Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

TVR 1 HD și TVR 2 HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
1787 replies to this topic

#37
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR București va emite de la data de 1 mai.

   Consiliul Național al Audiovizualului (C.N.A.) a acordat, astăzi, licență postului regional TVR București. Acesta va difuza informații din zonele Muntenia și Dobrogea și ar putea emite, în Capitală, de la data de 1 mai.

  • Noul post TVR București va acoperi informații despre evenimentele și comunitățile din județele Dâmbovița, Brăila, Prahova, Argeș, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Constanța, Tulcea, Galați și Ilfov.
  • Grila de programe conține emisiuni informative, filme, programe cultural-religioase, divertisment, rubrici despre accesul la fondurile europene și programe dedicate minorităților din zona de sud a țării. Programele vor fi realizate de 50 de colaboratori din cadrul Societății Române de Televiziune, utilizând resursele tehnice puse la dispoziție de S.R.TV.
  • Membrii C.N..A au discutat, astăzi, cu președintele-director general al S.R.TV, Alexandru Sassu, aspecte precum regimul de splitare la care va fi supusă emisia TVR București. Astfel, TVR București ar urma să emită de la data de 1 mai, în București, odată cu lansarea postului TVR 3. Emisia va cumula 155 de minute, în regim de splitare, în intervalul orar 17.00-19.00 la TVR 2, 7.00-9.00, timp de aproximativ 30 de minute, laTVR 3, și 17.00-19.00 la TVR 3.
  • Sassu a precizat că regimul de splitare va fi menținut până la începutul toamnei pentru a face cunoscute publicului programele TVR București.
  • "Încercăm să lăsăm liber canalul TVR 2 prin obținerea licenței pentru TVR București. Am cerut ca TVR 2 să fie degrevat de orice splitare, pentru a-și face programele. Ideea de bază este să împărțim publicul pentru fiecare canal în parte, iar grilele de programe să se adreseze publicului specific fiecărui canal în parte. Vom mai menține splitarea postului TVR 2 până la începutul toamnei, pentru a face cunoscut acest canal regional publicului, după care vom lăsa liber TVR 2 pentru a-și face programele", a spus Alexandru Sassu.
  • În continuare, TVR 1 va fi canalul generalist, cel care se va adresa tuturor și va acoperi toate nevoile populației, toate grupurile sociale ale României. TVR 2 va fi eliberat de conceptul de splitare pentru a intra într-o legalitate totală.
  • "În acest sens am cerut licența pentru TVR 3 și pentru un canal regional pe zona Munteniei și Dobrogei. TVR 2 va deveni un canal dedicat persoanelor active, TVR Cultural rămâne un canal care impune valorile culturale românești, TVR 3 este canalul regional, TVR Info va deveni un canal de informare. Toate aceste canale vor aduce un plus în ceea ce privește audiența corporației. Ne interesează să ne adresăm fiecărei zone în parte", a explicat Alexandru Sassu.
Sursa: http://www.expres.ro...te-de-la-1-mai/

Edited by megafanro, 22 April 2008 - 20:49.


#38
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,135
  • Înscris: 05.05.2003
Incet incet vom avea un pachet TVR complet... mai lipseste TVR Sport!

#39
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007
TVR 3 tot de la 1 mai va incepe sa emita ?

#40
rz

rz

    Moderator

  • Grup: Moderators
  • Posts: 22,135
  • Înscris: 05.05.2003
Au anuntat lansarea TVR 3 pentru luna mai insa sigur se va amana pentru vara-toamna 2008

Edited by rz, 23 April 2008 - 20:56.


#41
doktorofsat

doktorofsat

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,901
  • Înscris: 04.04.2008

View Postrz, on Apr 23 2008, 21:56, said:

Au anuntat lansarea TVR 3 pentru luna mai insa sigur se va amana pentru vara-toamna 2008


Incet da sigur incepem sa semanam cu francezii.Vezi france 1,2 ...5 :thumbup:
Da intr-adevar un program de muzica si unul de sport si tvr va deveni dth .Al catalea al6lea sau al7lea parca?? :naughty:

#42
King of Sat

King of Sat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,979
  • Înscris: 20.02.2007
TVR ISTORIA si TVR SPORT ar fi cu adevarat foarte bine daca ar fi infiintate.

TVR ISTORIA...sa prezinte documentare despre istoria milenara a poporului roman,incepind cu cei mai indepartati stramosi ai nostri (dacii si getii),continuind cu marii domnitori (Basarab Intemeietorul,Bogdan Descalecatorul,Stefan cel Mare,Mircea cel Batrin,Vlad Tepes,Mihai Viteazul...),continuind cu figuri de exceptie a literaturii romanesti (Mihai Eminescu,Ion Creanga)...cite nu ar fi de vazut la un canal de televiziune care sa prezinte istoria adevarata a acestui popor maret.

