Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
TESTER PREZENTA ZAHAR ARTIFICIAL-in apa,lapte de la tarani(util DIABETICILOR)
Last Updated: May 04 2015 22:51, Started by
cacico
, May 04 2015 11:51
·
0
#1
Posted 04 May 2015 - 11:51
Buna ziua
Prin zahar artificial ma refer la :zaharul alb cristale din comert(folosit la mancare),zahăr invertit obținute din cristale de zahăr (zahăr tos, zahăr pudră),etc,tot ce nu este natural(prelucrat) ROG SA RASPUNDA NUMAI CEI CARE STIU CU EXACTITATE DESPRE CE ESTE VORBA Exista in comert tester prezenta zahar artificial in lichide(apa,lapte crud de la tarani,etc)? Astfel daca mergi si cumperi lapte crud sa-l poti testa pe loc,sa afli daca are adaos de zahar(multi pun ca sa tina mai mult) sau nu. Va rog oferiti un link catre un astfel de produs. Multumesc frumos Cu respect |
#2
Posted 04 May 2015 - 12:03
IV. Test for detection of sugar in milk
Generally sugar is mixed in the milk to increase the solids not fat content of milk i.e. to increase the lactometer reading of milk, which was already diluted with water. How to detect? Take 10 ml of milk in a test tube and add 5 ml of hydrochloric acid along with 0.1 g of resorcinol. Then shake the test tube well and place the test tube in a boiling water bath for 5 min. Appearance of red colour indicates the presence of added sugar in milk. |
#3
Posted 04 May 2015 - 12:14
Dacă nu este natural din ce este extras ?!
Edited by crisstonne, 04 May 2015 - 12:16. |
#5
Posted 04 May 2015 - 20:02
@motanu44, ti-am mai sters un post similar.
Incercati sa nu deviati de la subiect. Zahar, natural, gasesti si in alte surse, inclusiv in laborator. |
#6
Posted 04 May 2015 - 22:00
Am vazut. Nu sunt de acord, pentru ca nu eu sunt offtopic aici.
cacico, on 04 mai 2015 - 11:51, said:
zahar artificial in lichide(apa,lapte crud de la tarani,etc)? Initiatorul a vrut sa diferentieze zaharul din lactoza de zaharul rafinat din trestie de zahar si alte surse diferite de zaharul provenit direct din laptele secretat de vaca, respectiv lactoza. E clar acum ? Suntem pe aria Medicina. Daca tot facem politie aici, cristonne este offtopic. Si procesorul calculatorului meu e tot natural. :\ PS: termenul "mamela" e mai adecvat ? |
#7
Posted 04 May 2015 - 22:51
Diferite nu înseamnă artificial.
Bun, facem altfel... din ce este făcut cel artificial ?! Din nisip, din țiței, din altceva ?! L.E. Colegul a dorit să spună <adăugat artificial> acum sînt lămurit, nu se înțelege clar în postare. Edited by crisstonne, 04 May 2015 - 23:12. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users