Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...

Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...
 Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa

[email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur
 Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...

Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?
 Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni

Dalți gravare lemn

Didgeridoo
 

Evolio X6

- - - - -
  • Please log in to reply
56 replies to this topic

#19
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
Da  , mai bine zis e o bataie de joc , si o sa copntinue asa pentru ca nimeni nu face nimic, trebuie sa ne strangem si sa mergem peste ei . Ei cica schimba ecranu , dar culmea , el are acelas defect in acelas loc , identic ca marime si forma ca fostu ecran. O sa il duc iar , si nu mai il iau inapoi , nu mai semnez pentru el !!!

#20
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
Am pornit o actiune impotriva lui happy si evolio , l-am schimbat de 2 ori si de 3 ori l-am bagat in service a stat mai mult in service dc la mine . Cine are acelas probleme , baterie proasta , ecran defectuos etc etc un mail la anpc    [email protected]  si mentionati numarul meu de inregistrare 4604 din 11/04/2014.

#21
merly2

merly2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 06.11.2008
@ veman
poti te rog sa-mi spui daca ptr produsele comandate din China (telefon, tableta) se percep ceva taxe vamale ?
recomanzi un site anume ?
transportul este gratuit ?
plata se face la ridicare colet sau in avans ?
multumesc anticipat

Edited by merly2, 06 May 2014 - 15:09.


#22
xxlmike

xxlmike

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 25.08.2013
Teoretic pt IT ar trebui sa nu se aplice taxe vamale. Dar legea in Romania o aplica cel care poate forta cum vrea el. Taxele de transport depind de firma - unii percep, altii le includ in pret. ATENTIE! de multe ori pot apare costuri suplimentare pt instalare de Google Play, root, limba engleza si-sau romana etc. Insa sunt trecute explicit in site - trebuie doar sa citesti tot. Transportul dureaza saptamani - mai ales cel gratuit. Cel  mai intelept pt firma este sa cauti pe cineva care a mai luat si stie cine este serios si cine tepar. Adesea firmele sunt un fel de intermediari, nici nu au marfa in stoc, poate dura o luna pana obtin produsul si-l livreaza, plus timpul de transport. Bafta!

#23
1fresh

1fresh

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 140
  • Înscris: 11.06.2006
Telefonul asta,chiar nu-l cumpara nimeni?! Macar un proprietar sa isi dea cu parerea....

#24
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
dupa ultima experienta cu volio happy nu cred ca mai cumpara cineva asa ceva.....

#25
nicos

nicos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 24.11.2002

View Post1fresh, on 27 iulie 2014 - 10:14, said:

...Macar un proprietar sa isi dea cu parerea....
Corect, intri aici sa vezi impresii de la detinatori si dai de un razboi contra 'producatorilor' romani, care sint lacomi si a cumparatorilor lor, care sint fraieri. Posted Image

Mie X6 mi se pare un concurent aprig al X2 Soul. Este mai mare cu jumatate de inch si mai ieftin cu 3 milioane. De asemenea are o baterie mai mare. Il trage in jos pe X6 greutatea mai mare (180g), partial explicabila prin suprafata mai mare. Pentru comparatie, Xperia Z2 la 5.2 inch are 168g la 20 si mai bine de milioane. Posted Image
Ecranul Super AMOLED al X2 pare mai atragator dar IPS-ul Evolio este bun, onorabil, chiar daca densitatea de pixeli este putin mai mica - 441 la 401. Procesor, memorie la fel. Ambele fara SD card si ambele la 16GB. Gorilla Glass 2 la X6, avantaj X2 cu Gorilla Glass 3.
Android-ul acelasi la amindoua, 4.2.2, dar X2 are promis KitKat.

X2 este socant de atractiv cind il iei in mina, te indragosti pe loc de el. Dar daca te mai gindesti un pic, asa cum am facut eu, care mai am X7 si Evobook 3, s-ar putea sa nu stii ce sa faci, De aceea cred ca cele 2 telefoane sint rivale. Eu chiar nu stiu ce sa fac, oscilez ba spre X2, ba spre X6. Acum cind scriu, sint in faza X6 Posted Image, de aceea am intrat aici, ca sa citesc ce spun cei care s-au hotarit. Cind colo, praf si pulbere in razboiul chino-chino_roman. Posted Image

De partea X6 mai vad si husa dedicata pregatita de Evolio. Nice touch.

Edited by nicos, 03 August 2014 - 12:35.


#26
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
Normal ca vede un razboi , pt ca toti producatori romani sunt lacomi si fraieri , mai sunt si cumparatori fraieri care nu se documenteaza sau nu au de unde  , si cumpara prostii ieftine vandute la suprapret cu un nume romanesc pe spate .
Daca asta se intampla peste tot , nu e normal sa citeasca si aici acelas chestii!!! Din propria experienta , prima tableta am incercat sa o cumpar de la unu roman , nou nouta deschisa in fata mea , pt teste , mare pata pe ecran ce avea . Mam hotarat la altu , am schimbat 3 tablete in 3 zile  , sa blocat cate un pixel in mai putin de 24h , in fine , a 4 a merge de 2 ani fara probleme. stiu destui prieteni cu acelas probleme .
Ce e ieftin e prost , asta stiu eu despre telefoane ......   poate nu se aplica la toate dar ...

#27
nicos

nicos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 24.11.2002
La fel s-ar putea spune ca cele scumpe sint nesimtit de scumpe. Un telefon mai scump decit un led tv al aceluias producator coreean?!!! Deci romanii sint lacomi iar coreenii sau taiwanezii sint corecti? Am impresia chiar ca unii fani ii considera filantropi.
Eu cred ca este bine ca afaceristi romani au pornit colaborari cu chinezii si livreaza in tara produse cu garantie pentru care, altfel, ar trebui sa te chinui cu achizitii nesigure de afara si cu garantii indoielnice.
Eu am mai vazut fenomenul acesta de respingere apriori a ceva produs in Romania: aparitia in 2004 a Loganului. Ca nu merita, ca i-au pus un frigider in fund, ca mai bine second de la jermanica, etc. Dar Loganul s-a vindut si se vinde in draci si acum, si la noi si aiurea. Aparitia Loganului si cifrele de vinzare pe care le-a inregistrat inca de la inceput le-a bagat morcovul la alti producatori, care au fost siliti sa mai tunda din cele preturi umflate cu pompa special pentru piata de naivi mioritici. Acesti producatori chino-romani aduc produse de o calitate rezonabila la preturi mai omenesti si arata cit de lacomi pot fi altii. Nu sint chiar rafinate produsele, cred ca sint 80% din alea scumpe, dar iti faci treaba foarte bine cu ele. Nu trebuie sa fim snobi, ci decenti si, macar un pic, patrioti. Nu cistigam nimic daca tinem cu ursu'.

#28
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
Nu am zis ca alti nu sunt nesimtiti , trebuia sa zici si de apple , si produsele lor sunt excesiv de scumpe . Daca dai 3000 lei pe un telefon ai sanse foarte slabe sa pateasca ceva ..... cand zici calitate decenta  te referi la fapul ca merge el cand vrea??? asta e decent la tine? din partea mea poate sa le faca si din foi de ceapa , dar sa mearga dal in colo , decat sa merg luni de zile la service mai bine dau dublu pe el si macar stiu ca merge , toata lumea isi cumpara ieftin pentru ca nu au bani , dar eu pot acepta un pixel mort doar in cateva zile si cine sti ce alte mici defecte , sau camera de 8 mp care face poze mai proaste decat aia de 3  .
Ce zici tu ,nu e decenta , pentru mine e bataie de joc , m-am saturat ca toata lumea sa spuna tot felu de prostii si cand il iei in mana sa fie praf .
Daca as lua X6 asta , sa dau 15 mil sau cat o fi , si in prima luna sa imi face nu stiu ce problema , le dau cu telefonu in cap , daca dau putin pe el asta nu inseamna ca orice e permis .
Nu sti prin cate am trecum , cate drumuri pierdute cata bataie de joc , sa stricat telefonu dupa cateva ore dupa ce a iesit din service , a murit ecranu .... cand o sa treci si tu prin asta o sa gandesti altfel iti garantez !!!!!

#29
nicos

nicos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 24.11.2002
Din perspectiva experientei mele pozitive cu produse Evolio sau Huawei, sint decente. Nu s-au stricat, ma bucur de ele. Daca tu ai avut necaz cu ceva, iti respect parerea. Eu chiar nu am avut vreun telefon stricat vreodata.

#30
Norocel265

Norocel265

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 17.08.2014
Eu detin x6 luat la precomanda pttr sotie astae părerea mea:
Lag in meniu dar nu asa deranjant, autonomie slaba tine maxim o zi cu utilizare moderată,bateria pierde instant procente (de la 80% la 20%)iar cand il pui la incarcat uneori urca de la 25% la 70%in 10 15min,se cam încinge in partea de sus chiar si la utilizare moderata,camera e mediocră am deținut htc one x cu 8mpx dar camera de pe x6 e pilaf pe langa aia de 8,semnalu si la rețea si la gps sun f slabe maxim o liniuță in casă afară fiind ceva mai bine, scrolingu browsing e f sacadat te dor ochii, poze folosind blitz nu se pot face bliț le strica le înverzește sau albeste, plus ca nu toate aplicațiile merg probabil incompatibiile cu mediatek, in convorbiri se aude f incet microfonul daca vb într-un loc public o sa înțelegi cam greu,trăgând linie acest telefon nu merită mai mult de 700 ron, nu recomand la nimeni acest produs (eu am dat 1200 ron pe el la precomanda) dacă vreți ceva bun la preț corect orientați-vă la quickmobile ei avand xiaomi mi3 la 1000ron care devansează acest model la toate capitolele

Ptr alte întrebări și lămuriri
Email [email protected]

#31
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,649
  • Înscris: 24.09.2006
Nu mai este pe site de vreo 5 zile xiaomi mi3 pe quickmobile.

#32
nicos

nicos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 636
  • Înscris: 24.11.2002
Pai, din cite ne-ai descris nu merita nici in leu, de ce sa dam 700? :) Partea proasta este ca la magazin nu poti  vedea prea multe la in telefon. Net nu are, jocuri nu are, pare iute prin meniu, ca e cam gol pe acolo.

#33
nanashu

nanashu

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,036
  • Înscris: 18.08.2004
Cred ca ecuatia cu "producatori" romani = produse de proasta factura se reduce la inteligenta si inspiratia lor .in a alege un producator general de buna factura... Spre exemplu Allview a ales sa branduieasca produse Gionee, poate ca au avut probleme la primele modele dar au si unele foarte reusite. Eu am un P5quad, un telefon Exceptional pentru pretul platit, bateria tine mult peste asteptari, calitate foto si video mult peste asteptari, fara pic de blocaje in 9 luni de folosire, etc.
Mai nou am intrat si eu in clubul "fraieri fara frontiere", adica i-am bagat niste bani in cont lui nea Nistoran, slava Domnului ca nu foarte multi, dar bani munciti... am luat un x8, faina ca aspect dar PRAF la autonomie :((

#34
R@pt0R

R@pt0R

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 05.08.2007

View Postnicos, on 03 august 2014 - 19:41, said:

Din perspectiva experientei mele pozitive cu produse Evolio sau Huawei, sint decente. Nu s-au stricat, ma bucur de ele. Daca tu ai avut necaz cu ceva, iti respect parerea. Eu chiar nu am avut vreun telefon stricat vreodata.

Nu sunt mulți ca tine... De fapt, ești singurul pe care l-am văzut până acum care să spună că a avut experiență pozitivă cu Evolio și că nu i s-au stricat device-urile luate de la ei. Există aici, pe Softpedia, un topic întreg dedicat problemelor pe care le are lumea cu Evolio Happy, unele sunt adevărate epopei, pentru că pe lângă device-urile proaste calitativ, mai dăm și de servicii la fel de proaste: comercianți nesimțiți (Domo, I'm looking at you now) și service-uri cu comportament golănesc (Cordon sau Gordon sau cum naiba s-o chema).

Sunt curios să văd dacă lumea o să pună botul din nou și o să ia și acest smartphone de la Evolio și ce fel de probleme vor mai avea cu el... Până acum, văd că mai sus este doar un singur posesor de X6 - îi doresc să se bucure de el și să nu aibă probleme!

#35
Norocel265

Norocel265

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 62
  • Înscris: 17.08.2014
Și revin cu noutăți, bateria supersmartphoneului  octo cur aia care sarea cu procentele aiurea a cedat aproape total, dupa o seara intreaga de stat la încărcat abia a reușit sa ajunga la 63% iar dups vo 30 de minute a ajuns la 0 % deja bateria tine cand vrea cat vrea si se incarca cand vrea plus ca mufa de incarcare sa uzat avand joc mare

#36
razvan2k5

razvan2k5

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 912
  • Înscris: 24.10.2005
Asa facea si la happy , odata am vazut bateria ca a urcat 1 procent fara sa fie la incarcat , asta sa fie invatare de minte pentru toti cei pro evolio ....

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate