Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum accesez site-ul CNAS ?

Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024
 Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!
 Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda
 Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...
 

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, un show filmat non-stop cu aproximativ 60 de camere.

- - - - -
  • Please log in to reply
149 replies to this topic

#1
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

“Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, un show filmat non-stop cu aproximativ 60 de camere.




Filmările pentru “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor”, emisiune care va debuta în septembrie la Antena 1 sunt în toi, potrivit unui comunicat al postului. Noul show culinar este filmat non-stop cu aproximativ 60 de camere.
“Cei 20 de concurenți aleși să intre în bucătăria Hell’s Kitchen muncesc de zor sub supravegherea celor trei jurați, chef Dumitrescu, chef Bontea si chef Scărlătescu, pe un platou de filmare dodat cu tehnologie de ultimă oră, filmat non-stop, cu aproximativ 60 de camere”, se arată într-un comunicat al Antenei 1.
Despre decor
Proiectat de arhitectul Petre Țalea, decorul de la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” are 1500 de metri pătrați și este format din restaurantul cu o capacitate de 100 de persoane, două bucătării și casa în care stau concurenții pe toată durata concursului, casă formată la rândul ei din living, patru dormitoare și terasă cu jacuzzi.
Împărțiți în două echipe, cei 20 de concurenți au la dispoziție două bucătării dotate cu utilități de ultimă oră, care conțin câte un bloc termic cu câte 16 focuri, două grill-uri, două plite electrice, cuptoare cu convecție (șase tăvi), dar și câte un cuptor de pizza în fiecare bucătărie, feliatoare, malaxoare și blendere, toate echipamentele făcând parte din linii profesionale.
În două astfel de bucătării și materiile prime trebuie să fie pe măsură, astfel că la “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” se lucrează cu ingrediente de calitate, atât autohtone, cât și legume exotice, cotlete de miel din Noua Zeelanda, mușchi de vită Black Angus, pești sau fructe de mare mediteraneene, produse asiatice și orientale.
Pregătirea meniurilor se realizează în linii de gătit de inox și cupru, iar servirea se face în vase de porțelan englezesc. Aprovizionarea are loc zilnic.
Un show culinar filmat non-stop
Noutatea absolută în materie de emisiuni culinare din România este faptul că acest show se filmează și monitorizează 24 de ore din 24, 7 zile din 7, fără opriri. Concurenții sunt filmați în ritmul acesta cu aproximativ 60 de camere, dintre care 44 sunt camere robotice cu remote control, după cum explică producătorul executiv, Robert Lionte.
Echipamentul audio-video poate fi rezumat în cifre precum 44 de camere robotice cu remote control, 16 camere tip ENG, 58 de surse de sunet, monitorizare pentru 60 de surse, sistem de înregistrare pentru camerele robotice.
Echipa de producție “Hell’s Kitchen – Iadul Bucătarilor” coordonată de producătorul general Mona Segall numără între 150 și 200 de persoane. Emisiunea care va începe la Antena 1 din septembrie, în fiecare luni și marți, pune la bătaie un premiu în valoare de 80.000 de euro și un contract cu un restaurant de top din Capitală.

Sursa: http://www.paginadem...v-60-de-camere/

Quote

Știu că mai există un topic...se vor unifica după un timp...
Foto: copyright-Gabriela-Arsenie

#2
OmulLLORT

OmulLLORT

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,756
  • Înscris: 06.09.2014
vreau si eu sa mananc ceva gatit de astia

#3
vanitty

vanitty

    Ala negru de respira greu

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 55,507
  • Înscris: 05.11.2009
sunt convins ca la astia formatul  o sa se transforme intr-o telenovela si chilotareala tip big brother.

#4
STARTREK1

STARTREK1

    căutător pe gugăl

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,146
  • Înscris: 27.06.2007
:)
o alta emisiune de succes care, cu ajutoru "profesionistilor" de la Antene, o sa-o faca "praf" (nu e nici prima si nici ultima)

#5
Purpura

Purpura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,818
  • Înscris: 14.02.2014
O sa sar peste emisiunea asta - au nenorocitt-o pe cealalata, nici nu vreau sa-mi imaginez cum vor rage in asta.

#6
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006
Păcat că emisia nu va fi H.D. Posted Image  

#7
blu_theo

blu_theo

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 331
  • Înscris: 25.04.2006
Big brother cu bucatari? Serios? Nu stiam ca formatul de emisiune va fi asa... Sigur or sa fie scandaluri artificiale marca Mona Segall.

#8
raduors

raduors

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,108
  • Înscris: 13.07.2008
eu cred ca o sa aiba succes emisiunea...
romanilor le place cand cineva e chinuit, mistocarit, batjocorit, umilit, injosit sau injurat la tv...

#9
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,910
  • Înscris: 06.04.2005

View PostSTARTREK1, on 07 septembrie 2014 - 19:29, said:

Posted Image
o alta emisiune de succes care, cu ajutoru "profesionistilor" de la Antene, o sa-o faca "praf" (nu e nici prima si nici ultima)

Vezi ca de data asta profesionisti de la Antena sunt fosti profesionisti de la PRO.

#10
dj_alex91

dj_alex91

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 29.06.2011

View Postraduors, on 08 septembrie 2014 - 10:36, said:

eu cred ca o sa aiba succes emisiunea...
romanilor le place cand cineva e chinuit, mistocarit, batjocorit, umilit, injosit sau injurat la tv...
Mare dreptate   ai  !

#11
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,910
  • Înscris: 06.04.2005

View Postraduors, on 08 septembrie 2014 - 10:36, said:

eu cred ca o sa aiba succes emisiunea...
romanilor le place cand cineva e chinuit, mistocarit, batjocorit, umilit, injosit sau injurat la tv...

View Postdj_alex91, on 08 septembrie 2014 - 10:41, said:

Mare dreptate   ai  !

Formatul va fi adaptat pietei de la noi, dece credeti ca nici un astfel de format importat nu se ridica la nivelul de calitate prezent in alte tari? Simplu pentru ca nu ar avea succes, in Romania fara cancan nu ai succes.

#12
copjob2000

copjob2000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,813
  • Înscris: 26.11.2006
Chiar imi era dor de un Big Brother!

#13
nealsmith

nealsmith

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 14.07.2014
Va deveni o telenovele,aia-i sigur.Dar la audiente va prinde ca "romanilor" le plac chestiile astea

#14
pufonel

pufonel

    Oglinda, oglinjoara, cine-i cel mai pufos din tara?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,829
  • Înscris: 28.11.2006
Wow, astia de la Tele7 aveau 60 de camere? :w00t:

#15
Cipry7

Cipry7

    The Doctor

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,392
  • Înscris: 04.08.2010
Din 22 septembrie începe Hell's Kitchen.

[ http://www.paginademedia.ro/wp-content/uploads/2014/09/Screen-Shot-2014-09-10-at-1.14.36-PM.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#16
Purpura

Purpura

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,818
  • Înscris: 14.02.2014
Doamne, ce fete de alcoolici au, zici ca s-au trezit dupa o noapte dormita pe vreun peron dintr-o gara de provincie.

#17
americanuobamix

americanuobamix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 701
  • Înscris: 05.08.2014

View PostPurpura, on 10 septembrie 2014 - 12:55, said:

Doamne, ce fete de alcoolici au, zici ca s-au trezit dupa o noapte dormita pe vreun peron dintr-o gara de provincie.

atunci uita-te la ailalti, de la protv sau de unde sunt!
sa vezi ce moci pe aia!
un hipster, o pitzi si un nene!
daca si aia sunt chefi!

Edited by americanuobamix, 11 September 2014 - 13:13.


#18
gabybcr

gabybcr

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,168
  • Înscris: 22.03.2008
Chiar credeam ca o sa fie ceva mai reusit citind pe diferitr site uri ca vor da lovitura. Dar n-a fost așa. Seamănă cu emisiunea aia mireasa....... Extrem de plictisitoare.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate