Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Project Almanac (2014)

Dinamica economica, sociala si cu...

Acer aspire 7750g / monitor 1440p

Recomandare tv cu dvb-s2
 Vreau sa cumpar un Rover 75

De unde ridic sticla de Coca-Cola...

Colectare deseuri

Camera de supraveghere
 Telecomanda Samsung S5

Semnal gps slab/deloc galaxy s3 Lte

Caut schema de principiu ale unor...

Problema mod FS2013
 AIRSOFT-Kit upgrade

Piele uscata in zona genitala cu ...

Freeletics

Temperatura optima procesor asus
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Router Asus RT-N10E probleme la configurare ip static

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387

De curand am achizitionat un router Asus RT-N10E si nu stiu cum sa il configurez.Am sunat la cei de la care am internet (o retea privata) si m-au lasat sa astept sunt in a 5-a zi de asteptare,deci m-am gandit ca sigur mai este cineva care foloseste acest model de router.
Precizez ca am ip static gen 92.87.16...cu Default gateway dat de la cei de la net precum si DNS-urile.
Astept pareri de ale voastre si daca ma puteti ajuta.Multumesc anticipat!
Am uitat sa precizez ca am si mac pe placa de baza.

Edited by jane95, 17 February 2014 - 18:36.


#2
dimydesky

dimydesky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 10.02.2010
  • ID membru: 561,117
Esti sigur ca nu primesti internetul in functie de mac?
Incearca dynamic ip si mac clone.

#3
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387

View Postdimydesky, on 17 februarie 2014 - 18:32, said:

Esti sigur ca nu primesti internetul in functie de mac?
Incearca dynamic ip si mac clone.

Am uitat sa precizez ca am si mac pe placa de baza

#4
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,976
  • Înscris: 06.08.2007
  • ID membru: 210,816
  • Locație: Bucuresti
Cloneaza macu-l placi de retea in router si treci ip-ul si dns-urile primite de la ei .

http://support.asus....&p=11&m=RT-N56U


P.S. - Cauta un videoturorial , sa intelegi cum merge , cauta pe youtube ->


asus rt-n10e mac clone -> https://www.google.r...iw=1024&bih=585

http://www.youtube.c...us RT-N10E&sm=3

Edited by tidicristi, 17 February 2014 - 18:58.


#5
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387

View Posttidicristi, on 17 februarie 2014 - 18:38, said:

Cloneaza macu-l placi de retea in router si treci ip-ul si dns-urile primite de la ei .

http://support.asus....&p=11&m=RT-N56U

Am sa incerc .
Multumesc.
Revin daca intampin iar probleme.

#6
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,222
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402
Vezi si aici:
http://forum.softped...igurare-router/

#7
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387
As dori ceva mai explicit ,nu ma prea descurc :(
Daca se poate pas cu pas...

Reclamă


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users