Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Emag - Noapte criminala - reduri ...

Xiaomi a devenit al treilea mare ...

HDD extern

Omul si sensul vietii- experiente...
 Upgrade placa video

alimentare hdd cu baterii?

casco autoturism cu vechime mai m...

invatare engleza de la 0
 PCGarage se lauda cu reduceri

Deputat PSD fugit de la locul acc...

Tractare opel astra g 2004

il va gratia ponta pe voiculescu ...
 Nokia Lumia 625/Pareri

Achizitie laptop , buget 2000

Drivere Windows 7 HP Pavilion 15-...

Becuri H7 55w vs 100w
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

TL-Wr841n problema cu RDS (TP Link)

  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

Salut.De un an si ceva am un wireless TP-Link TL-WR841N. De vreo 2 zile am observat ca tot am lag la internet (sunt jucator de Dota 2) si pierd semnal, nu stiu. L-am reconfigurat de mai multe ori si acum cand testez viteza fie pe calculator(cablul din wirless in PC) fie pe wireless(laptop) am ping 80-150.
Am incercat sa bag direct cablul de la RDS si sa refac conexiune pe PC si aveam ping 3ms, fata de 105...etc.
Am abonament la RDS , nu stiu cel de baza + modem (am luat modemul de la ei si mi-au marit banda sau ceva genul). Wirelessul l-am reconfigurat de mai multe ori si intampin tot aceeasi problema. Poate nu e configurat bine, sau nu mai stiu ca deja ma enerveaza rau :))

Va rog daca ma poate ajuta cineva cu un sfat ceva, e binevenit. Va pot furniza orice informatii la cerere.

Va multumesc!

#2
orinbif7

orinbif7

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 11.01.2014
  • ID membru: 843,252
care este pingul intr-e router si laptop

resteaza routerul fara fier in el ( wan, lan) refa conexiunea ( restare de preferat de mai multe ori minim 2)

ping din nou rouer - laptop


Bafta

#3
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

View Postorinbif7, on 29 ianuarie 2014 - 20:04, said:

care este pingul intr-e router si laptop

resteaza routerul fara fier in el ( wan, lan) refa conexiunea ( restare de preferat de mai multe ori minim 2)

ping din nou rouer - laptop


Bafta

Nu mai stiu ce sa-i mai fac crede-ma. Uite faza: L-am oprit din buton si l-am repornit, nu a mers 1-2 min, imi aparea la conexiunea pe wireless un X rosu. Si-a revenit am dat iar test pingul era 105ms. Am facut postarea pe softpedia intre timp si acum e la 2-3 ms, ceea ce este foarte bine. Nu stiu ce sa-i mai fac, presimt ca este doar un comportament de moment asta bun cu ping-ul mic...In caz ca imi face iar probleme o sa incerc sfatul tau. Pana atunci daca cineva mai are idee, sau a intampinat o astfel de problema , il rog sa-mi lase si mie un raspuns ceva..
Multumesc mult!

#4
Seb

Seb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,942
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,204
Ai ultimul firmware (pentru versiunea ta)?

Ai activata "Statistics" din "System Tools"? Daca da, dezactiveaza si vezi daca se imbunatateste situatia.

#5
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

View PostSeb, on 29 ianuarie 2014 - 20:44, said:

Ai ultimul firmware (pentru versiunea ta)?

Ai activata "Statistics" din "System Tools"? Daca da, dezactiveaza si vezi daca se imbunatateste situatia.

Scuze dar nu-mi dau seama care e optiunea Statistics...poti fi mai explicit te rog?? Mersi mult!

#6
Seb

Seb

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,942
  • Înscris: 22.05.2005
  • ID membru: 37,204
In meniul din stanga (din pagina de unde configurezi router-ul):
System Tools - Statistics - Current Statistics Status: Disabled/Enabled.

#7
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti

View PostSeb, on 29 ianuarie 2014 - 22:34, said:

In meniul din stanga (din pagina de unde configurezi router-ul):
System Tools - Statistics - Current Statistics Status: Disabled/Enabled.

Current Statistics Status:
Disabled

Am gasit, mersi! pare sa fie oprite...

#8
WizardAly

WizardAly

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 203
  • Înscris: 06.12.2006
  • ID membru: 114,479
  • Locație: Pitesti
dupa cum am prevazut, problema  revenit fara sa-i fac nimic...ieri 2 ms , acum iar are 88... vre-o idee?

#9
xymzar

xymzar

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,837
  • Înscris: 14.10.2004
  • ID membru: 24,285
  • Locație: Bucuresti
Nu poti sa te duci la un vecin cu routerul sa vezi daca apare problema?
Poate o fi crapat routerul, un an si ceva, inca este in garantie.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users