Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema internet RDS/RCS Curent

Certificare Microsoft Windows 8.1...

Reglaj la semanatoarea SUP29

Casa in Panta, P+M si demisol/garaj
 Sfat Achizitie Mercedes W168 A170...

Sfat achizitie smartphone nou (Ov...

Instalare centrala/debransare RADET

laptop nou
 home workout

PC-ul nu boot-eaza, se reseteaza ...

Problema cu PC-ul la pornire!

Va puteti da seama daca o voce es...
 Spalare incalțari la maș...

Ce inseamna R.I.P. ?

A disparut internetul

Tabla interactiva cu ecran taiat
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Tasta "fn" HP Pavilion G6-2240sq

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
cosmyn26

cosmyn26

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 05.07.2013
  • ID membru: 817,276

Am un laptop HP Pavilion G6-2240sq si e o chestie ciudata la tastatura.Pe F12 am wireless-ul sa-l activez sau nu.Normal ar trebui sa tin apasat pe fn si apoi sa apas pe F12 ca sa-l activez/dezactivez,dar daca apas doar F12 se activeaza/dezactiveaza (fara sa tin apasat tasta fn).Am vazut la alte laptop-uri ca trebuie sa tin apasat fn-ul pt a activa functiile de pe tastele F1-F12.Tasta F12 am dat-o ca exemplu,asa se intampla la toate F-urile.Iar ca sa apas F1,F2,F3...trebuie sa tin apasat fn (practic e invers).Ce as putea sa fac ca atunci cand vreau sa activez wire-less-ul...sau lumininozitatea la laptop...sa tin apasat pe fn si apoi sa apas F-urile respective ?

#2
Tanaka_Senshin

Tanaka_Senshin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 635
  • Înscris: 20.02.2010
  • ID membru: 564,907
Tastele F nu pot functiona pentru comenzi suplimentare fara ajutorul tastei Fn. Tastele F fac parte din categoria tastelor speciale, ex. pentru a redenumi un fisier folder apesi F2, pentru ajutor la majoritatea programelor apesi F1, etc.

#3
cypris

cypris

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 446
  • Înscris: 31.01.2009
  • ID membru: 414,572
  • Locație: Romania Moale
Laptopul cred ca are un soft pt touchpad/tastatura instalat, de acolo trebuie modificate tastele functionale.

#4
lucifer76

lucifer76

    Bashtan

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,484
  • Înscris: 13.06.2007
  • ID membru: 190,726
  • Locație: Iasi

View Postcosmyn26, on 06 octombrie 2013 - 13:14, said:

Pe F12 am wireless-ul sa-l activez sau nu.Normal ar trebui sa tin apasat pe fn si apoi sa apas pe F12
Nu la toate. Am si eu un netbook la fel.

#5
Kain_12

Kain_12

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 25.11.2009
  • ID membru: 533,678
  • Locație: Arad
In BIOS trebuie sa activezi setarea respectiva. Uita-te in BIOS dupa Function Keys.

#6
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia
Schimbi din BIOS comportamentul tastelor functionale...

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users