Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ce limbaje de programare recomand...

Tamponare usoara/ refuza asigurarea

La ce toaleta merg transsexualii?

Probleme City Insurance Dosar Dau...
 Script ( macro ) copiere automata...

Posturi FM in banda estica?

Par alb 18 ani

Android TV BOX 4K
 paypal

IBM sau Oracle

Trecere granita in Rep Moldova

Acte masina sh din germania pe fi...
 Sfaturi achizitie prima masina, s...

Site de Anunturi

Caut Web Designer

Achizitionare masina
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Telefon Vodafone 575

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Salutare,

Un amic si-a luat pe puncte si prelungire de abonament telefonul asta, Vodafone 575. Problema lui e ca nu primeste mai mult de 160 de caractere dintr-un mesaj, iar cand suna la info-cost e deja frustrant, ca in mod normal primeste un continut similar cu vreo 3 mesaje. La fel si cand vrea sa trimita sms, tot ce e peste 160 de caractere ii trece in MMS. Parca seamana cu Zapp-ul. L-a dus in service, iar cei de la Regenersis au zis ca nu are niciun defect, cu toate ca n-au facut altceva decat sa-l resofteze. Asta l-a atentionat si vanzatoarea din magazinul Vodafone, ca cel mult il vor resofta.

Ceva solutii?

#2
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 583
  • Înscris: 30.11.2008
  • ID membru: 393,331
  • Locație: arad

View Postl0calh0st, on 13 septembrie 2013 - 20:34, said:

L-a dus in service, iar cei de la Regenersis au zis ca nu are niciun defect, cu toate ca n-au facut altceva decat sa-l resofteze.
Pai si ce ai fi vrut sa faca?Sa modifice cei din service firmware-ul?Nu prea cred ca sunt solutii,decat daca stii tu sa modifici firmware-ul.

#3
alexdobre

alexdobre

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,783
  • Înscris: 25.02.2011
  • ID membru: 668,334
incearca totusi la settings...tin minte la nokia ceva model vechi ca era posibil alegerea..parca daca scriai cu caractere mai mari era mai scurt mesajul sau ceva de genu..

#4
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Nu am zis de schimbare de firmware, ma gandeam la o setare ceva, poate cineva are modelul asta de telefon si i-a dat de cap.
Setari in schimb am tot incercat sa le modific, s-a uitat si tovarasul asta al meu la el, niciun efect.

#5
GabryNane

GabryNane

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,022
  • Înscris: 24.08.2012
  • ID membru: 776,692
  • Locație: Tg Jiu

View Postl0calh0st, on 13 septembrie 2013 - 21:17, said:

Nu am zis de schimbare de firmware, ma gandeam la o setare ceva, poate cineva are modelul asta de telefon si i-a dat de cap.
Setari in schimb am tot incercat sa le modific, s-a uitat si tovarasul asta al meu la el, niciun efect.


Sa`l duca inapoi,sa le dea un cap in gura si sa`i dea alt telefon.Are garantie,nu?

#6
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 655
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Da normal, l-a luat acum o luna si jumatate. Telefonul in rest e ok, l-am butonat si eu, merge bine, nu e cine stie ce, dar si-ar face treaba la maximum daca nu ar fi problema asta cretina cu mesajele...

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users