Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce ați alege intre 2 sisteme...

Cum alung un caine!

Temperaturi Toshiba Satellite A66...

domenii .ro de vanzare
 Caut sa inchiriez madina de tuns ...

CD/DVD

Consult urolog femei

Studii de mitologie
 Nu pot sa instalez fisiere .exe w...

Ajutor sursa

problema descarcare el capitan

Audio 5.1 de la TV LG 42LB650V la...
 Cat costa un ceas Atlantic modelu...

Constructie/Amenajare baie sub sc...

Amplificator Mutant

Android media player la 300 lei
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Router Asus RT-N10E probleme la configurare ip static

  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387
De curand am achizitionat un router Asus RT-N10E si nu stiu cum sa il configurez.Am sunat la cei de la care am internet (o retea privata) si m-au lasat sa astept sunt in a 5-a zi de asteptare,deci m-am gandit ca sigur mai este cineva care foloseste acest model de router.
Precizez ca am ip static gen 92.87.16...cu Default gateway dat de la cei de la net precum si DNS-urile.
Astept pareri de ale voastre si daca ma puteti ajuta.Multumesc anticipat!
Am uitat sa precizez ca am si mac pe placa de baza.

Edited by jane95, 17 February 2014 - 18:36.


#2
dimydesky

dimydesky

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,697
  • Înscris: 10.02.2010
  • ID membru: 561,117
Esti sigur ca nu primesti internetul in functie de mac?
Incearca dynamic ip si mac clone.

#3
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387

 dimydesky, on 17 februarie 2014 - 18:32, said:

Esti sigur ca nu primesti internetul in functie de mac?
Incearca dynamic ip si mac clone.

Am uitat sa precizez ca am si mac pe placa de baza

#4
tidicristi

tidicristi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,097
  • Înscris: 06.08.2007
  • ID membru: 210,816
  • Locație: Bucuresti
Cloneaza macu-l placi de retea in router si treci ip-ul si dns-urile primite de la ei .

http://support.asus....&p=11&m=RT-N56U


P.S. - Cauta un videoturorial , sa intelegi cum merge , cauta pe youtube ->


asus rt-n10e mac clone -> https://www.google.r...iw=1024&bih=585

http://www.youtube.c...us RT-N10E&sm=3

Edited by tidicristi, 17 February 2014 - 18:58.


#5
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387

 tidicristi, on 17 februarie 2014 - 18:38, said:

Cloneaza macu-l placi de retea in router si treci ip-ul si dns-urile primite de la ei .

http://support.asus....&p=11&m=RT-N56U

Am sa incerc .
Multumesc.
Revin daca intampin iar probleme.

#6
eu69

eu69

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,315
  • Înscris: 01.04.2011
  • ID membru: 677,402
Vezi si aici:
http://forum.softped...igurare-router/

#7
jane95

jane95

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 16.10.2013
  • ID membru: 829,387
As dori ceva mai explicit ,nu ma prea descurc :(
Daca se poate pas cu pas...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users