Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Cum se prepară cele mai delicioase Jumări de porc la tigaie
Last Updated: May 30 2020 20:11, Started by
liniar
, May 30 2020 20:03
·
0
#1
Posted 30 May 2020 - 20:03
Cum se prepară cele mai delicioase Jumări de porc la tigaie
Avem nevoie de slănină și apă. Slănina se taie în cubulețe mici, de 4-6 centimetri. Acestea se pun la fiert în tigaie cu putină apă . După ce apa se va evapora și în recipient va rămâne doar untura lichidă, bucățile de slănină se mai lasă puțin la prăjit, tocmai pentru a ieși crocante. Jumările sunt gata în momentul în care furculița intră în acestea Jumările se scot cu o paletă care să permită scurgerea unturii. Acesta poate fi păstrată în frigider sau cămară și folosită la diferite mâncăruri. [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/z6hzDA9MOSw?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] |
#2
Posted 30 May 2020 - 20:11
Jumara nu e un preparat,e un rest dupa prepararea unturii.Scopul e obtinerea unturii.Personal am ales o versiune mai slaba,adica din piept sau fleica,si le las pina nu devin crocante.Rezulta mici bucati de carne slaba,ca slana de pe carne se topeste la prajit..Si implicit calorii mai putine..
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users