Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Boxa membrana tweeter infundata

ajutor

Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay
 Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3

Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...
 De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...

Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?
 polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare

Mai au PC-urile vreun viitor?

Centrala termica immergas
 

Despre iad

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
631 replies to this topic

Poll: Despre iad (21 member(s) have cast votes)

Crezi că Atotîndobitocitorul dzeu are puterea de a influența ce se întâmplă în iad?

  1. Da, are această putere (4 votes [19.05%] - View)

    Percentage of vote: 19.05%

  2. Nu, nu are această putere (1 votes [4.76%] - View)

    Percentage of vote: 4.76%

  3. Are această putere, dar n-o folosește din orgoliu (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  4. Nu cred nimic (16 votes [76.19%] - View)

    Percentage of vote: 76.19%

Vote Guests cannot vote

#433
gicu35

gicu35

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 08.04.2006
Vad lucrurile astea doua complet diferit de perceptiile clasice.
Raiul si Iadul co-exista pe pamant in noi. Dogmatica crestina zice destul de clar ca Dumnezeu este o entitate milostiva care nu pedepseste. Aghiuta nici atat nu-si poate aroga dreptul asta, el avand singurul scop de indepartare de la Adevarata Credinta si implicit de la Lumina Vietii.
Duhul Sfant poate intr-adevar sa puna la incercare credinta unora dintre noi, creand raspantii de viata. De exemplu cum mi-am sifonat eu C3-ul luat de 5 luni la 120km/h de o duba stationara in drum ce mergeam spre ACR si spre Allianz sa-mi fac CASCO. Treaba ca am scapat fara nici macar o zgarietura mi-a cam dat de gandit. Si am ales sa renunt la amaraciunea potentiala provocata de asa zisa paguba si sa ma gandesc ca are el Dumnezeu o cale pentru mine.
Stiu in totalitate cat de tampita poate parea fraza la prima vedere si ce martor al lui Iehova vedeti in mine. Ca sa va mai raspund la inca o intrebare la care v-ati raspuns deja, masina o termin de achitat peste vreo 7 ani de-acum inainte. Si inca una, ma vad mai des cu sticla de bere decat cu popa.
Starea de armonie pe care o cauti si o sustii in sufletul, in familia ta poti sa o pastrezi sau poti sa o eviti umplandu-te de amaraciune din o mie de motive. Poate fi ca ai un sef idiot, poate fi ca ai un salar de mizerie, poate ca nevasta nu are sanii mari  ca sotia colegului, sunt milioane de motive sa nu fii fericit. In felul asta iti creezi propria ta oaza de fericire sau de nefericire. Practic, Raiul la fel sa si Iadul e la purtator. Esti mai aproape de Dumnezeu, esti inpacat cu tine, accepti asa zisele lovituri ale vietii cu zambetul pe buze stiind ca maine va fi o zi mai buna si ca Cineva te va iubi mereu - e simplu - esti deci in Rai. Te oftici, porti pica, urasti, injuri, invoci pe aghiuta, poftesti mai suferi si de mandrie - ai propriu tau Iad, desi in iluzia momentului poate nu realizezi.

Trageti voi concluzia....

#434
imparatel

imparatel

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 70
  • Înscris: 26.03.2007

View Post``Y``, on Jun 9 2007, 00:00, said:

si normal k in iad nu ar putea sa te chinuie dpdv fizic..din moment ce nu mai ai trup..doar suflet..deci chinul ar putea sa fie unul psihic..asa cum atunci cand te tai cu ceva spre exemplu creierul transmite semnale si asa se transmite durerea..ceva n genu ..deci durerea nu are cum sa fie fizica

Ai zis foarte bine.....trupul moare.....s-a dus cu el dar sufletul ramane vesnic viu ! Iadul nu este neaparat un loc in care oriunde te uiti vezi numai foc, flacari...exista un paragraf in Biblie in care zice despre iad ca ar fi locul in care " viermele nu moare". Adica asta inseamna k dak bag un vierme in foc nu moare? Moare si normal...dar aici viermele acesta are o alta semnificatie si cea mai plauzibila ar fi k viermele reprezinta constiinta noastra care ne va macina toata vesnicia...ma rog sunt lucruri prea complicate pentru a putea intelege cineva....dar la sf vietii vom vedea noi care este tot acest mister....iar chestia ca omul este predestinat pentru iad sau rai este o prostie !

