Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Bacsisurile se impart?
Last Updated: Sep 29 2014 20:12, Started by
Clipboard01
, Sep 15 2014 10:05
·
0
#1
Posted 15 September 2014 - 10:05
Din cate am inteles in America, la restaurante, bacsisurile sunt stranse si impartite in mod egal intre chelneri, bucatari, asistenti, paznici,etc. Se practica asa ceva si in Romania sau chelnerii isi tin bacsisurile numai pentru ei?
|
#2
Posted 15 September 2014 - 10:06
Din cate stiu eu, nu. Fiecare pt el. Ce se intampla in America oricum e iesit din comun. Nu stiu de ce ma mai mira.
|
#3
Posted 15 September 2014 - 10:09
Din cate stiu eu, da si mi se pare corect sa fie asa.
|
#5
Posted 15 September 2014 - 10:15
#7
Posted 15 September 2014 - 10:16
sa ne intelegem
bacsisurile nu se impart cu patronul, ci cu colegii - barmani, bucatari etc |
#8
Posted 15 September 2014 - 10:17
o parte din bani ii ia si bucatarul care IMHO este veriga importanta... nu ?
In Grecia....DA |
#9
Posted 15 September 2014 - 10:21
Nu mi se pare chiar corect sa se imparta. Unii chelneri sunt mult mai serviabili si amabili decat altii.
|
#10
Posted 15 September 2014 - 10:25
Depinde de politica birtului.
Într-un birt împărţeam, în altul ba. |
|
#11
Posted 15 September 2014 - 10:30
#12
Posted 15 September 2014 - 10:30
Stai sa vezi patrobi de cafenele la mine in oras care stau sa urmareasca pe sistemul de supraveghere la sfarsit de zi ce bacsis sa dat si sa-i ia pe tinerii angajati la pla si sa le ceara bani.
Depinde in primul rand de spiritul de echipa si de caracterul celor implicati, sunt unii care se inteleg bine si impart orice si sunt altii care nu mai stiu cum sa te sape si sa-ti ia din banii tai. Atatea "biserici" atatea obiceiuri |
#13
Posted 15 September 2014 - 10:36
Depinde mult de intelegerile la nivel de carciuma.
La unele si patronul isi trage o parte... La altele se impart intre ospatari. Iar la altele, la imparteala vin si ... bucatarii... |
#15
Posted 15 September 2014 - 10:57
Clipboard01, on 15 septembrie 2014 - 10:05, said:
Din cate am inteles in America, la restaurante, bacsisurile sunt stranse si impartite in mod egal intre chelneri, bucatari, asistenti, paznici,etc. Se practica asa ceva si in Romania sau chelnerii isi tin bacsisurile numai pentru ei? |
|
#16
Posted 15 September 2014 - 11:01
#17
Posted 15 September 2014 - 12:04
#18
Posted 15 September 2014 - 12:06
Din ce stiu eu se impart intre ospatari si bucatari; mie mi se pare normal sa-si primeasca si bucataru' partea... pan' la urma fara un bucatar decent degeaba ai servire profi.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users