământ timp de multe ore, vibrând întocmai ca un clopot, ceea ce ar fi imposibil să se producă dacă ea ar fi umplută (așa cum se spune) cu lavă și ar avea un nucleu. De fapt, ipoteza planetelor scobite (care sunt goale) în interior reflectă cât se poate de clar din punct de vedere macroscopic modelul clasic al atomului, care este compus dintr-un nucleu care corespunde soarelui central, ce este înconjurat de o nebuloasă care este formată din probabilitățile orbitelor electronilor săi ce sunt identificate cu un înveliș sub care există un spațiu gol.

Un astfel de centru de gravitate care este situat sub această crustă și probabilitatea existenței  unui tainic soare central ar răspunde totodată într-un mod adecvat tuturor măsurătorilor care au fost făcut atât pentru descoperirea manifestării gravitației în spațiu cât și pentru a explica cât mai bine prezența câmpurilor electromagnetice foarte puternice care au fost constatate că există atât în jurul planetelor, cât și al stelelor.

În martie anul trecut, ca un ecou la observațiile ce au fost făcute atât în regiunile polare ale Terrei cât și ale lui Jupiter au fost deja detectate unele fluxuri de electroni pe planeta Saturn de către o echipă de cercetători ai Universității din Cologne. Această emisie misterioasă de electroni care este caracteristică planetelor sistemului solar ar putea fi explicată prin existența sorilor interni ai planetelor.

Bazându-se pe numeroasele cercetări care au fost realizate cu privire la existența unei deschizături care se află în zona polului nord, se presupune că aceasta ar avea  între 700 și 800 de km diametru și ea s-ar situa la 84,4 grade latitudine nord și 141 grade longitudine est.

Societatea  care a fost înființată de Steve Currey, care este un lider în domeniul organizării expedițiilor și a călătoriilor extreme, a rezervat prin închiriere pentru expediția lui spărgătorul rusesc de gheață  YAMAL, care este dotat cu tehnologie nucleară (puterea propulsiei nucleare garantând în cazul de față o totală autonomie timp de luni de zile și o putere de propulsie care este suficientă pentru a trece cu ușurință prin gheață) care va primi la bordul său mai puțin de o sută de pasageri ziariști, oameni de știință, persoane particulare precum și unii cineaști printre care amintim pe Scott Lintgren, celebrul explorator care va aduce cu el un echipament adecvat pentru a filma această eventuală descoperire istorică în format Imax. Unii oamenii de știință de renume participă la acest proiect cu scopul de a echipa nava cu o adecvată tehnologie care este după cum se știe necesară atât în materie de poziționare și de măsurători geografice cât și de navigație pentru spărgătorul de gheață Yamal.

Existența acestei gigantice cavități misterioase a Terrei este fără îndoială unul dintre secretele cele mai bine ascunse ale Noii Ordini Mondiale în spatele căreia se află francmasoneria planetară. După descoperirea sa uluitoare, francmasonii i-au impus tăcerea amiralului Byrd la întoarcerea din zborul său istoric care a avut loc în anul 1947.

Răspunzând la întrebările referitoare la riscul inerent al acestei revelații, Steve Currey estimează că anumite protecții subtile și eficiente vor apare de la Regele Lumii din Shambala care se află în locurile tainice unde este prezentă această enigmatică civilizație a Terrei. El este sigur că această protecție ocultă va permite în felul acesta buna desfășurare a expediției. În conformitate cu rarele mărturii ale acelora  care au avut  deja acces la această misterioasă civilizație care este extrem de avansată, printre aceștia s-ar afla chiar și unii piloți de OZN-uri care au fost observați aproape peste tot în lume încă de la primele experiențe nucleare, și care au început să activeze de atunci la protejarea planetei de tot ceea ce este mai rău.

Biletele pentru această expediție extraordinară vor costa aproximativ 18.950 dolari - 15.560 euro.  Această sumă ce se va încasa pentru fiecare bilet în parte va permite finanțarea expediției. Vaporul respectiv (spărgătorul de gheață Yamal) va fi echipat cu toate mijloacele moderne de comunicare și totodată la bordul său va fi transportat un elicopter de recunoaștere. Acest vas este deja  echipat cu tot confortul pe care-l putem aștepta de la o navă de croazieră.

Miza în cazul de față este imensă, căci această descoperire epocală va repune fără îndoială în discuție foarte multe dintre teoriile actuale care explică într-un anume fel gravitația. Printre altele, această descoperire va deschide drumul atât sistemelor revoluționare de producere a unei energii  nelimitate (free energy) cât și a unor noi mijloace de explorare spațială, fără a mai vorbi de numeroasele implicații pe care ea le va avea fără îndoială nu numai asupra istoriei omenirii ci și asupra anumitor aspecte geopolitice.

După cum s-a anunțat în presă unele persoane interesate au început deja formalitățile de rezervare a biletelor de călătorie pentru această expediție istorică care va dura 24 de zile din data de 26  iunie până în 19 iulie 2007. Într-un comunicat care a fost dat publicității aflăm că societatea lui Steve Currey tocmai a anunțat achiziționarea unui Boeing BBJ2 (care poate transporta 70 de pasageri) cu scopul de a descoperi cât mai repede deschizătura misterioasă care se află la polul nord care fără îndoială permite accesul către misteriosul tărâm ce se află în interiorul Pământului, pregătind astfel cu anticipație expediția care urmează să aibă loc la anul a spărgătorului de gheață Yamal.

În cursul acestei expediții cu avionul Steve Currey intenționează să realizeze o eventuală primă vizită de o săptămână pentru a realiza în felul acesta unele contacte cu locuitorii acestor tărâmuri, întocmai precum a fost acela al mediumului argentinian, Marcelo Martorelli.  Acesta a scris se pare după aceea chiar o carte care se intitulează „Apelul planetar al maeștrilor Terrei care se află în tărâmul subteran.” Cu ocazia acestei prime expediții pe care o va realiza cu avionul, Steve Currey speră totodată să aducă din acest tărâm enigmatic al Shambalei primele înregistrări video. Decolarea pentru începerea acestei prime expediții extraordinare se va face de pe aeroportul din localitatea Fairbanks (Alaska) pe data de 3 august 2006. Prețul unui bilet pentru această călătorie excepțională este de 17.000 de dolari!  
În curând vom publica pe yogaesoteric un șir de mai multe articole cu totul și cu totul extraordinare ce vor conține o mulțime de revelații referitoare la existența misteriosului tărâm subteran al Shambalei
.




yogaesoteric
iunie 2006


#14
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View PostNaga, on Nov 2 2006, 20:48, said:

După cum s-a anunțat în presă unele persoane interesate au început deja formalitățile de rezervare a biletelor de călătorie pentru această expediție istorică care va dura 24 de zile din data de 26  iunie până în 19 iulie 2007. Într-un comunicat care a fost dat publicității aflăm că societatea lui Steve Currey tocmai a anunțat achiziționarea unui Boeing BBJ2 (care poate transporta 70 de pasageri) cu scopul de a descoperi cât mai repede deschizătura misterioasă care se află la polul nord care fără îndoială permite accesul către misteriosul tărâm ce se află în interiorul Pământului, pregătind astfel cu anticipație expediția care urmează să aibă loc la anul a spărgătorului de gheață Yamal.

Prețul unui bilet pentru această călătorie excepțională este de 17.000 de dolari!  
În curând vom publica pe yogaesoteric un șir de mai multe articole cu totul și cu totul extraordinare ce vor conține o mulțime de revelații referitoare la existența misteriosului tărâm subteran al Shambalei[/color].[/b]

[/i]

yogaesoteric
iunie 2006
:w00t:  :worthy: tare tzeapa asta: 17.000 dolari /bilet.
* 70 de iidioti in boing = 1.2 milioane coco.s-a scos ala care face asta! bravo lui! la cat de fraieri sunt astia chiar merita! ii plimba si le arata o grota prin siberia si aia or sa sara ca au ajuns in shambala !

#15
mars0212

mars0212

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,109
  • Înscris: 04.05.2004
Cand am vazut posterele alea exact asta am zis si eu, ca sunt propaganda pentru extraterestri.

Diferenta este ca eu glumeam. M-o fi auzit vreunul de pe la MASA si a crezut ca dezvalui vreun secret ceva.

Cred ca exista un pericol atunci cand crezi chestiile astea. S-ar putea intr-o buna zi sa vezi numai reptile in loc de oameni prin jurul tau si sa incerci sa le omori ca sa-ti ajuti rasa.