View Postgicu35, on Aug 25 2007, 04:18, said:

Vad lucrurile astea doua complet diferit de perceptiile clasice.
Dogmatica crestina zice destul de clar ca Dumnezeu este o entitate milostiva care nu pedepseste.

Foarte adevarat mai putin ultima parte...Da Dumnezeu este extrem de milos...el este insusi dragostea.....DAR PEDEPSESTE  asta o afirm clar si 100 % . Iadul este facut pentru Diavol si ingerii lui....dar orice om care il respinge pe Dumnezeu si nu vrea sa auda de El, care Il injura etc, etc....acolo va ajunge in IAD.
Dumnezeu nu doreste lucrul acesta, de aceea a dat omului dreptul sa aleaga Dumnezeu sau Diavol Rai sau Iad. Decizia e a omului !

Edited by Megara, 25 October 2007 - 12:49.
Merge posts. Foloseste butonul EDIT


#435
Ruben121

Ruben121

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 190
  • Înscris: 22.02.2008
1.EXISTENTA UNUI SUFLET APARTE DE TRUPUL MATERIAL SI CREDINTA IN NEMURIREA ACESTUI SUFLET.
Biblia relateaza despre creearea primului om aratand ca unirea dintre corpul material format din elementele chimice ce se gasesc in scoarta pamantului(simbolizate prin tarana)si suflarea de viata sustinuta prin respiratie,ca energia ce a pus  in miscare intregul ansamblu al corpului material au format impreuna<sufletul viu> care este OMUL.GENEZA2 ;7 „Domnul Dumnezeu l-a făcut pe om din țărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viață și omul s-a făcut astfel un suflet viu.”In Deuteronom12 ;23 „Numai, vezi să nu cumva să mănânci sângele, căci sângele este viața (sufletul); și să nu mănânci sufletul împreună cu carnea,”  este aratat  ca sufletul sau viata trupului sta in sange,care este mijlocul prin care puterea de viata a unui corp este transmisa la toate organele corpului.Sangele nu poate trai aparte de corpul uman sau animal ;asa ca varsarea lui din corp inseamna moartea.LEVETIC 17 ;10,11  ,,Dacă un om din casa lui Israel sau din străinii care locuiesc în mijlocul lor, mănâncă sânge de orice fel, Îmi voi întoarce Fața împotriva celui ce mănâncă sângele, și-l voi nimici din mijlocul poporului său.11Căci viața trupului este în sânge. Vi l-am dat ca să-l puneți pe altar, ca să slujească de ispășire pentru sufletele noastre, căci prin viața din el face sângele ispășire,,.
Despre creatiunile umane vii Biblia,vorbeste adeseori ca si ,,suflete,, numindu-le deci in mod simplu astfel :EXOD1 ;5 „Sufletele ieșite din coapsele lui Iacov erau șaptezeci de toate. Iosif era atunci în Egipt &raquo; ;1PETRU3 ;20,,care fuseseră răzvrătite odinioară, când îndelunga răbdare a lui Dumnezeu era în așteptare, în zilele lui Noe, când se făcea corabia, în care au fost scăpate prin apă un mic număr de suflete, și anume opt,, .Biblia dovedeste ca toate creaturile umane care descind de la ADAM sunt mostenitoare prin ereditare,a pacatului si ca atare pacatoase.Chiar si cei care s-au straduit sa faca binele nu sunt exclusi de la aceaste declaratie divina.ECCLESTUL7 ;20,,  Fiindcă pe pământ nu este nici un om fără prihană, care să facă binele fără să păcătuiască &raquo; .PSALMI 51 ;5 ,, &laquo; Iată că sunt născut în nelegiuire și în păcat m-a zămislit mama mea. &raquo;IOV 14 ;4,, Cum ar putea să iasă dintr-o ființă necurată un om curat? Nu poate să iasă nici unul. &raquo;Sentinta divina fara nici o exceptie,este deci urmatoarea :Ezechiel18 ;4,20,, 4 : Iată că toate sufletele sunt ale Mele. După cum sufletul fiului este al Meu, tot așa și sufletul tatălui este al Meu.20 : Sufletul care păcătuiește, acela va muri.  Sufletul care păcătuiește, acela va muri. Fiul nu va purta nelegiuirea tatălui său și tatăl nu va purta nelegiuirea fiului său! Neprihănirea celui neprihănit va fi peste el și răutatea celui rău va fi peste el.
In ce priveste moartea ca fenomen,Biblia nu face nici o deosebire intre moartea omului si a animalelor(care sunt si ele aratate avand suflare de viata si sunt numita suflete vii :GENEZA 1 ;30 : „Iar tuturor fiarelor pământului, tuturor păsărilor cerului și tuturor vietăților care se mișcă pe pământ, care au în ele o suflare de viață, le-am dat ca hrană toată iarba verde.” Și așa a fost.”)Deosebirea fiind doar in fapul ca omul are o speranta a invierii pe care animalul nu o are,Ecles 3;19-21,,  Căci soarta omului și a dobitocului este aceiași; aceeași soartă au amândoi; cum moare unul, așa moare și celălalt, toți au aceeași suflare și omul nu întrece cu nimic pe dobitoc; căci totul este deșertăciune.20  Toate merg la un loc; toate au fost făcute din țărână și toate se întorc în țărână.21  Cine știe dacă suflarea omului se suie în sus și dacă suflarea dobitocului se pogoară în jos în pământ?
22  Așa că am văzut că nu este nimic mai bun pentru om decât să se veselească de lucrările lui: aceasta este partea lui. Căci cine-l va face să se bucure de ce va fi după el?,,Geneza7 ;22,, Tot ce răsufla, tot ce avea suflare de duh de viață în nări, tot ce era pe pământul uscat, a murit. &raquo;
Biblia declara ca moartea inseamna incetarea vietii unui om,atat a activitatilor fizice,cat si a celor intelectuale si ca mortii nu mai stiu nimic.Ecles 9;5,10,, Cei vii, în adevăr, măcar știu că vor muri; dar cei morți nu știu nimic și nu mai au nici o răsplată, fiindcă până și pomenirea li se uită. 10  Tot ce găsește mâna ta să facă, fă cu toată puterea ta! Căci, în locuința morților, în care mergi, nu mai este nici lucrare, nici chibzuială, nici știință, nici înțelepciune! Iov 14 ;21,, De ajung fiii lui la cinste, el nu știe nimic; de sunt înjosiți, habar n-are. Iov 3 ;17-19,, 17  Acolo nu te mai necăjesc cei răi, acolo se odihnesc cei sleiți de puteri.18  Acolo cei puși în lanțuri sunt lăsați toți în pace, nu mai aud glasul asupritorului;19  cel mai mic și cel mare sunt tot una acolo și robul scapă de stăpânul său.


2.CHINUL VESNIC AL SUFLETELOR IN IAD,PENTRU CEI CE FAC RAUL SI DUCEREA SUFLETELOR  BUNE  IN CER,UNDE SE AFLA RAIUL.


Biblia spune clar ca raiul a fost creat de Dumnezeu pe pamant si ca acolo a asezat pe om ;de asemenea ca raiul va fi din nou pe pamant sub domnia Regelui Isus Cristos.
Sa comparam Geneza 2 ;8,9 cu Fapte 3 ;20,21și să trimită pe Cel ce a fost rânduit mai dinainte pentru voi: pe Isus Hristos,
21  pe care cerul trebuie să-L primească, până la vremurile așezării din nou a tuturor lucrurilor: despre aceste vremuri a vorbit Dumnezeu prin gura tuturor sfinților Săi proroci din vechime,si Isaia 45 ;12,18,,12.Eu am făcut pământul și am făcut pe om pe el; Eu cu mâinile Mele am întins cerurile și am așezat toată oștirea lor.18 Căci așa vorbește Domnul, Făcătorul cerurilor, singurul Dumnezeu, care a întocmit pământul, l-a făcut și l-a întărit, l-a făcut nu ca să fie pustiu, ci l-a întocmit ca să fie locuit: „Eu sunt Domnul și nu este altul!Ce concluzie tragem de aici ?Avem dovezi ca raiul a fost transferat in cer ?Biblia declara urmatoarele :Psalm 115 ;16,, Cerurile sunt ale Domnului, dar pământul l-a dat fiilor oamenilor.A revocat Dumnezeu aceasta hotarare ?Ce dovezi biblice aducem ?Cand a creat Dumnezeu iadul ?I-a spus lui Adam ca daca pacatuieste,sufletul lui va merge in iad ?  Dumnezeu i-a zis :Geneza 2;16,17,,  Domnul Dumnezeu a dat omului porunca aceasta: „Poți să mănânci după plăcere din orice pom din grădină;
17.dar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el, vei muri negreșit.”Cui i-a zis:trupului din tarana sau  sufletului viu, care este omul ?(Gen.2 ;7,, Domnul Dumnezeu l-a făcut pe om din țărâna pământului, i-a suflat în nări suflare de viață și omul s-a făcut astfel un suflet viu.)
Cuvantul lui Dumnezeu spune :Romani6 ;23,, Fiindcă plata păcatului este moartea:dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Unde este aratat aici iadul ?Exista doua plati pentru om :viata pentru cei ascultatori de Dumnezeu,si moartea vesnica pentru cei neascultatori.Deut30 ;19 ,20,,  Iau azi cerul și pământul martori împotriva voastră că ți-am pus înainte viața și moartea, binecuvântarea și blestemul. Alege viața, ca să trăiești, tu și sămânța ta,
20.iubind pe Domnul, Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui și lipindu-te de El: căci de aceasta atârnă viața ta și lungimea zilelor tale și numai așa vei putea locui în țara pe care a jurat Domnul că o va da părinților tăi, lui Avraam, Isaac și Iacov”.Ieremia 21 ;8,,  Iar poporului acestuia să-i spui: „Așa vorbește Domnul: „Iată că vă pun înainte calea vieții și calea morții. Isaia26 ;14,19,, Cei ce sunt morți acum nu vor mai trăi, sunt niște umbre și nu se vor mai scula; căci Tu i-ai pedepsit, i-ai nimicit și le-ai șters pomenirea. 19  Să învie, deci, morții Tăi! Să se scoale trupurile mele moarte! Treziți-vă și săriți de bucurie, cei ce locuiți în țărână! Căci roua Ta este o rouă dătătoare de viață și pământul va scoate iarăși afară pe cei morți.”Biblia arata ca Dumnezeu a interzis omului sa arda pe copii lui in foc,chinuindu-i astfel si totodata spune ca nici macar nu i-a trecut prin minte asa ceva.Levetic 18 ;21,,  Să nu dai pe nici unul din copiii tăi ca să fie adus jertfă lui Moloh și să nu pângărești Numele Dumnezeului tău. Eu sunt Domnul ;Ieremia 19 ;5,, Au zidit și înălțimi lui Baal, ca să ardă pe copiii lor în foc ca arderi de tot lui Baal: lucru pe care nici nu-l poruncisem, nici nu-l rânduisem și nici nu-Mi trecuse prin minte.”Ar fi o mare dezonoare pe numele lui Dumnezeu sa sustinem o astfel de doctrina a chinului vesnic pentru pacat.Focul vesnic inseamna nimicire vesnica din partea lui IEHOVA Dumnezeu si nu chin vesnic.Iuda7,, Tot așa, Sodoma și Gomora și cetățile dimprejurul lor, care se dăduseră ca și ele la curvie și au poftit după trupul altuia, ne stau înainte ca o pildă, suferind pedeapsa unui foc veșnic.2Petru2 ;6,, dacă a osândit El la pieire și a prefăcut în cenușă cetățile Sodoma și Gomora, ca să slujească de pildă celor ce vor trăi în nelegiuire,2Tesalorniceni 1 ;7-9,,  și să vă dea odihnă atât vouă, care sunteți întristați, cât și nouă, la descoperirea Domnului Isus din cer, cu îngerii puterii Lui,
8  într-o flacără de foc, ca să pedepsească pe cei ce nu cunosc pe Dumnezeu și pe cei ce nu ascultă de Evanghelia Domnului nostru Isus Hristos.
9.Ei vor avea ca pedeapsă o pierzare veșnică, de la fața Domnului și de la slava puterii Lui,Nici un om credincios,care a trait pe pamant,de la Adam si pana la venirea lui ISUS pe pamant nu a fost dus in cer.Isus care a venit de la Tatal Sau din cer,ne spune :Ioan 3 ;13,,  Nimeni nu s-a suit în cer, în afară de Cel ce s-a pogorât din cer, adică Fiul omului, care este în cer.Apostolul Pavel amintind de sirul lung de Martori de la Abel la Ioan Botezatorul zice :Evrei11 ;39,, Toți aceștia, măcar că au fost lăudați pentru credința lor, totuși n-au primit ce le fusese făgăduit;Cand vor primi ei rasplata ?La invierea din morti.Daniel 12 ;13 ,, Iar tu, du-te, până va veni sfârșitul; tu te vei odihni și te vei scula iarăși odată în partea ta de moștenire, la sfârșitul zilelor”.
CONCLUZIE :Daca sufletul este nemuritor ce mai invie ?Nemurirea sufletului este o doctrina pagana,imprumutata de la Egipteni,Babilonieni,Greci si altii si este direct contrara invataturii despre inviere…

