Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Sare Iodata?
Last Updated: Dec 21 2014 22:59, Started by
meanman
, Sep 15 2014 14:14
·
0
#1
Posted 15 September 2014 - 14:14
De ce nu se face nimic daca este un fals? Este adevarat sau acest domn delireaza?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/gYSDuhRrhi0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by meanman, 15 September 2014 - 14:15. |
#2
Posted 15 September 2014 - 14:25
Delireaza. Chirila nu e medic adevarat cat e teolog. Cel putin acum cativa ani preda medicina la facultatea de... Teologie. Doar pe-acolo e primit. Și la Iți biți.
Edited by EXIT, 15 September 2014 - 14:26. |
#3
Posted 15 September 2014 - 14:38
Sarea grunjoasa (bruta) e cea mai buna.
Sarea iodata e procesata si lipsita de multe proprietati. |
#4
Posted 15 September 2014 - 14:42
D-ul P. Chirila uita un alt aspect important cred eu sa precizeze.
Iodarea sarii contribuie la scaderea numarului persoanelor cu deficiente intelectuale pe scurt creste IQ-ul populatiei cu o investitie minima. Edited by Mihai_3, 15 September 2014 - 14:42. |
#5
Posted 15 September 2014 - 14:58
Eu am invatat acum multi ani la scoala ca daca o gravida are alimentatia saraca in iod are sanse mari sa nasca un copil cu retard.
|
#7
Posted 15 September 2014 - 15:49
Mihai_3, on 15 septembrie 2014 - 14:42, said: Iodarea sarii contribuie la scaderea numarului persoanelor cu deficiente intelectuale pe scurt creste IQ-ul populatiei cu o investitie minima. Sa inteleg ca Romania este o tara de academicieni? Daca ma uit pe strada, nu este asa....sau sunt eu intr-o alta tara? |
#8
Posted 15 September 2014 - 15:53
Daca este asa benefic, de ce nu se dau legi si in alte tari sa se iodeze sarea?
Iodul biodisponibil din anumite alimente este la fel cu ala care se baga in sare prin hotarare de guvern? Romania are zacaminte importante de sare, stramosii nostri nu aveau aceleasi probleme? Totusi, daca statisticile arata ca acest lucru este rau, de ce nu se face nimic? |
#9
Posted 15 September 2014 - 16:04
Oculta Mondiala?.....De ce se folosesc aditivi in alimente, dovediti ca fiind 100% cancerigeni...oare nu tot din acelasi motiv?
|
#10
Posted 15 September 2014 - 16:35
hunab, on 15 septembrie 2014 - 15:49, said:
Sa inteleg ca Romania este o tara de academicieni? Daca ma uit pe strada, nu este asa....sau sunt eu intr-o alta tara? meanman, on 15 septembrie 2014 - 15:53, said:
Daca este asa benefic, de ce nu se dau legi si in alte tari sa se iodeze sarea? Iodul biodisponibil din anumite alimente este la fel cu ala care se baga in sare prin hotarare de guvern? Romania are zacaminte importante de sare, stramosii nostri nu aveau aceleasi probleme? Totusi, daca statisticile arata ca acest lucru este rau, de ce nu se face nimic? Iodul din RO e simplu nu cu anafura si vin de la impartasanie asa cum si-ar dori sfantul Pavel cel nou de la Bucuresti. Stramosii nostri erau mai prosti decat noi, evident. Statisticile arata ca e mai bine cu sare iodata. Teologul Chirila citeste din calendarul ortodox. |
|
#11
Posted 15 September 2014 - 17:00
Iodul face bine (intr-o anumita limita) dar asta nu inseamna ca si sarea iodata face bine.
Sarea e procesata adica lipsita de multe proprietati ale ei si in loc sa aduca aport de minerale organismului va scoate minerale din organism (sare ca si apa are memorie proprie si intotdeauna incearca sa revina la compozitia initiala)... apoi iodata. Va bucurati ca are iod dar nu tineti cont de lipsa atator minerale organismului. Clar ca e de evitat. Vreti iod? Atunci consumari alimente bogate in iod sau luati suplimente separat. Nu mananci sare ca sa te iodezi. E la fel cum fac aia de isi cumpara detergent pentru felul in care miroase, pai detergentul are alt scop nu ala de a parfuma hainele. Edited by Tipiric, 15 September 2014 - 17:01. |
#12
Posted 15 September 2014 - 19:10
Toată lumea să consume sare BIO de la țărani că e plină de vitamine și minerale!
Edited by EXIT, 15 September 2014 - 19:12. |
#13
Posted 15 September 2014 - 21:39
Adevarul este ca m-ar interesa care ar trebui sa fie cantitatea minima de iod. O alta problema ar fi ca orice aliment procesat, care contine sare, prin lege are sare iodata. Cat iod este bine sa consumi?
Am aflat: "The upper limits for iodine are listed below. These levels do not apply to people who are taking iodine for medical reasons under the care of a doctor. Life Stage Upper Limit Birth to 12 months: Not established Children 1–3 years: 200 mcg Children 4–8 years: 300 mcg Children 9–13 years: 600 mcg Teens 14–18 years: 900 mcg Adults: 1,100 mcg" sursa: http://ods.od.nih.go...odine-Consumer/ |
#14
Posted 16 September 2014 - 10:44
Eu nu știu de ce nu vă legați de adevărata otravă din sare la care se adauga si un antiaglomerant - E536 - ferocianura de potasiu - care la peste 100 grade C se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier - si care cauzeaza reducerea transportului de oxigen catre sange, dificultati in respiratie, dureri de cap, ameteli si nu se recomanda consumul frecvent.Câtă sare punem în murăturile de toamnă ca să vă dați seama câtă otravă îngurgităm !!!.Eu am cumpărat sare gemă la bolovan de la o farmacie veterinară din cea care se dă animalelor pentru că o pisez și o folosesc la murături,altfel pe piață nu găsești decât sare grunjoasă „otrăvită” cu ferocianură de potasiu E536,cică este adăugată pentru ca sarea să nu se transforme în bolovani,și ce dacă se transformă ?,eu o prefer pe aia care se vindea odată pe timpu” lu „Ceașcă”decât otrava lor din ziua de azi prin care vor să ne extermine lent și în mod controlat !
Edited by qualifying, 16 September 2014 - 10:46. |
#15
Posted 16 September 2014 - 12:34
Despre sarea iodata, cu bibliografie: http://www.cristelag...natosi/02/2011/
Io personal folosesc sare gema, neiodata. Se gaseste de cumparat la ocnele de sare, la pret mult mai mic decat asta iodata, filtrata, frecata si ambalata + antiaglomeranti. |
|
#16
Posted 17 September 2014 - 14:51
_Anna, on 15 septembrie 2014 - 14:58, said:
Eu am invatat acum multi ani la scoala ca daca o gravida are alimentatia saraca in iod are sanse mari sa nasca un copil cu retard. Asta inseamna ca pana la introducerea iodului in sare specia Homo Sapiens Sapiens era formata numai din retardati?!?!?!?!?!?!? Nu cumva iodul il putem lua si din alte alimente?!? |
#17
Posted 04 November 2014 - 09:42
Eu folosesc de ceva timp sare de himalaya si imi este foarte bine; cand se intampla sa mai mananc sare cu iod simt ca ma trezesc umflata a doua zi.
Sarea de himalaya are 84 de minerale din cele 92 necesare organismului nostru. Urmatoarele info le-am gasit pe net si sper sa va ajute si voua Beneficiile sarii de himalaya :
Sarea de masa obisnuita, comerciala, este complet lipsita de majoritatea elementelor ei, cu exceptia sodiului si clorului. Este apoi albita, curatata cu chimicale si incalzita la temperaturi extrem de inalte. Iodul care este adaugat sarii de masa este aproape intotdeauna sintetic, si acest tip de iod este dificil de ingerat de catre corp. Dupa toate astea este tratata cu agenti antiaglomerare, ceea ce impiedica sarea sa se dizolve in apa si sa se bolovaneasca in recipientul ce o contine. Acesti agenti impiedica apoi sarea sa fie absorbita in propriile noastre corpuri, ceea ce duce la o acumulare si depozitare a ei in organism. Acest lucuru poate cauza severe probleme de sanatate. Studiile au aratat ca pentru fiecare gram de sare de masa consumat si pe care corpul nu il poate procesa, corpul tau va utiliza de 20 DE ORI cantitatea de apa celulara pentru a neutraliza cantitatea de clorura de sodiu prezent in aceasta sare tratata chimic. Asa se intampla ca in ultimii ani sarea a capatat o faima asa proasta. Nu este obligatoriu ca sarea sa fie nesanatoasa pentru noi, sarea de masa rafinata este cea care are o calitate inferioara pentru sanatatea noastra. Pe langa asta, multi dintre noi consuma prea multa mancare procesata. Aceste alimente contin cantitati astronomice de sare, si nu de cea mai buna calitate. Nu este vorba despre limitarea cantitatii de sare, ci de consumarea de alimente mai naturale, facute in casa si integrale. In acest fel putem adauga sare atunci cand gatim sau sa o presaram pe unele dintre felurile noastre de mancare, fara sa ne ingrijoram de cat de mare avem presiunea sanguina, si asa mai departe. |
#18
Posted 07 November 2014 - 15:02
qualifying, on 16 septembrie 2014 - 10:44, said:
Eu nu știu de ce nu vă legați de adevărata otravă din sare la care se adauga si un antiaglomerant - E536 - ferocianura de potasiu - care la peste 100 grade C se descompune in cianura de potasiu si clorura de fier - si care cauzeaza reducerea transportului de oxigen catre sange, dificultati in respiratie, dureri de cap, ameteli si nu se recomanda consumul frecvent.Câtă sare punem în murăturile de toamnă ca să vă dați seama câtă otravă îngurgităm !!!.Eu am cumpărat sare gemă la bolovan de la o farmacie veterinară din cea care se dă animalelor pentru că o pisez și o folosesc la murături,altfel pe piață nu găsești decât sare grunjoasă „otrăvită” cu ferocianură de potasiu E536,cică este adăugată pentru ca sarea să nu se transforme în bolovani,și ce dacă se transformă ?,eu o prefer pe aia care se vindea odată pe timpu” lu „Ceașcă”decât otrava lor din ziua de azi prin care vor să ne extermine lent și în mod controlat ! Așa substanță inofensivă și cuminte mai rar, cu LD50 așa frumos. Mai evoluați și voi din epoca de piatră în care vă scăldați și nu mai puneți botul la toate gogomăniile care mișună pe net, scrise special pentru cei creduli ca voi. Sare cu memorie? WTF? Voi cunoașteți modul de bază de funcționare a materiei de ajungeți să credeți asemenea inepții? Pentru cineva oleacă mai informat ca voi, care a fost atent la orele de biologie din gimnaziu, chestia asta e precum ați susține că pământul e plat și vechi de doar 5000 de ani. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users