Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Eroare Hitman Sniper Challenge

Lg G2 mini sau Motorola XT1068 Mo...

Bazele Scripturale ale Catolicism...

Palm Treo 500v
 Info garantie internationala

M-a ”agatat” una pe F...

Shell root

Cisco RV180W E-K9-G5
 Wi Fi

Sfat.

eroare windows 8.1

X1 vs P7 vs S4
 Pareri despre Cantarul E-Boda BS...

Va merge yotube normal?

living room mansarda

Accident intersectie Lizeanu
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Logan se opreste in mers

  • Please log in to reply
19 replies to this topic

#1
cln84

cln84

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 13.10.2013
  • ID membru: 828,873

Salutare! Un Logan 1.6 MPI an 2005 se opreste in mers (la relanti, stand la semafor, de exemplu, motorul cald). Uleiul (Castrol 5 w 40) si filtrele sunt schimbate in fiecare an, maxim 15.000 km pe an, benzina numai Rompetrol.  Masina are 60.000 de km, bujiile schimbate la 50.000 (nu stiu ce tip, schimbate la reprezentanta). Porneste la sfert, merge rotund, turometrul este constant la relanti, dar in unele cazuri se opreste din senin. Multumesc pt. sfaturi.

#2
inginerule

inginerule

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,151
  • Înscris: 19.09.2013
  • ID membru: 825,489
iti dai seama ca noi doar ne dam cu parerea aici. fa bine si mergi la un service sa o verifice cum trebuie.

#3
andreic

andreic

    Superior Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 52,931
  • Înscris: 07.02.2003
  • ID membru: 2,942
  • Locație: Bucuresti, KN34AL
Trebuie verificare pe tester sa vada ce erori apareau cand se oprea motorul, poate fi un sensor defect si computerul sa taie alimentarea.

#4
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,185
  • Înscris: 22.06.2004
  • ID membru: 18,837
  • Locație: bucuresti
am patit acelasi lucru cand am bagat benzina de la lukoil. am bagat de la omv benzina de 100 si nu am mai avut probleme

masina este un suzuki sx4 si mi s a intamplat de 2 ori. de atunci nu mai bag de la luk si nu am mai patit o. schimba benzinaria si cifra octanica

#5
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,361
  • Înscris: 28.08.2005
  • ID membru: 45,290
  • Locație: Timisoara
Poate e un model din ala smecher, care opreste motorul cand sta la semafor si porneste cand apesi acceleratia. :)

#6
cephalophodes

cephalophodes

    .★☆ ★☆ ★☆ ★☆.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,923
  • Înscris: 22.09.2011
  • ID membru: 712,783
  • Locație: Online with...... ⓈⓄⒻⓉⓅⒺⒹⒾⒶ
ce este ca....de la pompa de alimentare cred ca vine....sau ce are legatura cu ea......

#7
rafan

rafan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 04.05.2008
  • ID membru: 322,203
  • Locație: Romanica
1) Curata senzorul de relanti.
http://www.tutoriale...anta-logan.html

Edited by ursu_florin2002, 25 January 2014 - 18:44.


#8
connectorxp

connectorxp

    Avid mountaineer.

  • Grup: Moderators
  • Posts: 10,175
  • Înscris: 14.11.2004
  • ID membru: 25,765
  • Locație: Bucuresti
Verifica si clapeta de admisie, oricum, baga tester pe ea si vezi ce spune.

#9
rafan

rafan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 04.05.2008
  • ID membru: 322,203
  • Locație: Romanica
Nu este neaparat sa-l schimbi cum scrie in acel articol. Eu ti-am pus link-ul ca sa vezi unde este pozitionat.
Desfa-l si curata-l cu o carpa inmuiata in spirt sau cu un smirghel fin, foarte fin (ca cel pentru platina la daciile vechi). Curata capul acela colector. Iar pinii sterge-i cu o carpa cu spirt.

L.E.
2) Daca nu da rezultate, atunci de vina este motorasul pas cu pas. Trebuie inlocuit.

Edited by ursu_florin2002, 25 January 2014 - 18:45.


#10
rafan

rafan

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,626
  • Înscris: 04.05.2008
  • ID membru: 322,203
  • Locație: Romanica

3) O a 3-a posibilitate, dar cea mai putin probabila, este sa se fi slabit cablul de masa, cel dintre minusul de la baterie si contraaripa stanga fata. Am patit-o eu odata cand am schimbat masca fata, am uitat sa strang toate piulitele, si ala cand facea masa cand nu facea. Dar mi se aprindeau becurile in bord si mi-am dat seama.
La tine este probabil problema mecanica, si este una din cele 2 de mai sus: MPP (motoras pas cu pas) sau senzorul de relanti.

#11
Silviugabriel1984

Silviugabriel1984

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 84
  • Înscris: 01.11.2012
  • ID membru: 784,386
punctele 1 si 2 ale lui ursu_florin2002 sunt foarte plauzibile, dar eu zic sa te duci totusi la un tester.

View Postconu71, on 25 ianuarie 2014 - 16:23, said:

am patit acelasi lucru cand am bagat benzina de la lukoil. am bagat de la omv benzina de 100 si nu am mai avut probleme

masina este un suzuki sx4 si mi s a intamplat de 2 ori. de atunci nu mai bag de la luk si nu am mai patit o. schimba benzinaria si cifra octanica
lukoil da, stiu si eu ca e proasta, am bagat o data un plin la sebes si pana la pitesti am tras rau de masina, mai ales pe Dealul Negru. Dar de Rompetrol nu ma pot plange, e benzina buna.

#12
spik1

spik1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 12.08.2012
  • ID membru: 775,082
  • Locație: Pantelimon

View PostSilviugabriel1984, on 25 ianuarie 2014 - 20:31, said:

punctele 1 si 2 ale lui ursu_florin2002 sunt foarte plauzibile, dar eu zic sa te duci totusi la un tester.


lukoil da, stiu si eu ca e proasta, am bagat o data un plin la sebes si pana la pitesti am tras rau de masina, mai ales pe Dealul Negru. Dar de Rompetrol nu ma pot plange, e benzina buna.

Ha, ha, ha, nu cred ca e de vina denumirea benzinei ci doar statia respectiva...eu folosesc numai de la lukoil ca-i cea mai aproape statie si nu am probleme ! Posted Image

#13
cln84

cln84

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 13.10.2013
  • ID membru: 828,873
Va multumes pt. raspunsuri, deja mi-am format o idee despre ce ar putea fi. Oricum, saptamana viitoare ma duc la service sa o pun pe tester, si va tin la curent cu ce observ.

#14
Klasse

Klasse

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 569
  • Înscris: 29.05.2006
  • ID membru: 79,597
  • Locație: Bucuresti
Motorasul pas cu pas. Asta am avut eu. L-am curatat, gata, merge.

#15
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,361
  • Înscris: 28.08.2005
  • ID membru: 45,290
  • Locație: Timisoara
Poate fi si ECU la o adica.

#16
conu71

conu71

    Termopanist

  • Grup: Moderators
  • Posts: 5,185
  • Înscris: 22.06.2004
  • ID membru: 18,837
  • Locație: bucuresti
chiar m a facut curios

#17
spik1

spik1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 757
  • Înscris: 12.08.2012
  • ID membru: 775,082
  • Locație: Pantelimon

View Postcln84, on 26 ianuarie 2014 - 13:14, said:

Va multumes pt. raspunsuri, deja mi-am format o idee despre ce ar putea fi. Oricum, saptamana viitoare ma duc la service sa o pun pe tester, si va tin la curent cu ce observ.

Pai, sa ne spui si noua cum ai rezolvat problema !

#18
Vodafonee

Vodafonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 551
  • Înscris: 22.06.2013
  • ID membru: 815,486
  • Locație: I DO NOT represent Vodafone
Da, este o problema electrica, un senzor sau motorasul respectiv, se rezolva ieftin la un mecanic bun.

NU baga benzina de la OMV de 100 ca iti arzi niste chestii prin motor. :) Rompetrol Effix 95 este jumat ebenzina jumate aditiv de curatare. Petrom e benzina cu nisip din marea neagra. Lukoil e buna la UNELE statii. Alege tu acuma. Dar nu e de la benzina, ci de la ce ziceam adineauri.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users