Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema mare cu parintii= nervi ...

switch microtik

Permis categoria B la 17 ani

Sfaturi pentru pregatirea de eval...
 Crapaturi placa

cum imi accesez dosarul electroni...

Momentul Aprilie 1964

Sursa noua - zgomot ?
 A fost lansat Ubuntu 24.04 LTS

Pareri apartament in zona Berceni?

Free streaming SkyShowtime de la ...

Skoda Fabia 1.0 TSI (110 CP)- 19 ...
 Mezina familiei, Merida BigNine

The Tattooist of Auschwitz (2024)

Se poate recupera numar de telefo...

Upgrade de la MacBook Pro M1 cu 8...
 

TV Paprika HD.

- - - - -
  • Please log in to reply
86 replies to this topic

#55
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,228
  • Înscris: 22.02.2017
Exact. Nu ca se vede, ci e SD.

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/U8b-zUtZUxE?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Si la unguri tot SD e sigla.

#56
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,264
  • Înscris: 30.03.2019
Pacat, ca restul se vede sticla! In afara de reclame, dar alea nici nu ne intereseaza.

#57
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

„Gătește simplu cu Jamie” (un nou show cu Jamie Oliver) și „Delicii coapte cu Juliet”, în martie la TV Paprika


„Gătește simplu cu Jamie”, un nou show cu bucătarul preferat al tuturor, este una dintre premierele lunii martie la TV Paprika, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Blog România. Primul episod este difuzat pe 1 martie, de la ora 21.00.

În „Gătește simplu cu Jamie”, Oliver îi invită pe spectatori în casa lui din Essex și, odată acolo, le pregătește rețete delicioase din noua sa carte de bucate, „7 Ways: Easy Ideas for Every Day of the Week” („În 7 feluri: Idei simple pentru fiecare zi a săptămânii”). În acest serial, Jamie prezintă, așa cum ne-a obișnuit, rețete simple pe care oricine le poate găti acasă. Dar doar pentru că sunt simplu de preparat, nu înseamnă că rețetele nu sunt apetisante și foarte creative.

Ideile lui se potrivesc perfect pentru o cină normală în familie, care va fi pe placul copiilor și poate fi preparată rapid în cantități mari, dar și pentru ocazii ceva mai speciale, precum o masă numai bună pentru o întâlnire romantică sau o reuniune cu prietenii.

În fiecare episod, Jamie Oliver folosește cel mult opt ingrediente, care sunt ușor de găsit și care nu vor distruge dintr-o lovitură resursele familiei - nici financiare, și nici în ceea ce privește timpul petrecut în bucătărie.

Printre bucatele simple pregătite de Jamie în această serie în premieră, se numără clasicul fish & chips (pește prăjit cu cartofi prăjiți), pui cu unt și paste cu conopidă și brânză.

După ce Jamie a găsit felul principal, e timpul ca Juliet Sear să vină cu desertul. Show-ul „Delicii coapte cu Juliet” are premiera pe 6 martie, de la ora 22.30, la TV Paprika. Juliet Sear este o expertă în ale dulciurilor și patiseriei. Ea a gătit pentru celebrități precum Prințul Harry, Kate Moss, Alexa Chung, Bryan Adams și Sir Ian McKellen. De altfel, McKellen cunoscut pentru rolul Gandalf din „Stăpânul inelelor” a spus despre torturile ei că „arată bine, au un gust și mai bun și sunt printre cele mai bune pe care le-am mâncat vreodată”.

Dar odată cu show-ul ei, Juliet își aduce rețetele și secretele pe micile ecrane, disponibile pentru toată lumea. Episoadele prezintă rețete pentru prăjituri festive, fursecuri, dulciuri sănătoase și chiar unele fără gluten, ca orice cofetar amator să poată găsi ceva pe placul lui. În plus, în fiecare episod are și câte un invitat special, pentru și mai multe idei de cofetărie.

Sursa: https://www.hdsateli...si-delicii.html

Edited by IceCoolExtreme, 02 March 2021 - 17:15.


#58
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

Două premiere delicioase la TV Paprika, în luna aprilie: "Școala culinară a lui Rory O'Connell" și "Mâncăruri rapide cu Donal"



Școala culinară a lui Rory O'Connell” are premiera pe 6 aprilie, de la ora 20.30, iar „Mâncăruri rapide cu Donal” are premiera pe 12 aprilie, de la ora 21.00, pe TV Paprika, anunta televiziunea printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit Romania.
Attached File  _coala culinar_ a lui Rory O'Connell 3.jpg   66.98K   0 downloads
Rory O'Connell, unul dintre cei mai îndrăgiți și experimentați instructori culinari din Irlanda îi învață pe oameni cum să gătească de aproape patru decenii. Iar acum, își face debutul și la TV! „Școala culinară a lui Rory O'Connell” este prima emisiune de televiziune pe care o prezintă O'Connell.

În acest serial în premieră la TV Paprika, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine. El ia ingrediente clasice sau aparent plictisitoare și le transformă în mici capodopere culinare, dar fără tehnici foarte complicate.

Printre rețetele pe care le prezintă în serial sunt incluse salata de pui cu fasole verde, compotul de cireșe sau friptura de miel cu roșii și migdale. Bucatele delicioase și candoarea lui O'Connell sunt rețeta perfectă pentru o seară liniștită.

Rory O'Connell a fondat școala de gastronomie Ballymaloe Cookery School împreună cu sora sa, Darina Allen, în 1983. În acest timp, el a primit de două ori prestigiosul titlu de bucătar șef al anului în Irlanda. Prima carte de bucate a lansat-o în 2013 și i-a adus premiul André Simon Book Award în același an.

„Mâncăruri rapide cu Donal” simplifică artele culinare fără a face sacrificii atunci când vine vorba de arome și de valoare nutritivă. Este emisiunea perfectă pentru cei care vor mai puțin timp petrecut în bucătărie și mai mult timp pentru cei dragi.

Donal prezintă rețete adevărate, autentice și rapide care pot fi preparate din ingrediente simple și cu metode culinare practice, acestea stând la baza oricăror mâncăruri gustoase de casă. Pentru a găti rețetele lui aveți nevoie doar de câteva ingrediente și ustensile pentru a crea o cină delicioasă.

Printre categoriile de rețete din emisiune se numără unele care se gătesc doar într-o oală sau o tigaie - pentru o muncă minimă de curățare a bucătăriei după gătit -, bucate care se gătesc doar cu șase ingrediente sau rețete care presupun o pregătire rapidă și apoi un timp mai îndelungat la cuptor.

Irlandezul Donal Skehan este un jurnalist culinar și specialist în fotografia culinară și a scris și o carte numită „Meals in Minutes”, care a stat la baza noului show de pe TV Paprika. Skehan a propus pe site-ul său oficial peste 500 de rețete simple și ușor de preparat pentru vremurile agitate în care trăim și are și un canal popular de YouTube.

Sursa: https://www.hdsateli...tv-paprika.html

#59
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

James Martin explorează „Gastronomia Insulelor Britanice” la TV Paprika


De luni până vineri, de la ora 14:30, simpaticul bucătar James Martin pornește într-o aventură culinară în seria „Gastronomia Insulelor Britanice”, anunță TV Paprika printr-un comunicat remis către blogul HD Satelit România.

În urma succesului pe care l-a avut cu explorările gastronomice din Franța și din Statele Unite ale Americii, bucătarul James Martin pleacă din nou la drum, de această dată mult mai aproape de casă, în Marea Britanie. În fiecare episod, Martin descoperă un nou loc din Scoția, Anglia, Wales și Irlanda de Nord, într-un road trip culinar de senzație. Bucătarul-șef nu este tot timpul singur în această călătorie: în unele dintre episoade are parte de invitați speciali, prieteni ai lui, și ei bucătari faimoși, care au multe lucruri de spus despre bucătăria din Marea Britanie și rețete delicioase de împărtășit cu publicul TV Paprika.

Aventura lui James Martin începe în insulele Orkney din Scoția, un loc în care nu a mai fost până acum și pe care se bucură să îl descopere în timpul filmărilor și gătitului. Tot în Scoția mai merge și în Lossiemouth, alături de Nick Nairn, apoi în Castelul Blair, în The Highlands. Acolo i se alătură bucătarul-șef cu stele Michelin (cu nume predestinat) Tom Kitchin. Iar călătoria scoțiană se încheie în minunatul Edinburgh.

În Anglia, Martin vizitează pe rând zonele Yorkshire, Lancashire, apoi ajunge în Wales odată cu vizita în Snowdonia și Pembrokeshire, pentru a se îndrepta apoi spre Irlanda de Nord. DIn acest roadtrip minunat nu lipsește, evident, Londra, dar și alte orașe englezești de renume precum Birmingham și Bristol.
Printre invitații speciali se mai numără și criticul culinar Grace Dent, bucătarul-șef cu stele Michelin Lisa Allen, bucătarul-șef Stephen Terry și mulți alți specialiști care își vor împărtăși secretele și rețetele.

James Martin s-a născut în 1972, în North Yorkshire, în Anglia. A studiat la Scarborough Technical College, unde a fost numit „studentul anului” timp de trei ani consecutivi. A devenit bucătar-șef la un restaurant din Winchester cu puțin timp înainte să împlinească 22 de ani. A avut prima emisiune culinară la TV în 1996, pe Sky One. A lucrat la emisiuni precum „Ready Steady Cook” și „The Big Breakfast”. În 1998 a lansat prima carte de bucate, „Eating in with James Martin”. În 2006, a devenit gazda emisiunii BBC One „Saturday Kitchen” și a rămas gazdă timp de 10 ani, cu audiențe în jur de 3,5 milioane de spectatori.

Sursa: https://www.hdsateli...astronomia.html

#60
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Se pare ca dupa Minimax si TV Paprika va avea o schimbare vizuala,dovada fiind un clip de pe canalul de YT al versiunii maghiare
Cel mai probabil vom primi rebrandul in septembrie sau octombrie (desi cel mai probabil va fi octombrie,la o luna dupa Ungaria cum a fost si cu Minimax)

[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/WTAxRAh0fpg?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#61
BAYMAX

BAYMAX

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,063
  • Înscris: 08.11.2019
Din 1 Octombrie 2021, vom avea și noi sigla cea nouă din Ungaria.

Edited by BAYMAX, 06 September 2021 - 13:08.


#62
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018
Fara subtitrare si sigla foarte mica acum
Attached File  242052527_2729576477333570_1356209990335909451_n.png   757.97K   62 downloads

#63
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/wz_fis1Ymfs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#64
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Nu e mult diferit noul logo

#65
toto_riina

toto_riina

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,565
  • Înscris: 20.08.2014
Deci o s-o mute in dreapta? Va fi foarte greu pt. telespectatorii fideli sa se obisnuiasca, parca in stanga nu-ti sarea asa mult in ochi. Dreapta "fura" ochiul.

#66
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018
Da, si versiunea maghiara cand a schimbat sigla a mutat-o in dreapta.

#67
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 897
  • Înscris: 07.09.2018
Subtitrare nouă la TV Paprika. Nesimțiții de la NextGen au ars-😡.

Attached File  vlcsnap-2021-09-19-11h24m44s019.png   947.23K   64 downloads

#68
jytouip

jytouip

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 690
  • Înscris: 18.07.2019
E de ceva timp

#69
sorin96

sorin96

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,167
  • Înscris: 13.03.2016
Mi se pare prea mare

#70
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018

TV Paprika a lansat oficial noua emisiune „Și mai multă culoare în farfurie" cu chef Radu Dumitrescu


TV Paprika difuzează de luni, 4 octombrie, o nouă producție locală, „Și mai multă culoare în farfurie", realizată de chef Radu Dumitrescu, după ce la 1 octombrie televiziunea va afișa un nou logo, a anunțat echipa din România a televiziunii în cadrul unui eveniment desfășurat la 27 septembrie la Voila Bistro din București.

„Emisiunea a fost filmată anul acesta în Ungaria și are un scop foarte precis: să dărâme mitul potrivit căruia generația tânără urăște să gătească, dar și, în același timp, să le facă poftă de gătit tinerilor”, a spus Dumitrescu la evenimentul de lansare. Primul sezon al show-ului „Și mai multă culoare în farfurie" are 16 episoade a câte 30 de minute fiecare, cu difuzarea programată de luni până vineri, de la ora 18:00.

Chef Radu Dumitrescu mai descrie noua emisiune ca fiind „instagramabilă și cool".

„Și, în același timp, aceasta nu are scopul de a împărtăși rețete cu publicul. Am încercat să fac o emisune culinară fără să fie vorba despre rețete. Sunt mii de site-uri cu rețete. Așa că de ce s-ar fi uitat cineva la noi? Și pentru că am încercat să aflăm de ce noua generație nu dă doi bani pe gătit. Și am aflat, chiar de la noua generație. Care este smart, cool și funny, dar care vede partea gastronomică într-o altă viziune. Și atunci ne-am adaptat și am realizat niște episoade pe înțelesul lor, alături de ei", explică chef Radu.

Episoadele din „Și mai multă culoare în bucătărie" vor avea și câțiva invitați speciali, nu neapărat faimoși, dar speciali pentru chef Radu.

„Am încercat sa iau pulsul noii generații de la ea direct. Am avut tineri care gătesc sau nu, dar și oameni dragi mie, apropiați de cultura mea, care au încercat să-mi explice cum văd ei fenomenul: noua generație vs food. Oamenii invitați, cei apropiați mie, sunt cunoscuți de mine și de bula noastră comună. Dragoș Stanca, Radu Rughinis. Nimic interesant pentru mass-media de azi, dar foarte relevanți în comunitatea noastră", povestește bucătarul-șef.

În timpul filmărilor, chef Radu a fost surprins să descopere că reprezentanții noii generații prind poftă de gătit atâta timp cât cei care îi învață au răbdare cu ei și le explică corect care sunt pașii de urmat.

În viziunea sa, problema cu gătitul și tinerii din ziua de azi este ritmul alert al vieții, însă dacă vrei, poți face din gătit o experiență minunată: ,, Gătitul apropie oameni, e un act social, erotic pe alocuri. Și este foarte clar că rezultatul muncii tale în farfurie este întotdeauna gustos în fata celorlalți. Trebuie doar să vrei. Timp mai există, iar despre bani, numai de bine, cu 50 ron, patru prieteni pot face o tigaie de paste pe care să o gătească/ mănânce împreună și apoi să stea o noapte la povești în jurul acelei tigăi", promite Radu Dumitrescu.

TV Paprika este singura televizune dedicată gastronomiei din grilele de cablu, satelit și IPTV din România și face parte din portofoliul companiei americane de televiziune și cablu AMC.

Sursa: https://mediaexpres....e.aspx?id=19533

#71
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,828
  • Înscris: 06.11.2018
Au schimbat sigla șI  pachetul grafic.
Attached File  Screenshot_20211001-095326_IPTV Extreme.jpg   559.3K   60 downloads

#72
florinpopa1

florinpopa1

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,021
  • Înscris: 16.05.2021
Arata bine. De data aceasta este in dreapta

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate