Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Triverb eliptic reflexiv

O lista cu chestii care va intris...

Dansez printre vise

Un nou sistem audio la masina
 Instalare Sound Blaster Live - Wi...

Memorie RAM si Placa video

GPS extern pentru iPad “Wi-...

Probleme cu bateria
 BlackBerry 9800

Vand sticla?

Sfat alegere bicicleta ~1000 ron

Interfoane , yale electromagnetice
 Problema internet TOSHIBA

Algoritmi de criptare/arhivare

Cum aflam ce s-a ales de o ancheta?

Statul Roman - o abordare rationala
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Telefon Vodafone 575

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622

Salutare,

Un amic si-a luat pe puncte si prelungire de abonament telefonul asta, Vodafone 575. Problema lui e ca nu primeste mai mult de 160 de caractere dintr-un mesaj, iar cand suna la info-cost e deja frustrant, ca in mod normal primeste un continut similar cu vreo 3 mesaje. La fel si cand vrea sa trimita sms, tot ce e peste 160 de caractere ii trece in MMS. Parca seamana cu Zapp-ul. L-a dus in service, iar cei de la Regenersis au zis ca nu are niciun defect, cu toate ca n-au facut altceva decat sa-l resofteze. Asta l-a atentionat si vanzatoarea din magazinul Vodafone, ca cel mult il vor resofta.

Ceva solutii?

#2
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 537
  • Înscris: 30.11.2008
  • ID membru: 393,331
  • Locație: arad

 l0calh0st, on 13 septembrie 2013 - 20:34, said:

L-a dus in service, iar cei de la Regenersis au zis ca nu are niciun defect, cu toate ca n-au facut altceva decat sa-l resofteze.
Pai si ce ai fi vrut sa faca?Sa modifice cei din service firmware-ul?Nu prea cred ca sunt solutii,decat daca stii tu sa modifici firmware-ul.

#3
alexdobre

alexdobre

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,679
  • Înscris: 25.02.2011
  • ID membru: 668,334
incearca totusi la settings...tin minte la nokia ceva model vechi ca era posibil alegerea..parca daca scriai cu caractere mai mari era mai scurt mesajul sau ceva de genu..

#4
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Nu am zis de schimbare de firmware, ma gandeam la o setare ceva, poate cineva are modelul asta de telefon si i-a dat de cap.
Setari in schimb am tot incercat sa le modific, s-a uitat si tovarasul asta al meu la el, niciun efect.

#5
GabryNane

GabryNane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 964
  • Înscris: 24.08.2012
  • ID membru: 776,692
  • Locație: Tg Jiu

 l0calh0st, on 13 septembrie 2013 - 21:17, said:

Nu am zis de schimbare de firmware, ma gandeam la o setare ceva, poate cineva are modelul asta de telefon si i-a dat de cap.
Setari in schimb am tot incercat sa le modific, s-a uitat si tovarasul asta al meu la el, niciun efect.


Sa`l duca inapoi,sa le dea un cap in gura si sa`i dea alt telefon.Are garantie,nu?



#6
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 641
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Da normal, l-a luat acum o luna si jumatate. Telefonul in rest e ok, l-am butonat si eu, merge bine, nu e cine stie ce, dar si-ar face treaba la maximum daca nu ar fi problema asta cretina cu mesajele...

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users