Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Cum să faci ciorbă de burtă cu burtă prefiartă ca la restaurant
Last Updated: Nov 23 2021 23:46, Started by
liniar
, Nov 20 2021 20:20
·
0
#1
Posted 20 November 2021 - 20:20
Cum să faci ciorbă de burtă cu burtă prefiartă ca la restaurant
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/YJPqM6b1DDA?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#2
Posted 21 November 2021 - 00:24
N o să ți iasă.
Burta aia fideluta provine de la diverse vaci, tauri, viței. Va avea fiecare bucățică timp de fierbere diferit, unele se vor topi până se vor înmuia celeilalte, mai bine iei bucăți de alea mari, nefeliate. In rest, e ok, deși nu pricep rostul făinii alături de gălbenușurile de ou și smântână ? O facem calitativă sau spornică ? Așa, de ce nu punem și niște cartofi ? |
#3
Posted 21 November 2021 - 07:48
Nici eu nu vad rostul fainii.
Plus alte diferente - probabil ca e destinata sa fie facuta rapid... Eu o fac altfel, si de preferat cu burta intreaga, pe care o curat si o tai eu : - oase cu carne pe ele. Se da jos carnea, se taie bucati mici, se pune la prajit - se adauga ceapa tocata, sare si se lasa sa se caleasca - se adauga oasele si apa, morcov rondele, telina...etc si se lasa la fiert, la foc mic cateva ore, timp in care se mai completeaza cu apa. Legumele pot fi scoase(mai putin morcovul) dupa ce au fiert. La fel, se scot si oasele. - se adauga burta taiata; in prealabil curatata si oparita cu apa+otet - dupa inca vreo ora de fiert se adauga putin bors proaspat - se bat doar galbenusurile cu smantana, se adauga treptat zeama (ca in clip). Odata cu glbenusuri/smantana se adauga piper proaspat macinat. - Se pune amestecul in ciorba, apoi se pune usturoi zdrobit - se opreste focul, se acopera cu capac - se pune in farfurie/caston peste patrunjel prospat, tocat marunt Iti ia aproape o zi intreaga sa faci o ciorba de burta adevarata. Aia de la restaurant e o zeama universala in care iti tranteste niste burta prefiarta si smantana. Edited by florinel, 21 November 2021 - 07:51. |
#4
Posted 21 November 2021 - 09:45
Eu as incerca la oala sub presiune inteligenta, in maxim 1 ora e gata si e si pe intelesul oricui procesul fiindca arata reteta pe display si pasii de urmat.
Totusi as sari peste partea cu calitul, si asa este o ciorba grea ! |
#5
Posted 23 November 2021 - 21:59
Mosu007, on 21 noiembrie 2021 - 09:45, said:
Eu as incerca la oala sub presiune inteligenta, in maxim 1 ora e gata si e si pe intelesul oricui procesul fiindca arata reteta pe display si pasii de urmat. Totusi as sari peste partea cu calitul, si asa este o ciorba grea ! |
#6
Posted 23 November 2021 - 23:46
Poate nu e suficient de inteligenta.
Incearca un Cook4Me ! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users