Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Evanghelia lui Barnaba

Crock pot

Storcator de fructe si legume

Turnare talpa / strat de egalizar...
 Ce aplicatie "info trafic"...

Europa sfideaza SUA din punct de ...

care eoliana chinezeasca este mai...

[Unde]Gasesc ruj bulgaresc?
 intretinere aparatura foto ! ...

Pc garage

Care este mecanismul din spatele ...

suceava- goch(germania)
 Cum ar fi sa alegi cum sa fie cop...

Dorinta

Intrebare firme recrutare forta d...

C++ pentru angajare
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

dioda 1N5404

  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1
andreipetru

andreipetru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 05.11.2013
  • ID membru: 832,329

Salut.....vreau sa stiu daca pot inlocui dioda 1N5404 cu orice alta dioda redresoare....cum ar fi 1N4001...     se poate???????

Edited by andreipetru, 21 February 2014 - 11:09.


#2
edy_wheazel

edy_wheazel

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,618
  • Înscris: 31.07.2007
  • ID membru: 208,424
  • Locație: Baia Mare
1N4001 nu merge deoarece curentu' ei maxim ii de 1A, la 1N5404 ii de 3A, plus tensiunea maxima care la 1N5404 este de 400V vs. 100V.

Edited by edy_wheazel, 21 February 2014 - 11:14.


#3
andreipetru

andreipetru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 05.11.2013
  • ID membru: 832,329

View Postedy_wheazel, on 21 februarie 2014 - 11:13, said:

1N4001 nu merge deoarece curentu' ei maxim ii de 1A, la 1N5404 ii de 3A, plus tensiunea maxima care la 1N5404 este de 400V vs. 100V.
    alti inlocuitori pt 1N5404???

#4
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 56,108
  • Înscris: 07.02.2003
  • ID membru: 2,942
  • Locație: Bucuresti, KN34AL
1N5408 evident, http://www.mivarom.r...hp/1n5408-p-396

#5
mihaicozac

mihaicozac

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,708
  • Înscris: 05.12.2005
  • ID membru: 56,263
  • Locație: Luftenberg, Austria
Sau RGP30J sau M.

#6
andreipetru

andreipetru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 05.11.2013
  • ID membru: 832,329
Vreau sa redresez curentul pt un amplificatot audio ...am  20 v la 1-1.5 A.....daca pun dioda 1N4001 seintampla ceva ci piesele amplificatorului??? Sau se ard doar diodel?

#7
edy_wheazel

edy_wheazel

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 19,618
  • Înscris: 31.07.2007
  • ID membru: 208,424
  • Locație: Baia Mare
Foloseste o punte redresoare sau diode adecvate, nu te complica cu improvizatii.

#8
andreipetru

andreipetru

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 124
  • Înscris: 05.11.2013
  • ID membru: 832,329
Diodele sunt legate de placa amplificatorului......

Diodele sunt pe placa amplificatorulu

Attached Files



#9
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,226
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Gasesti punti de minim 3A, la minim 50V, pe toate gardurile, la bani marunti.

#10
mymothman69

mymothman69

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,035
  • Înscris: 16.01.2006
  • ID membru: 61,550

Punte de 3A la min. 100 V , pretul e modic.

#11
robbie_ro

robbie_ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,201
  • Înscris: 24.08.2004
  • ID membru: 21,930
  • Locație: 127.0.0.1

View Postandreipetru, on 21 februarie 2014 - 11:58, said:

Diodele sunt legate de placa amplificatorului......

Diodele sunt pe placa amplificatorulu

Cine te impiedica sa inlocuiesti cele 4 diode din schema cu o punte, asa cum ti-au sugerat si ceilalti colegi?

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users