Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Conserva cu carne de vita.
Last Updated: Jun 06 2022 13:17, Started by
pasilla
, Feb 13 2022 19:10
·
0
#19
Posted 13 February 2022 - 22:23
murdar, on 13 februarie 2022 - 22:16, said:
Pai zi marcile care te-au dezamagit. Si descrie si ce nu ti-a placut. Sa se fereasca si altii. Imi placea una, ceva Hame Premium (daca imi aduc bine aminte marca si numele), dar se pare ca numai este ce era. |
#20
Posted 13 February 2022 - 22:33
Ah, deci nu ai incercat. Ti-ai luat teapa cu o cutie prismatica cu cheita pe care scrie corned beef si ai prins frica ca toate sunt asa.
|
#21
Posted 13 February 2022 - 22:39
Nu crezi ca ar fi fost mai simplu sa incerc tot ce e pe piata si sa nu mai deschid acest topic ?
|
#22
Posted 14 February 2022 - 07:38
#23
Posted 14 February 2022 - 11:26
Nu prea exista ce cauti tu
Cam toate au resturi de carne tocata Ar fi de incercat ; - MOLDOVA / se gaseste la CORA - Atelier Medias / se gaseste mai rar si e buna - Capricii si Delicii - PIKOK / asta are mai mult carne tocata dar e buna Restul sunt la etc. |
#24
Posted 14 February 2022 - 12:30
Foarte rar cumpar conserve din carne de vita, n-am reusit sa gasesc nimic comestibil - cum erau pe vremuri conservele de carne de viata.
Ultima am luat-o din Lidl, marca Pikok (fabricata de Scandia, parca). Nu s-a putut manca, a ajuns la gunoi. |
#25
Posted 14 February 2022 - 12:41
Eu pe aia de la Lidl nici nu am avut curaj sa o incerc. Am vazut ca scrie 65% carne si a fost suficient.
|
#26
Posted 14 February 2022 - 15:55
Incearca TULIP, seamana cu ce era odata.
Si pate-ul de ficat de la ei este cu mult peste alti producatori. |
#27
Posted 14 February 2022 - 16:08
Cum arata cea de vita, ca nu am vazut decat porc si pui ?
Edited by pasilla, 14 February 2022 - 16:10. |
#28
Posted 14 February 2022 - 16:17
E tocata si nu mi se pare prea grozava
Attached Files |
|
#29
Posted 14 February 2022 - 18:01
8bf3b48130c006a294916dc35238673c6aa03207.jpg 29.44K
63 downloads
Asta e , dupa parerea mea , cea mai buna conserva de carne de vita disponibila in supermarketurile din tara. Se gaseste -din cand in cand- la Lidl. |
#30
Posted 14 February 2022 - 18:05
Pare tot carne tocata.
Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea. |
#31
Posted 14 February 2022 - 19:19
pasilla, on 14 februarie 2022 - 18:05, said:
Pare tot carne tocata. Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea. pasilla, on 14 februarie 2022 - 18:05, said:
Pare tot carne tocata. Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea. Esti un nostalgic comunist! |
#32
Posted 14 February 2022 - 19:24
#33
Posted 26 May 2022 - 22:33
Naijax, on 14 februarie 2022 - 11:26, said:
- PIKOK / asta are mai mult carne tocata dar e buna Manasu, on 14 februarie 2022 - 12:30, said:
Ultima am luat-o din Lidl, marca Pikok (fabricata de Scandia, parca). Nu s-a putut manca, a ajuns la gunoi. Are o textura dubioasa si niste condimente/arome cu care nu ma impac deloc. Nu inteleg ce e asa de complicat sa faci o conserva cu carne gustoasa. Edited by pasilla, 26 May 2022 - 22:35. |
|
#34
Posted 27 May 2022 - 09:30
pasilla, on 14 februarie 2022 - 18:05, said:
Pare tot carne tocata. Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea. am facut-o, a iesit cum se vede in poza - nu am pus "curing salt", de aceea nu e asa rosie ca cea din reteta. Bucata avea si niste insertii, dar nu sunt grasime, mai mult ceva fibra de colagen Foarte buna, gust pregnant de vita, se desface in fasii. Am folosit chiar bucata de care spun ei, brisket (de la romferm), dar cred ca merge si cu pulpa sau rasol alb. Attached FilesEdited by irina2014, 27 May 2022 - 09:32. |
#36
Posted 04 June 2022 - 17:23
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users