Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Upgrade video la PC preistoric

Un SMS - motiv (in plus) sa merg ...

Ce ne facem fara regimul Basescu ?

Laptop gaming-3000 lei
 Statie Grafica brand sau PC din p...

Ati primit si voi asa ceva de la ...

Procesor 32/64 biti

Internet Vodafone
 Sharp Aquos Crystal - un design r...

De ce nu sunt permise recomandari...

Merita sa trec la Gigabit daca nu...

Ti-ai facut gresit cruce pana acu...
 intrebare

Sfat achizitie auto 6000 euro

Panasonic DVD S700

Bani din alegeri
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Allview 2 Speed Quad

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
Th3_uN1Qu3

Th3_uN1Qu3

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 08.06.2007
  • ID membru: 188,906
  • Locație: Bucale/Constanta

Deoarece nu am vazut un topic despre aceasta tableta, m-am gandit sa creez unul. Mi-am cumparat aceasta tableta sambata din Flanco, la pretul de 450 lei (redus de la 650). Mi s-a parut cel mai bun raport pret/performanta din ce aveau acolo. Samsung se vandusera toate de vineri. O sa incerc sa fac un mini-review in postarile urmatoare.

Specificatii:
  • Display 8" 1024x768 (4:3)
  • Chipset Allwinner A31 (Quad-Core Cortex-A7 1GHz, GPU SGX544MP2 8-core)
  • Memorie interna 8GB din care 5.2GB utilizabili in 2 partitii:
  • "Internal Storage": 1.97GB
  • "Allview 2 Speed Quad": 3.23GB
  • Suport card microSD pana la 32GB
  • Camera spate 2MP, camera frontala VGA.
Tableta si accesoriile stateau bine in cutie. Pe langa tableta am gasit manualul, incarcatorul, un cablu micro-USB si un cablu USB OTG. Din pacate nu a fost inclus si unul HDMI.

Plusuri:
  • Rapida. Se descurca excelent pe internet si multimedia. Ruleaza perfect filme online HD, si cele cateva jocuri pe care le-am testat pana acum (care au avut probleme pe alte tablete mai ieftine) ruleaza impecabil.
  • Bateria tine foarte bine, o zi, utilizata 5-6 ore. Cei de la Allview declara pana la 7 ore de utlizare continua, pot sa confirm.
  • Ecranul este de buna calitate (chiar daca nu e IPS).
  • Constructia este solida, spate din aluminiu.
  • Pare ca se poate desface usor, are 4 suruburi pe laterale.
  • Semnal bun la Wi-Fi.
  • Bitdefender Mobile Security preinstalat
Minusuri:
  • Lipsa butoanelor de volum fizice
  • Camerele slabe, lipsa flash.
  • Lipsa basului pe casti si prezenta unui zgomot de fundal. Nu deranjant, dar sesizabil.
La partea de sunet sunt eu pretentios, dar cu aceleasi casti, nu se aude nici macar ca un telefon Nokia slabut (C2). Un equalizer nu ajuta, pur si simplu lipsesc frecventele foarte joase, pare o chestie hardware, si banuiesc cam care ar fi problema. Vom vedea cand ma hotarasc sa invalidez garantia...

Acum intrebare: Exista root pentru aceasta tableta? Nu am gasit nimic.

Edited by Th3_uN1Qu3, 25 November 2013 - 23:20.


#2
Rexob

Rexob

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,426
  • Înscris: 25.02.2012
  • ID membru: 746,040
  • Locație: United States,California,Los Angeles
Cauta Allwinner A31 Root pe xda/google si o sa gasesti.

#3
Th3_uN1Qu3

Th3_uN1Qu3

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 08.06.2007
  • ID membru: 188,906
  • Locație: Bucale/Constanta
Am vazut, insa ei zic ceva de o optiune de "update" pe tableta care nu apare pe Allview asta.

#4
Th3_uN1Qu3

Th3_uN1Qu3

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 08.06.2007
  • ID membru: 188,906
  • Locație: Bucale/Constanta
Am gasit, are recovery. Credeam ca nu are. :)

#5
fologeam

fologeam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 15.07.2006
  • ID membru: 86,667
  • Locație: Bucuresti
Am si eu aceasat tableta si as vrea sa ii fac root.Daca a reusit cineva sa ii faca root il rog sa imi dea detaliile.Multumesc!

#6
Th3_uN1Qu3

Th3_uN1Qu3

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 240
  • Înscris: 08.06.2007
  • ID membru: 188,906
  • Locație: Bucale/Constanta
Da, am reusit sa o rootez.
http://forum.xda-dev...d.php?t=2143581

Atentie ca se schimba animatia de boot (daca vrei s-o duci la garantie...)
Mai exact fisierul este asta: https://www.dropbox....eza_Logo_V3.zip

Il copiezi pe tableta, o inchizi si o pornesti in recovery (tii apasate ambele butoane, pe urma dupa ce se aprinde ii dai drumul la butonul de power si ramai cu degetul tinut pe home). Va aparea pe ecran androidul cu burta in sus, si scris "No Command". Atinge ecranul si iti va aparea meniul de recovery, te duci la Install zip from external storage (ceva in genul asta scrie), alegi fisierul, dai pe el, si se va instala. Dupa ce reporneste, tableta va fi rootata. Posted Image

Daca intampini probleme, da un mesaj. Eu a trebuit sa reinstalez google apps dupa ce i-am facut root pentru ca nu se mai loga, imi dadea server error. Le ai aici si le instalezi cu aceeasi metoda.

Merge SetCPU, i-am facut overclock pana la 1116MHz. La mai mult incep sa se inchida aplicatiile. Doar sa nu pornesti profilurile, se blocheaza din cand in cand daca activezi profiluri in SetCPU. Oricum nu ii prea trebuie, nu consuma aproape nimic in standby, scade la frecventa minima de 120MHz fara probleme. Posted Image

Edit: Am reusit sa salvez intreg softul din aceasta tableta inclusiv boot si recovery, daca o brick-uie cineva, ma poate contacta. ;)

Edited by Th3_uN1Qu3, 01 December 2013 - 16:09.


#7
fologeam

fologeam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 15.07.2006
  • ID membru: 86,667
  • Locație: Bucuresti
Am gasit un alt fisier care face root la adresa http://www.arctablet...1_root_v1_0.zip .Cu acest fisier nu se schimba animatia de boot si nici nu sunt problemele cu google apps.

Edited by fologeam, 01 December 2013 - 21:50.


#8
aliznarb

aliznarb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.12.2013
  • ID membru: 838,261
Salut .... as avea si eu o problema ... am o tableta allview 2 speed quad  sunt foarte multumit de ea per total dar ce ma deranjeaza este memoria. Tableta are deja memoria tatala (8GB) impartita in memorie interna si card SD  cea ce imi limiteaza instalarea aplicatiilor mari... de curand miam cumparat un card de 16 GB pt ea da tableta mil citeste ca extidere card  SD (extsd) si nu pot sa mult aplicatiile sau sa le instalez pe card .... pot sa le dau mutare da doar le muta din partitia cardsd in interna si invers .... am urmat pasi de mai sus si am rootato dar problema nu sa rezalvat nustu daca poate cineva sa ma ajute va rog mult...

#9
fologeam

fologeam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 259
  • Înscris: 15.07.2006
  • ID membru: 86,667
  • Locație: Bucuresti
Salut!Stie cineva care este corespondentul chinezesc al acestei tablete?Multumesc!

#10
NFS01

NFS01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 866
  • Înscris: 16.03.2011
  • ID membru: 673,473

Vrei sa muti fisierele data?

#11
aliznarb

aliznarb

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 11.12.2013
  • ID membru: 838,261
fisiere ca muzica filme etc merg copiate pe card si pot sa le deschid da nu pot sa instalez aplicati pe card am 2 jocuri instalate pe tableta  si atat.... nu mai am memorie ...(sunt jocuri de +1GB)  vreau sa stiu daca pot sa le instalez pe cardul de 16GB

#12
NFS01

NFS01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 866
  • Înscris: 16.03.2011
  • ID membru: 673,473
Jocurile au 2 fisiere apk si data. fisierele data se pun in sdcard. tu cel mai probabil ai sdcard memoria tabletei.
Android e un sistem care nu suporta in totalitate card,asta am patit si eu pe tableta si singura solutie e root +gl to sd. Aplicatia permitw mutarea fisierelor data oriunde pe tableta.

#13
NFS01

NFS01

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 866
  • Înscris: 16.03.2011
  • ID membru: 673,473


Jocurile au 2 fisiere apk si data. fisierele data se pun in sdcard. tu cel mai probabil ai sdcard memoria tabletei.
Android e un sistem care nu suporta in totalitate card,asta am patit si eu pe tableta si singura solutie e root +gl to sd. Aplicatia permitw mutarea fisierelor data oriunde pe tableta.

Edited by NFS01, 12 December 2013 - 18:33.


#14
sarmalutzaParty

sarmalutzaParty

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 9
  • Înscris: 27.05.2006
  • ID membru: 79,374
salut!..detin aceasta tableta si as dori sa cumpar o husa pentru ea..imi puteti recomanda una ?

#15
Raduzzz

Raduzzz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.05.2010
  • ID membru: 592,221
A incercat cineva sa puna un software custom pe aceasta tableta? ..precum se stie (referindu-ma la utilizatorii android experimentati), exista multe metode pentru a face acest lucru, cea mai populara fiind instalarea prin PhoenixSuit (sau prin TWRP/CWM Recovery) a unui rom Onda v812 (presupusul brand original al acestei tablete Allview).
Sunt curios daca un detinator a incercat acest lucru, si daca da.. cum a decurs instalarea software-ului respectiv.

View PostsarmalutzaParty, on 17 decembrie 2013 - 19:22, said:

salut!..detin aceasta tableta si as dori sa cumpar o husa pentru ea..imi puteti recomanda una ?

Daca nu e prea tarziu sa raspund:
Poti cumpara o husă pentru aceasta tableta de pe site-ul oficial Allview, desi.. din punctul meu de vedere nu se merita banii pentru husele lor, tinand cond ca detin o husa allview pentru acest model (80lei+20lei transport) si pot spune ca dupa o luna de folosire.. husa este uzata complet, magnetii abea mai rezista iar pielea deja prezinta cateva "rupturi".
Am gasit in schimb acest site http://www.tableta-a...gonal-size-ds-8 .. unde poti gasi huse+tastura inclusa la preturi mult mai accesibile (60-75 lei), transportul fiind de asemenea mult mai ieftin !

Edited by Raduzzz, 17 April 2014 - 01:25.


#16
adibebs

adibebs

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 30.04.2014
  • ID membru: 861,775
Am o tableta Allview  2 speed Quad, am reusit sa-i fac root, am descarcat ppp widget, l-am instalat iar cand conectez modemul digi usb MF 195E aplicatia ppp widget imi da mesajul ,,Nu gasesc driver". Cine ma poate ajuta cu instalarea driver-ului?.

Edited by adibebs, 30 April 2014 - 17:53.


#17
Raduzzz

Raduzzz

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 21.05.2010
  • ID membru: 592,221
Are cineva din intamplare salvat firmware-ul stock al acestei tablete? As avea nevoie urgent...

Intre timp, rog un detinator sa imi spuna ce versiune firmware si ce versiune nucleu este afisata la Setari>Despre Tableta.

#18
taviori

taviori

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 04.05.2007
  • ID membru: 175,610
Salut,

Am o tableta Allview 3 Speed Quad HD  cu firmware  V3.2.0.7_V1 si Android 4.2 . Se mai blocheaza sau merge greu uneori. Din ce am mai citit exista 2 firmware , cel din Sept 2013 fiind mai bun. Am gasit : Update_3SpeedQuad_11.09.2013.img . Daca stie cineva , V3.2.0.7_V1 ( este ce am eu pe tableta ) este cea de septembrie sau cea dinainte . As vrea sa-i fac udate la firmware , poate merge mai bine. Daca nu , asta e, e Allview ...
Multumesc.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users