Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Conserva cu carne de vita.

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
37 replies to this topic

#19
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View Postmurdar, on 13 februarie 2022 - 22:16, said:

Pai zi marcile care te-au dezamagit. Si descrie si ce nu ti-a placut. Sa se fereasca si altii.
Nu am tinut o evidenta, dar apropae toate sunt cu carne tocata, fara sa fie precizat asta pe ambalaj.
Imi placea una, ceva Hame Premium (daca imi aduc bine aminte marca si numele), dar se pare ca numai este ce era.

#20
murdar

murdar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,862
  • Înscris: 24.05.2020
Ah, deci nu ai incercat. Ti-ai luat teapa cu o cutie prismatica cu cheita pe care scrie corned beef si ai prins frica ca toate sunt asa.

#21
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Nu crezi ca ar fi fost mai simplu sa incerc tot ce e pe piata si sa nu mai deschid acest topic ?

#22
DaculScoril0

DaculScoril0

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,670
  • Înscris: 03.12.2014

View Postpasilla, on 13 februarie 2022 - 22:00, said:

Scrie pe ele carne macra in aspic ?
Sau cum se pot identifica ?
de ce nu te duci la raft, vezi ce e, iei două-trei conserve care-ți fac cu ochiul și le încerci?

#23
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,224
  • Înscris: 13.03.2017
Nu prea exista ce cauti tu
Cam toate au resturi de carne tocata
Ar fi de incercat ;
- MOLDOVA / se gaseste la CORA
- Atelier Medias / se gaseste mai rar si e buna
- Capricii si Delicii
- PIKOK / asta are mai mult carne tocata dar e buna

Restul sunt la etc.

#24
Manasu

Manasu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,879
  • Înscris: 25.12.2016
Foarte rar cumpar conserve din carne de vita, n-am reusit sa gasesc nimic comestibil  - cum erau pe vremuri conservele de carne de viata.
Ultima am luat-o din Lidl, marca Pikok (fabricata de Scandia, parca). Nu s-a putut manca, a ajuns la gunoi.

#25
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Eu pe aia de la Lidl nici nu am avut curaj sa o incerc. Am vazut ca scrie 65% carne si a fost suficient.

#26
sergiuop

sergiuop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 984
  • Înscris: 18.06.2009
Incearca TULIP, seamana cu ce era odata.
Si pate-ul de ficat de la ei este cu mult peste alti producatori.

#27
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Cum arata cea de vita, ca nu am vazut decat porc si pui ?

Edited by pasilla, 14 February 2022 - 16:10.


#28
Naijax

Naijax

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,224
  • Înscris: 13.03.2017
E tocata si nu mi se pare prea grozava

Attached Files



#29
tinel231

tinel231

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 898
  • Înscris: 15.03.2009
Attached File  8bf3b48130c006a294916dc35238673c6aa03207.jpg   29.44K   63 downloads

Asta e , dupa parerea mea , cea mai buna conserva de carne de vita disponibila in supermarketurile din tara. Se gaseste -din cand in cand- la Lidl.

#30
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Pare tot carne tocata.
Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea.

#31
Ghita_Bizonu

Ghita_Bizonu

    Confectionez manusi din pielea clientului

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,827
  • Înscris: 16.10.2012

View Postpasilla, on 14 februarie 2022 - 18:05, said:

Pare tot carne tocata.
Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea.

View Postpasilla, on 14 februarie 2022 - 18:05, said:

Pare tot carne tocata.
Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea.

Esti un nostalgic comunist!

#32
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View PostGhita_Bizonu, on 14 februarie 2022 - 19:19, said:

Esti un nostalgic comunist!
Asta mi se pare tare de tot. Nu am mai patit sa fiu categorisit ca si comunist, pentru ca am anumite preferinte culinare :)

Edited by pasilla, 14 February 2022 - 19:24.


#33
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012

View PostNaijax, on 14 februarie 2022 - 11:26, said:

- PIKOK / asta are mai mult carne tocata dar e buna

View PostManasu, on 14 februarie 2022 - 12:30, said:

Ultima am luat-o din Lidl, marca Pikok (fabricata de Scandia, parca). Nu s-a putut manca, a ajuns la gunoi.
Am incercat-o astazi. Aproape ca e comestibila.
Are o textura dubioasa si niste condimente/arome cu care nu ma impac deloc.
Nu inteleg ce e asa de complicat sa faci o conserva cu carne gustoasa.

Edited by pasilla, 26 May 2022 - 22:35.


#34
irina2014

irina2014

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,541
  • Înscris: 04.03.2014

View Postpasilla, on 14 februarie 2022 - 18:05, said:

Pare tot carne tocata.
Eu vreau din aia la care se desprind fibrele cand bagi furculita in ea.
Incearca reteta asta: https://www.simplyre...ed_corned_beef/

am facut-o, a iesit cum se vede in poza - nu am pus "curing salt", de aceea nu e asa rosie ca cea din reteta. Bucata avea si niste insertii, dar  nu sunt grasime, mai mult ceva fibra de colagen

Foarte buna, gust pregnant de vita, se desface in fasii. Am folosit chiar bucata de care spun ei, brisket (de la romferm), dar cred ca merge si cu pulpa sau rasol alb.

Attached Files


Edited by irina2014, 27 May 2022 - 09:32.


#35
ionutzitaly

ionutzitaly

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 24,062
  • Înscris: 04.03.2014
De ce naiba ati consuma asa ceva in ziua de azi? :)

#36
pasilla

pasilla

    Superior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,778
  • Înscris: 31.03.2012
Care e problema, ca nu inteleg ?

View Postirina2014, on 27 mai 2022 - 09:30, said:

Incearca reteta asta
Imi trece pofta pana o fac. As prefera ceva disponibil oricad din camara Posted Image

Edited by pasilla, 04 June 2022 - 17:24.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate