Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
problema router TP-Link TL-WDR360...

Hdd Seagate Barracuda sau Samsung...

Problema 2

Problema
 Ce jocuri imi merg?

Orga copii

rodaj drujba

Sony cu ips ar avea probleme cu c...
 Contract de comodat-RCA

Probleme conexiune internet prin ...

identificare locatie fantana astu...

se poate "repara" o scurg...
 Aditiv de pus in benzina

Smecheri de cartier?

Dezastru dupa anul 1

HD 4600 vs. GeForce 8600 GT
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Orange Hiro

  • Please log in to reply
1400 replies to this topic

#397
lst

lst

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 11.12.2005
  • ID membru: 56,967

Shmecherul80
Setari, afisare., teme, orange si se schimba tema in portocaliu

#398
shmecherul80

shmecherul80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 09.08.2013
  • ID membru: 821,112
Nu ma refeream la tema, la fundalul ( imaginea) implicita care era prima data cand am despachetat tetefonul :D. Care apare si pe cutia telefonului.

#399
graunte

graunte

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 06.12.2010
  • ID membru: 645,316
  • Locație: sibiu
daca aveti din intamplare hiro sau lumia 520 de vanzare va rog sa ma contactati in privat :). scuze pt toti ceilalti

#400
Hondarul_21

Hondarul_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 20.10.2010
  • ID membru: 633,368

View Postgraunte, on 05 ianuarie 2014 - 11:04, said:

daca aveti din intamplare hiro sau lumia 520 de vanzare va rog sa ma contactati in privat :). scuze pt toti ceilalti
cat esti dispus sa oferi pe hiro ?

#401
graunte

graunte

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 85
  • Înscris: 06.12.2010
  • ID membru: 645,316
  • Locație: sibiu

View PostHondarul_21, on 05 ianuarie 2014 - 13:46, said:

cat esti dispus sa oferi pe hiro ?

Edited by graunte, 05 January 2014 - 14:36.




#402
sergiudaniel

sergiudaniel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.01.2008
  • ID membru: 272,641
Salut, de o saptamana am si eu un Hiro, foarte fain telefonu, dar am si eu o intrebare la voi. Este normal consumu de rami, sau ar trebuii sa fie mai putin.  Merci.

Attached Files



#403
Hondarul_21

Hondarul_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 20.10.2010
  • ID membru: 633,368
eu am 120 de ram liber constant acum . dezactiveaza aplicatiile de la orange ,ca oricum nu le folosesti

#404
sergiudaniel

sergiudaniel

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 80
  • Înscris: 12.01.2008
  • ID membru: 272,641
Aplicatiile de la orange le am dezactivate.

#405
maldi

maldi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 16.08.2009
  • ID membru: 500,489

View PostHondarul_21, on 05 ianuarie 2014 - 14:54, said:

eu am 120 de ram liber constant acum . dezactiveaza aplicatiile de la orange ,ca oricum nu le folosesti
Salutare.Am o problema la tel meu Hiro cand ii blochez in timp ce ascult muzica pe casti se aude un gajait numai se aude cum trebuie iar daca il deblochez se aude normal ,stie cineva ce are ?

#406
mmcosmin

mmcosmin

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 75
  • Înscris: 07.06.2009
  • ID membru: 468,455
  • Locație: Targu Mures

View Postshmecherul80, on 04 ianuarie 2014 - 20:02, said:

Stie cineva de unde pot descarca fundalul acela portocaliu care era ca titlu de prezentare la telefon? Am schimbat fundalul si nu o mai gasesc nicaieri.
Poti descarca din Magazin ,,Kcin Launcher" si la imagini de fundal o sa gasesti si ce vrei tu . Si e si mai frumos decat launcher-ul stock, parerea mea.

Attached Files


Edited by mmcosmin, 05 January 2014 - 23:15.


#407
shmecherul80

shmecherul80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 09.08.2013
  • ID membru: 821,112

View Postsergiudaniel, on 05 ianuarie 2014 - 14:52, said:

Salut, de o saptamana am si eu un Hiro, foarte fain telefonu, dar am si eu o intrebare la voi. Este normal consumu de rami, sau ar trebuii sa fie mai putin.  Merci.

E normal :D . Asa am si eu tot timpul 50-80 mb rami liberi si de aceea se consuma si bateria mai repede. Instaleaza Clear Master din Google Play si seteaza un widget de la ei. Este o fereastra care are un buton cu optimizare. Iti inchide automat aplicatiile care ruleaza fara rost si atunci vei ramane cu 150-100 de mb de Ram liberi. Ai si battery Doctor ! Trebuie sa te duci undeva la 2-3 zile cu telefonul la o utilizare medie.

#408
shmecherul80

shmecherul80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 09.08.2013
  • ID membru: 821,112

View Postmmcosmin, on 05 ianuarie 2014 - 23:08, said:

Poti descarca din Magazin ,,Kcin Launcher" si la imagini de fundal o sa gasesti si ce vrei tu . Si e si mai frumos decat launcher-ul stock, parerea mea.

Multumesc! Am reusit.

#409
Hondarul_21

Hondarul_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 20.10.2010
  • ID membru: 633,368

View Postshmecherul80, on 05 ianuarie 2014 - 23:19, said:

E normal Posted Image . Asa am si eu tot timpul 50-80 mb rami liberi si de aceea se consuma si bateria mai repede. Instaleaza Clear Master din Google Play si seteaza un widget de la ei. Este o fereastra care are un buton cu optimizare. Iti inchide automat aplicatiile care ruleaza fara rost si atunci vei ramane cu 150-100 de mb de Ram liberi. Ai si battery Doctor ! Trebuie sa te duci undeva la 2-3 zile cu telefonul la o utilizare medie.
uite deaia te plangi de telefon ,ca nu stii sa il folosesti.

a postat un coleg,acum cateva pagini un link in care explica clar de ce aplicatiile care " optimizeaza" memoria ram ,defapt fac MULT RAU.

#410
Matthaus

Matthaus

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 02.11.2010
  • ID membru: 636,472
lol,cum sa faca rau? Oricum,eu am constant sub 40-50 mb si e foarte ok.E si pacat sa nu instalezi atatea aplicatii super doar de frica ramilor.

#411
shmecherul80

shmecherul80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 09.08.2013
  • ID membru: 821,112
M-a ajutat oarecum aplicatia Clear Master. Am observat totusi ca daca bateria este undeva la 10% si coboara spre 9-8 deja nu mai poti face nimic pe telefon. Apar in bara de notificari chestii de la aplicatie si se inchide. Cat despre aplicatiile de baterie, am instalat si Du Battery Saver si Doctor si altele. Niciun efect. Acum tine constant o zi si 20 ore- 2 zile. RAM-ul mai mare ar fi putut fi un avantaj la acest telefon. Nu am constientizat cand l-am achizitionat, dar acum regret. 470 de MB?!

#412
Hondarul_21

Hondarul_21

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 582
  • Înscris: 20.10.2010
  • ID membru: 633,368

View PostMatthaus, on 07 ianuarie 2014 - 11:42, said:

lol,cum sa faca rau? Oricum,eu am constant sub 40-50 mb si e foarte ok.E si pacat sa nu instalezi atatea aplicatii super doar de frica ramilor.
hai citeste te rog ce a postat colegu acum cateva pagini si nu mai lol-ui aiurea

#413
maku

maku

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 11.11.2004
  • ID membru: 25,620
Acumulatorul meu: Attached File  Screenshot_2014-01-08-18-25-28.png   96.1K   83 downloads

#414
shmecherul80

shmecherul80

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 48
  • Înscris: 09.08.2013
  • ID membru: 821,112

View Postmaku, on 08 ianuarie 2014 - 18:35, said:


Oauu, cum reusesti?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users