#436
republicall

republicall

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,211
  • Înscris: 26.02.2008
ca sa aflati daca exista dumnezeu trebuie sa va puneti urmaqtoarea intrebare: ce ati face daca ati fi dumnezeu pentru o zi ? Si veti vedea ca toti oamenii(normali) ar face cam acelasi lucru, total diferit de ce se intampla acuma pe pamant. Din punctu asta de vedere d seamana mai mult cu un tip in anu 2 de facultate care vrea sa experimenteze care are darul vietii si care cauta sensul ei. Probabil algoritmu asta de a da nastere la intamplare si ce o fi o fi , s-a dovedit a fi pentru orice forma de inteligenta cel mai bun sistem. Adica dupa cateva miliarde de ani D a inceput sa se plictiseasca , a creat pamantu, s-a materializat in noi, si la moartea fiecaruia sufletu urca in cer si D isi zice, oau ce tare a fost mama ce accident de masina fain, si ce tipa buna am prins la 16 ani ...

#437
andi_

andi_

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 225
  • Înscris: 03.08.2008
conform lui Scarlat Demetrescu....spiritul uman conform evolutiei lui si a greselilor din ultima viata.....va ajunge intr-o lume subtila pe orbita Terrei....care va fi mai luminoasa sau mai intunecoasa......in functie de corectitudinea ultimei vieti petrecuta pe Pamant....acolo va avea parte de suferinte sau fericiri ,va avea  timp sa reflecte la numeroasele aspecte ale ultimei vieti,la aspecte ce tin de evolutia lui spirituala...si bineinteles pregatiri pt noua intrupare.......

#438
Alex_Dum

Alex_Dum

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,764
  • Înscris: 13.07.2006
eu cred ca iadul e un loc al suferintei interioare! acel foc e unul interior. probabil o sa-ti para atat de rau de toate greselile incat ai vrea sa-ti iei viata, dar n-ai sa poti....

#439
blueday

blueday

    blue monday

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,134
  • Înscris: 20.12.2010
1. Unde arde acum iadul? De ce nu ajung toti in iad, de ce unii ajung in mare si altii in moarte, conform cu versetul 13, cap. 20 Apocalipsa?
2. Unde arde acum lacul de foc? De ce nu ajung acum toti pacatosii nemantuiti direct in el?
3. De ce mai trebuie aruncat un loc cu foc (iadul) intr-un alt loc cu foc (lacul de foc)? Nu este un nonsens? Este posibil ca iadul sa nu arda acum ci trebuie aprins mai tarziu?
4. Toti mortii care mor ajung in pamant si deocamdata raman acolo, fapt bine demonstrabil prin exhumari. Dar atunci de ce zice ca mortii sunt dati afara din iad, conform cu aceeasi traducere? Si de ce nu sunt aruncati din nou in iad, daca iadul este un loc de chin vesnic, asa cum invata dogma bisericeasca ale diferitelor biserici?
5. Apoi, conform cu versetul 13 exista trei locuri unde pot ajunge mortii:
a. in mare - Cine ajunge aici si de ce?
b. moarte - Cine ajunge aici si de ce?
c. iadul - Cine ajunge aici si de ce?
6. De ce nu coboara nici un om din cer, cand sunt judecati oamenii, conform cu ce este scris in cartea vietii? Nu o fi acolo nici un om?
7. Bogatul care ajunge in iad, spune ca are limba (Luca 17:24), dar noi vedem ca limba omului ramane in mormant. Nu este o contradictie?
8. Domnul Isus spune ca mortii care se vor scula pentru judecata, vor auzi glasul lui din morminte si nu dintr-un iad cu foc - Ioan 5:28
9. Ingerul spune ca toti mortii (conform cu Young Literal Version) dorm in tarana pamantului, inclusiv cei rai, deci cei rai nu sunt intr-un iad cu foc (Daniel 12:2). Nu este o contradictie intre ce spune ingerul - care spune ca cei rai dorm si bogatul care spune ca este chinuit?

