Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Matca, un fel de Mecca în legumiculturã ?
Last Updated: Dec 26 2020 20:05, Started by
silesax
, Jan 29 2014 17:48
·
0
#109
Posted 31 January 2014 - 22:04
Miki, eu pun Processor (fasole verde oloaga) de obicei si iese f buna si crocanta daca`i dai apa cand e`n floare.
haha, cu entuziasmul lui Iorgu n`ai cum sa nu reusesti ) deja cred ca a creat si folderele pt poze. |
#110
Posted 31 January 2014 - 22:12
almadan, on 31 ianuarie 2014 - 22:02, said:
Stai frate sa ne accepte ... Aseara mi-a facut invitatia. Cum este o persoana cerebrala si diplomata, consider ca suntem bine veniti in locatia respectiva. Cea mai mare bucurie pentru o persoana, este sa-ti fie onorata invitatia! Noi vrem sa-i aducem numai bucurii! |
#111
Posted 31 January 2014 - 22:14
1iorgu atentie paharele sa fie fara fund pentru ca radacinile sa intre in pamant,si nu folia neagra face cald iarna, ci aia alba.pt Guru se numeste Aurie de Bacau,am avut adusa de la institutul de cercetare Bacau la 80 lei kg. Si puteti veni la mine cand doriti stimabililor,de ce nu.
|
#112
Posted 31 January 2014 - 22:15
Nu am foarte multe de comentat dar la o vizita ma bag si eu.
Ce zici Megane faci tu listele? Edited by maddox_dtv, 31 January 2014 - 22:16. |
#113
Posted 31 January 2014 - 22:18
menegerul, on 31 ianuarie 2014 - 22:14, said:
1iorgu atentie paharele sa fie fara fund pentru ca radacinile sa intre in pamant,si nu folia neagra face cald iarna, ci aia alba.pt Guru se numeste Aurie de Bacau,am avut adusa de la institutul de cercetare Bacau la 80 lei kg. Si puteti veni la mine cand doriti stimabililor,de ce nu. menegerul! sa ma anunti cand vin astia in Matca, ca vin si eu cu ..... |
#114
Posted 31 January 2014 - 22:23
Se strang pelerinii ca la Metcca, dupa cum zice si titlul topicului.
Ii spuneam profului de pedologie (Mihalache, o placere de om si de curs) inainte de examen: nu puteti pune atatea intrebari la cate putem raspunde noi. Edited by jumborom, 31 January 2014 - 22:27. |
#115
Posted 31 January 2014 - 22:27
tare as merge si eu dar ma despart vreo 300 de km, astept poze si informatii utile
|
#116
Posted 31 January 2014 - 22:29
#117
Posted 31 January 2014 - 22:29
#118
Posted 31 January 2014 - 22:29
costympr
Venim fratioare cu ganduri pasnice si cu dorinta de invatare a eficientei in domeniul legumiculturii. Te asiguram ca faci parte integranta din itinerariul nostru. Esti in hora ,trebuie sa joci. Bateam eu la porti necunoscute acum vreun an si ceva. iesea omul si il stresam cu intrebari vis a vis de structura pe care avea folie. Am primit numai raspunsuri pozitive. Nu ai sub nici o forma cum sa scapi de iorgu si prietenii lui! Vin fratioare baietii cu bataturi in palma sa vada cum pot si ei sa reuseasca la fel ca voi. Sunt sigur ca si tu esti bucuros de vizita noastra. Sunt convins ca poarta este deschisa! |
|
#119
Posted 31 January 2014 - 22:31
#120
Posted 31 January 2014 - 22:31
Si venim in dar cu Gura Leului ca sa mancam toti castravetii Auricai de Bacau.
|
#121
Posted 31 January 2014 - 22:33
deja va pregatiti ca de nunta in cortul ... ehm solarul lui menegerul
|
#122
Posted 31 January 2014 - 22:34
Solarul lui iorgu e la aperitiv.
"Am si eu o batistutza, ce legume pot sa cultiv profitabil pe ea ?" "Radio Erevan: Pentru legume, va recomandam cearceaful sau chiar parasuta!" Edited by jumborom, 31 January 2014 - 22:38. |
#123
Posted 31 January 2014 - 22:36
Pt. menegerul:
denumirea oficiala a soiului e 'Auria Bacaului', aurie de bacau e denumirea traditionala neoficiala... Am si eu o intrebare totusi... Daca scopul tau e sa iesi pe piata primavara devreme cu ceva fasole pastai 'de trufanda', de ce ai ales un soi semitardiv??? Si ca sa nu trebuiasca sa ne 'contram' aiurea, citez de pe la 'producator': http://www.legumebac...a-bacaului.html Fasole urcătoare Auria Bacăului Semitardiv, cu perioada de vegetaţie de 54 - 57 zile până la maturitatea de consum. Soiul prezintă rezistenţă la Colletotrichum indemutianum şi Xanthomonas phaseoli. Păstaia: este dreaptă, uşor curbată, şi lăţimea de 1,9 - 2,0 cm. Nu era mai potrivit soiul Verdana? http://www.legumebac...re-verdana.html Fasole urcătoare Verdana Timpuriu, perioada de vegetaţie este de 41 - 45 de zile. Păstaia este dreaptă, uşor curbată, cu vârful ascuţit de culoare verde. Lungimea păstăii de 25 - 26 cm şi lăţimea de 2,3 - 2,5 cm. Numărul mediu de păstăi pe plantă este de 30 - 35. Nu are aţe şi nici strat culoare galben, lungimea de 19 - 22 cm Voi nu vorbiti cu moldovenii vostri de la Bacau? |
|
#124
Posted 31 January 2014 - 22:38
1orgu, on 31 ianuarie 2014 - 22:29, said:
costympr Venim fratioare cu ganduri pasnice si cu dorinta de invatare a eficientei in domeniul legumiculturii. Te asiguram ca faci parte integranta din itinerariul nostru. Esti in hora ,trebuie sa joci. Bateam eu la porti necunoscute acum vreun an si ceva. iesea omul si il stresam cu intrebari vis a vis de structura pe care avea folie. Am primit numai raspunsuri pozitive. Nu ai sub nici o forma cum sa scapi de iorgu si prietenii lui! Vin fratioare baietii cu bataturi in palma sa vada cum pot si ei sa reuseasca la fel ca voi. Sunt sigur ca si tu esti bucuros de vizita noastra. Sunt convins ca poarta este deschisa! subway_guru, on 31 ianuarie 2014 - 22:36, said:
Pt. menegerul: denumirea oficiala a soiului e 'Auria Bacaului', aurie de bacau e denumirea traditionala neoficiala... Am si eu o intrebare totusi... Daca scopul tau e sa iesi pe piata primavara devreme cu ceva fasole pastai 'de trufanda', de ce ai ales un soi semitardiv??? Si ca sa nu trebuiasca sa ne 'contram' aiurea, citez de pe la 'producator': http://www.legumebac...a-bacaului.html Fasole urcătoare Auria Bacăului Semitardiv, cu perioada de vegetaţie de 54 - 57 zile până la maturitatea de consum. Soiul prezintă rezistenţă la Colletotrichum indemutianum şi Xanthomonas phaseoli. Păstaia: este dreaptă, uşor curbată, şi lăţimea de 1,9 - 2,0 cm. Nu era mai potrivit soiul Verdana? http://www.legumebac...re-verdana.html Fasole urcătoare Verdana Timpuriu, perioada de vegetaţie este de 41 - 45 de zile. Păstaia este dreaptă, uşor curbată, cu vârful ascuţit de culoare verde. Lungimea păstăii de 25 - 26 cm şi lăţimea de 2,3 - 2,5 cm. Numărul mediu de păstăi pe plantă este de 30 - 35. Nu are aţe şi nici strat culoare galben, lungimea de 19 - 22 cm Voi nu vorbiti cu moldovenii vostri de la Bacau? din cauza ca auria de Bacau, chiar daca nu este recoltata la timp nu face acea ata, asa e soiul, de asta suntem axati pe acest soi! |
#125
Posted 31 January 2014 - 22:39
costympr, on 31 ianuarie 2014 - 22:36, said:
1orgu! las ca o sa selectez fiecare user care a adus ofensa noua, iar pe restul incercam sa le impartasim de cunostintele noastre! In cazul asta esti cea mai proasta alegere. Eu spuneam ca sunt si rai sunt si buni la Matca, ca peste tot dealtfel, si tu ai sarit la gâtutu' meu ca ma iau de voi. |
#126
Posted 31 January 2014 - 22:40
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users