Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Succesiune notar versus instanta ...

Montaj aer conditionat in balcon ...

joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...
 Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...

Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...
 ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 

Pane crocant

- - - - -
  • Please log in to reply
16 replies to this topic

#1
Pudu

Pudu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 547
  • Înscris: 20.10.2020
Am incercat diverse metode pentru a putea pastra puiul pane, crochetele, pestele pane, cat mai crocante. Insa dupa cateva ore stratul de deasupra se moaie si isi pierde complet orice fermitate... nu mai este deloc crocant. Le-am prajit la foc iute, la foc mediu, am folosit pesmet normal, am folosit panko, le-am scos pe servetele, le-am scos pe gratar, le-am lasat sa se raceasca neacoperite, le-am pus la frigider... nu raman crocante mai mult de cateva ore.

Exista vreo solutie sa le pot pastra crocante macar una sau doua zile?

#2
MirceaDWC

MirceaDWC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,090
  • Înscris: 28.02.2006
Nu :)

#3
corinadaniela

corinadaniela

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 11,522
  • Înscris: 05.06.2009
Nu, nu exista.

#4
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View PostPudu, on 30 septembrie 2022 - 07:59, said:

Exista vreo solutie sa le pot pastra crocante macar una sau doua zile?
fără utilaje industriale nu.

Edited by DaculScoril0, 30 September 2022 - 08:18.


#5
Sef-chenko

Sef-chenko

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,448
  • Înscris: 17.04.2006
Nu prea poti pentru ca invelisul ala crocant absoarbe umiditatea din aer si chiar din preparat.

#6
lemoni

lemoni

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 22.02.2013
cred ca cele facute cu fulgi de porumb maruntit raman crocante

#7
MirceaDWC

MirceaDWC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,090
  • Înscris: 28.02.2006
Nu, se fac cumva gumoase/ascutite. Nu ai cum, panada trage umiditate din aer sau produs.

#8
vio69c

vio69c

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,783
  • Înscris: 17.08.2022
Am avut rezultate partiale.
Am facut snitelele pane cu pesmet gros-auriu.
Le-am prajit numai jumatate pe cele ce le-ampastrat pe a doua zi.
A doua zi am terminat prajeala lor, au fost destul de crocante.

#9
PNX1

PNX1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 30.09.2022
Pane crocant fac cu cas de oaie . DA suna cumva, dar dau prin pesmet ,ou, pesmet, ou de mai multe ori, iar asetea trebuie sa fie reci, iar uleiul incins bine.
Daca se prajesc incet nu se face crocant.
Rezultatul e o crusta crocanta, cu casul care se scurge ca mierea.

#10
richelieu

richelieu

    Monsenior Members

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 36,455
  • Înscris: 04.05.2006

View PostPudu, on 30 septembrie 2022 - 07:59, said:

Am incercat diverse metode pentru a putea pastra puiul pane, crochetele, pestele pane, cat mai crocante. Insa dupa cateva ore stratul de deasupra se moaie si isi pierde complet orice fermitate... nu mai este deloc crocant. Le-am prajit la foc iute, la foc mediu, am folosit pesmet normal, am folosit panko, le-am scos pe servetele, le-am scos pe gratar, le-am lasat sa se raceasca neacoperite, le-am pus la frigider... nu raman crocante mai mult de cateva ore.

Exista vreo solutie sa le pot pastra crocante macar una sau doua zile?
Nu,pentru ca iese umiditatea din carne și îl înmoaie orice ai face.
Ce poti face este sa gătești doar partial produsul și sa îl finalizezi doar in momentul in care îl servești.

#11
MirceaDWC

MirceaDWC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,090
  • Înscris: 28.02.2006

View PostPNX1, on 30 septembrie 2022 - 09:44, said:

Pane crocant fac cu cas de oaie . DA suna cumva, dar dau prin pesmet ,ou, pesmet, ou de mai multe ori, iar asetea trebuie sa fie reci, iar uleiul incins bine.
Daca se prajesc incet nu se face crocant.
Rezultatul e o crusta crocanta, cu casul care se scurge ca mierea.
Si mai sunt crocante a doua zi? Ca asta doreste initiatorul...

#12
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020
Raman crocante si 2...3 zile daca nu se baga la frigider ! In frigider este umiditate mare .

#13
PNX1

PNX1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 30.09.2022
Crocante nu rămân din cauza umezelii din interior.
Ca e carne sau vegetale sai cazul rețetei mele, lasă apa, sau zer din interior.
Crusta se înmoaie.
Cuptorul cu microunde ar mai fi o soluție la a doua zi.
Dar ca să rămână crocanta crusta, trebuie să fie groasă sa nu ajungă umezeala din interior în exterior.

#14
BloodRa

BloodRa

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,989
  • Înscris: 22.04.2019
Încearcă să le tragi in plastic cu cvasividare.

#15
Alltrack

Alltrack

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 4,737
  • Înscris: 01.08.2020

View PostBloodRa, on 30 septembrie 2022 - 16:37, said:

Încearcă să le tragi in plastic cu cvasividare.
Nu , pentru ca atunci umiditatea din carne inmoaie . Intr-o tava , acoperita cu ceva de genul tifon , aerul din camera usuca !
Succes !!!

#16
PNX1

PNX1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 30.09.2022
Numai Crusta sa fie groasă sa nu ajungă la exterior.

#17
Freddy12

Freddy12

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,492
  • Înscris: 15.09.2010
A doua zi, inainte de a-l consuma, pune șnițelul intr-o friteuza cu aer cald. Cred ca e singura metoda in afara de inca o prăjire in ulei.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate