Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Mă simt nefolositoare la facultate, voi ce ziceți ?

- - - - -
  • Please log in to reply
102 replies to this topic

#19
TP770

TP770

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.06.2015

 mihaicozac, on 11 iunie 2015 - 10:28, said:


Cât priveşte business-ul, cine dracu să predea eficient o astfel de materie, când majoritatea visează doar să se îmbogăţească peste noapte, fie la LOTO, fie prin ţepe. Noţiunea de muncă intensă, în speranţa că odată şi odată vor veni şi rezultatele, este românilor cvasinecunoscută.

Da, am venit la facultate cu speranţia că poate vor fi persoane care să facă excepţie de la regula pe care ai descris-o şi tu. La mine în familie nu sunt afacerişi , deci nu am văzut altă şansă în afara facultăţii de a-mi crea o tangenţă cu acest domeniu.

#20
unic635

unic635

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,529
  • Înscris: 09.07.2013
Dilema asta o cam au toti studentii, sau amr eparte din ei. Scoala e un musai de cv, oricum foarte multi lucreaza in alte arii. E ciudat ca dupa 3-4 ani de fac nu prea stii sa faci nimic, ramai cu niste informatii pentru cultura ta generala, acum depinde si de specializare, si intr-o luna doua esti treinuit si capabil sa produci ceva. Facultatea d ebusiness din Cj a UBB  e una din multele facultati inutile ale babesului, ca si studiile europene, americane, comunicari si alte balii, cu scop sa atraga "naivii" . asta e babes de mult e o uzina de bani. Scurt si la obiect, daca iti place domeniul cat de cat, du-te la studii instrainatate, nu are rost sa comparam. vrei scoala vrei sa citesti vreis a acumulezi mergi la studii in strainatate. vrei sa fii pe picioarele tale, vrei ceva practic si esti ami"patrioata", termina-ti studiile aici, si invata o meserie, dela coafeza la manichiurista, se castiga mult mai bine :)))) ai program flexibil, iti ramane timp pentru scoala si ai alternative. cheia succesului nu o sa ti-o ofere nimeni, expeienta se castiga . sau cauta-ti un job part time, supliemntezi vneiturile, te responsabilizeaza, dai nas in nas cu realitatea, care e cam uratica. nu e o solutie sa te consolezi ca ti-ai trecut anu. si vei vedea apoi.

#21
TP770

TP770

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.06.2015

 unic635, on 11 iunie 2015 - 10:54, said:

Scurt si la obiect, daca iti place domeniul cat de cat, du-te la studii instrainatate, nu are rost sa comparam. vrei scoala vrei sa citesti vreis a acumulezi mergi la studii in strainatate.
M-am gândit şi la acest lucru, doar că a merge şi a studia în străinătate nu este atât de simplu precum pocnitul din degete , şi totuşi lumea tratează subiectul în acest mod. Este plină lumea deja de studenţi îndatoraţi la facultăţi şi care vor rămâne îndatoraţi încă pentru mulţi ani. Merită citit nişte articole pe această temă, în America este mare vâlvă din cauza acestui fenomen, studenţii fiind practic prostiţi de a face o facultate cu banii pe care nu îi au, şi mai încolo ajung să fie nişte sclavi pe datorii şi este vai de capul lor.
Consider că aceste lucruri ar trebui tratate cu seriozitate. A merge în străinătate este un vis la care aspiră toată lumea, dar ar trebui făcut într-un mod responsabil şi raţional. Degeaba se aruncă fiecare într-o facultate în străinătate ( căci nu este imposibil de ajuns acolo ) , dacă peste 5-10 ani îşi dă seama că s-a împotmolit mai rău decât dacă ar fi stat aici.

#22
Prien

Prien

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,877
  • Înscris: 11.12.2006
Tinerete, daca mata simti ca nu e facultatea potrivita pt dta, lasa-o si abandoneaz-o. Iti pierzi tmpul si ii incurci si pe alti.
Acum cateva zile era sa sa o caftesc pe o colega care intreba tampenii, pt ca e proasta de duduie. Si pt ca proful a avut prea multa bunavointa, eu am ramas nelamurit. Si tot aia ....ca eu am platit.. De parca la mine era pe gratis.
Altfel, dupa acum au zis si predecesorii, afacerile sunt ceva cu care te nasti. Ca si talentul la muzica sau sport..Sau ..sau
Off topic sa ma ia dracu daca ii inteleg pe cei care la 20 de ani nu si-au gasit drumul si se duc sa aiba o hartie. Cu care se vor sterge la fund la interviuri..Sincer, poate si pt ca sunt batran, eu pun repede stamplia. Daca e gugustiuc/a sau mai merita sa imi pierd vremea cu ea/el..
Si da, am avut si eu 20 de ani..Acum 30 ..Si nu visam decat meseria mea.Iar frumusetea si placerea e in ochii privitorului. Asa ca ii inteleg si pe profi. Si eu as face la fel, cand as vedea niste priviri goale si tampe.. Daca pe voi nu va intereseaza, eu de ce sa ma omor?

#23
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014

 paul_pablo, on 11 iunie 2015 - 10:14, said:

Practic si in mod real uita-te la tari civilizate si ai sa gasesti singur raspuns la toate intrebarile. Daca nu esti in tema si nu cunosti un anumit domeniu am sa te rog sa nu il ridiculizezi doar pentru ca Romania este inapoiata in muuuulte domenii printre care si cel economic. Ca idee daca ai preda tara pe mana unui economist adevarat s-ar putea sa o mai scoata la liman, in loc sa o ingroape cum fac "ai nostrii" zi de zi
Da, ma uit in "tarile civilizate" si vad ca importa mana de lucru, externalizeaza serviciile in Romania si ei practic nu produc nimic!
Practic si in mod real e cum zice domnu' de mai jos

 neur0, on 11 iunie 2015 - 10:49, said:

Asta cu "cercul de afaceriști" e valabilă doar pentru băieții și fetele de bani gata.

Un om care pornește de la 0 e nevoit s-o facă folosind propriul cap și atât.

Oamenii de afaceri care au creat o afacere de succes de la 0 nu au terminat facultatea de Bussiness. Managerii de la corporații importante sunt de obicei tehnicieni nu oameni care au terminat facultatea de Management.
Slava Domnului pentru asta!
Iar la Mec-ul duduie de absolventi de studii superioare, la munca, nu la mancat

Edited by OmulLLORT, 11 June 2015 - 11:10.


#24
lyanna

lyanna

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,304
  • Înscris: 02.09.2007

 RenataCl, on 11 iunie 2015 - 10:48, said:


Sunt de acord cu tot ceea ce ai scris. Nici prin cap nu mi-a trecut că mă va angaja cineva pe post de conducere, ba chiar probabil sunt una dintre cele mai sceptice şi negativiste persoane din acest domeniu. Nu mă deranjează acest lucru, consider că dacă acum aş fi mulţumită cu facultatea şi cu ceea ce este în jurul meu, atunci m-aş trezi cu o palmă imensă la sfârşit, deci mai bine îmi bat capul acum cu astfel de întrebări şi este posibil să fac nişte alegeri care să mă propulseze dincolo de scenariul obişnuit de masteranzi ( gen : am terminat masterul, hai să facem parte din statistica muritorilor de foame din ţară ).
Eu ştiu că antreprenoriatul presupune să ai spritiul de antreprenor în sânge, în schimb aşa cum ai menţionat şi tu, trebuie să existe nişte baze pentru a fructifica acest lucru. Un chirurg excelent nu se poate trezi dintr-o dată şi nu poate decide că : " Acum voi fi chirurg, pentru că am asta în sânge ! " , ci trebuie să îşi dezvolte cunoaşterea în domeniu şi să aibă şansa de a practica ceea ce ştie.
Acesta este aspectul care mă interesează pe mine, adevăratele moduri prin care cineva se poate realiza, dar la noi sunt cele mai multe " oportunităţi " sunt de fapt moduri de a-i stoarce pe studenţi de timp şi de energie, promiţând " experienţă " , când de fapt experienţele respective nu au nici o valoare şi nu te ajută cu nimic în construirea carierei tale.


Pai dpmdv ai 2 cai in fata:

1) Daca crezi ca ai spiritu' de antreprenor in tine, te angajezi si faci parte din marea masa muncitoare. De aici ori promovezi, ori pui ban pe ban si incerci sa-ti deschizi o afacere.
Mare atentie aici! Nu stiu cum e facultatea asta, dar sunt unele care sunt incompatibile cu angajatul, in sensul ca daca ai si servici si facultate undeva cam trebuie sa dai rasol.

2) Lasi facultatea si iti alegi alta arie in care sa-ti continui cariera. 1 an pierdut nu e un capat de lume, ba chiar as zice benefic ca iti ofera posibilitatea sa-ti clarifici optiunile (e mai important pentru mine sa muncesc, sau sa invat sau sa strang bani sau ... etc)

PS: Referitor la spiritul de antreprenor, tata mosu era in stare sa faca bani din piatra seaca, a avut livezi, vie, stupi, cazan de tuica, moara, bacanie si asta pentru un om plecat de-acasa la 14 ani, de foame.  In plus gandeste-te ca astea se intamplau in vremea razboiului sau pe timpul comunistilor, vremuri fara tagada mai grele decat astea in care traim.
Eu n-am gena. Sunt prea critic. Vad numai scenariile pesimiste. N-am capacitatea de a ma arunca cu ochii inchisi intr-o afacere.
Partea buna e ca sunt constient de asta. Imi stiu punctele forte si sunt in stare sa plusez acolo si sa nu imi arunc banii pe deschis afaceri.

#25
TP770

TP770

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.06.2015

 Prien, on 11 iunie 2015 - 11:07, said:

Tinerete, daca mata simti ca nu e facultatea potrivita pt dta, lasa-o si abandoneaz-o. Iti pierzi tmpul si ii incurci si pe alti.
Acum cateva zile era sa sa o caftesc pe o colega care intreba tampenii, pt ca e proasta de duduie. Si pt ca proful a avut prea multa bunavointa, eu am ramas nelamurit. Si tot aia ....ca eu am platit.. De parca la mine era pe gratis.
Altfel, dupa acum au zis si predecesorii, afacerile sunt ceva cu care te nasti. Ca si talentul la muzica sau sport..Sau ..sau
Off topic sa ma ia dracu daca ii inteleg pe cei care la 20 de ani nu si-au gasit drumul si se duc sa aiba o hartie. Cu care se vor sterge la fund la interviuri..Sincer, poate si pt ca sunt batran, eu pun repede stamplia. Daca e gugustiuc/a sau mai merita sa imi pierd vremea cu ea/el..
Si da, am avut si eu 20 de ani..Acum 30 ..Si nu visam decat meseria mea.Iar frumusetea si placerea e in ochii privitorului. Asa ca ii inteleg si pe profi. Si eu as face la fel, cand as vedea niste priviri goale si tampe.. Daca pe voi nu va intereseaza, eu de ce sa ma omor?

Cu tot respectul , aţi înţeles greşit ideea.
Sistemul în care suntem noi este mult mai confuz decât cel care era acum 30-40 de ani , şi asta mi-au spus-o chiar părinţii mei. Mai demult erau foarte clar definite oportunităţile , deşi astea erau puţine. Mi-au povestit ai mei că ei au avut puţine alegeri de făcut ( ca şi toţi pe vremea aceea ) , dar măcar ŞTIAU ce alegeri pot face.
În prezent, este chiar invers : oportunităţi aparent multe, dar nimic bine definit.
Adulţi care au foarte multe în cap şi s-au realizat în viaţa asta mi-au spus că : " Sincer nu mi-ar fi plăcut să mă nasc în generaţia voastră. Aparent totul este mai uşor, dar de fapt este mult mai greu. "

Consider că nu are nici un rost să intrăm în polemici din cauza prejudiciilor pe care o au generaţiile trecute despre noi sau invers. Aceasta nu este o soluţie. Generaţia asta vrea să prospere, dar este băgată în ceaţă şi atunci când ar căuta nişte răspunsuri, se ivesc persoane care în loc să comunice ceva, doar bagă o replică banală : " Sunteţi nişte proşti toţi, generaţie de r****. " - Cu o astfel de mentalitate, nu vor fi progrese.

Edited by RenataCl, 11 June 2015 - 11:21.


#26
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,725
  • Înscris: 10.12.2006
Doar pentru ca sa ai o diploma pe CV nu merita sa pierzi anii pe bancile facultatii, asta se poate obtine prin invatamant de la distanta, are Spiru Haret facultate in domeniul tau. E adevarat ca platesti mai mult probabil... depinde ce cheltuieli ai acum. Iar in timpul economisit intri pe piata muncii si faci experienta.

#27
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014

 RenataCl, on 11 iunie 2015 - 10:48, said:

Eu ştiu că antreprenoriatul presupune să ai spritiul de antreprenor în sânge, în schimb aşa cum ai menţionat şi tu, trebuie să existe nişte baze pentru a fructifica acest lucru.
Da, sa gandesti logic, sa cunosti legea si sa ai scoala vietii, astea sunt bazele.

Exemplu de bussiness: un student de la inginerie (ceva IT gen calculatoare) si-a deschis fast food vis-a-vis de facultate, are produse cautate de studenti si vin chiar si de la scolile din apropiere pentru fast foods. La ce iti trebuie un "licentiat in bussiness" pentru asa ceva ?

Edited by OmulLLORT, 11 June 2015 - 11:23.


#28
Vladutz22

Vladutz22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 671
  • Înscris: 14.02.2010
Poti fi antreprenor si fara facultate .

Facultate de 'business' (bani) e ca si cum as scrie eu pe google 'Bani Online' si culmea ca toti patronii site-urilor sunt milionari si iti dau tie secretul .

#29
Mizu

Mizu

    moroșan

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 18,725
  • Înscris: 10.12.2006

 lyanna, on 11 iunie 2015 - 11:17, said:

PS: Referitor la spiritul de antreprenor, tata mosu era in stare sa faca bani din piatra seaca, a avut livezi, vie, stupi, cazan de tuica, moara, bacanie si asta pentru un om plecat de-acasa la 14 ani, de foame.  In plus gandeste-te ca astea se intamplau in vremea razboiului sau pe timpul comunistilor, vremuri fara tagada mai grele decat astea in care traim.
In vremurile alea toata lumea era fie dezinteresata, fie corupta. Nu stiu ce controale iti veneau sa vada cazanul de tuica, dar sunt sigur ca daca le dadeai 10L de prune te pupau pe ambii obraji.
Mosu tau lucra complet in ilegalitate dar acum nu prea mai merge treaba, iar sa faci afacerile cinstit te ingroapa birocratia, taxele, concurenta neloiala.
Nevoia te impinge sa inveti sa te descurci. Tinerii acum sunt cocolositi, le platesc parintii facultatea, cazarea, le dau bani de cheltuiala, iar apoi poate se muta inapoi acasa. Cu o viata asa confortabila nu simti nevoia decat sa termini ultimul joc nou aparut pe piata. Eu am terminat azi "Middle-earth: Shadow of Mordor" si il recomand cu caldura tuturor studentilor.

#30
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014

 RenataCl, on 11 iunie 2015 - 11:20, said:

Cu tot respectul , aţi înţeles greşit ideea.
Sistemul în care suntem noi este mult mai confuz decât cel care era acum 30-40 de ani , şi asta mi-au spus-o chiar părinţii mei. Mai demult erau foarte clar definite oportunităţile , deşi astea erau puţine. Mi-au povestit ai mei că ei au avut puţine alegeri de făcut ( ca şi toţi pe vremea aceea ) , dar măcar ŞTIAU ce alegeri pot face.
Deci sistemul e de vina ca oamenii sunt prosti ? pai.. da, dar vezi tu, facultatile astea de lă....lă NU EXISTAU daca nu exista cerere, daca mintea unor oameni nu excreta idei ca "e prea grea o meserie, e prea naspa si nu e viata la inginerie (sau orice stiinta exacta) hai sa fac menajerment/bussines/drept/studii internationale etc.,  uite-l pe jiji ce afacerist e si se plimba cu maybach"

#31
TP770

TP770

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.06.2015

 Vladutz22, on 11 iunie 2015 - 11:33, said:

Poti fi antreprenor si fara facultate .

Facultate de 'business' (bani) e ca si cum as scrie eu pe google 'Bani Online' si culmea ca toti patronii site-urilor sunt milionari si iti dau tie secretul .
Analogie corectă Posted Image

#32
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,182
  • Înscris: 13.01.2011
Eu cred că simti exact ce nu trebuie sa faci.

Mergi pe alta scoala/meserie care te atrage mai mult.

#33
paul_pablo

paul_pablo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,219
  • Înscris: 25.09.2014

 OmulLLORT, on 11 iunie 2015 - 11:34, said:

Deci sistemul e de vina ca oamenii sunt prosti ?
Deci tu aperi sistemul de cacat din Ro sau ce? Pai normal ca sistemul e de vina 90% si restul de 10% oamenii care cred ca oricine poate fi specialist in orice fara nici o baza fie ea doar teoretica. Facultatea din Ro si sistemul educational e un mare rahat pentru ca in loc sa iti descopere aptitudinile si competentele ca sa te indrume spre ceea ce poti sa faci foarte bine si cu placere, promoveaza non-valori. De ce? Pentru ca in Ro daca esti frizer esti o non-valoare si esti ignorat si ridiculizat. Astfel pentru un tanar/a care porneste la drum cu genul asta de idei preconcepute o sa isi faca facultate musai...ca doar nu o sa dea cu sapa in camp...
Ca idee scolile absolvite m-au ajutat pana acum intr-o singura directie: mi-au dat o gandire mai pragmatica si mi-au largit orizontul reusind astfel sa vad plusuri si minusuri, detalii fine pe care un om fara scoala asta de rahat nu le prea observa. Asta nu ma face cu nimic mai inteligent si nu imi alina regretele de a fi facut atata scoala degeaba...dar incerc sa vad si partea buna a lucrurilor

#34
Vladutz22

Vladutz22

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 671
  • Înscris: 14.02.2010

 OmulLLORT, on 11 iunie 2015 - 11:34, said:

Deci sistemul e de vina ca oamenii sunt prosti ?

Sistemul e format din oameni , prietene .

Oameni romani ...

#35
TP770

TP770

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 56
  • Înscris: 10.06.2015

 paul_pablo, on 11 iunie 2015 - 11:47, said:

Deci tu aperi sistemul de cacat din Ro sau ce? Pai normal ca sistemul e de vina 90% si restul de 10% oamenii care cred ca oricine poate fi specialist in orice fara nici o baza fie ea doar teoretica. Facultatea din Ro si sistemul educational e un mare rahat pentru ca in loc sa iti descopere aptitudinile si competentele ca sa te indrume spre ceea ce poti sa faci foarte bine si cu placere, promoveaza non-valori. De ce? Pentru ca in Ro daca esti frizer esti o non-valoare si esti ignorat si ridiculizat. Astfel pentru un tanar/a care porneste la drum cu genul asta de idei preconcepute o sa isi faca facultate musai...ca doar nu o sa dea cu sapa in camp...
Ca idee scolile absolvite m-au ajutat pana acum intr-o singura directie: mi-au dat o gandire mai pragmatica si mi-au largit orizontul reusind astfel sa vad plusuri si minusuri, detalii fine pe care un om fara scoala asta de rahat nu le prea observa. Asta nu ma face cu nimic mai inteligent si nu imi alina regretele de a fi facut atata scoala degeaba...dar incerc sa vad si partea buna a lucrurilor
Mulţumesc că ai scris răspunsul în locul meu, eu mă tot gândeam dacă să scriu aceste lucruri sau nu.
Da, sistemul chiar este de vină în mare parte, şi de multe ori ca şi student te simţi prost să ai această părere, fiindcă vin cei tari cu textele " Sunteţi nişte amărâţi, dacă aţi avea sânge în vene, deja de mult v-aţi fi realizat " , dar adevărul este că cineva a punctat bine pe parcursul acestui topic : multe legi s-au schimbat şi banii nu se mai fac aşa de uşor cum s-au făcut în trecut. Multe lucruri realizabile în trecut, acum ar fi considerate ilegale. Şi da, poţi trăi şi acum din lucruri ilegale, dar deja o dăm în alte discuţii atunci.
Pe de altă parte, este o diferenţă considerabilă între sistemul de învăţământ din străinătate şi cel de la noi. Da, chiar poţi învăţa şi crea nişte relaţii valoroase în alte ţări , mergând la facultate, dar la noi asta pare o absurditate, pur şi simplu pentru că la noi aşa ceva nu există.

Un tânăr norvegian sau englez şi aşa mai departe nu este născut neapărat cu un IQ mai ridicat decât unul român, dar are un sistem mult mai favorabil.

Edited by RenataCl, 11 June 2015 - 12:10.


#36
JurasikMan

JurasikMan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,289
  • Înscris: 30.10.2006
Renato din Cluj , sa iti zica nenea Jurasiku' niste insiruiri de cuvinte .
Zicea o colega mai sus ceva tare adevarat ....cu banul le ai sau nu le ai . Tu nu le ai . Daca le aveai , acum te chinuiau  atatea idei de facut bani de nu aveai timp de forumuri . Cresteai caracatize pentru carne ( cum zicea Sorin O. Vantu ) , prepelite , cultivai canepa , vindeai bonstratzer  , parjoale facute de tine in scara blocului si vandute pe plaja . .. , puneai dosul la bataie ...faceai tu ceva ...dar faceai. Esti genul care nu se apuca ca nu stie , dar ar vrea ...daca ar putea ...daca cineva ...i-ar sugera ...ceva . Cam asa stau lucrurile . Esti de cealalta parte a baricadei. Vei munci toata viata pentru altii . Nu ai chestia aia care te mana in lupta . Vrei garantii , vrei idei ....ca tu nu ai nici unele nici altele. Vrei sa iti dea societatea si cum asta nu are nici pentru ea , te simti frustrata si cauti oameni care sa iti confirme ca esti doar o victima . Tu , pe aciulea , vrei sa ne solidarizam cu tine si sa spunem ....asa-i Renato , nimeni nu poate mai mult decat ai facut tu. Si pe noi ne-a invins sistemul . Suntem alaturi de tine . Scrie o carte cu zbuciumul tau . bla-bla-bla .
Lasa contul deschis si du-te si incearca ceva. si cand vei da de greu , hai inapoi si intreaba-ne la obiect : cata sare pun in apa de caracatite , cum scot drogul din canepa fara sa imi umplu de euforie toti vecinii , cand trebuie sa reinoiesc generatie de prepelite ...cu ce lubrifiant sa dau ca sa nu ma doara ....etc ...adica , intrebari tehnice.
Trezirea si la lupta Renato . Fii barbata !

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate