Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
joc idem Half Life gratis

PC game stream catre Nvidia Shiel...

Pompa de apa HEPU ?!

Vreau o masina electrica de tocat...
 Cum ajunge remorca de tir inapoi ...

Alt "Utilizator nou" pe T...

ULBS INFORMATICA

Index preturi
 Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 

Liga I: numai aici toate detaliile despre drepturile TV(2014-2019). Digi Sport, Dolce Sport, Antena 1, Look TV și Look Plus TV vor transmite Liga I.

- - - - -
  • Please log in to reply
4370 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Postare plăcută și în spiritul regulamentului! Cel pentru istorie: http://forum.softped.../page__st__3762

View Postmegafanro, on 12 martie 2014 - 17:45, said:

L.P.F. a anunţat cine va transmite meciurile din Liga 1: "E vorba de două posturi!" » Toate detaliile despre drepturile TV şi planurile Ligii.
L.P.F. a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre vînzarea drepturilor TV către firma Intel Sky, iar secretarul general Justin Ştefan a explicat şi care sînt planurile Ligii Profesioniste de Fotbal.  Gino Iorgulescu nu a fost prezent la întîlnire, a preferat să meargă la o şedinţă a suporterilor la F.R.F. convocată de Răzvan Burleanu.
"Cred că repet unele lucruri. Am încheiat un parteneriat cu Intel Sky din Malta, pe 5 sezoane. Contractul actual va avea aceeaşi valoare financiară ca şi cel anterior. Din 2014-2015 vrem să facem şi Cupa Ligii. Există garanţii de bună execuţie ca şi pentru contractele internaţionale. Ratele sînt acoperite de scrisoarea de garanţie de bună execuţie.
Vom respecta legea concurenţei atît de la noi, cît şi pe cea internaţională. Nu va exista un singur cumpărător. Vor fi două televiziuni cu acoperire naţională care vor transmite aceste meciuri. Telespectatorii nu vor fi deloc afectaţi!
Toţi banii vor intra în contul cluburilor şi nu la alte terţe persoane. Au existat discuţii cu mai multe companii, dar am optat pentru acest parteneriat pentru că a avut valoarea cea mai bună.
La Adunarea Generală din data de 20 ianuarie au fost prezente 18 cluburi. Dar domnul Condescu a plecat la un moment dat. S-a votat de către cei prezenţi pentru ca domnul Iorgulescu să fie imputernicit pentru negocierea drepturilor TV. Nu s-a anunţat numele firmei am preferat ca restul problemelor să fie lămurite doar ulterior în cadrul unei conferiţe de presă.
Nu trebuie sa facem o confuzie cu durata de viaţă a unei firme şi să ne axăm pe experienţa celor care lucrează acolo. Nu vă pot spune ce experienţă are firma Intel Sky Broadcast. Nu lucrez la această firmă şi vă rog să vă adresaţi celor de acolo în privinţa acestor detalii. Pe noi ne-au interesat garanţiile financiare şi ne bucurăm că ele au fost acceptate. Domnul Paszkany nu e implicat în tranzacţie. Garanţiile acoperă ratele contractuale şi putem recupera drepturile chiar dacă dau faliment a doua zi. Cel mai important lucru îl reprezintă garanţiile pe care firma respectivă le oferă.
Modelul cu licitaţie nu trebuie să fie obligatoriu. Există mai multe tipuri pentru acordarea acestor drepturi. Posturile nu trebuie să fie neapărat libere la retransmisie. Nu ştiu dacă au început negocierile cu vreun post TV", a spus Justin Ştefan.
Secretarul general a anunţat şi suma pe care o vor primi cluburile din partea L.P.F.: "Suma de bani intră la Ligă indiferent dacă se vor vinde  drepturile sau nu. Vom încerca să nu oprim dreptul telespectatorilor să vadă meciurile.
Liga va primi 27.5 milioane de euro net pe sezon. Din discuţiile avute la ligă cu persoane fizice şi companii ne-am dat seama că nu putem obţine mai mult decît suma pe care ne-o oferă Intel Sky".
Sursa: http://www.gsp.ro/gs...gii-421476.html

---------------------------------------------------------------------------------

Liga 1 şi Cupa Ligii se văd gratuit în reţeaua RCS & RDS, la Digi Sport
**Liga 1 şi Cupa Ligii se văd gratuit** în reţeaua RCS & RDS, la Digi Sport



Digi Sport va transmite în direct Liga 1 şi Cupa Ligii începând cu luna februarie, precum şi următoarele sezoane ale celor două competiţii, până în 2019. Compania RCS & RDS nu va percepe clienţilor săi niciun cost suplimentar la abonamentul de servicii de televiziune prin cablu şi satelit, pentru vizionarea competiţiilor sportive.
"Ne bucurăm că le putem oferi în continuare clienţilor noştri Liga 1, fără costuri suplimentare, rasplătindu-le în acest fel loialitatea, dar şi încrederea în serviciile noastre. Prin transmiterea celor două competiţii importante din fotbalul românesc, le oferim clienţilor noştri posibilitatea de a urmări în direct meciurile echipelor preferate, aşa cum am avut-o şi în ultimii cinci ani tot prin intermediul canalului propriu cu profil sportiv, Digi Sport. În acest fel continuăm misiunea de a le oferi abonaţilor Digi conţinut TV de cea mai bună calitate, la cele mai avantajoase preţuri şi, în acelaşi timp, ne păstrăm poziţia de lider pe piaţa furnizorilor de servicii de televiziune din România.”, a declarat Valentin Popoviciu, director dezvoltare RCS & RDS.
Meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii pot fi urmărite şi online, prin intermediul platformei Digi Online, pe canalele Digi Sport 1, 2 şi 3. Platforma este disponibilă gratuit clienţilor la serviciile de televiziune şi internet de la RCS & RDS. În plus, competiţiile vor fi în direct şi pe site-ul www.digisport.ro, dar si pe telefonul mobil, la adresa m.digisport.ro.
RCS & RDS este unul din cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune, furnizând servicii in România, Ungaria, Spania, Italia şi Cehia. Compania este lider pe piaţa din România în furnizarea serviciilor de internet şi de televiziune prin cablu si satelit, dar şi un furnizor alternativ de servicii de telefonie fixă. Compania deţine singura televiziune de ştiri în format full HD, Digi24 HD, cu 8 staţii locale, 3 canele de sport, Digi Sport 1, 2 si 3, care difuzează cele mai importante competiţii sportive din România şi din lume, un canal de filme Pay-TV, Digi Film, 3 programe de documentare, Digi World, Digi Life şi Digi Animal World.

Sursa: http://www.digisport...S RDS la Digi S

Edited by megafanro, 16 January 2015 - 15:45.
UPDATE.


#2
The_Cult

The_Cult

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,423
  • Înscris: 11.11.2014
Cei de la ISB si Look stiu cat de nesimtiti sunt cei de la Seenow/Koolnet si ca din cauza lor nu vor pupa prea multi abonati?
Am facut un abonament de 1 luna care expira pe 19 noiembrie fiind curios sa vad cum merge, daca are rost sa fac mai departe si totodata pentru ca am prins cateva meciuri bune, inclusiv Steaua-Dinamo, Iasi-Craiova etc. Aplicatia de tableta a seenow este execrabila, acest lucru este postat chiar in google play de sute daca nu chiar mii de clienti.
Pe tv merge bine insa merge cu freezuri ca la orice alt stream care este transmis prin metode mai putin ortodoxe.
Atentie, acest lucru se intampla doar in timpul meciurilor si a emisiunilor de dupa (o bucata de timp din acele emisiuni). In rest merge impecabil. Conexiunea la internet merge cu 98Mbps fara nicio problema in acel timp, deci nu "pica netul" cand e meciul, ceea ce inseamna ca problema e strict de la koolnet sau seenow si a latimii de banda alocata.
Pai cu asa nesimtiti vrea ISB/Look TV sa castige abonati noi?
Eu nu imi mai fac niciun abonament la ei, voi vedea meciurile in alte conditii (de fapt in aceleasi conditii doar ca fara sa platesc niste nesimtiti).

Inca ceva: nu, nu sunt nou pe forum si nu mi-am facut cont special pentru mesajul asta, am fost banat (direct fara puncte de warning in prealabil-adica a dat si pct dar numai de el stiute cu ce folos din moment ce a fost banat definitiv contul) pentru un mesaj pueril in care il faceam pe Iancu infractor imputit. Lucru care intre timp s-a adeverit ca instanta l-a si condamnat.
Nu e nicio reclamatie ci doar o dovada ca nu sunt nou si nu postez de dragul de a critica pe cineva si a lauda pe altcineva. Ba chiar m-am pedepsit singur asteptand cateva luni pana mi-am facut alt cont.

Attached Files


Edited by The_Cult, 11 November 2014 - 15:24.


#3
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
1. Regulamentul este pentru toți;
2.  Nu suntem pe mess/mirc ori skype;
3. Orice raport este analizat și se ia măsura corespunzătoare. De pe această arie era topic-ul/topicul cu cele mai multe raportări de indisciplină regulamentară;
4. Norocul vostru este că am luat eu măsura înaintea unui S.M. ori unui Admin;
5. Era mult mess pe acel topic. Nu mai zic de  flame, atacuri la persoană și alte abateri;
6. Cine postează civilizat nu primește nici o sancțiune. Trebuie să învățăm să fim civilizați. Și o rugăminte poate fi adresată în mod civilizat. Cine discută cu mine în mod civilizat este tolerat chiar dacă mai face o abatere. N.B.: Cine discută/postează în mod civilizat va primi și răspunsul/rezolvarea...
7. Pe acest topic se poate face off-topic în cazul în care off-topic-ul (off-topicul) se încadrează în temă („Dezbateri în domeniul audiovizualului”);
8. Nu sunt admise următoarele: flame-ul, jignirea, atacul la persoană, discuțiile de tip mess/mirc ori skype, înjurăturile și acele discuții ce nu au legătură cu subiectul topic-ului/topicului.
9. Q.E.D./Q.E.F.
10. Postare plăcută!

Edited by megafanro, 11 November 2014 - 17:23.


#4
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Sferturile Cupei Ligii Adeplast:

Dinamo-U Cluj
Pandurii-Otelul
Astra-Viitorul
CSMS Iasi-Steaua

Acestea se vor disputa in perioada 12-14 decembrie, vor fi in direct la Look TV, orele de televizare stablindu-se ulterior si vor incheia turul sezonului competitional 2014-15 al fotbalului romanesc.

#5
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010

View Postnecolae, on 11 noiembrie 2014 - 20:18, said:

Sferturile Cupei Ligii Adeplast:

Dinamo-U Cluj
Pandurii-Otelul
Astra-Viitorul
CSMS Iasi-Steaua

Acestea se vor disputa in perioada 12-14 decembrie, vor fi in direct la Look TV, orele de televizare stablindu-se ulterior si vor incheia turul sezonului competitional 2014-15 al fotbalului romanesc.
Să înțeleg că primele sunt gazde? Vor fi transmise doar pe Looktv? Lookplus nimic sau mai bine zis, va fi și pe Dolcesport vreun meci?

#6
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Cred ca vor fi 2 meciuri pe Look Plus si 2 meciuri pe Look TV.De DolceSport stiu ca doar Liga 1 a fost sublicentiata de la Look.Orele de transmisie si posturile TV vor fi anuntate ulterior.

Primele sunt gazde.

Edited by necolae, 12 November 2014 - 08:32.


#7
Venboteam

Venboteam

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,312
  • Înscris: 05.01.2012

View Postmatyred, on 11 noiembrie 2014 - 23:07, said:

Să înțeleg că primele sunt gazde? [...]
Da. Conform regulamentului, nu au existat "capi de serie", meciul urmand sa se dispute pe terenul primei echipe extrase. Posted Image

#8
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Inca un antrenor paraseste Liga 1:Flavius Stoican a plecat de la Dinamo datorita situatiei financiare si a conflictelor cu sefii clubului.

#9
Alecsgz

Alecsgz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,035
  • Înscris: 14.01.2009

View Postnecolae, on 12 noiembrie 2014 - 22:08, said:

datorita situatiei financiare si a conflictelor cu sefii clubului.

Apropo ti-am zis ca faza cu Energobit e apa de ploaie

Edited by Alecsgz, 13 November 2014 - 14:29.


#10
geronimo72

geronimo72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 08.12.2010

View PostThe_Cult, on 11 noiembrie 2014 - 15:07, said:

Cei de la ISB si Look stiu cat de nesimtiti sunt cei de la Seenow/Koolnet si ca din cauza lor nu vor pupa prea multi abonati?
Am facut un abonament de 1 luna care expira pe 19 noiembrie fiind curios sa vad cum merge, daca are rost sa fac mai departe si totodata pentru ca am prins cateva meciuri bune, inclusiv Steaua-Dinamo, Iasi-Craiova etc. Aplicatia de tableta a seenow este execrabila, acest lucru este postat chiar in google play de sute daca nu chiar mii de clienti.
Pe tv merge bine insa merge cu freezuri ca la orice alt stream care este transmis prin metode mai putin ortodoxe.
Atentie, acest lucru se intampla doar in timpul meciurilor si a emisiunilor de dupa (o bucata de timp din acele emisiuni). In rest merge impecabil. Conexiunea la internet merge cu 98Mbps fara nicio problema in acel timp, deci nu "pica netul" cand e meciul, ceea ce inseamna ca problema e strict de la koolnet sau seenow si a latimii de banda alocata.
Pai cu asa nesimtiti vrea ISB/Look TV sa castige abonati noi?
Eu nu imi mai fac niciun abonament la ei, voi vedea meciurile in alte conditii (de fapt in aceleasi conditii doar ca fara sa platesc niste nesimtiti).

Inca ceva: nu, nu sunt nou pe forum si nu mi-am facut cont special pentru mesajul asta, am fost banat (direct fara puncte de warning in prealabil-adica a dat si pct dar numai de el stiute cu ce folos din moment ce a fost banat definitiv contul) pentru un mesaj pueril in care il faceam pe Iancu infractor imputit. Lucru care intre timp s-a adeverit ca instanta l-a si condamnat.
Nu e nicio reclamatie ci doar o dovada ca nu sunt nou si nu postez de dragul de a critica pe cineva si a lauda pe altcineva. Ba chiar m-am pedepsit singur asteptand cateva luni pana mi-am facut alt cont.
pai nu as vrea sa spun o prostie, dar koolnet...nu m'ar mira sa fie in sptele lor tot..."maltezii" nostri, detinatorii drepturilor tv din liga 1.

e clar ca oamenii(koolnet) sunt depasiti, ca mai toti cei implicati in "afacerea" asta! ei au crezut(crezut, nu sperat) ca vor da o lovitura financiara cu aceste drepturi!
ce si'au zis: "le luam ochii la fraieri(presedintii de cluburi) cu un contract pe 5 ani in aceeasi termeni financiar ca pana acum, facem 2 canale pay per view si lumea se va imbulzi cu bani "pa noi"... :D dar nu au luat in calcul un sg amanunt: au dat de alti hoti(ma rog, unul sg)...rds(in speta, zoli)...care, constientizand pozitia(nr de abonati) pe piata, a jucat tare...de aici aparand si scurtcircuitul "afacerii" gandite de "maltezi"...
ce va fi, ramane de vazut... dar un lucru e cert: incasarile sunt departe de de asteptari, FOARTE DEPARTE....

p.s.: ne mutaram(subiectul topicului) pe o ulita noua? ce se intampla cu strada ailalta, o asfalteaza...acuma iarna, acuma iarna o asfalteaza? ;)

#11
Alex_23

Alex_23

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,333
  • Înscris: 01.09.2012
Cupa Ligii Adeplast

Vineri, 12 decembrie
Ora 20.00 Pandurii Tg. Jiu - Oțelul Galați (LOOK PLUS)
Sâmbătă, 13 decembrie
Ora 20.00 Dinamo București - U Cluj (LOOK TV)
Duminică, 14 decembrie
Ora 16.30 Astra Giurgiu - Viitorul Constanța (LOOK TV)
Ora 20.00 CSMS Iași - Steaua București (LOOK PLUS)

#12
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Cred că iar au încurcat borcanele ăștia de la Ligă sau ISB! Să bage ei pe Steaua, pe LookPlus?
Geronimo, am înțeles de la Utopium,dacă nu mă înșel, că această firmă Koolnet este tot din Cluj! O fi a "prietenei" lui Arpy? :)

Edited by matyred, 13 November 2014 - 18:57.


#13
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Nu sunt definitive televizarile,pana peste o luna se poate schimba.

#14
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010

View Postnecolae, on 13 noiembrie 2014 - 22:25, said:

Nu sunt definitive televizarile,pana peste o luna se poate schimba.
Sunt convins! Am observat cât de profesioniști sunt! :D

#15
geronimo72

geronimo72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 08.12.2010

View Postmatyred, on 13 noiembrie 2014 - 18:52, said:

Cred că iar au încurcat borcanele ăștia de la Ligă sau ISB! Să bage ei pe Steaua, pe LookPlus?
Geronimo, am înțeles de la Utopium,dacă nu mă înșel, că această firmă Koolnet este tot din Cluj! O fi a "prietenei" lui Arpy? Posted Image
la o prima "search"-uire, am aflat urmatoarele:
koolnet are acelasi actionariat ca si cele 2 "luuc"-uri  http://www.radardeme...cerere-koolnet/
seenow este creatia a 2 frati clujeni(aud vreun murmur de uimire?)  http://www.ziardeclu...tia-doi-clujeni

cam ce am putea deduce de aici? fiecare e liber sa'si lase neuronii sa zburde... :)

da, matyred: 10% apartine "prietenei" lui arpi(in acte, caci "in natura"...who knows?)...

in rest, s'auzim numa' de bine si "Hai Romania!", bafta baietilor diseara!Posted Image

#16
necolae

necolae

    Popescu, Emma, Flick, Buzdu, Benavides, Mihaila si Morar

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,883
  • Înscris: 05.02.2012
Pana diseara, hai sa ne amintim ca azi se face un an de cand Gino Iorgulescu a fost ales in functia de presedinte al LPF.

#17
matyred

matyred

    Senior Membru...până într-o zi!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,648
  • Înscris: 19.02.2010
Și ce an! Realizări numai una și una! Nimic!Nada!Canci! Cu tot "trâmbițata" veste a câștigării unor sume "imense" :) de către cluburi din drepturile tv, tot mai multe se afundă! Ce făcea, ce nu făcea parcă Nea Mitică le rezolva mai bine!

#18
geronimo72

geronimo72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 801
  • Înscris: 08.12.2010

View Postmatyred, on 14 noiembrie 2014 - 19:16, said:

Și ce an! Realizări numai una și una! Nimic!Nada!Canci! Cu tot "trâmbițata" veste a câștigării unor sume "imense" Posted Image de către cluburi din drepturile tv, tot mai multe se afundă! Ce făcea, ce nu făcea parcă Nea Mitică le rezolva mai bine!

vezi tu cum e soarta poporului astuia...regreta mereu pe cel ce abea'l dadu jos...
romanul a fost, este si va fi mereu pus sa aleaga "raul cel mai mic"! vezi si alegerile, printre altele...
cred ca zicala "Doamne fereste de mai rau" e nascuta de poporul roman, din propriile trairi....din pacate... :(

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate