Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
GPL ARDERE USCATA vs ARDERE UMEDA

Defectiune televizor Saba T51B42

vard Tulcea

Casa la rosu - pasul urmator
 Placa Video ATI Radeon 4850 512 M...

Modificare data de facturare

TYPO3 Neos Workshop

ardere umeda VS ardere uscata GPL
 Cum sa leg comenzile la volan

Samsung galaxy S5 probleme cu car...

Aluminiul din BCA - risc sau nu p...

Recomandare telefon old style
 Regulamentul ariei Windows

Cand dam vina pe Dumnezeu

Demotivata, dezamagita

DTS sau Linear PCM ?
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Tasta "fn" HP Pavilion G6-2240sq

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
cosmyn26

cosmyn26

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 05.07.2013
  • ID membru: 817,276

Am un laptop HP Pavilion G6-2240sq si e o chestie ciudata la tastatura.Pe F12 am wireless-ul sa-l activez sau nu.Normal ar trebui sa tin apasat pe fn si apoi sa apas pe F12 ca sa-l activez/dezactivez,dar daca apas doar F12 se activeaza/dezactiveaza (fara sa tin apasat tasta fn).Am vazut la alte laptop-uri ca trebuie sa tin apasat fn-ul pt a activa functiile de pe tastele F1-F12.Tasta F12 am dat-o ca exemplu,asa se intampla la toate F-urile.Iar ca sa apas F1,F2,F3...trebuie sa tin apasat fn (practic e invers).Ce as putea sa fac ca atunci cand vreau sa activez wire-less-ul...sau lumininozitatea la laptop...sa tin apasat pe fn si apoi sa apas F-urile respective ?

#2
Tanaka_Senshin

Tanaka_Senshin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 20.02.2010
  • ID membru: 564,907
Tastele F nu pot functiona pentru comenzi suplimentare fara ajutorul tastei Fn. Tastele F fac parte din categoria tastelor speciale, ex. pentru a redenumi un fisier folder apesi F2, pentru ajutor la majoritatea programelor apesi F1, etc.

#3
cypris

cypris

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 31.01.2009
  • ID membru: 414,572
  • Locație: Romania Moale
Laptopul cred ca are un soft pt touchpad/tastatura instalat, de acolo trebuie modificate tastele functionale.

#4
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,315
  • Înscris: 13.06.2007
  • ID membru: 190,726
  • Locație: Iasi

View Postcosmyn26, on 06 octombrie 2013 - 13:14, said:

Pe F12 am wireless-ul sa-l activez sau nu.Normal ar trebui sa tin apasat pe fn si apoi sa apas pe F12
Nu la toate. Am si eu un netbook la fel.

#5
Kain_12

Kain_12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,711
  • Înscris: 25.11.2009
  • ID membru: 533,678
  • Locație: Arad
In BIOS trebuie sa activezi setarea respectiva. Uita-te in BIOS dupa Function Keys.



#6
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia
Schimbi din BIOS comportamentul tastelor functionale...

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users