TVR SPORT...documentare despre victoriile sportivilor romani in marile competitii internationale (campionate europene,campionate mondiale,jocuri olimpice),portrete ale celor mai faimosi sportivi romani (Nadia Comaneci,Ilie Nastase...),momente de glorie a sportului romanesc de-a lungul timpului (din arhiva video a televiziunii),transmisiuni in direct de la diferite competitii unde sint angrenati sportivi romani...

Aceste posturi de televiziune ar trebui infiintate si nu TVR3 sau TVR BUCURESTI,probabil niste umpluturi de canale de televiziune unde ar putea fi angajati rudele actualilor angajati sau toti prostii care habar n-au sa conceapa emisiuni de calitate.
Caci,pentru a realiza doua canale de referinta (care ar putea fi TVR ISTORIA sau TVR SPORT),iti trebuie oameni de valoare,profesionisti adevarati,care sint greu de gasit intre multimea de ,,vedete'' care populeaza astazi majoritatea televiziunilor din Romania.
Ar trebui angajati oameni corecti si bine pregatiti profesional,oameni fara simpatii politice,oameni dedicati profesiei.
__________________________________________________________

#43
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007
TVR 3  posibil sa emita si terestru... partajat de canalele regionale...care au frecventa separata de TVR 1 si TVR 2...doar ca in momentul de fata canalele regionale intra pe TVR 2...

#44
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 3 va emite de la data de 1 octombrie sub sloganul „Mai bine impreuna“.

Postul de televiziune generalist TVR 3, cu acoperire nationala, va incepe sa emita cel târziu de la data de 1 octombrie. Axat pe reflectarea evenimentelor de interes regional, aducând laolalta Muntenia, Moldova, Oltenia, Banatul si Ardealul, postul reprezinta o premiera in audiovizualul românesc. TVR 3 va oferi atât emisiuni informative, instructive, publicistice, cât si de divertisment.
  • La sapte luni de la obtinerea licentei audiovizuale, TVR 3 isi va incepe emisia. Postului TVR Bucuresti, care a primit licenta sa functioneze ca studio teritorial, i se alatura Iasi, Craiova, Cluj si Timisoara. Coordonatorul de proiect al TVR 3  este  Mura Franculescu insa ironia face ca, pentru a  deveni director, sa fie nevoie ca ea sa dea si un concurs. In proiectul TVR 3, Franculescu va colabora direct cu directorii teritoriali: Vasile Arhire (Iasi), Traian Barbulescu (Craiova), Romeo Conti (Cluj) si Dite Dinesz (Timisoara). Avand ca exemplu canalul France 3, grila TVR 3 contine un program unitar, format din emisiuni ale studiourilor teritoriale, productii proprii, in functie de evenimentele de pe plan local si regional. De asemenea, emisiunile sunt adaptate formatelor studiourilor regionale si reflecta problemele comunitare. Grila va contine si programe in limbile minoritatilor nationale, cu scop informativ, cultural, educativ si de divertisment, precum “Toti impreuna”. Cei care lucreaza acum in teritoriu pentru postul national de televiziune vor contribui si la programele difuzate de nou-infiintatul TVR 3. Acestea se vor realiza in studiourile teritoriale sau in colaborare cu parteneri interni si externi. TVR 3 va face, de asemenea, si transmisiuni in direct ale evenimentelor artistice, sportive sau religioase. Nu lipsesc nici duplexurile din tarile unde comunitatile romanesti sunt reprezentative, sub numele „Dincolo de granita”. Oficialii S.R.TV explica faptul ca emisiunile oferite de acest post vor fi accesibile tuturor categoriilor sociale si de varsta. De luni pana vineri, cele cinci regiuni vor fi reprezentate in mod echilibrat. In "prime-time", se vor difuza spectacole si concerte cu specific regional, ca alternativa la jurnalele celorlalte posturi de televiziune. De la ora 20.00, telespectatorii vor putea urmari un talk-show politic, iar programul se va inchide cu jurnalul regional si revista presei locale „Editia de provincie”, urmate de un film serial si un reportaj documentar. In zilele de sambata si duminica, accentul se va pune pe divertisment, film, calatorii, religie sau sport, prin emisiuni ca “Spirit si credinta”, “Lumea satului”, “Casa si gradina”. In weekend, nu vor lipsi programele pentru copii „Tara lui Piticot” sau „Prichindeliada” si nici desenele animate. Prin emisiunile dedicate celor mici, TVR 3 va milita impotriva incitarii la violenta si a consumului de droguri, tutun si alcool. De asemenea, vor fi initiate campanii nationale de educare si informare.
Postul nu indeamna la ura nationala.
  • Cererea de obtinere a licentei inaintata catre Consiliul National al Audiovizualului de catre S.R.TV continea si o declaratie de principii. Programul TVR 3 nu trebuie sa serveasca sub nici un motiv mijloacelor de defaimare a tarii si a natiunii; sa nu indemne la razboi de agresiune, la ura nationala, rasiala, de clasa sau religioasa; sa nu propage manifestarile obscene contrare bunelor moravuri; nu trebuie sa prejudicieze demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei sau dreptul la propia imagine; programele TVR 3 vor fi ocrotite de ingerintele autoritatilor publice, precum si de influentele oricaror partide. „Dincolo de canalele teritoriale, este nevoie de acest spatiu comun pe care-l va reprezenta canalul 3, regional”, spunea Alexandru Sassu, presedinte-director general S.R.TV.
Sursa: http://www.gardianul...e-impreuna.html

Edited by megafanro, 06 August 2008 - 22:46.


#45
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,828
  • Înscris: 11.01.2006
O porcarie!MAI bine TVr 3 era un post pentru tineret,iar posurile teritoriale transmiteau separat prin satelit in pachetul TVR,fiind preluate de operatorii din regiunea respectiva.
ASA se realizeaza un ghiveci!

SA nu uitam ca si FRANCE 3 a fost propus pentru desfiintare1
SE vede lipsa  de profesionisti in TVR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#46
napster1

napster1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,960
  • Înscris: 15.04.2007
TVR 3 va emite si terestru ?...ca TVR are alocate frecvente pt studiourile regionale proprii, iar acestea din cate stiu emit 2 ore pe zi si emit si pe TVR 2...
se va renunta la splitarea de pe TVR 2 ?

#47
Zygoth

Zygoth

    specimen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,075
  • Înscris: 29.04.2006
Da, va emite pe frecventa separata. Splitarea cu TVR 2 a studiourilor regionale va mai continua o perioada...

#48
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005

View PostCABLE MAN, on Aug 7 2008, 00:13, said:

O porcarie!MAI bine TVr 3 era un post pentru tineret,iar posurile teritoriale transmiteau separat prin satelit in pachetul TVR,fiind preluate de operatorii din regiunea respectiva.
ASA se realizeaza un ghiveci!

SA nu uitam ca si FRANCE 3 a fost propus pentru desfiintare1
SE vede lipsa  de profesionisti in TVR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si mai multe BBC-uri au fost propuse la fel pentru desfiintare ;)

#49
xsol

xsol

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 435
  • Înscris: 16.07.2008
bani risipiti aiurea, mai bine terminau treaba cu studiourile teritoriale care nu-s cu nimic mai bune decat Pro Tv local dar na snobismul frantuz o cere ... Fracomania episodul 3  :confuzzled:

Edited by xsol, 07 August 2008 - 13:59.


#50
RMC Info

RMC Info

    Senior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 4,679
  • Înscris: 21.04.2004

View PostCABLE MAN, on Aug 6 2008, 23:13, said:

O porcarie!MAI bine TVr 3 era un post pentru tineret,iar posurile teritoriale transmiteau separat prin satelit in pachetul TVR,fiind preluate de operatorii din regiunea respectiva.
ASA se realizeaza un ghiveci!

SA nu uitam ca si FRANCE 3 a fost propus pentru desfiintare1
SE vede lipsa  de profesionisti in TVR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vorbesti prostii. Nu numai ca nu s-a pus problema desfiintarii FRANCE 3 (locul 2 - 3 in audiente) dar in plus se va intari rolul acestui canal prin transformarea lui intr-un canal prin excelenta regional (minimizarea programului emis de la PARIS)

Despre TVR3 - intr-adevar este o risipa de bani publici.

#51
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,828
  • Înscris: 11.01.2006
NU vorbesc prostii,chiar in aceasta primavara s-a pus problema ca FRANCE 3 sa fie desfiintat si sa se creeze posturi regionale autonome,dar ideea a fost respinsa.

#52
Rhadoo824

Rhadoo824

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 745
  • Înscris: 03.03.2006

Quote

TVR3 se lanseaza pe 1 octombrie



TVR3, post generalist centrat pe reflectarea evenimentelor de interes regional, se va lansa cel mai probabil pe 1 octombrie, cu o investitie de circa 480.000 de euro.

TVR3 va fi o televiziune unde se vor reflecta informatii din comunitatile regionale si locale, care va emite 24 din 24, sapte zile pe saptamina. Televiziunea se va bate in audienta cu posturile generaliste de pe piata.

Televiziunea va emite pe satelit, va avea o acoperire nationala si va reuni toate productiile din teritoriu ale studiourilor regionale ale Societatii Romane de Televiziune (SRTv), respectiv TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Timisoara, TVR Cluj si TVR Tirgu Mures - care vor emite impreuna intr-o prima faza -, dar si TVR Bucuresti, post regional care a primit licenta de la CNA pe 22 aprilie.

Sursa

#53
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
http://forum.softped...howtopic=370393
    :icecream:  :yawn:  :yes:  :naughty:

#54
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

TVR 3 va emite din toamnă.

  • Postul generalist TVR 3 se va lansa cel mai probabil la data de 1 octombrie, cu o investiție de circa 480.000 de euro, conform agenției "Mediafax". Mura Frânculescu, coordonatorul proiectului, promite că noul post din portofoliul TVR va fi o "premieră" în audiovizualul românesc, fiind comparabil cu televiziunea France 3. TVR 3 va fi o televiziune care va difuza informații din comunitățile regionale și locale.
Sursa:  "Mediafax".

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate