Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Consumul de carne și mezeluri a scăzut cu 25% față de acum 5 ani
Last Updated: Aug 23 2014 06:02, Started by
Hedonist
, Jul 27 2014 22:14
·
0
#1
Posted 27 July 2014 - 22:14
Consumul de carne și produse din carne a scăzut cu aproximativ 25% în ultimii cinci ani, din cauza diminuării puterii de cumpărare, și se află pe un trend descendent și în prima parte a anului în curs, a declarat agenției MEDIAFAX Ovidiu Dușleag, vicepreședintele Asociației Române a Cărnii (ARC).
"Piața de mezeluri a scăzut cu 20-25% în ultimii cinci ani. Estimările inițiale pentru acest an prognozau o creștere zero, dar cei mai recenți indicatori arată o scădere de 1-2%", a mai spus Dușleag. Acesta a afirmat că în UE, consumul mediu de carne pe cap de locuitor este de aproximativ 85 kilograme pe an, în timp ce în România este mai mic cu cel puțin 25%. "Tendința generală a consumatorilor a fost de a alege produse mai economice, dar au fost mai selectivi, alegând cu precădere producători recunoscuți. În funcție de vârstă și nivelul de educație, criteriile de achiziție diferă", a mai spus oficialul asociației. (sursa MEDIAFAX.RO) |
#2
Posted 27 July 2014 - 22:16
Nu ie ma problema, eu cred ca au trecut unii la vegetarianism, in rest toate bune. "Criza s-a terminat".
|
#4
Posted 27 July 2014 - 22:23
Corect, mezelurile nu au nicio treaba cu produsele din carne!
|
#5
Posted 27 July 2014 - 22:25
Nu degeaba a scazut Ponta TVA la paine, completam de zor...
|
#6
Posted 27 July 2014 - 22:26
Foate corect.
Si cantitatea de carne a scazut. Carnea este injectata cu diferite chimicale. |
#7
Posted 27 July 2014 - 22:27
au plecat tot mai multi romani destepti din tara, de-aia a scazut consumul
|
#9
Posted 27 July 2014 - 22:35
cu atat mai bine, doar se stie ca mezelurile nu sunt sanatoase. (nu glumesc). ar fi interesant sa stim la ce anume a crescut consumul.
|
#10
Posted 27 July 2014 - 22:45
nimic nu mai este sanatos daca e sa te iei dupa astia
tosusi o bucata de carne trebuie gatita corespunzator |
|
#11
Posted 27 July 2014 - 22:47
#12
Posted 27 July 2014 - 23:01
#13
Posted 27 July 2014 - 23:41
S-au imbolnavit multi de cancer de colon din cauza lor si de aia, in iunie a murit tatal meu din cauza asta si multi altii din oras.
|
#14
Posted 27 July 2014 - 23:48
De mult timp ,pe ceea ce gasim in magazine si poarta denumirea "mezeluri" , ma pishhhh cu mare presiune.
Cei care insistati cu mezelurile si nu ati reusit , incercati si cu cianura poate reusiti. Edited by Chelecom3, 27 July 2014 - 23:54. |
#15
Posted 27 July 2014 - 23:55
So fi saturat oameni de carne.
Traiesc animalele mai mult.... |
|
#16
Posted 28 July 2014 - 00:32
E vorba de bani. Desi vanzarile sunt mai mici la mezeluri ele tot scumpe sunt...
|
#17
Posted 28 July 2014 - 00:45
Normal c-au scazut vanzarile la carne.
Un exemplu simplu de la lidl, ceva salam feliat care in anglia era 1.60 £ aici era 9.x ron si vorbesc de fix acelasi produs, acelasi producator si acelasi vanzator. Pe scurt la noi mezelurile sunt mai scumpe ca-n anglia unde salariul minim e de 6 ori mai mare. |
#18
Posted 28 July 2014 - 03:03
Lumea mai are grija si de corpul lui.
Nu mai poate manca orice chimicale ca sa isi umple burta, se mai uita si la ei si e de bine asta. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users