Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
VIGNETA Bulgaria

mail blocker

Recomandare monitor

Casti .Buget 550 -600 lei
 Nokia Asha 310 Recovery tool

Viteza mica wi-fi!

Exercitii c#/wpf

[UNDE] Ma tund in Cluj-Napoca la ...
 dezlipire, inlocuire, lipire

KAZACHSTAN premier ligasi

Intrebare legata de sms-uri

install 178033.
 Sesizare Garda Nationala de Mediu

Distilerie pentru plante medicinale

Votanti PSD despre Johannis: R...

DVD Recorder
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema net de la cosmote (cartela) pe samsung s4 mini

  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#1
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

Buna seara.
Dupa cum spune si titlul subiectului, am probleme cu internetul de la cosmote.Nu reusesc sa-l fac sa mearga pe acest telefon.N-am reusit nici pe nokia X6.
Mai este cineva ce se afla in situatia mea?
Tin sa mentionez ca am primit si mesaj de la ei cu aceea configurare(broadband 3G) si tot nu merge.

Va Multumesc frumos.Stima
Florian

Imi cer scuze de tripa posta...rog un admin sa inchida ultimile 2 postari.Multumesc frumos!!!

Edited by Razbunatoriicheli, 24 January 2014 - 22:10.


#2
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Florian, sper ca esti pe wifi acum.

Urmeaza instructiunile de aici si nu vei avea probleme. Eu am setat manual internetul pe multe dispozitive, modele si serii diferite si toate au functionat normal.

#3
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania
da.imi cer scuze..sunt pe wifi.
am facut exact cum scrie acolo..pe broadband nici nu apare acel H iar pe wnw se conecteaza dar nu incarca nici o pagina..
La broadband daca apn "internet", imi apare acel H dar tot nu mi se-ncarca nici o pagina.

multumesc frumos

Edited by Razbunatoriicheli, 24 January 2014 - 22:12.


#4
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Ai oprit si repornit telefonul?
Fii atent la fiecare element pe care il scrii, intrucat setarile sunt in regula si functioneaza.

#5
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostYOUR_GOD, on 24 ianuarie 2014 - 22:13, said:

Ai oprit si repornit telefonul?
Fii atent la fiecare element pe care il scrii, intrucat setarile sunt in regula si functioneaza.

da..am facut si asta..dar tot nu merge.



#6
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Ti-am spus, atentie la introducerea informatiilor. Fa-i o revenire la setarile din fabrica si reincearca.

#7
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostYOUR_GOD, on 24 ianuarie 2014 - 22:20, said:

Ti-am spus, atentie la introducerea informatiilor. Fa-i o revenire la setarile din fabrica si reincearca.

same result...

#8
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Iti apre "H" si tot nu merge? Nu stiu, ceva nu faci cum trebuie.

#9
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostYOUR_GOD, on 24 ianuarie 2014 - 22:47, said:

Iti apre "H" si tot nu merge? Nu stiu, ceva nu faci cum trebuie.

imi cer scuze.."E" apare...nu "H"

LE: apare cand "H"..cand H+ cand E

Edited by Razbunatoriicheli, 24 January 2014 - 22:55.


#10
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast

Inseamna ca ai conexiune de date in acel moment. Cum incerci sa intri pe net? Ai pus pagina de start corecta, ai dat restart?

#11
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostYOUR_GOD, on 24 ianuarie 2014 - 22:56, said:

Inseamna ca ai conexiune de date in acel moment. Cum incerci sa intri pe net? Ai pus pagina de start corecta, ai dat restart?

da.
deci..i-am dat revenire la setarile de fabricatie, si acum imi apar : cosmote internet cu apn internet, wnw cu apn wnw si mms
dupa ce accept setarile de conexiune trimise de ei, am broadband 3G si apn broadand si nu-mi merge asa internetul.
Am incercat si variaanta propusa de dumneavoastra si am pus cum scria in acel pdf dar tot nu merge.

Edited by Razbunatoriicheli, 24 January 2014 - 23:10.


#12
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Primesti setarile lor, le memorezi si internetul nu functioneaza?!
Nu inteleg, ai semnal bun?
(Apreciez felul in care mi te adresezi si te respect pentru asta, dar aici ne putem vorbi la pertu).

#13
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostYOUR_GOD, on 24 ianuarie 2014 - 23:04, said:

Primesti setarile lor, le memorezi si internetul nu functioneaza?!
Nu inteleg, ai semnal bun?
(Apreciez felul in care mi te adresezi si te respect pentru asta, dar aici ne putem vorbi la pertu).

nu functioneaza si am iesit si afara, in curte 10 minute si tot nu functioneaza
nu este prima oara cand incerc sa-l fac, am mai incercat si acum o luna dar fara succes,

Edited by Razbunatoriicheli, 24 January 2014 - 23:11.


#14
tauru242

tauru242

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 06.09.2005
  • ID membru: 46,172
Suna la ei si intreaba-i ce trebuie sa ai la apn(broadband sau internet). Apoi creezi un apn nou in care scrii ce ti-au zis ei ii dai un nume, il salvezi, il bifezi ca default si dai un restart. Daca nici de data asta nu merge e posibil sa aibe ei o problema pe celula respectiva (eu sunt patit, i-am sunat si au remediat intr-un final).

#15
YOUR_GOD

YOUR_GOD

    Not assigned

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,329
  • Înscris: 01.01.2010
  • ID membru: 545,163
  • Locație: South East Ivory Coast
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa mearga, mai ales cu setarile facute manual.

#16
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostYOUR_GOD, on 24 ianuarie 2014 - 23:16, said:

Si eu sunt de parere ca ar trebui sa mearga, mai ales cu setarile facute manual.

maine am sa sun la ei si eventual, in seara asta, am sa trimit un mail.
va multumesc frumos.

#17
KyKyKyKy

KyKyKyKy

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,494
  • Înscris: 18.04.2008
  • ID membru: 316,543
  • Locație: București
scrie doar broadband, fără wnw.
Pe Cartela de voce (prepay) ai mei au doar broadband fără altele pe acolo, pe Nokia 6300 și Nokia 5000.

#18
Razbunatoriicheli

Razbunatoriicheli

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.01.2009
  • ID membru: 404,192
  • Locație: Bucuresti,Romania

View PostKyKyKyKy, on 24 ianuarie 2014 - 23:49, said:

scrie doar broadband, fără wnw.
Pe Cartela de voce (prepay) ai mei au doar broadband fără altele pe acolo, pe Nokia 6300 și Nokia 5000.

daca scriu broadband la APN nici nu-mi mai apare acel E..sau H...dar daca pun internet la apn imi apar aceste 2 litere, desigur aleatoriu..iar varianta cu wnw nu mi-a mers deloc..in setarile pe care mi le-a trimis cosmote imi apare ca pagina de stars pagina wnw..dar desigur, nu se conecteaza..

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users