Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Monitorizare TV

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
31 replies to this topic

#1
unrealgeb1978

unrealgeb1978

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 17.08.2007
Propun acest topic pentru discutii legate de ceea ce apare in presa, TV si ar putea sau nu este conform realitatii.

Razvan Dumitrescu, moderator Antena 3: Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD

Razvan Dumitrescu, moderatorul emisiunii "Subiectiv" de la Antena 3, a afirmat, luni seara, ca "Vedem cum procurorii se implica in lupta pentru sefia PSD", dupa stenogramele publicate in aceeasi zi. Prezent in emisiune, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a completat ca "Sintem vinati ca niste iepuri scosi din curte si aruncati intr-o camera inchisa si vinatorul trage cu pusca. Cineva are interesul sa pulverizeze acest partid. Basescu nu va reusi s-o faca, cu toate stenogramele si cu toti oamenii chemati la DNA cu familii, cu copii, cu batrani."
Potrivit unor interceptari publicate de HotNews.ro, Viorel Hrebenciuc  apare in stenograme promitandu-i lui Sova sprijin pentru sefia PSD in detrimentul lui Valeriu Zgonea si Liviu Dragnea, in timp ce Sova vorbeste despre o lege care sa aprobe amnistia si gratierea. Sova vorbeste chiar despre "epoca post Victor", spunand ca membrii PSD nu il vor pe Liviu Dragnea la sefia partidului.
Premierul Victor Ponta, aflat luni in vizita la santierul naval din Galati, a declarat ca "20 de milioane de romani vorbesc despre mine, nu cred ca trebuie sa-i inregistram pe toti. Numele meu e invocat de toata lumea. Cand vrei sa fii prim-ministru, presedinte, e logic ca toata lumea vrea sa vorbeasca despre tine. Ce, o sa numeasca DNA-ul sefi la partide? Cred ca trebuie sa ramanem in limitele Constitutiei".


O alta manipulare marca Antena 3. Dna nu vrea sa puna niciun presedinte la niciun partid. Daca cei care se uita la Antena 3 cred contrariul vreau sa argumenteze aceste afirmatii.

Edited by unrealgeb1978, 20 October 2014 - 20:59.


#2
anoniymus

anoniymus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,463
  • Înscris: 18.10.2014
Eu nu m-as uita la antena 3 decat daca ar crapa Gâdea, ca sa-i vad priveghiul in direct.

#3
pv7721

pv7721

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 4,187
  • Înscris: 01.07.2013
Interesent, a ajuns cineva de la Antena 3 sursa citabila? My bad, n-am citit sfarsitul, ma indoiam eu sa fi fost altceva decat critica... :D

Edited by pv7721, 20 October 2014 - 22:28.


#4
unrealgeb1978

unrealgeb1978

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 17.08.2007
Oare cum privesc acum penelistii linsajul la adresa lui Iohannis? Posted Image Le place? Vad oare acum propaganda mincinoasa?
Antena 3, campanie de linsaj mediatic impotriva lui Klaus Iohannis in plin scandal Hrebenciuc

Antena 3 a difuzat luni seara, in cadrul emisiunii La Sinteza Zilei, un videoclip cu toti liderii PDL prezentati in diferite momente din timpul guvernarii Boc sau in campaniile electorale cu intentia evidenta de a-i ridiculiza, fiind prezentati drept oamenii lui Traian Basescu care l-ar sprijini azi pe Klaus Iohannis. Mihai Gadea a continuat seria ironiilor afirmand ca in vila lui Videanu s-au gasit mai multe vile mai mici. “Sunt ale dvs domnule Iohannis”, l-a intrebat Gadea, acuzandu-l in lipsa ca nu doreste sa participe la emisiunile de dezbatere organizate de Antena 3.
In studio se afla si Calin Popescu Tariceanu, care sustine si el teza ca Iohannis este “sustinut si influentat de Basescu”. In timpul emisiunii nu a fost adus in discutie nici o secunda subiectul zilei: un nou dosar penal deschis de DNA impotriva lui Viorel Hrebenciuc, Dan Sova si Mitica Iliescu pentru trafic de influenta si alte infractiuni legate de obtinerea unor informatii confidentiale din achetele care il vizau pe vicepresedintele Camerei Deputatilor.

Badea, priceput in ale justitiei ca are si el probabil un doctorat plagiat la fel ca Ponta (aberez acum evident dar se practica pe la A3) se da cu parerea.
Mircea Badea, Antena 3, despre dosarul Hrebenciuc-Sova: Nu am gasit in aceste stenograme nimic penal/ Nu are nicio legatura cu Justitia

"Am vazut doar ce au scos in prim plan propagandistii basisti care sunt si propagandisti dna-isti. Eu am mai citit din stenograme, am mai citit si prin ziare si nu am gasit nimic penal, dar nimic... Cred ca miza acestor interceptari nu are nicio legatura cu Justitia ci este o coperta, un cadru de aparenta de legalitate, astfel incat sa poata fi date publicitatii anumite conversatii ca sa vada Dragnea cum il sapa Hrebenciuc cu Sova.", a declarat Mircea Badea in cadrul emisiunii sale d epe Antena 3, "In gura presei".
Declaratii Mircea Badea
Am vazut doar ce au scos in prim plan propagandistii basisti care sunt si propagandisti dna-isti. Eu am mai citit din stenograme, am mai citit si prin ziare si nu am gasit nimic penal, dar nimic.
Din stenograme rezulta ca este vorba doar de o discutie amicala intre niste oameni care se cunoasteau de mult. Mitica Iliescu se plangea la Hrebenciuc ca nu-si poate angaja fiica...
Cred ca miza acestor interceptari nu are nicio legatura cu Justitia ci este o coperta, un cadru de aparenta de legalitate, astfel incat sa poata fi date publicitatii anumite conversatii ca sa vada Dragnea cum il sapa Hrebenciuc cu Sova.

Stenogramele din Ordonanta DNA:
HREBENCIUC VIOREL: ...Acum îţi spun cinstit, cu toată chestiunea, va trebui să facem într-un fel cu amnistia. Uite şi tu, mă că...
ŞOVA DAN: Amnistie şi graţiere obligatoriu!
HREBENCIUC VIOREL: Pe cuvânt îţi spun, Dane, şi tu să le spui la partid asta.
ŞOVA DAN: Şi ştiţi ce trebuie făcut, domnul preşedinte - trebuie să, nu o să putem să abrogăm abuzul în serviciu, dar...

Edited by unrealgeb1978, 21 October 2014 - 01:04.


#5
chique

chique

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,839
  • Înscris: 28.07.2013
nu vreau sa descurajez topicul, dar daca te apuci sa faci o lista cu toate minciunile propagate de antena3, nu mai termini niciodata. Nu de alta, dar 90% din ce spun ei sunt minciuni, dezinformari sau interpretari rau-voitoare.

zic si eu ca anonymus, ma uit la antena3 cand stiu ca situatia e cacanie pentru gadea si ai lui si-i vad cum se chinuie ca niste muste in borcan. chiar sunt curioasa ce se va alege de antenisti, as vrea sa-i vad peste 10 ani. unde credeti ca va fi gadea peste 10 ani? :)

#6
unrealgeb1978

unrealgeb1978

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 17.08.2007
Poate altii aduc minciuni si de prin alte parti. :) Eu am pus ce am gasit :P

#7
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,041
  • Înscris: 31.08.2006

View Postunrealgeb1978, on 21 octombrie 2014 - 01:04, said:

Stenogramele din Ordonanta DNA:
HREBENCIUC VIOREL: ...Acum îți spun cinstit, cu toată chestiunea, va trebui să facem într-un fel cu amnistia. Uite și tu, mă că...
ȘOVA DAN: Amnistie și grațiere obligatoriu!
HREBENCIUC VIOREL: Pe cuvânt îți spun, Dane, și tu să le spui la partid asta.
ȘOVA DAN: Și știți ce trebuie făcut, domnul președinte - trebuie să, nu o să putem să abrogăm abuzul în serviciu, dar...

   Da, desigur, in fragmentul asta de discutie mu e absolut nimic penal. E lumea rea, domnule...E lumea rea...

#8
GTA-FT

GTA-FT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,123
  • Înscris: 24.04.2008
Eu propun sa mai deschidem cite un topic pentru orice subiect nou discutat la postul de media care deranjeaza inca rau la ficati pe toti propagandistii de omenie, sa revenim la "traditia de demonizare" a oamenilor care lucreaza acolo, dar si a acelor care vizioneaza emisiunile lor. Poate ca in acest fel multi isi vor face norma si astfel pot justifica statul de plata, asa cum se intimpla de atitia ani de zile in zona asta huiduitoare.
Orice subiect poate fi interpretat si cred ca poti fi destul de "subiectiv" in abordarea personala sau alta nota decit cea agreeata de un anumit public. Si va veni vorba de subiect, incercati voi imaculatilor si "nemanipulatilor" de B1, Realitatea, Digi24 .... sa cititi citeva titluri din propaganda de dreapta si poate ca va sare in ochi asemanarea cu abordarea moderatorului impricinat:

Hrebenciuc ii promite lui Sova ca-l sustine la presedentia PSD in fata lui Dragnea - Hotnews
DNA baga zazanie in PSD ; "Hai sa-ti spun o chiestiune: o sa fi presedinte, nu Liviu" - ziare.com
Hrebenciuc cu Sova des[pre epoca "post-Victor" - EVZ
Troc la virful PSD - Romania Libera
Boss o sa fii presedinte - Realitatea
Hrebeciuc promitea sustinerea unui coleg la sefia PSD - B1

Cind o sa vad macar odata, din partea studiourilor de productie DNA, o stenograma completa, fara "...", fara "neinteligibil", prezentata la TV de un angajat al institutiei si sub semnatura celui care l-a considerat real si cu relevanta intr-o cauza, atunci putem sa vorbim pe bune de ce vrea sa spuna un pasaj sau altul. Pina atunci putem interpreta fiecare frinturile livrate cu atita generozitate de DNA propagandei basiste si sa batem campii pe mariginea lor cit dorim, inventind vinovatii si mai ales injurind in draci pe dusmanul care vorbeste de rau si face ilegalitati la telefon. Pina atunci nimic din ce livreaza inregistratorii nationali nu o sa bata imaginile cu "mormanul si fratele" mai ales cele fara bip-uri, pe care le-au difuzat doar media ticalosita, pe care astia de omenie au incercat sa le combata in cel mai pur stil propagandisti basist, dar evidenta i-a plesnit mai tare decit deconspirarea acoperitului lor.

Edited by GTA-FT, 21 October 2014 - 07:56.


#9
miran

miran

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 703
  • Înscris: 08.06.2007
@GTA-FT

Faptul ca PSD-ul este un partid de hoti si ciorditori ordinari este clar. Este principalul partid vinovat de dezastrul din tara, de promovarea neo-nomenclaturii comuniste, stagnarea Romaniei din anii '90, de promovarea lui Ilici Iliescu, cel fara de tara.
Iar latrinele au patron un turnator ordinar de familie.
Nutresc insa speranta ca poate copiatorul il va scoate pe turnator de la parnaia mult prea bine meritata.
DNA-ul isi face treaba. Chiar foarte bine. Trebuie sa le bataie nitel fundul comunistilor din PSD.
Locul comunismului e la groapa de gunoi/

#10
SCORILO-CORYLLUS

SCORILO-CORYLLUS

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,892
  • Înscris: 24.02.2008

View PostGTA-FT, on 21 octombrie 2014 - 07:50, said:

Eu propun sa mai deschidem cite un topic pentru orice subiect nou discutat la postul de media care deranjeaza.....

Si da si spala, pune mai mult clor, freaca bine, eventual atarna si un bradulet inmiresmat. Incearca sa acoperi putoarea care este emanata de acolo....

#11
fansat

fansat

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,041
  • Înscris: 31.08.2006
@GTA-FT, cu tot respectul, Hrebenciuc a fost seful judetenei de partid in timpul lui Ceasca, iar dupa decembrie '89 a fost sforarul oficial al PSD, omul care aranja lucrurile ca sa fie bine, sa nu fie rau, cum ar zice un contemporan de-al nostru. Cat ti se pare de moral ca o asemenea fantoma comunista sa bantuie (si inca cum...) prin politica romaneasca ? Au murit oameni degeaba, omule, in decembrie '89, daca asemenea specimene (fiindca nu e singurul individ) se mai regasesc in si asa oribilul peisaj politic romanesc. Eu nu pot uita acele zile din decembrie niciodata fiindca le-am trait din plin. Tu si altii care vad ca sustineti asemenea pramatii, ati uitat acele zile. Nu le uita, omule. Nu le uita...

PS: N-am nicio simpatie politica pentru absolut niciun politician si niciun partid. Ii urasc din adancul sufletului pe toti in egala masura. Nu sunt nici manipulat de vreun post tv dinte cele enumerate. Eu cred doar ce vad cu proprii mei ochi, asa ca nu incerca sa-mi spui de manipulare, basisme, pontisme si alte porcarii, fiindca in ceea ce ma priveste, nu tin chestiile astea.

#12
unrealgeb1978

unrealgeb1978

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 17.08.2007
Cu cine vor vota realizatorii de la Realitatea TV la prezidentiale

Realitatea TV e clar un post pro ACL. Totusi unii ar vota si cu Macovei sau Udrea. :)

Pe tv acum: Antena 3 da "bomba" care arata ca dosarul ICA e fals, Romania TV vorbeste de casele lui Basescu

Antena 3 sustine ca ​expertul din dosarul ICA nu avea dreptul sa faca expertiza si ca "domn profesor" este o victima politica. Acelasi expert DNA dat afara din institutie le confirma teoria.
Realitatea TV se lauda cu peste 7 puncte de audienta la emisiunea cu Iohannis, iar Cozmin Gusa explica telespectaorilor care sunt "jocurile de putere" la zi.
Romania TV il acuza pe Traian Basescu ca vrea casa si birou d ela stat dupa mandatul de presedinte, chiar daca accepta ca legea ii da dreptul, "dar nu se putea un birou mai mic?".
B1 TV dezbate cazul "Hrebenciuc-Sova-Iliescu" facand legaturi intre generalul Iliescu si Victor Ponta.
Nasul TV trateaza "scandalul umbrelor" dezbatand cine sunt ofiterii acoperiti din politica si Justiei. Oreste si Cartianu sunt invitatii lui Radu Moraru.

A3 bineinteles ca abereaza in stilul lor cu dosare politice iar RTV se ocupa de Basescu de parca urmeaza sa il votam pe acesta. :)

#13
stalnet1

stalnet1

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,508
  • Înscris: 10.01.2007
domnule poate ai nimerit prost ...matale consideri activitatea a3 media?
suferi de ceva? te plictisesti ?

#14
unrealgeb1978

unrealgeb1978

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 17.08.2007
Spune-i cum vrei dar emite asa ca este media. :)

#15
GTA-FT

GTA-FT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,123
  • Înscris: 24.04.2008

View Postunrealgeb1978, on 22 octombrie 2014 - 23:34, said:

Realitatea TV e clar un post pro ACL. Totusi unii ar vota si cu Macovei sau Udrea. Posted Image
Posted Image Cea mai buna gluma din Poiana. Au ajuns spalatorii de bas finut si blond mariii sustinatori media ai ACL? Incercati alte teme propagandistice, aici ati dat-o rau in ecran.

#16
unrealgeb1978

unrealgeb1978

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,607
  • Înscris: 17.08.2007
Antena 3 s-a dezlantuit de dimineata impotriva DNA in ziua retinerii lui Hrebenciuc jr.

Antena 3 a lansat un nou atac impotriva DNA in aceasta dimineata, sugerand ca ancheta  DNA in cazul Hrebenciuc ar fi politica. Invitat in studio, jurnalistul Razvan Savaliuc a declarat ca "nu crede in asemenea dosare" si ca "DNA a reusit sa dea jos din functie in ultima saptamana doi vicepresedinti PSD". Realizatorul emisiuni a intrebat la un moment dat: "Eu ce sa inteleg, ca DNA alege presedintele anul asta sau cum" si a acuzat DNA ca ancheteaza doar lideri PSD. Aceasta este o informatie maniuplatorie, deoarece DNA a inceput urmarirea penala impotriva unor baroni locali ai PNL, ca Aristotel Cancescu".

Atacurile Antenei 3, care au continuat pe toata durata emisiunii impotriva DNA, au loc in cotextul in care Andrei Hrebenciuc, fiul lui deputatului PSD Viorel Hrebenciuc, a fost retinut de procurorii DNA, joi dimineata, dupa mai bine de 4 ore de audieri.

In acelasi dosar  sunt urmariti penal parlamentarii PSD Viorel Hrebenciuc si Dan Sova, Dumitru Iliescu, fostul sef al Serviciului de Paza si Protectie (SPP).

Potrivit unui comunicat DNA, Dumitru Iliescu este urmarit penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de folosire, in orice mod, direct sau indirect, de informatii ce nu sunt destinate publicitatii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informatii si cumparare de influenta.

#17
Bijaz

Bijaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,701
  • Înscris: 24.02.2010
Legea audiovizualului prevede că, în cuantificarea amenzilor, se ţine cont de sancţiunile aplicate postului în ultimele 12 luni. Aşadar, nu se porneşte cronometrul de fiecare dată de la zero. În ultimii şapte ani însă, toleranţa CNA faţă de abaterile de la lege a transformat televiziunile de ştiri, dar şi pe multe dintre televiziunile locale, în veritabile instrumente de propagandă. Acestea nu se mai ruşinează cu stigmatul unui post de propagandă, dimpotrivă: fac un titlu de glorie din asta.

Există posturi unde au acces doar anumiți candidați, restul fie nu există, fie contorizaează doar știri negative. Aici nu există pluralism de opinii. Acest tip de jurnalism este cel mai nociv.

După cum reiese din statisticile CNA, Antena 3 este un astfel de post. În România, legea nu permite unui mijloc de comunicare în masă să fie partizan politic. Nici în Uniunea Europeană. CNA trebuie să aplice legea, dar nu o face, fiind încurajat în acest comportament de către oamenii politici, interesaţi de o breaslă a jurnaliştilor dezbinată, golită de repere valorice, uşor de corupt.

Dezechilibrele din campanie nu sunt sancţionate de CNA

Campania pentru prezidențialele din noiembrie 2014 atinge deja două treimi din durată. CNA se mișcă foarte lent, e aproape anesteziat. Începând cu 4 noiembrie, va fi paralizat cu totul,  din cauză că nu va mai avea cvorum tehnic: patru din 11 mandate sunt expirate, iar cvorumul prevăzut de lege este de opt membri. Cine are interes ca CNA să nu funcționeze? Televiziunile obișnuite să încalce legea și politicienii care le susțin.


http://cutiapandorei...entiale-2014-l/

#18
Bijaz

Bijaz

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,701
  • Înscris: 24.02.2010
imi place ca pe antena3 vinovatia lui hrebe nici nu se pune problema sa fie dezbatuta , o tot ard cu victima politica

Andrei Hrebenciuc, REŢINUT pentru 24 de ore după audieri care au început la 4:00 dimineaţa

pentru divertisment [ http://forum.computergames.ro/images/smilies/smile.gif - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] jalea lui ursu ma unge pe suflet

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate