Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema RDS

Renault Laguna 3

Problema linkuri https

Ghirlande petrecere
 tensiometru pt bunica

Samsung W-5000

Sunet ciudat

Xbox 360 RROD eroarea E74
 Doresc putin ajutor, SEO

Credit relocare

Problema pornire pc.

Grand Turismo6 sau Real Racing3 s...
 Browser compatibil cu html5

parcare langa noul sediu al ambas...

Problema numerelor verzi (0800xxx...

Popescu presedinte? (sau mandria ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Camere IP ,prin DVR.

  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725

Nu stiu daca am nimerit bine ..

Am 4 camere IP conectate la un DVR (nu scrie nici o marca pe el ,doar Digital Video Recording H.264).Am internet de la romtelecom,cu modem wireless,si as vrea sa conectez dvr-ul la internet,ca mai apoi sa vad camerele pe telefon oriunde ma duc,prin internet pe mobil.Am incercat sa conectez dvr-ul la modem,il vede pe interfata modemul(scrie doar connected,si arata ca se transmite ceva).Am facut port forwarding ,2 mai exact ,pentru ca asa am gasit pe net,am insttalat aplicatia proprie dvr ului pe telefon(numele aplicatiei gasit in manualul dvr-ului),am introdus aceleasi ip-uri,porturi,dar nu merge ....imi spune failed to connect.

Intrebarea mea este : Imi puteti spune pas cu pas ce trebuie sa fac ? .. :D Si as vrea ca dvr ul sa fie ocnectat simplu,fara nici un site cu plata sau alte d-astea....:D ....Multmumesc anticipat!

#2
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,290
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
Sunt camere analogice standard, nu IP - daca sunt conectate la DVR.

In DVR ai setat IP + NETMASK + GATEWAY sa se pupe cu ce ai in modemul de la RTC? De asmenea, ce porturi ai folosit la forwarding?

#3
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
Accesati adresa interna a modemului 192.168.1.1

Introduceti userul / parola de la modem (default: admin / admin)

In sectiunea Advanced->NAT->Port mapping click pe "new" si completati campurile urmatoare:

INTERFACE: WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35

Protocol: TCP

Remote Host: lasati necompletat acest camp

External Start Port: 81

External End Port: 81

Internal Host: 192.168.1.108

Internal Port: 81

Mapping Name: DVR_web

Dati click pe Submit, si apoi din nou pe "New" pentru a defini si regula de forward pentru portul
de date:

INTERFACE: WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35

Protocol: TCP

Remote Host: lasati necompletat acest camp

External Start Port: 3777

External End Port: 3777

Internal Host: 192.168.1.108

Internal Port: 3777

Mapping Name: DVR_data

Din nou click pe Submit. La fel ca mai sus, intrati in sectiunea Advanced-> Firewall si setati
nivelul acestuia pe Disable, dupa care restartati modemul. In acest moment DVR-ul poate fi
accesat din internet pe adresa de ip externa (ex: http://89.123.234.235:81), unde
89.123.234.235 este adresa de ip externa alocata de furnizorul de internet.






Am facut asta ....

Cu care ip uri din modem? Cu cele care le-am pus la port forwarding? Sau cele care la aflu prin comanda ipconfig? Posted Image

Edited by costywinner, 29 January 2014 - 12:24.


#4
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,290
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
Pai tutorialul de mai sus este pentru un anumit producator de DVRuri - alias DAHUA. Si de obicei scrie pe DVRuri ca sunt DAHUA.
Tu in DVRul tau ai setat ceva?

P.S. Pune o poza cu DVRul sa iti spun daca e DAHUA sau nu.

#5
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
In meniul dvr ului am mai multe optiuni la retea ...pot sa setez eu ip-urile,pot sa activez un fel de autodectare(dhcp),si mai e o optiune cu pppoe,care eu zic ca nu isi are rostul din moment ce eu conectez dvr ul din ethernetul modemului,conexiunea pppoe fiind facuta deja in router

Attached Files


Edited by costywinner, 29 January 2014 - 13:13.




#6
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,290
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
Nu e DAHUA - tutorialul respectiv nu se aplica cu porturile indicate si nici aplicatiile de la DAHUA nu vor merge cu el.

Seteaza IPurile in DVR sa fie in aceeasi clasa cu modemul si cauta prin menu sa gasesti ceva despre porturi (daca ai noroc :) ). Unul trebuie sa fie 80. Restul...

#7
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725

View Postdexterash, on 29 ianuarie 2014 - 13:31, said:

Nu e DAHUA - tutorialul respectiv nu se aplica cu porturile indicate si nici aplicatiile de la DAHUA nu vor merge cu el.

Seteaza IPurile in DVR sa fie in aceeasi clasa cu modemul si cauta prin menu sa gasesti ceva despre porturi (daca ai noroc Posted Image ). Unul trebuie sa fie 80. Restul...
Sunt ceva porturi pe acolo ,dar le pot schimba cum vreau...E un http port ,un mobile port...

Ce vroiam sa intreb...era faptul,ca dvr ul il conectez la mobils i fara sa fac cont pe dynserver sau mai stiu eu ce...si se face asemanator cu tutorialul acela,odar ca trebuie alte porturi... :D?

#8
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,290
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
Ca sa te conectezi cu mobilul la el, iti trebuie o aplicatie dedicata - iDMSS/gDMSS nu merge.
Si da, iti trebuie cont DynDNS daca nu ai IP static de la romtelecom si sa faci portforwarding la/catre porturile pe care le gasesti in DVR.

#9
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
Am observat ca DynDNS  e cu bani...si d-aia speram sa gasesc o alternativa gratis,dar dvr ul are in porgram anumit site uri de genul...vreo 3-4
toate cu bani

#10
bmironb

bmironb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 12.01.2010
  • ID membru: 549,604
  • Locație: oradea

Ce modem este ? nu suporta dns dinamic ? nu are optiuni acolo pentru diferite situri de dns-uri?
Eu as seta dvrul pe dhcp sa i a ip automat si dupa port forward, pe modem.
La rds era simplu pentu ca au implementat dns dynamic direct pe user si parola, fara a mai seta nimic, romtelecomul nu are asa ceva ?
Eu aveam dynds si nu era cu bani, dar mai trebuia sa intru din cand in cand pe siteul lor ....

Edited by bmironb, 29 January 2014 - 13:48.


#11
costywinner

costywinner

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 97
  • Înscris: 04.08.2011
  • ID membru: 703,725
Am HG655B ....Dynamic routing ? asta este sectiunea de care vorbesti tu? :D

#12
bmironb

bmironb

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 500
  • Înscris: 12.01.2010
  • ID membru: 549,604
  • Locație: oradea
Stiu modelul, cam greu cu port forwardul pe el, intra la advanced, nat , nu cred ca suporta dns dynamic.Totusi daca faci port forwarding pe el si te uiti ce ip de exterior ai, ar trebuii sa poti intra pe dvr, cam asa ceva ip:port, portul ce l ai forwardat si sa ti vezi dvrul, poti seta dvrul pe dhcp sa si ia singuri ip de la modem ? fa asta si un port forward iar dupa testezi cu ipul de exterior, prima data sa mearga asta si apoi vezi dns-ul dynamic ca sa ti retina tot timpul ip ul de exterior, sa nu trebuiasca sa l retii tu, mai ales ca se schimba.

Vaianta urmatoare as alege-o daca routerul de la romtelecom nu suporta dynamic dns, e aiurea sa tot iti retii ipul de exterior.
Asta presupune ca modemul hg6555B sa mearga in bridge si necesita un router wireless.Vezi varianta 1 in link:

http://forum.softped...em-adsl-router/

As alege un wr841nd, legat la modem in bridge.De aici ar fi simplu, routerul suporta 100% dynamic dns si are si variante cu situri unde este gratis, eu personal am folosit pe el si merge, iar port forwardul se face foarte simplu, varianta asta ar merge pentru ca atunci routerul se conecteaza prin ppoe la romtelecom, ca si rdsul.

Poate suna putin complicat dar in ultima instanta eu zic ca ar merge.

Bafta.

Edited by bmironb, 29 January 2014 - 14:30.


#13
dexterash

dexterash

    eSecurity Evangelist

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,290
  • Înscris: 19.08.2004
  • ID membru: 21,651
  • Locație: Iasi
Pana la DynDNS, asigura-te ca reusesti sa faci forward si ca ai cum sa accesezi DVRul de pe mobil (via IPul curent).

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users