Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

De ce nu se interzice fumatul pe strada?

* * * - - 9 votes
  • Please log in to reply
210 replies to this topic

#55
unbrutus

unbrutus

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,299
  • Înscris: 23.02.2017
Concret, fumatul va fi interzis in toate locurile de joaca, inclusiv cele din parcuri, in restaurante, la piscine, in curtile scolilor, spitalelor si primariilor.

In parc veti putea fuma, dar daca intrati in spatiul de joaca pentru copii, veti fi nevoiti sa stingeti tigra. Aici fumatul va fi interzis.
Nu va fi permis sa va aprindeti tigara nici in statia de autobuz,
https://stirileprotv...a-regulile.html

#56
super8

super8

    Senior Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 10,000
  • Înscris: 14.04.2016

View Posttitispanac, on 16 aprilie 2019 - 07:35, said:

De ce nu se interzice fumatul pe strada?
Ca sa poti face tu 200 de postari sa poti preaslvi PSD-ul pe aria Poiana lui Iocan.

#57
Ferlito

Ferlito

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 296
  • Înscris: 29.03.2019

View Posttitispanac, on 16 aprilie 2019 - 07:35, said:

M-am saturat sa tot merg pe strada si sa fie plin de indivizi cu tigara in gura si astfel sa respir fum de tigara in loc de aer curat.
Solutia este mult mai simpla si eleganta in cazul tau, stai inchis in casa si astfel ramai sanatos. Sau apuca-te de fumat, daca nu ii poti invinge, alatura-te lor.
Din cauza unora ca tine s-a interzis fumatul in spatiile inchise, ca peste noapte ati devenit sensibili si ati capatat intoleranta la fumul de tigara si la gluten, ca e la moda.

#58
Sidorin

Sidorin

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,454
  • Înscris: 12.07.2010
Din păcate fumătorilor nu le prea pasă de nefumători. Eu de ex. cred că am un fel de alergie la fumul de ţigară, dacă la TV înr-un film cineva îşi aprinde o ţigară nu pot să privesc, pur şi simplu simt mirosul (bănuiesc ceva psihic). Hulitul Decret 400 a fost o izbăvire la vremea respectivă pentru mine, se fuma peste tot, pănă şi la masă câte unul îsi aprindea ţigara lângă mine, nesimţire maximă, eram tânăr, nu comentam, dar simţeam cum mi se face rău. Obisnuiesc să mă plimb cu bicicleta şi dacă „prind” în faţă pe cineva cu ţigara aprinsă, chiar şi la 10 m aproape că nu mai pot să respir! Asta nu înseamnă că am ceva cu cei care fumează, îi înţeleg şi pe ei!

#59
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View Postceanu1980, on 16 aprilie 2019 - 08:39, said:

ai ma ce naiba,asa fecioare am ajuns sa ne plangem ca se fumeaza pe strada
daca treci pe langa unu cu tigara,aproape e insesizabil mirosul,pt 2-3 sec si gata,revine mireasma de canal
dar as interzice in parcuri de joaca
Ce ai zice daca treci pe langa unul care miroase a nespalat si transpirat ? Dar sa stai in mijloacele de transport cu astfel de indivizi ? Ori sa urci in taxi iar taximetristul pute a mahoarca ?

Fumatul nu e doar un viciu nesanatos ci antisocial. E semn ca fumatorul ii vede pe ceilalti ca niste intrusi in calea lui.

#60
CGDBZ

CGDBZ

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,012
  • Înscris: 29.06.2011
Tine oarecum de cei 7 ani de acasa sa nu fumezi in locurile aglomerate(in statiile de autobuz, la trecerile de pietoni, etc.). Mai sunt parinti cu copii de mana sau in carucioare, de ce sa fie ei obligati sa respire fumul de tigara ?

#61
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005

View Postmelcmiop, on 16 aprilie 2019 - 09:13, said:


1. In birou nefumatorii eram sfatuiti sa ne apucam de fumat,daca nu ne place fumul de la colegii care sudau tigarile.


2. La restaurant nu-i interesa pe fumatori ca eram cu lingura in ciorba si trageam si fum intre inghitituri.
1. Aici trebuia discutat cu conducerea pentru a oferi opțiuni pentru tine sau colegi. Și sunt de acord că nu-i ok să faci asta.

2.

View Postsfantu.dracu, on 16 aprilie 2019 - 08:46, said:

Știi că erai într-un birt în care se fuma, da?
Era alegerea ta să fii acolo.


#62
c4n1b4lul

c4n1b4lul

    Expert în procrastinare

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,310
  • Înscris: 30.08.2010
Din câte știu, Finlanda va urma să scape prin 2030 complet de fumători, nevânzându-le oamenilor născuți după 2010 țigări. Asta dacă nu vor începe să facă bișniță de prin Rusia sau Estonia.

#63
pacopaco1967

pacopaco1967

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 25,550
  • Înscris: 13.09.2010

View PostFerlito, on 16 aprilie 2019 - 09:23, said:

Solutia este mult mai simpla si eleganta in cazul tau, stai inchis in casa si astfel ramai sanatos. Sau apuca-te de fumat, daca nu ii poti invinge, alatura-te lor.
Din cauza unora ca tine s-a interzis fumatul in spatiile inchise, ca peste noapte ati devenit sensibili si ati capatat intoleranta la fumul de tigara si la gluten, ca e la moda.
Poti sa traiesti si fara sa fumezi. Dar e o atitudine agresiva fata de ceilalti.
Pe strada care locuiesc e o scoala. In scoala nu le e permis sa fumeze si ies toti , atat profesori cat si elevi, pe strada la fumat. Sunt cu zeci. E un calvar sa treci de ei. Trotuarul ingust de 1,5 m iar ei stau gramada. Tot am impresia ca sunt imbecili, si singurul lucru de care le pasa e doar sa soarba putoarea aia de fum.

Edited by pacopaco1967, 16 April 2019 - 09:34.


#64
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,226
  • Înscris: 08.10.2015

View Post2Unlimited, on 16 aprilie 2019 - 09:09, said:

Am un vecin nesimtit care fumeaza pe scara blocului, nu are rabdare sa ajunga afara, isi aprinde tigara pe scara. Ramane mirosul pe scara zeci de minute. De asemenea cand merg in fiecare dimineata la serviciu, trec printr-o statie de autobuz unde persoanele care asteapta stau ca oile, trebuie sa faci slalom printre ele. De multe ori ocolesc prin strada. Ca mai si fumeaza unele, nu mai are importanta. Chestia e ca ne doare fix in pix de aproapele nostru, indiferent la ce facem referire. Chiar daca fumati pe strada, aveti macar grija unde suflati fumul. Mi-a suflat odata fumul exact in fata un cocalar care venea din sens opus. Pentru ca sunt de greutate medie mi-am bagat coada intre picioare si am plecat mai departe. Daca aveam 2 pe 2, il bagam in canal. De asemenea la masa, indiferent daca e cantina, restaurant sau bar, trebuie sa existe un grup de cheflii cu carnea in gura neaparat. Zilnic. Zici ca sunt pe stadion. Ce mai conteaza ca mai sunt si femei prin preajma, uneori chiar si copii (excludem barul)... De aceea toate concediile mi le fac oriunde in afara de Romania. Nu din cauza lipsei peisajelor, avem locuri frumoase. Din cauza Romanilor. Macar in alta limba daca ma injura careva nu stiu... Inclusiv pe acest forum, se poate vorbi frumos, insa vad ca de multe ori se prefera un ton agresiv.
Se spune că e mai ieftin să înjuri, decât să mergi la psiholog. :)
Stai liniştit, că şi în alte ţări se înjură la fel. Depinde de anturaj. Faptul că nu ştii limba, nu înseamnă că nu se înjură.
Aşa cum eviţi România în concedii, evită şi ţările anglofone, acolo se aude mai des fuck decât penisul. Ba chiar mai mult, fuck este deja intrat în limba vorbită, în anumite construcţii lexicale nu e considerat înjurătură (de către vorbitori, nu de către lingvişti). Şi românii au împrumutat acest termen.
Tonul agresiv este în ton cu vremurile pe care le trăim.

Să vezi ce frumos este să se fumeze în lift; e de ajuns să urci 3 etaje, ca să miroşi a tutungerie.

Totuşi, faţă de anii 80, am mai evoluat. Cel puţin, la noi în bloc şi-n blocurile din jur. Nu numai că se fuma în lift, dar liftul ajunsese WC public. Aproape că nu era zi în care să nu poţi călca pe podea.

#65
melcmiop

melcmiop

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 265
  • Înscris: 29.08.2006

View Postpetre69, on 16 aprilie 2019 - 08:29, said:

si daca nu ai balcon ?
In baie cu mana pe .......clantza.

#66
2Unlimited

2Unlimited

    "No limits"

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,598
  • Înscris: 29.12.2016

View PostIon_de_la_Raion, on 16 aprilie 2019 - 09:11, said:

Nu te consola cu asta. Daca il loveai, te reclama si ti se deschidea dosar penal.

Imi aduc aminte de o situatie pe care am avut-o cu sora mea, care este cu 15 ani mai mica ca mine. Tatal meu a decedat in 1994 si eu am ramas sa compensez rolul de tata. S-a imprietenit cu un baiat pe net. Au discutat ei 6 luni, si s-au imprietenit mai mult decat trebuie. Ala, prost si el, ca si sora-mea, s-a mutat in oras pentru ea. Cand l-a vazut in realitate sora-mea, si-a dat seama ce greseala facuse. Era urat ca foamea. Nu prea arata ca in poze. Ala, tot dupa fundul ei. Dupa vreo 2 luni ajunsese sa o urmareasca la liceu. La bloc venea si statea cate 3-4 ore zilnic in fata blocului, incercand sa vorbeasca cu ea. Asta mica era speriata de nici nu mai dormea noaptea. Slabise vreo 10 kg, si ajunsese sub 40 kg. La politie facusem o sumedenie de reclamatii. Erau inregistrate si atat. Am si apelat la o cunostinta angajata in domeniu, care mi-a spus clar ca fara vreo dovada de agresiune nu are ce sa-i faca. Am aflat si numarul mamei nebunului, si am vorbit ore in sir cu ea. Pana la urma mi-a reprosat ca sora-mea i-a sucit mintile si ca numai ea e de vina. Am aflat si adresa unde statea nebunul in chirie si m-am dus cu nevasta-mea la el. Dupa 2 ore de discutii in care credeam ca am ajuns la un consens, mi-a spus senin ca o sa o omoare pe sora-mea dupa care se spanzura. Am plecat nestiind ce sa fac. Deja se facusera 3 luni, dobitocul aflase si numerele mele de telefon mobil, al lui nevasta-mea, fixul de firma. La un moment dat a sunat pe mobilul sotiei care i-a spus sa nu mai sune ca o sa ma trimita pe mine si o sa-l rup cu bataia. Si a inchis mobilul. M-a sunat pe mine pe mobil, aceeasi discutie, ca-i crap capul. Am inchis si eu mobilul. Asteptam sa primesc un apel pe fix, legat de un eveniment, contract care trebuia sa se incheie pe bani multi. Si suna tembelul pe fix. Aceeasi placa, la care raspunde ca e in scara si ma asteapta. Am vazut negru in fata ochilor. Am iesit pe scara desi sotia incerca sa ma tina. Nu cred ca m-ar fi tinut nici Chuck Norris atunci, eram turbat. L-am apucat de geaca si l-am scos din scara. I-am rupt geaca, asta am aflat-o mai tarziu in reclamatia facuta de el la politie. Aveam niste pantofi cu cioc atunci ca se purtau, si sunt sigur ca am incercat sa-i dau niste spituri in fund direct in gaura. Am incercat sa-i dau si niste pumni si palme peste ceafa, in spate, la coaste, in cap... A plecat imediat ce a putut sa scape din mainile mele. Mi s-a intocmit dosar atunci, si, probabil ca, tinandu-se cont de reclamatiile noastre de dinainte am scapat de dosarul penal, probabil ca s-a clasat, sau s-a inchis, etc... Sa ne intelegem, nu l-am lovit. Doar l-am impins. El sustinea ca l-am batut de i-a sarit apa in cap. Insa putea sa zica orice, actiunea se petrecuse in casa scarii, doar intre mine si el. As repeta oricand aceasta poveste. De nebun nu am mai aflat nimic, cert este ca de atunci si pana in ziua de astazi sora-mea nu a mai dat ochii cu el...

Edited by 2Unlimited, 16 April 2019 - 09:59.


#67
ceanu1980

ceanu1980

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,087
  • Înscris: 15.05.2008
nu sunt pt violenta,dar unele situatii fara umblat un pic la pateu,nu au rezolvare
multi nu stiu ca bataia doare si doare al naibii de tare

#68
filipxxx

filipxxx

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,917
  • Înscris: 25.04.2006
Initiatorul a deschis 5 topicuri intr-o saptamana "vechime" pe Softpedia. Nu hraniti trolii, urmeaza sa i se dea liber in Poiana si apoi isi castiga si el painea cu norma intreaga.

#69
petre69

petre69

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,783
  • Înscris: 27.01.2009
Parte nasoala e ca fumul de tigara omoara oameni
Vom crapa cu totii chiar si nefumatorii

#70
sfantu.dracu

sfantu.dracu

    Taur de Balaur

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 15,149
  • Înscris: 28.06.2005
Petre, asta știm deja.
Zi-ne și când.
Și doar din cauza tutunului.

#71
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

View Post2Unlimited, on 16 aprilie 2019 - 09:43, said:

Imi aduc aminte de o situatie pe care am avut-o cu sora mea, care este cu 15 ani mai mica ca mine. Tatal meu a decedat in 1994 si eu am ramas sa compensez rolul de tata. S-a imprietenit cu un baiat pe net. Au discutat ei 6 luni, si s-au imprietenit mai mult decat trebuie. Ala, prost si el, ca si sora-mea, s-a mutat in oras pentru ea. Cand l-a vazut in realitate sora-mea, si-a dat seama ce greseala facuse. Era urat ca foamea. Nu prea arata ca in poze. Ala, tot dupa fundul ei. Dupa vreo 2 luni ajunsese sa o urmareasca la liceu. La bloc venea si statea cate 3-4 ore zilnic in fata blocului, incercand sa vorbeasca cu ea. Asta mica era speriata de nici nu mai dormea noaptea. Slabise vreo 10 kg, si ajunsese sub 40 kg. La politie facusem o sumedenie de reclamatii. Erau inregistrate si atat. Am si apelat la o cunostinta angajata in domeniu, care mi-a spus clar ca fara vreo dovada de agresiune nu are ce sa-i faca. Am aflat si numarul mamei nebunului, si am vorbit ore in sir cu ea. Pana la urma mi-a reprosat ca sora-mea i-a sucit mintile si ca numai ea e de vina. Am aflat si adresa unde statea nebunul in chirie si m-am dus cu nevasta-mea la el. Dupa 2 ore de discutii in care credeam ca am ajuns la un consens, mi-a spus senin ca o sa o omoare pe sora-mea dupa care se spanzura. Am plecat nestiind ce sa fac. Deja se facusera 3 luni, dobitocul aflase si numerele mele de telefon mobil, al lui nevasta-mea, fixul de firma. La un moment dat a sunat pe mobilul sotiei care i-a spus sa nu mai sune ca o sa ma trimita pe mine si o sa-l rup cu bataia. Si a inchis mobilul. M-a sunat pe mine pe mobil, aceeasi discutie, ca-i crap capul. Am inchis si eu mobilul. Asteptam sa primesc un apel pe fix, legat de un eveniment, contract care trebuia sa se incheie pe bani multi. Si suna tembelul pe fix. Aceeasi placa, la care raspunde ca e in scara si ma asteapta. Am vazut negru in fata ochilor. Am iesit pe scara desi sotia incerca sa ma tina. Nu cred ca m-ar fi tinut nici Chuck Norris atunci, eram turbat. L-am apucat de geaca si l-am scos din scara. I-am rupt geaca, asta am aflat-o mai tarziu in reclamatia facuta de el la politie. Aveam niste pantofi cu cioc atunci ca se purtau, si sunt sigur ca am incercat sa-i dau niste spituri in fund direct in gaura. Am incercat sa-i dau si niste pumni si palme peste ceafa, in spate, la coaste, in cap... A plecat imediat ce a putut sa scape din mainile mele. Mi s-a intocmit dosar atunci, si, probabil ca, tinandu-se cont de reclamatiile noastre de dinainte am scapat de dosarul penal, probabil ca s-a clasat, sau s-a inchis, etc... De fapt, nu l-am lovit. Doar l-am impins. El sustinea ca l-am batut de i-a sarit apa in cap. Insa putea sa zica orice, actiunea se petrecuse in casa scarii, doar intre mine si el. As repeta oricand aceasta poveste. De nebun nu am mai aflat nimic, cert este ca de atunci si pana in ziua de astazi sora-mea nu a mai dat ochii cu el...
Bine ca ai scapat de nebun. Ala era un obsedat. Si cazul e lung, situatia intinsa pe o perioada lunga de timp. Dar se intampla de ex. sa fii injurat, lovit, impins de un idiot, ripostezi si tot imbecilul care a inceput depune plangere la politie.

#72
titispanac

titispanac

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 365
  • Înscris: 08.04.2019

View Postceanu1980, on 16 aprilie 2019 - 08:26, said:

pai si atunci un fumator unde ar trebui sa pufaie
daca tot ai intrebari tampit,ofera si niste solutii,la fel de tampite

Undeva unde sa nu nenoroceasca plamanii celor nevinovati.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate