Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Este obligat măcelarul să poarte mănuși?
Last Updated: Sep 03 2014 17:26, Started by
MegaDigitaler
, Aug 31 2014 22:46
·
0
#1
Posted 31 August 2014 - 22:46
Băi, fraților, am nevoie de un răspuns concret. Pe scurt, am fost la o măcelărie și am rugat femeia de acolo să-mi dea niște carne (no?). Ea purta mănuși, dar măcelarul șef de acolo, pe care l-am rugat să-mi toace carnea, nu purta.
Este obligat sau nu măcelarul să poarte mănuși? |
#2
Posted 31 August 2014 - 22:58
Daca se fac manusile de grasime degeaba le stergi. O sa iti alunece cutitul din mana de fiecare data. E mai mult un pericol.
|
#3
Posted 31 August 2014 - 22:59
Dacă mănânci carnea crudă, fix cum o cumperi din magazin e o problemă, dacă nu, nu.
|
#4
Posted 31 August 2014 - 23:00
iti dai seama ca se spala pe maini dupa ce umbla cu carnea si in mod sigur si pana sa umble cu ea. in plus, banuiesc ca nu mananci carnea cruda, iar prin preparare termica se duc dracu' microbii.
|
#5
Posted 31 August 2014 - 23:00
Este obligat insa e de fatada totul...daca in spatele macelariei, dupa cortina, ala care transeaza carnea tocmai a venit de la buda si nu s-a spalat pe maini ? Crezi ca totul se face ca la carte? Am intalnit si eu faze deastea cand vanzatoarea si-a pus manusa intr-o mana si mi-a luat carnatii tot cu mana goala..
Tu esti obligat sa gatesti acasa acea carne si prin gatire se omoara mare parte din microbi |
#6
Posted 31 August 2014 - 23:01
Eu zic , sa fi dur ! Sa ceri carnetul de sanatate cu analizele la zi !
Sper ca nu ai cerut "ardei umpluti " ! Banuiesc ca sti bancul !! P.S.- Daca ai cumparat , sa o tratezi termic , daca ii di cauciuc ce ramine , nu o da la animale , trimite-o la Protan ! Edited by tidicristi, 31 August 2014 - 23:03. |
#7
Posted 31 August 2014 - 23:01
Băi, e vreun obicei să fim pe lângă subiect? E vreo normă de igienă, ceva pentru măcelari?
Mie mi-e scârbă când îl văd că ia carnea în mână. Trebuie sau nu să poate mănuşi de plastic? |
#8
Posted 31 August 2014 - 23:12
Trebuie sa poate manusi de plastic,boneta pe cap si halat.Toate astea fie se spala la finalul unei zi de munca fie se inlocuiesc,daca sunt de unica folosinta(bonetele).
@vortexx,macelarii care se respecta poarta 2 seturi de manusi,un set de manusi chirurgicale direct pe piele peste care se trag manusi de zale metalice. |
#10
Posted 31 August 2014 - 23:16
Asta doream să ştiu, dacă e obligat sau nu. Adică angajata lui poartă mănuşi şi el nu poartă când bagă degetele în carne.
Dacă are jeg sub unghii trebuie să-l iau ca pe condiment, nu? De mâine, poimâine va purta mănuşi. Vă garantez. |
|
#11
Posted 31 August 2014 - 23:19
MegaDigitaler, on 31 august 2014 - 23:16, said:
Asta doream să ştiu, dacă e obligat sau nu. Adică angajata lui poartă mănuşi şi el nu poartă când bagă degetele în carne. Dacă are jeg sub unghii trebuie să-l iau ca pe condiment, nu? De mâine, poimâine va purta mănuşi. Vă garantez. |
#12
Posted 31 August 2014 - 23:20
MegaDigitaler, on 31 august 2014 - 23:16, said:
Asta doream să ştiu, dacă e obligat sau nu. Adică angajata lui poartă mănuşi şi el nu poartă când bagă degetele în carne. Dacă are jeg sub unghii trebuie să-l iau ca pe condiment, nu? De mâine, poimâine va purta mănuşi. Vă garantez. |
#13
Posted 31 August 2014 - 23:21
#14
Posted 31 August 2014 - 23:22
#15
Posted 31 August 2014 - 23:25
MegaDigitaler, on 31 august 2014 - 23:16, said:
Asta doream să ştiu, dacă e obligat sau nu. Adică angajata lui poartă mănuşi şi el nu poartă când bagă degetele în carne. Dacă are jeg sub unghii trebuie să-l iau ca pe condiment, nu? De mâine, poimâine va purta mănuşi. Vă garantez. Sa ne tii si pe noi la curent..... |
|
#16
Posted 31 August 2014 - 23:38
Initiator , ai taiat si gatit ceva in viata ta ?
Sa nu spui ca ai fost crescut in "puf" ! Cumpara doar din magazine "fite" si ai grija sa aiba si stampila de control pe carne ! P.S.- Eu sunt la 3 generatie in Bucuresti , ieri , am facut o iada la protap , eu am taiat/belit/pregatit ! Binenteles , am avut si "curiosi" de genul tau , au mincat de au spalat castroanele ! E chestie de gust sau "staif" ce doresti tu ! Vrei sa-ti povestesc cum gatesc nemtii ? Da arunca puiul din magazin , in oala fara sal "perpeleasca" de tulei ? P.S.S- "Altu' care se baga in seama aiurea." Un lucru ramine clar , esti absurd , pe o chestie aiurea ! Ai bon la ce ai cumparat , da in judecata cere despagubire , vei avea acces la dosarul medical al macelarului ! Clar , esti oltean !! Sterge Terra , ca nu te reprezinta ! Edited by tidicristi, 31 August 2014 - 23:47. |
#17
Posted 31 August 2014 - 23:40
Altu' care se baga in seama aiurea.
Edit: daca tu mananci dupa ce un taran isi baga mainile in carnea ta e grav, oricat si oricum ai gati-o. Edited by MegaDigitaler, 01 September 2014 - 00:08. |
#18
Posted 01 September 2014 - 06:27
trebuie sa poarte si cizme, in caz ca e ciung de ambele maini.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users