Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incarcator telefon

Interzis romanilor site

Probleme consum baterie.

Nokia Lumia 735 sau Xiaomi Redmi 1S
 Cateva Intrebari

hard reset android fara butoane v...

Ce acte trebuie pentru a aduce o ...

professionallaptop.ro profesional...
 Unde gasesc femei?

Prelucrare TAB win32

curs frizerie

Exista extensie de incercuire tex...
 Alegere echipamente retea gigabit...

Febra musculara de la carje

Probleme YouTube

telecomanda universala tv no name
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

TL-Wr841n problema cu RDS (TP Link)

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

Salut.De un an si ceva am un wireless TP-Link TL-WR841N. De vreo 2 zile am observat ca tot am lag la internet (sunt jucator de Dota 2) si pierd semnal, nu stiu. L-am reconfigurat de mai multe ori si acum cand testez viteza fie pe calculator(cablul din wirless in PC) fie pe wireless(laptop) am ping 80-150.
Am incercat sa bag direct cablul de la RDS si sa refac conexiune pe PC si aveam ping 3ms, fata de 105...etc.
Am abonament la RDS , nu stiu cel de baza + modem (am luat modemul de la ei si mi-au marit banda sau ceva genul). Wirelessul l-am reconfigurat de mai multe ori si intampin tot aceeasi problema. Poate nu e configurat bine, sau nu mai stiu ca deja ma enerveaza rau :))

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva, e binevenit. Va pot furniza orice informatii la cerere.

Va multumesc!

#2
orinbif7

orinbif7

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 11.01.2014
  • ID membru: 843,252
care este pingul intr-e router si laptop

resteaza routerul fara fier in el ( wan, lan) refa conexiunea ( restare de preferat de mai multe ori minim 2)

ping din nou rouer - laptop


Bafta

#3
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

View Postorinbif7, on 29 ianuarie 2014 - 20:04, said:

care este pingul intr-e router si laptop

resteaza routerul fara fier in el ( wan, lan) refa conexiunea ( restare de preferat de mai multe ori minim 2)

ping din nou rouer - laptop


Bafta

Nu mai stiu ce sa-i mai fac crede-ma. Uite faza: L-am oprit din buton si l-am repornit, nu a mers 1-2 min, imi aparea la conexiunea pe wireless un X rosu. Si-a revenit am dat iar test pingul era 105ms. Am facut postarea pe softpedia intre timp si acum e la 2-3 ms, ceea ce este foarte bine. Nu stiu ce sa-i mai fac, presimt ca este doar un comportament de moment asta bun cu ping-ul mic...In caz ca imi face iar probleme o sa incerc sfatul tau. Pana atunci daca cineva mai are idee, sau a intampinat o astfel de problema , il rog sa-mi lase si mie un raspuns ceva..
Multumesc mult!

#4
Seb

Seb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,267
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,204
Ai ultimul firmware (pentru versiunea ta)?

Ai activata "Statistics" din "System Tools"? Daca da, dezactiveaza si vezi daca se imbunatateste situatia.

#5
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

View PostSeb, on 29 ianuarie 2014 - 20:44, said:

Ai ultimul firmware (pentru versiunea ta)?

Ai activata "Statistics" din "System Tools"? Daca da, dezactiveaza si vezi daca se imbunatateste situatia.

Scuze dar nu-mi dau seama care e optiunea Statistics...poti fi mai explicit te rog?? Mersi mult!

#6
Seb

Seb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,267
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,204
In meniul din stanga (din pagina de unde configurezi router-ul):
System Tools - Statistics - Current Statistics Status: Disabled/Enabled.

#7
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

View PostSeb, on 29 ianuarie 2014 - 22:34, said:

In meniul din stanga (din pagina de unde configurezi router-ul):
System Tools - Statistics - Current Statistics Status: Disabled/Enabled.

Current Statistics Status:
Disabled

Am gasit, mersi! pare sa fie oprite...

#8
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti
dupa cum am prevazut, problema  revenit fara sa-i fac nimic...ieri 2 ms , acum iar are 88... vre-o idee?

#9
xymzar

xymzar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,897
  • Înscris: 14.10.2004
  • ID membru: 24,285
  • Locație: Bucuresti
Nu poti sa te duci la un vecin cu routerul sa vezi daca apare problema?
Poate o fi crapat routerul, un an si ceva, inca este in garantie.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users