Va dati seama ce isterie o sa fie la sediul MISA dupa holloween, invazia a inceput :D

Edited by mars0212, 02 November 2006 - 09:57.


#16
turbo trabannt

turbo trabannt

    gogule, probleme mah? no, stai sa termin berea asta

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,519
  • Înscris: 18.05.2006

View Postmars0212, on Nov 2 2006, 20:54, said:

Cred ca exista un pericol atunci cand crezi chestiile astea. S-ar putea intr-o buna zi sa vezi numai reptile in loc de oameni prin jurul tau si sa incerci sa le omori ca sa-ti ajuti rasa.

exact!

oricum pana atunci sunt fun astia de la misa.

Ideea nu e noua dar parca acum multi ani shambala era sub himalaia si ieti era extraterestru.

bautul de pipi dauneaza grav sanatatii mintale  :confuzzled:

#17
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005

View Postturbo trabannt, on Nov 2 2006, 09:58, said:

Ideea nu e noua dar parca acum multi ani shambala era sub himalaia si ieti era extraterestru.

De fapt toata povestea asta cu Shambhala isi are radacinile in niste texte tantrice buddhiste din traditia Kalachakra, compuse in secolul X e.n. in India. Numai ca in respectivele texte se vorbea de un regat mitic situat la suprafata Pamantului undeva in nordul Indiei. Indiciile din text sugereaza ca ar fi vorba de o zona din bazinul Tamir, situat in provincia Xingjiang din vestul Chinei. Probabil ca in zona respectiva o fi existat atunci un mic regat buddhist pe care buddhistii Indiei si-ar fi dorit sa il vada ca pe un fel de "promise land" unde se va naste candva un Mesia in varianta buddhista ce ii va izbavi de persecutiile musulmanilor (care incepusera in secolul X sa invadeze nordul Indiei si sa distruga universitatile si templele buddhiste) etc.
Problema e ca prin secolul XIX niste occidentali mai smecheri au aflat de legendele orientale referitoare la Shambhala si le-au combinat cu teoriile din secolul XVII ale lui Edmund Halley despre Pamantul gol pe dinauntru (care au fost dovedite de stiinta ca fiind false) si au creat povestile aiuristice atat de adorate in prezent de adeptii Teoriei Conspiratiei. :)

#18
Naga

Naga

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,586
  • Înscris: 29.03.2005
Turbo, ce parere ai de urmatorul articol, semnat chiar de Bivolaru in persoana? :naughty:  :peacefingers:

http://www.yogaesote...i...062&lang=RO

DEZVĂLUIRILE CUTREMURĂTOARE ale unui microbiolog referitoare la virușii artificiali

MĂRTURIA ZGUDUITOARE A UNUI MICROBIOLOG CARE ESTE ȚINUT PRIZONIER ÎN FAIMOASA ZONĂ 51

un articol de Gregorian Bivolaru


Senatorul Hatch, președintele comitetului pentru relații externe al Senatului american, a răspuns unor întrebări referitoare la întrevederea pe care a acordat-o dr-lui Dan Burisch, cu privire la virușii artificiali (care urmează să fie utilizați pentru a fi contaminate cu ei pe ascuns sute de milioane de oameni), contactele secrete cu extratereștrii și tratatul ultrasecret TAU.IX.

Washington, (PR Web), 22 aprilie 2004: Doctorul în microbiologie, Dan Burisch ținut prizonier în faimoasa zonă 51, care a vorbit public despre anumite operațiuni secrete și care și-a exprimat chiar dorința de a depune o mărturie publică, este pe cale să obțină imunitatea și să apară în fața Congresului, așa cum el a cerut.

Harry Dschaak și Sterling Allan au putut să-l întâlnească pe dr. Burisch pe 5 aprilie 2004, grație ajutorului unei persoane de contact din interiorul zonei. Ei au traversat apoi Statele Unite pentru a prezenta situația sa mai multor membri ai Congresului, pe 19 aprilie 2004.

Conform unui raport anterior, referitor la dorința sa de a depune mărturie în schimbul imunității, dr. Burisch a afirmat că va răspunde cât se poate de sincer la toate întrebările dacă va fi citat să apară în fața Congresului. Dschaak și Allan au apelat îndeosebi la senatorul Orrin Hatch (Utah) datorită funcției sale de președinte al comisiei judiciare. De asemenea, ei au avut întâlniri cu echipele de senatori din Idaho, Utah și Nevada, unde locuiesc Dschaak, Allan și respectiv dr. Burisch.

Probleme ultrasecrete de securitate care sunt deja pe punctul de a fi dezvăluite

Un membru al echipei senatorului Hatch, care s-a întâlnit cu Dschaak și Allan pentru a afla mai multe despre acest subiect, a declarat că această problemă va fi probabil de resortul Comitetului Special pentru Securitate (Select Committee on Security). În ciuda unui orar încărcat, senatorul Hatch a avut amabilitatea de a fi prezent pentru scurt timp în sala de conferințe unde a avut loc reuniunea.

Colaboratorul senatorului i-a prevenit pe Dschaak și Allan că există mii de probleme care așteaptă deja o audiență în fața Congresului. Allan i-a răspuns însă că acest caz cu totul aparte al dr. Burisch îi privește într-un mod cu totul deosebit pe mii de oameni din întreaga lume și că ar fi încântat să depună o petiție care să poată ajuta la demonstrarea rolului pe care îl joacă în acest caz uluitor dr. Burisch. Această petiție a lui Allan le oferă oamenilor posibilitatea de a-și exprima dorința ca dr. Burisch să fie citat cât mai repede pentru ca să apară în fața Congresului.

Mărturia doctorului Burisch

Depoziția lui Burisch ar include probe indubitabile cu privire la crearea unui virus mortal care urmează să fie răspândit pe ascuns pentru a infecta sute de milioane de oameni și la existența unei secvențe genetice care servește drept semnătură (ceea ce ar dovedi că virusul respectiv a fost creat de om și provine dintr-un laborator). Acest virus cumplit este asemănător cu virusurile HIV și SARS, care provin, în opinia unor cercetători cum ar fi Leonard Horowitz, din anumite laboratoare unde ele au fost create la ordinul și cu finanțarea francmasonilor.

Mărturia ar cuprinde, de asemenea, un raport ce acoperă o perioadă de un an, în cursul căreia, conform afirmațiilor lui Burisch, el a fost desemnat să studieze un extraterestru – care s-a oferit voluntar pentru un anume schimb – în locația ultra-secretă S4 a zonei 51, la nord de Las Vegas (Nevada).

Dr. Burisch poate, de asemenea, să depună mărturie că a auzit că în locația S4 au fost și sunt ținuți în continuare prizonieri subiecți umani, împotriva voinței lor, ei fiind tratați în acel loc asemeni unor șobolani de laborator. În plus, el mai afirmă că a văzut anumite porți stelare secrete în funcțiune prin intermediul cărora se poate călători în timp (atât în trecut cât și în viitor). Probele respective trebuie cu toate acestea să fie clarificate.

Dr. Burisch mai declară că este la curent cu anumite cercetări care sunt realizate în vederea extragerii unor componente genetice ale unor grave maladii extraterestre, cu scopul de a le introduce în anumiți vectori microbieni care pot avea ca țintă ființele umane care urmează să fie contaminate în masă pe această planetă. În opinia lui Dschaak, aceasta presupune declanșarea în mod intenționat și criminal a unei epidemii, asemănătoare aceleia de holeră, împotriva căreia nu a fost dezvoltată nici o imunitate la ființele umane.

Acești viruși mortali urmează să fie răspândiți în mase mari de oameni pentru a reduce populația planetei noastre la numai 1 miliard de oameni. Partea cea mai importantă a mărturiei sale este poate informația pe care el o are cu privire la un presupus tratat ultrasecret supranumit Tau-IX, care deja a fost încheiat de anumite facțiuni extraterestre și un grup internațional secret de oameni foarte puternici, rasiști și elitiști, care sunt FRANCMASONII.

În cursul celei de-a doua jumătăți a secolului XX, această puternică organizație ocultă planetară ar fi utilizat puținele informații tehnologice secrete extraterestre care le-au fost disponibile pentru a exercita astfel un control din ce în ce mai mare asupra locuitorilor planetei Pământ, atât în domeniul politic cât și în acela al energiei, al tehnologiei, al educației și al sănătății.

Membrii de la vârful acestei puternice organizații oculte planetare, care sunt FRANCMASONII, păstrează cu foarte multă grijă aceste tehnologii ultrasecrete (care implică printre altele anumite modalități de influențare și control ce se exercită în mod insidios la nivel psiho-mental, în masă, prin intermediul computerelor, al televiziunii, radioului și al INTERNETULUI) care sunt ținute departe de ochii publicului, folosindu-le în același timp doar ei în scopuri malefice. Tratatul amintit mai sus le oferă extratereștrilor autorizația de a răpi ființe umane în vederea unor experiențe cumplite.

Puncte de vedere asupra cazului Burisch

Jurnalista de investigații Linda Moulton Howe, în reportajul său din 19 aprilie 2004 cu privire la cazul Dan Burisch, a oferit anumite probe care îl desemnează pe președintele american Harry Truman ca fiind cele care de comun acord cu conducătorii FRANCMASONERIEI mondiale din AMERICA a luat hotărârea păstrării secretului ABSOLUT asupra acestor fapte. Păstrarea secretului avea totodată ca scop protejarea publicului în raport cu această situație foarte gravă, care dacă ar fi fost cunoscută, ar fi condus în viziunea sa la o stare de isterie și la o panică generală. De atunci începând, politica oficială a guvernului american a fost aceea de a nega cu vehemență orice implicare sau informație cu privire la existența extratereștrilor precum și la colaborarea cu ei.
Howe susține că deși este bine ca anumite informații să rămână secrete din motive de securitate națională, datorită implicațiilor lor militare, lumea întreagă ar trebui cel puțin să fie pusă la curent cu existența unor relații între extratereștri și Terra.

Un alt cercetător, Michael E. Salla a publicat recent un reportaj despre dr. Burisch și a obținut o întrevedere cu acesta pe 16 aprilie 2004. El susține că există mai multe rase extraterestre care au vizitat Terra sau care chiar locuiesc aici, și el chiar dorea să știe dacă dr. Burisch a fost contactat de mai mult de o specie extraterestră. Acesta a răspuns însă că nu a văzut decât o singură rasă, și anume un membru al Micilor Cenușii pe nume J-rod. Conform afirmațiilor sale, în zona 51 au fost trei membri ai aceleași specii: doi masculi și o femelă. Aceasta a fost autorizată să se întoarcă de unde a venit, iar masculii au murit.

Un grup de cercetare care este prezidat de Robert Wood se interesează deja în prezent de un important document secret conform căruia ar fi avut loc anumite discuții între un important șef de Stat și dr. Burisch.

Chiar dacă dr. Burisch este la ora actuală ținut prizonier sub o strictă supraveghere, unii dintre superiorii săi sunt de acord ca el să facă unele dezvăluiri. Întotdeauna au avut loc întrevederi secrete. Allan este de părere că responsabilii vor facilita accesul la dr. Burisch atunci când citația de a apărea în fața Congresului va sosi.

În opinia lui Stephen Greer, responsabil cu Disclosure Project (vezi în această direcție uluitoarea sa carte „Révélations”), blindajul cel gros al secretului începe să se fisureze în AMERICA, deoarece deja au început să se manifeste în mod spontan mii de martori. Printre ei se află importanți membri ai guvernului,  ai armatei, ai CIA și ai FBI. Dr. Greer vede cazul Burisch ca pe o „vitrină” pentru toți oamenii de știință și agenții care deja sunt implicați în toate aspectele criminale ale acestei „kleptocrații”, cum o numește el. El afirmă că mai ales această elită francmasonică ce conduce la ora actuală întreaga lume nu dorește ca faptele să fie dezvăluite deoarece, în viziunea lor, tehnologiile avantajoase pe care ei le păstrează secrete și le folosesc numai în rău ar ajunge la îndemâna tuturor, ei și-ar pierde în scurt timp după aceea puterea.

„Dacă oamenii ar ști ceea ce știu și folosesc în rău FRANCMASONII, atunci fiecare casă ar putea avea propriul său generator de energie liberă, sau altfel spus gratuită. De asemenea, problema foametei în lume precum și multe probleme grave de sănătate ar putea fi rezolvate în zece ani”, declară el.

Pe lângă anumiți anchetatori, a manifestat un interes susținut pentru afacerea Burisch și o echipă de cercetători amatori voluntari, care deja au obținut o cantitate considerabilă de informații care sunt considerate SECRETE direct de la sursă. Forumul lor de pe Internet a fost recent victima unor mesaje false care au împiedicat primirea celor bune. Francmasonilor se pare că nu le place că acești oameni încep să afle ceea ce numai ei știu deocamdată.

Speculații cu privire la cercetările de o uriașă importanță ale doctorului Burisch

Dschaak consideră că motivul pentru care dr. Burisch este protejat împotriva oricărei tentative de a fi asasinat din partea FRANCMASONILOR, în ciuda dezvăluirilor sale incendiare trecute și viitoare (care conduc în mod obișnuit la moartea celui care le face) este acela că el lucrează la anumite tehnologii ultrasecrete pe care doar el le cunoaște și le poate dezvolta. Dr. Burisch vrea însă să se asigure că acestea vor fi utilizate în scopuri pașnice și nu pentru continuarea opresiunii ori pentru perpetuarea crimelor pe această planetă. Proiectul său („proiectul Lotus”) vizează să descopere în curând o așa-numită „particulă Ganesh” care poate vindeca în mod rapid și eficace toate celulele și chiar țesuturile afectate în cazul unor boli care sunt considerate incurabile; este vorba de un remediu universal, un gen de „izvor al tinereții”.

Allan este de părere că, dacă ar putea, elita francmasonică ce conduce lumea și care la ora actuală urmărește numai scopuri diabolice (împreună cu unele grupuri diabolice de extratereștri cu care ei deja colaborează) – și-ar inocula această particulă PANACEU a vieții și ar extermina apoi fără milă, cu mult sânge-rece 5-6 miliarde de ființe umane care nu sunt imunizate împotriva maladiei mortale pe care ei au produs-o de curând.

Conform afirmațiilor lui Dschaak, „doctorul Burisch are termen până pe 15 martie 2005 pentru a le prezenta celor care îl țin prizonier note scrise care să descrie în detaliu tehnologia sa referitoare la producerea acestei particule PANACEU care este numită „PARTICULA GANESH” . Aceștia își vor prezenta atunci la rândul lor raportul unui grup de importanți FRANCMASONI din umbră care întreține relații strânse cu o facțiune rău-voitoare de extratereștri”.

Persoanele care îl țin închis pe dr. Burisch sunt foști membri ai „comitetului Majorității” pe care Dan îi supranumește „Maji”. Prin urmare, așa după cum Allan și Dschaak i-au explicat colaboratorului senatorului Hatch, intervalul de timp în care dr. Burisch va putea să apară în fața Congresului este foarte scurt.

Mulți dintre cei care s-au interesat foarte atent de secretul teribil al acestui caz al extratereștrilor malefici supranumiți MICII CENUȘII știu că zilele pământenilor sunt numărate dacă nu se fac cât mai repede dezvăluirile. Dr. Greer compară în mod semnificativ această situație cu decolarea unui avion: „atingi astfel un punct critic în care fie îți iei zborul, fie dacă nu imediat după aceea te zdrobești de pistă”.

Dr. Burisch a făcut deja numeroase dezvăluiri uluitoare. Sunt disponibile chiar unele interviuri filmate cu el, cum ar fi interviul de 68 de minute care a fost acordat lui Bill Hamilton pe 18 septembrie 2002. Un alt interviu filmat, mai profesional, realizat de un fost cameraman de știri al canalului Fox va fi difuzat în curând.

Dar există și unele dezvăluiri zguduitoare pe care dr. Burisch nu vrea să le facă înainte ca să aibă imunitatea. El este de părere că își va putea justifica participarea la aceste proiecte, dar se teme că alții se vor grăbi să îl judece și să îl acuze de crime de război. Până când va fi protejat de aceste acuzații, el nu dorește să dezvăluie anumite fapte zguduitoare pe care le cunoaște. În plus, el vrea să respecte jurământul pe care l-a depus. O înfățișare în fața Congresului i-ar oferi protecția juridică pentru a putea vorbi liber, așa cum și-a dorit dintotdeauna.

Dr. Burisch nu se teme de moarte, fiind împăcat cu sine însuși. Dschaak l-a văzut acum multă vreme înfruntând ideea unei morți premature. Avem deja o adevărată mină de informații cu mărturiile pe care le-a făcut. El dorește și s-ar părea că o să aibă posibilitatea de a încredința tuturor cunoștințele sale
.


noiembrie 2004

Si cu asta gata deocamdata cu articolele de pe yogaesoteric si hai sa ne intoarcem dupa aceea la reptilienii nostri si la Frontul lui Fortuna & Bivolaru.  :P  :naughty:

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate