Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cu ce va aparati de cainii agresi...

Nu imi platiti coletul cu cardul ...

Mi-au disparut amigdalitele ?

Exista vreun plan de terorizare p...
 Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 

Recomandari blender raw food

- - - - -
  • Please log in to reply
173 replies to this topic

#55
swtm

swtm

    Welding Eng.

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,776
  • Înscris: 18.01.2011

View Postcdiaconu, on 20 ianuarie 2016 - 21:31, said:

ce parere aveti de modelul asta de blender? pare ok, cu mecanism metalic integral si garantie 5 ani... Blender Oster Reversible BRLY07-Z00-050, 600 W
http://www.emag.ro/b...0/pd/DB0HRMBBM/
Nu pare asa de rezistent cum se lauda
Vezi pe site-ul american (din motive ce nu le cunosc nu pot pune link-ul).

#56
ArualL

ArualL

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 04.06.2014

View Postcdiaconu, on 20 ianuarie 2016 - 21:31, said:

ce parere aveti de modelul asta de blender? pare ok, cu mecanism metalic integral si garantie 5 ani... Blender Oster Reversible BRLY07-Z00-050, 600 W
http://www.emag.ro/b...0/pd/DB0HRMBBM/

Eu am luat de BF, cu 378 ron dar  l-am  returnat. Nici la pretul ala nu am putut trece peste sistemul de cuplare a bolului cu  baza, care este superficial: cana are niste "colti" turnati din sticla care se aliniaza cumva paralel cu altii din plastic iesiti din suport -  poti sa vezi in filmuletul de prezentare. Doar pui cana (care nu e deloc usoara) pe pozitie si atat,nu se asigura  nicicum. Este si foarte galagios, dar  poate cu zgomotul m-as fi obisnuit...In afara de  2 shake-uri cu fructe congelate (care au iesit bune) , nu am facut nimic cu el, deci nu pot sa iti spun cum se comporta.
Si eu m-am hotarat la modelul asta, datorita angrenajului metalic si a garantiei, dar nu a fost sa fie...Daca ma uit la cate resigilate sunt, posibil sa nu fie tocmai alegerea buna.

PS: Aveau si la Carrefour, daca ai drum il poti vedea acolo .

#57
Nicu.S

Nicu.S

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 23.06.2006
Dupa ce am citit acest topic am tras concluzia sigura ca cei care aduc brandul magimix in Romania au facut o reclama mascata la acest produs. Sunt 3 sau 4 useri cu cate doua posturi in softpedia si fac reclama la magimix. Rusinos si tipic romanesc....:(
Nu mai vorbesc de fatpul ca in celelalte tari ofertele la produsele magimix sunt mult mai bune fata de incearca romanasi astia ai nostri se ne vanda.

#58
plimbaretul

plimbaretul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,853
  • Înscris: 12.05.2006
Pai cum e vorba aia " reclama e sufletul comertului"...iar daca dincolo era mai ieftin ce te tine sa il  "pedepsesti" pe romanas cumparand de afara?

#59
cibibikeru

cibibikeru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 279
  • Înscris: 17.10.2005
Are cineva Oster Versa 1400W?

#60
Nicu.S

Nicu.S

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 297
  • Înscris: 23.06.2006

View Postplimbaretul, on 12 februarie 2016 - 00:30, said:

Pai cum e vorba aia " reclama e sufletul comertului"...iar daca dincolo era mai ieftin ce te tine sa il  "pedepsesti" pe romanas cumparand de afara?

Tocmai asta am si facut....comanda de afara la un magimix cu o diferenta de pret de 350 ron.

#61
the_brutuss

the_brutuss

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 122
  • Înscris: 13.03.2007
Salut,

Detin un Magic Bullet ce l-am primit cadou si tocmai s-a stricat. Piesa care face legatura dintre motor si lama de blenduit a crapat (pentru că cineva s-a gandit sa o faca din plastic casant).

Stie cineva, sunt sanse sa gasesc piesa asta undeva? am cautat anunturi cu Bulletu stricat eventual sa iau piesa de acolo dar nu am avut vreo sansa.
Piesa arata ca aicisi aicisi vine fix pe rotita de la motor sa se potriveasca cu paharul care blenduie.
Daca aveti alte idei le primesc bucuros.

Mersi mult!

#62
arab

arab

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,577
  • Înscris: 12.03.2006

View Postcibibikeru, on 17 martie 2016 - 22:15, said:

Are cineva Oster Versa 1400W?
Da! Am eu de cateva zile, cumparat chiar de la firma Oster Ro. E produs in China, nu in Mexic, cum sustine Oster RO. Nu are insa in pachet carticelele cu retete. Unii dau 5 ani garantie si altii 7.

Edited by arab, 23 June 2016 - 21:05.


#63
RalucaFRTH

RalucaFRTH

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.07.2016
Posted Image

View Postionuts71, on 05 septembrie 2015 - 18:27, said:

1. Oare de ce nu se găsesc alte păreri?
Blenderele Optimum sunt Made in China și rebrenduite.
Singurul lor atu de marketing este reclama masivă prin Google AdWords împotriva Vitamix și Blendtec și câteva "testimoniale / recenzii" de pe site-ul lor.
Filmele comparative sunt niște făcături de tip Teleshopping.

Bună ionuts71,
Optimum© este o companie de origine Australiană, cu sediul la Melbourne care vinde în mai mult de 40 țări (vezi www.froothieinternational.com). A trecut testul timpului și analizele experților din întreaga lume alăturându-se mărcilor Vitamix and Blendtec ca fiind în top 3 mărci de blendere de mare viteză din lume. Blenderele sunt produse în Taiwan, Corea și China și asamblate în fabrici certificate ISO9000 and Fabrica principală este localizată în Taiwan, cel mai bine vândut model al nostru de blender de mare viteză fiind produs și asamblat 100% în această fabrică exclusivă. Toate modelele sunt proiectate și testate în Australia și Marea Britanie. Mai multe detalii despre Optimum sunt disponibile aici: www.optimum-appliances.com. Te rugăm să reții faptul că Vitamix este fabricat peste 50% în China, cele mai multe piese având originea aici.

Compania noastră aderă la Măsuri de Control al Calității foarte stricte, cu diferite modele primind ratingul de numărul #1 de la clienți din diferite țări. Multe recenzii independente, unele pe site-ul nostru, au comparat marca noastră cu alte mărci și am avut recenzii favorabile. Noi promovăm toate piesele și materialele pentru ca toți clienții să le poată compara cu alte mărci (Exemplu: http://www.froothie....ityBlenders.pdf). (Dacă dorești să primești mai multe informații te rog nu ezita să ne contactezi deoarece suntem aici să te ajutăm Posted Image )

Comparând blenderele noastre unul lângă altul cu alte mărci reputabile de blendere de mare viteză este un mod bun de a înțelege calitatea și performanța produsului. Mai multe detalii despre strictele standarde de Control al Calității de la Optimum regăsiți aici: http://www.optimum-a...m/about#quality
Marca Optimum și alte mărci bune de blendere au multe copii în jurul lumii, însă ceea ce face ca Optimum, Vitamix și Blendtec să fie mărci foarte bune, este calitatea. Gama de produse Optimum este exclusivă, produsele nu sunt rebrand-uite în nicio țară.

Conform miilor de recenzii și mărturii independente de pe tot gobul, Optium este promovat pe picior de egalitate cu Vitamix și Blendtec, câștigând premii și recunoaștere pentru calitate și performanță. Videoclipurile filmate de echipa noastră din întreaga lume sunt needitate iar imaginile brute sunt întotdeauna disponibile pentru a susține videoclipul și pentru a adera la reguli stricte care să asigure că nu sunt făcute interpretări greșite. Multe alte videoclipuri comparative sunt disponibile de la părți terțe obiective, cu rezultate similare.

Sper ca aceste informații să fie de ajutor. Dacă ai alte întrebări te rugăm nu ezita să ne scrii oricând la [email protected] sau vizitează www.froothie.com.ro și am fi mai mult decât bucuroși să te asistăm. :-)

Edited by RalucaFRTH, 08 July 2016 - 11:43.


#64
plimbaretul

plimbaretul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,853
  • Înscris: 12.05.2006
Buna Raluca,
Fii draguta, poti furniza ceva exemple msi concrete privind performantele inregistrate de numeroase entitati?. Ma refer la niste teste comparative făcute in europa de către institutii serioase: Gen un stiftung warrentest sau test achats sau which?. Ca si la heinner, starlight si alte asemenea gasim reviewuri iar filmele cu cat sunt de grozave sunt toate la fel.  Vreau o comparatie unde sa vezi clar performantele pe diverse criterii de evaluare. Spre exemplu, in opinia mea un blender de 2000w putere poate fi la fel de performant ca unul de 800w/1000w pt ca de fapt asta înseamnă putere consumata, iar numărul de rpm poate fi similar. De asemena peste un anumit prag, nr de rpm s-ar putea sa nu mai aibă nici o relevanta asupra rezultatului final. In unele cazuri cana poate face diferenta. Sau la fel cutitul si structura lui. Unele au rezultate bune la cantitati mici, altele nu sunt concepute pt asa ceva. Unele sunt mega zgomotoase altele macar acceptabile. Asa ca hai sa lăsam filmele si reviews si sondaje si hai sa vedem comparatii pe niste aspecte concrete.

#65
RalucaFRTH

RalucaFRTH

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.07.2016

View Postcibibikeru, on 06 septembrie 2015 - 16:46, said:

Dupa mai multe cautari am gasit cateva discutii si filmulete despre optimum 9400, presupusul concurent direct al lui vitamix 5200, pe site-ul oficial scrie 30 zile de proba cu garantia returnarii banilor, nu e tocmai ieftin la 1700 lei cu garantie 5 ani sau 2000 cu garantia optionala de 10 ani.
Esti sigur ca este teapa sau doar presupui?

Dragă Cibibikeru,
Optimum și Vitamix sunt considerate primele două blendere de mare viteză de către Choyce Australia și o comparație cu videoclipuri incluse este disponibilă aici: http://www.froothie....parison-review/

Ambele sunt blendere foarte bune, le-am comercializat pe ambele în trecut. Principalul dezavantaj în ceea ce privește Vitamix este faptul că ei vând la un preț dublu în Australia/Europa în comparație cu S.U.A. și Optimum este mai puțin scump aici în comparație cu S.U.A. Posted Image
Avem multe videoclipuri needitate comparând Optimum și Vitamix aici: https://www.youtube....Nw6gajLFzPruf_X

Avantajele lui Optimum sunt:
  
Viteza: Procesează mai repede, reducând oxidarea alimentelor și salvând timp
Puterea: Motor mai puternic, benefic pentru cumpărătorii de tip commercial și longevitate crescută
Este mai silențios: Nivelul decibelilor este ușor mai redus  
Recipient Multifuncțional: Nu este necesar să achiziționați un recipient pentru ud și unul pentru uscat ci un singur recipient cu 6 lame le face pe toate

În ceea ce privește perioada de testare de 30 de zile este corect faptul că oferim această posibilitate, de aceea puteți testa aparatul în propria bucătărie înainte de a decide dacă să îl păstrați sau nu.

În privința recenziilor pot confirma faptul că toate recenziile de pe productreview sunt postate de către consumatori reali. Product Review Australia are măsuri foarte stricte pentru a evita recenziile false. Avem mai multe recenzii pe alte platforme cum ar fi eKomi în UK, TrustedShops în Franța, Amazon în Marea Britanie și S.U.A., Heureka în Reublica Cehă, Proven Credible în Australia și multe altele în toată lumea, inclusiv Recenzii pe Facebook și Google+.

ProductReview.com.au este primul și cel mai cuprinzător site de păreri, disponibil din Mai 2003. Dacă pentru ProductReview devine evident fatul că o companie postează recenzii false, aceștia își rezervă dreptul de a lua oricare sau toate măsurile următoare:
 Plasarea unei notificări de dimensiuni mari în listare pentru a anunța utilizatorii în privința recenziilor false.
 Eliminarea accesului la Platforma de Gestionare a Brand-ului.
 Blocarea listărilor și a oricăror viitoare cereri.
 Trimiterea cazului la Comisia Competiției și a Consumatorului din Australia (ACCC)

Acest conținut este de pe site-ul lor: “Avem o serie de instrumente și proceduri de identificare a depunerilor false și ne rezervăm dreptul de a impune aceste sancțiuni cu privire la orice companie care încearcă să manipuleze sistemul nostru de rating. De asemenea, lucrăm îndeaproape cu ACCC și ne rezervăm dreptul de a trimite toate constatările către ei. Vă rugăm rețineți că ACCC a amendat o serie de companii pentru recenzii false ".

#66
RalucaFRTH

RalucaFRTH

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.07.2016

View Postplimbaretul, on 08 iulie 2016 - 14:01, said:

Buna Raluca,
Fii draguta, poti furniza ceva exemple msi concrete privind performantele inregistrate de numeroase entitati?. Ma refer la niste teste comparative făcute in europa de către institutii serioase: Gen un stiftung warrentest sau test achats sau which?.

Bună plimbaretul,

Îți mulțumesc pentru mesaj. Pot verifica, pentru tine, cu celelalte ramuri ale noastre în legătură cu feedback-ul pe care îl au în ceea ce privește testarea aparatelor noastre de către site-uri cum ar fi Stiftung Warentest. Ai dreptate atunci când menționezi faptul că puterea reprezintă o valoare importantă, însă nu este singura care trebuie să fie luată în considerare atunci când alegi un blender.

Calitatea pieselor, proiectarea recipientului și a lamelor, cuplul și rotațiile pe minut ale blenderului, toace aceste lucruri determină un blender bun.
Avem o comparație a acestor piese în link-ul alăturat: http://www.froothie....parison-review/
Mai multe videoclipuri sunt în curs de creere, similare celor deja aflate pe site-ul nostru, demonstrând calitatea pieselor și a materialelor.

Dar, bazându-ne pe răspunsul tău, îmi dau seama că știi exact că puterea nu este singurul aspect ce determină alegerea unui blender.
În ceea ce privește puterea lui Optimum, îți pot spune că aceasta se schimbă automat în funcție de încărcătură. Dacă procesezi apă va utiliza aproximativ 360 wați, milk shake aproximativ 500 wați, gheață 700 wați, morcovi la aproximativ 1000 wați. Puterea maximă a acestui motor este 2238wați, de aceea fiind considerat un motor de 3CP. Pentru a măsura puterea unui blender, ar trebui să cauți Caii Putere, wații indicând câtă electricitate consumă.

Laboratorul UL din Statele Unite a propus să adoptăm metoda următoare: umplem 2/3 din recipient cu morcovi și apă, procesăm și obținem puterea pentru etichetă.

Sper ca aceste informații să te ajute să faci alegerea potrivită.

Dacă mai ai întrebări nu ezita să îmi scrii și îți voi raspunde cu plăcere. Posted Image

#67
tataiepure

tataiepure

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,852
  • Înscris: 22.01.2011
Buna Raluca,

Ce ne poti spune de costurile pentru livrare in Romania si conditiile de service local in tara pentru Optimum 9400, exista un service agreeat in Bucuresti unde putem benficia de garantie ?

Multumim

#68
RalucaFRTH

RalucaFRTH

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 07.07.2016

View Posttataiepure, on 17 octombrie 2016 - 20:39, said:

Buna Raluca,

Ce ne poti spune de costurile pentru livrare in Romania si conditiile de service local in tara pentru Optimum 9400, exista un service agreeat in Bucuresti unde putem benficia de garantie ?

Multumim


Buna Tataiepure,

Costurile de livrare sunt 10.10 euro, indiferent de valoarea comenzii. Periodic derulam campanii care ofera discount-uri sau transport gratuit. Trebuie doar sa verifici site-ul www.froothie.com.ro Posted Image

In cazul oricarui aspect legat de garantie, trebuie doar sa te adresezi Serviciului Clienti din Romania si echipa te va ghida. In functie de potentiala problema, avem posibilitatea de a contacta service-ul autorizat din Bucuresti sau unul dintre service-urile noastre principale din Europa.

Daca mai ai intrebari te invitam sa le adresezi via [email protected].

iti multumesc si iti doresc o saptamana cu zambete!

#69
spikje

spikje

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 915
  • Înscris: 25.12.2004
Ce parere aveti de Caso B2000 de 2000W? Sunt fabricate in Germania?
L-am gasit ieftinache pe la 600 RON...
In advertising ei zic 32000RPM la motor, si pare suficient de potent sa sparga semintze, sa faca unt de arahide, etc...
M-ar interesa ce parere aveti despre el. Pe amazon.de numai chestii de bine se scriu...
Eu vreau sa fac smoothie-uri si ma intereseaza sa pulverizeze chestii dure gen seminte de chia, canepa, etc. (nedecorticate).

Am buget-ul fix limitat la 600 RON si nu sunt sigur daca sa merg pe ceva mai ieftin, gen Bosch MaxoMixx MSM87160 sau Phillips HR1673/90 Avance Collection.

Am mai vazut un Braun JB5050 (900w) ... sau chiar Heiner Optimix 1000W dar cred ca nu au suficienta putere, ma tem sa nu ard motorul.

Pe net scrie ca pentru smoothie-uri care au seminte trebuie minim 1000W... Nu stiu acum daca chiar daca ma ajuta cei 2000W raportat la cat platesc.

Vreau pareri din partea unor utilizatori care au trecut prin diverse blendere si stiu ce vorbesc, nu pareri netestate.

Edited by spikje, 18 November 2016 - 02:16.


#70
spikje

spikje

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 915
  • Înscris: 25.12.2004
Pana la urma am comandat un Heinner NutricionVita Sport HSB-1000. Lumea doarme pe forum de BF.

#71
zumo

zumo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 109
  • Înscris: 21.10.2016

View Postspikje, on 18 noiembrie 2016 - 13:22, said:

Lumea doarme pe forum de BF.

Pai e la cumparaturi, lumea, de BF :). Am cautat si eu blender, dar nu m-am hotarat inca. Am unul dar e extrem de galagios, motor de 600W, galagie 85 dB, dar cred ca in realitate e mai mult, trezesc tot blocul cu el. Nu se prea mentioneaza nivelul zgomotului prin descrieri, si daca vrei sa tii cont si de criteriul asta, esti cam in ceata. Am vazut ca Braun are un model cu care se lauda ca ar fi silentios, le-am trimis un email sa-i intreb, si n-am primit nici un raspuns.

Bafta cu Heinnerul tau, sa ne spui si noua daca esti multumit de el :).

#72
sabinst

sabinst

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 28
  • Înscris: 19.02.2014
Are cineva un feed-back despre blender-ul asta? Ma tenteaza dar inca nu sunt hotarat...

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate