Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Such types are notoriously undepe...

Ne-am cam dat dracu' - Internetul...

Scart to RCA

De ce au disparut dinozaurii?
 Acer Aspire L5100 nu da imagine

Ce face omul la prostie?

Interpretare rezultate HD Tune

Recomandare proiector ieftin
 Decembrie 1989 versus decembie 2014

Alimentare placa de baza

Ajutor achiziție tv

amplificator auto
 Recomandare complex multivitamine

Unde este C.impoaca?

Procentaj baterie

Sfaturi componente pc si sfaturi ...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Tableta s-a blocat

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
TerFu

TerFu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.06.2013
  • ID membru: 816,239

Salut. Am o tableta asus nexus 7 (http://static.techsp...078648639_o.jpg) . Eram pe ask.fm, si am primit un mesaj pe fb. Am deschis bara aia de acolo unde ma duce direct la mesaj, si mi s-a blocat tableta de tot. Nu mai reactioneaza la nicio comanda. Ii dau pe butonul acela oprire-pornire, nimic nu face, ii dau pe butonul de home, la fel. Ce sa ii fac? Am nevoie urgenta pana vineri de ea.. Pana si timpul s-a blocat in loc(16:42). Nu stiu ce sa ii fac.. Va rog, cine poate sa imi dea o solutie, e bine venita. Multumesc.


PS: Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuia, insa am nevoie mare.

#2
jully1994

jully1994

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 767
  • Înscris: 27.02.2012
  • ID membru: 746,545
  • Locație: Alexandria, TR
Ține apăsat vreo 10 secunde pe butonul de Power și ar trebui să se închidă forțat. Apoi o pornești normal.

#3
TerFu

TerFu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.06.2013
  • ID membru: 816,239
Nu reactioneaza.

#4
superm

superm

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 571
  • Înscris: 30.07.2008
  • ID membru: 354,121
  • Locație: pesaro

View PostTerFu, on 19 februarie 2014 - 17:45, said:

Nu reactioneaza.

Teoretic toate au o "gaurica" pt reset ... baga un bold ,ac , ceva si reseteaza .Eu asa fac la alt model ,ca am copilul care o zapaceste si nu mai raspunde la nimic .RESET si gata .

#5
dygey

dygey

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,382
  • Înscris: 13.10.2009
  • ID membru: 520,064
  • Locație: Bucuresti
cauta pe net combinatia de taste pentru reset. ai grija, ca daca
ii faci un hard reset, se duc dracului si toate datele de pe ea.

#6
TerFu

TerFu

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 28.06.2013
  • ID membru: 816,239
Va multumesc la toti, insa am avut o stralucire de minte cum n-am mai avut de 10 ani incoace. Nu stiu si eu cum am reusit. :))
Am bagat-o putin la incarcat iar apoi am tinut vreo 20 de sec apasat pe butonul de power si s-a inchis si s-a deschis. Apoi s-a inchis din nou, ca nu mai avea baterie. Cand s-a blocat avea vreo 10%. Multumesc. Se poate da tc.

#7
Robiacs

Robiacs

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,421
  • Înscris: 18.10.2010
  • ID membru: 632,751
  • Locație: Bucuresti
Asta mi se pare aiurea la tablete sau la telefoanele care nu au acces la baterie.....Asa când ingheata, scoti bateria si gata, il repornesti fara probleme.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users