#440
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006
Dacă dzeu e atotputernic, mă întreb dacă are puteri și asupra iadului. Cum eu nu am o conexiune personală cu dzeu, îi rog pe cei care au așa ceva să mă lămurească.

#441
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005
da, are.
vrei sa puna cineva o vorba buna ptr cand ajungi acolo?

#442
potae

potae

    Sorosist frumos si liber

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,429
  • Înscris: 20.08.2013
Da. Pentru ca Dumnezeu a creat Iadul pentru a-l trimite pe Lucifier (Satana) acolo ca sa se chinuie, nu sa fie vreun sef. Dumnezeu este singurul care detine "puterea". Diavolul nu poate decat sa "ispiteasca" oameni ca sa-i aduca si pe ei in Iad sa se chinuie alaturi de el. Cumva un fel de "sa moara si capra vecinului". Asa sta treaba in religia crestina.

#443
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006

View Postpotae, on 30 septembrie 2013 - 19:26, said:

Da. Pentru ca Dumnezeu a creat Iadul pentru a-l trimite pe Lucifier (Satana) acolo ca sa se chinuie, nu sa fie vreun sef. Dumnezeu este singurul care detine "puterea". Diavolul nu poate decat sa "ispiteasca" oameni ca sa-i aduca si pe ei in Iad sa se chinuie alaturi de el. Cumva un fel de "sa moara si capra vecinului". Asa sta treaba in religia crestina.

Păi şi le exercită? Înseamnă că el e şeful şi proprietarul iadului.

#444
emyboy

emyboy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,666
  • Înscris: 15.01.2011
OriginalCopy tu de ce nu ai votat :-w ?

#445
OriginalCopy

OriginalCopy

    I'm harmful, fear me please! :))

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,268
  • Înscris: 10.08.2006

View Postemyboy, on 30 septembrie 2013 - 19:29, said:

OriginalCopy tu de ce nu ai votat :-w ?
Percutează creieraşul:

View PostOriginalCopy, on 30 septembrie 2013 - 19:17, said:

Cum eu nu am o conexiune personală cu dzeu, îi rog pe cei care au aşa ceva să mă lămurească.
?

#446
xkos

xkos

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,627
  • Înscris: 23.07.2007
Vad ca singura ta problema de cateva luni incoace e cam asta. Te ingrijoreaza viitorul sau ce?

#447
emyboy

emyboy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,666
  • Înscris: 15.01.2011
Si daca nu ai o conexiune cu prietenul imaginar de ce nu votezi "nu cred nimic " ?

#448
potae

potae

    Sorosist frumos si liber

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,429
  • Înscris: 20.08.2013

View PostOriginalCopy, on 30 septembrie 2013 - 19:27, said:

Păi şi le exercită? Înseamnă că el e şeful şi proprietarul iadului.

Conform religiei este seful si proprietarul a tot. Nu zice nicaieri ca nu poate face si nasoale. Poate creea atat rau cat si bine. In sustinerea acestei afirmatii vin si zicalele "Nebanuite sunt caile Domnului..." in sensul ca nu inteleg oamenii judecata lui. Exact ca in pilda aia de le darama alora casa o tornada. In mod normal am zice "mvai ce nasol... uite a ramas familia pe drumuri, aveau si copii mici etc" insa cand au sapat fundatia pentru noua casa au descoperit o comoara. Ma rog, e doar o poveste, conceptul e ideea.

#449
mario_bril

mario_bril

    Hermetic member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 52,421
  • Înscris: 13.05.2010
Iar un topic infantil... Posted Image

#450
e_bulu

e_bulu

    parabulum

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,352
  • Înscris: 29.12.2009

View Postmario_bril, on 30 septembrie 2013 - 19:34, said:

Iar un topic infantil... Posted Image
Ghici, cine-i initiator?

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate