Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Intrebare legata de firma
Last Updated: Aug 11 2019 05:10, Started by
pancone99
, Aug 08 2019 09:33
·
0
#19
Posted 09 August 2019 - 05:03
raymis, on 08 august 2019 - 23:27, said:
Pleci gresit din start. Faci cladirea pe PF si o inchiriezi la PJ Restaurant SRL, iar angajatii ce lucreaza acolo si materiaprima iei de la o terta firma (tot controlata de tine) Bucataria1 SRL pe care acumulezi datorii si o bagi in groapa cand se impute treaba dupa care faci Bucataria2 SRL si continui ciclul... Asa se fac banii in domeniu. Stii faptul ca daca acumulezi datorii la stat pe bucataria1 anaf-ul iti poate pune probleme pt obtinerea codului de tva la bucataria2 ? De probleme si mai grave nici macar nu ma mai gandesc daca sunt lasate apoi ”aer” Deci nu recomand asta. Edited by costinuti, 09 August 2019 - 05:05. |
#20
Posted 09 August 2019 - 10:29
Tsunnnami, on 09 august 2019 - 04:19, said: Pe mine ma sperie faptul ca tu consideri Planul de Afaceti "Acte" care trebuie facute. PLANUL DE AFACERI SE FACE PENTRU TINE Sa stii daca RENTEAZA afacerea Asa faceti toti apoi plangeti ca babele ca Romania va pune bete-n roate Pune mana si fa-ti temele intai altfel pierzi banii aiurea |
#21
Posted 09 August 2019 - 18:41
pancone99, on 09 august 2019 - 10:29, said:
De rentat,o sa renteze... Acum trebuie să iei toate cheltuielile în vedere, să vezi ce trafic ai, câți clienți vei avea. De fapt ăsta e un plan de afaceri, o viziune realistă asupra unei afaceri, precum și o analizare a acesteia din toate punctele de vedere. Așa, când te gândești "iau carnea cu 5 lei kg, o pun pe grătar, o vând cu 20", pare treabă bună, dar când începi să scazi, din ăia 15 lei "profit", cheltuieli, cu angajați, curent, apă, restul acareturilor, ba mai mult, te gândești că trebuie să-ți și recuperezi investiția inițială, s-ar putea să te cam doară capul. Dar da, în principiu, se poate ce vrei tu. Doar să fii sincer cu ce vrei să faci. Pentru că tu, dacă-ți faci firmă, te apuci de construcție, iar aia iese casă de locuit la final, nu-ți plătește nici dracu' TVA-ul ăla, ba chiar o să mai ai de dat și peste. |
#22
Posted 10 August 2019 - 04:09
#23
Posted 10 August 2019 - 07:11
Iti mai zic ceva, daca incerci sa respecti pe bune legile si reglementarile in domeniul asta o sa intri in faliment, legile si reglementarile sunt facute de asa natura incat sa fie costisitoare si sa te tina mereu santajabil.
|
#24
Posted 11 August 2019 - 05:10
raymis, on 10 august 2019 - 07:11, said:
Iti mai zic ceva, daca incerci sa respecti pe bune legile si reglementarile in domeniul asta o sa intri in faliment, legile si reglementarile sunt facute de asa natura incat sa fie costisitoare si sa te tina mereu santajabil. Tu ce afacere ai de vorbesti? Sau iti place sa citesti ziare? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users