Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
ton
Last Updated: Feb 02 2015 19:44, Started by
grapefruit
, Sep 14 2014 18:43
·
0
#1
Posted 14 September 2014 - 18:43
Am vazut pe internet ca 100g de ton are undeva la 30 g proteina,iar o conserva are 180 g ,ceea ce inseamna undeva la 50g de proteina dintr-o singura masa si ieftina(undeva la 5 lei /conserva).Suna prea frumos sa fie adevarat,imi scapa mie ceva?!
|
#2
Posted 14 September 2014 - 18:51
Ia cu lămâie!
Edited by gumball3000, 14 September 2014 - 18:52. |
#3
Posted 14 September 2014 - 18:52
Depinde de conserva. La majoritatea, pe langa cele 40-50g de proteina mai ai alte 100-120 grame de lipide. Ia in calcul si asta
Tonul bun, in suc propriu ( nu in ulei ) e scump. O conserva buna de ton e ~10Lei, si nu are 180 de grame... |
#5
Posted 14 September 2014 - 19:33
http://calorii.onede...i-conserva-ton/
Uite aici. Din 180g cat are o conserva, nu toata cantitatea o reprezinta tonul. |
#6
Posted 15 September 2014 - 08:24
grapefruit, on 14 septembrie 2014 - 18:43, said:
Am vazut pe internet ca 100g de ton are undeva la 30 g proteina,iar o conserva are 180 g ,ceea ce inseamna undeva la 50g de proteina dintr-o singura masa si ieftina(undeva la 5 lei /conserva).Suna prea frumos sa fie adevarat,imi scapa mie ceva?! |
#7
Posted 15 September 2014 - 11:47
grapefruit, on 14 septembrie 2014 - 18:43, said:
Am vazut pe internet ca 100g de ton are undeva la 30 g proteina................... Pfiuu.......Doamne ! Dar chiar atat de tare ti-e lene sa mergi pana la primul supermarket sa citesti cu propriii ochi eticheta si sa te convingi ce procent de proteina contine ? Evident ca variaza de la o conserva la alta... In alta ordine de idei, ai mai deschis vreodata o conserva de peste ? N-ai observat ca in afara de peste, exista si altceva pe-acolo (ulei, saramura, sos tomat, s.a.m.d.), uneori chestiile astea reprezentand chiar si 50% din totalul cantitatii. Uite aici o reteta simpla si rapida. Apropo: daca iei la rand toate supermarketurile gasesti conserve de ton (inclusiv cu lamaie, adica foarte bune, fata de alte "variante"), incepand de pe la 3lei si ceva/conserva (nu stiu ce cantitate, insa cel putin 150gr.). Edited by Protopopeus, 15 September 2014 - 11:47. |
#8
Posted 15 September 2014 - 16:41
substanta uscata e vreo 100 g, scrie pe cutie
18g proteina/ 100 g e mai realist |
#9
Posted 18 September 2014 - 19:15
Intr-un final am dat si pe la supermarket si mi-am cumparat si niste conserve de ton,realitatea este ca are 22g proteina cu 160 g conserva si 115 g ton.(3.5 lei/conserva).
|
#10
Posted 02 February 2015 - 19:44
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users