Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
piston pneumatic
Last Updated: May 24 2014 09:07, Started by
gi0
, May 19 2014 16:53
·
0
#19
Posted 21 May 2014 - 18:31
myshyk, on 21 mai 2014 - 17:09, said:
Nu stiu daca, in solutia propusa de tine, nu intervine si reflexia de culoare a pastei, pe marginea interioara a cutiei. Probleme cu "motul" pot interveni si in cazul in care, datorita vascozitatii, acesta sa fie mai inalt sau mai putin inalt de la o cutie la alta, sau la anumite cutii, sa se interpuna intre marginea cutiei si sesizor si sa dea erori de masurare. N-ar fi mai eficient un sistem cat mai precis de dozare a umplerii? Ce-ar presupune folosirea unui sistem de dozare mai precis? Ma iertati,dar care ar fi acel sistem de dozare....in afara de a cumpara o masina noua? Pistoanele la aspiratie prind si aer iar uneori nu vine pasta deloc.Ce sistem sa pun la vechitura care o avem noi? Orice idee e bine venita. Cu stima. Edited by gi0, 21 May 2014 - 18:49. |
#20
Posted 21 May 2014 - 22:04
Pai, tratezi efectul, in loc sa elimini cauza ?! La serviciu am facut un cap de piston, din teflon , un fel de "armonica" ce sta presata, pe cilindru, de o perna de aer. E de ...vis !
Edited by spik1, 21 May 2014 - 22:05. |
#21
Posted 22 May 2014 - 01:17
Eu incerc sa tratez ce pot.Maine voi presa electricienii sa faca partea electrica.Cum spuneam,am mesterit deja un piston,si cu putin noroc,fac si teste.
Cauza sa o trateze cei care trebuie sa o faca.Ma depaseste,eu doar propun...Vorbea cineva parca de buget.... |
#22
Posted 22 May 2014 - 18:09
MarianG, on 19 mai 2014 - 17:12, said:
https://www.ia.omron...sors/index.html cu toate, as dori poze / schita privind instaslatia, poate vin cu o sugestie mai buna Cu un senzor normal nu functioneaza.Am testat azi.Imi trebuie un senzor care poate citi de sus si inca unul care sa citeasca pozitia cutiei,astfel incat pistonul sa nu actioneze intre cutii. Cu stima. Attached Files |
#23
Posted 22 May 2014 - 23:00
gi0, on 22 mai 2014 - 01:17, said:
Eu incerc sa tratez ce pot.Maine voi presa electricienii sa faca partea electrica.Cum spuneam,am mesterit deja un piston,si cu putin noroc,fac si teste. Cauza sa o trateze cei care trebuie sa o faca.Ma depaseste,eu doar propun...Vorbea cineva parca de buget.... Da ? Si cu pasta din cutiile aruncate ce se intampla ? Se "mananca" , nu ?! |
#24
Posted 23 May 2014 - 10:06
spik1, on 22 mai 2014 - 23:00, said:
Da ? Si cu pasta din cutiile aruncate ce se intampla ? Se "mananca" , nu ?! Nu mai face acuzatii fara sa cunosti situatia. Nici macar nu e treaba mea.Eu doar incerc sa-i ajut pe cei de la sectorul de inchidere. Edited by gi0, 23 May 2014 - 10:19. |
#25
Posted 23 May 2014 - 19:55
Gata, am rezolvat.Am montat un senzor reflexiv,(parca asa ii spune)paralel cu marginea cutiei.Cum mai spunea cineva pe forum,datorita viscozitatii,toate cutiile ies cu mot.Orice cutie care are motul sub nivelul marginei cutiei,este mai goala cu cel putin 15-20g,si este eliminata de pe banda cu acel senzor..Acestea nu au voie sa ajunga pe piata.Cutiile se recupereaza toate,se spala si intra iar la umplut.Pasta se pierde,dar catitatile sunt foarte mici in comparatie cu ce se pierde pe masina.Urmeaza sa trimit cilindrii la rectificat si pistoanele se inlocuiesc.Dispozitivul va ramane montat,si voi mai face inca doua pentru celelalte linii.Cum mai spuneam,am tratat efectul,tratarea cauzei depinde de buget.
Va urez numai bine. Cu stima. |
#26
Posted 24 May 2014 - 07:04
Sa nu-mi spui ca pasta de la voi este facuta numai din rosii, ca la tine acasa !! Ca nu se pun tot felul de dracovenii pt. "inviorare, sculare si imbrobodire" ! Asa ca scuteste-ne de prostii de-astea !
Am mai fost la o fabrica de mezeluri si se laudau , cei de acolo, ca respecta cu strictete cantitatea de apa introdusa cu ceea ce scrie pe eticheta !!! Aha, mi-am zis, uite dom-le oameni corecti. Cand am vazut materia prima...mi s-a sculat parul in cap !!! Este ditai firma cu preturi de preturi. Industria alimentara, in Romania, se poate compara cu ...terorismul...un atac deliberat, cu acordul autoritatilor, la sanatatea cetatenilor, pentru imbogatirea unora ! Asa ca nu confundati gustul cu ingredientele.... Cele bune ! |
#27
Posted 24 May 2014 - 09:01
spik1, on 24 mai 2014 - 07:04, said:
Sa nu-mi spui ca pasta de la voi este facuta numai din rosii, ca la tine acasa !! Ca nu se pun tot felul de dracovenii pt. "inviorare, sculare si imbrobodire" ! Asa ca scuteste-ne de prostii de-astea ! Am mai fost la o fabrica de mezeluri si se laudau , cei de acolo, ca respecta cu strictete cantitatea de apa introdusa cu ceea ce scrie pe eticheta !!! Aha, mi-am zis, uite dom-le oameni corecti. Cand am vazut materia prima...mi s-a sculat parul in cap !!! Este ditai firma cu preturi de preturi. Industria alimentara, in Romania, se poate compara cu ...terorismul...un atac deliberat, cu acordul autoritatilor, la sanatatea cetatenilor, pentru imbogatirea unora ! Asa ca nu confundati gustul cu ingredientele.... Cele bune ! Intradevar,nu este numai pasta de rosii,mai adaugam putina sare si inca un ingredient.Nu conservanti,nu aditivi,nu culoare nu prafuri pentru arome. Esti un tip rau si faci acuzatii prostesti fara sa stii nimic.Ar trebui ca moderatorii sa-ti stearga postarea care este offtopic cu subiectul. |
#28
Posted 24 May 2014 - 09:07
Nu-l şterg, voi închide însă topicul fiindcă problema a fost rezolvată şi sunt semne că o va lua pe arătură.
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users