Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
cum scapam de gustul de congelator
Last Updated: Jul 04 2019 06:02, Started by
doSstep
, Jul 03 2019 22:50
·
0
#1
Posted 03 July 2019 - 22:50
Vorbind strict de peste, voi simtiti diferenta dintre unul proaspat si unul congelat?
De exemplu daca il tin congelat timp de o saptamana mai treaca mearga, dar cand sta de o luna se simte atat de tare acel gust de congelator ca nu-mi mai vine sa-l mananc. Se simte tare la caras, la salau foarte tare, in schimb la alti pesti se simte mai putin. Ce anume din procesul de congelare ii transmite gustul de congelator alimentelor? |
#2
Posted 04 July 2019 - 05:56
Pestele bun, e pestele proaspat.
Odata ce l-ai congelat, nu mai e la fel - i se schimba tot gustul. Sigur ca se simte diferenta... Mai ales la peste. |
#3
Posted 04 July 2019 - 06:02
muta pestele din congelator
in frigider cu o zi inainte sa-l gatesti. mai mult nu cred ca se poate face. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users