Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Calcul adaos comercial
Last Updated: Oct 12 2019 22:45, Started by
searchedis
, Sep 21 2019 08:42
·
0
#19
Posted 21 September 2019 - 13:44
@dexterash - ai si tu dreptate...uneori ma ia valul si cred ca am depasit perioada aia.
|
#20
Posted 21 September 2019 - 17:45
Poti sa pui cat vrea muschiul tau atata timp cat este declarat la Anaf!
|
#21
Posted 21 September 2019 - 17:50
petman, on 21 septembrie 2019 - 13:44, said:
@dexterash - ai si tu dreptate...uneori ma ia valul si cred ca am depasit perioada aia. pompilik, on 21 septembrie 2019 - 17:45, said:
Poti sa pui cat vrea muschiul tau atata timp cat este declarat la Anaf! Edited by dexterash, 21 September 2019 - 17:49. |
#22
Posted 21 September 2019 - 18:23
Un calcul scurt: 7 lei produsul de la furnizor.
Eviscerarea sa zicem ca este 1 leu per produs. La astia 1 leu adaugi adaosul comercial, fiindca este o munca prestata de tine. Sa zicem 20% La final ai produsul eviscerat de 8.20 lei (7 lei initial + 1 leu munca de eviscerare + 0.20 adaosul la munca de eviscerare). La astia adaugi iar adaosul comercial. Daca vrei profit, trebuie sa adaugi adaos la fiecare munca pe care o prestezi, fiindca altfel ar fi munca gratuita. Insa nici adaosul nu poate fi prea mare, fiindca altfel ai pierde clientii. |
#23
Posted 21 September 2019 - 18:55
@initiator: tu cumperi materie prima si vinzi un produs finit, deci ai nevoie de contabil, care sa-ti faca si un retetar, asa incat sa poti sa scazi consumabilele: ulei, sare, rosii, etc apoi stabilesti adaosul comercial, cat crezi tu ca suporta piata/cumparatorul..
|
#24
Posted 21 September 2019 - 19:02
george_alexandru, on 21 septembrie 2019 - 10:26, said:
Totusi...de ce ii trebuie acel adaos...sa puna pe acea fitzuica unde scrii ce adaos practici? Ca mai vad din cand in cand 0-300% sau similar lipit pe perete. Ca sa fie informat clientu, sa stie daca e vorba de un capitalist decent sau de unul lacom. |
#25
Posted 12 October 2019 - 21:48
@Kres - stii ca ai libertate de alegere? Adica poti sa cumperi de unde vrea muschiu tau daca gasesti la pretul dorit. Dar poate structura costurilor la mine nu e optimizata si atunci trebuie sa ies cu pret mai mare....asta ma face lacom? Jalea romanului fata de capra vecinului nu o sa moara niciodata - si aia tineri tot vin si te iau la rost ca de ce tu ai la 100 lei produsul cand ei l-au gasit pe la chinezi cu 40-50 lei. Si stai ca un bou si te gandesti daca are rost sa-i explici sau nu ... sau mai bine sa-i zici cateva in gand si sa-ti mai pui un pahar de vin.
Ia zi, cand mergi sa-ti vinzi munca (ca si aia este o marfa) te oftici cand tu te evaluezi la 100 lei pe ora si ala vine si-ti zice ca nu meriti mai mult de 15 lei? |
#26
Posted 12 October 2019 - 22:13
Vezi ca iar te-a luat valul... pensionarii, somerii, asistatii si altii asemenea isi vand munca / merg sa isi vanda munca?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users