Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Ford Focus 2 incepator

Ajutor alegere telefon oferta dig...

Acumulator Samsung S3 mini...

SITE DOWN-TIME de Black Friday!
 Despre DigiStorage, Google Drive,...

cum este posibil sa fie asa?

default browser

Ebdon cu plete
 Merita ofera de la upc cu 76 de l...

Cer portocaliu in Rusia

.inf

implant dentar nedumerire
 Sfat achizitie SSD Toshiba Q Seri...

Ce sa aleg?

Laptop SH ieftin

Dilema HTML + CSS
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Telefon Vodafone 575

  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 644
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622

Salutare,

Un amic si-a luat pe puncte si prelungire de abonament telefonul asta, Vodafone 575. Problema lui e ca nu primeste mai mult de 160 de caractere dintr-un mesaj, iar cand suna la info-cost e deja frustrant, ca in mod normal primeste un continut similar cu vreo 3 mesaje. La fel si cand vrea sa trimita sms, tot ce e peste 160 de caractere ii trece in MMS. Parca seamana cu Zapp-ul. L-a dus in service, iar cei de la Regenersis au zis ca nu are niciun defect, cu toate ca n-au facut altceva decat sa-l resofteze. Asta l-a atentionat si vanzatoarea din magazinul Vodafone, ca cel mult il vor resofta.

Ceva solutii?

#2
blondubuzau

blondubuzau

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 30.11.2008
  • ID membru: 393,331
  • Locație: arad

View Postl0calh0st, on 13 septembrie 2013 - 20:34, said:

L-a dus in service, iar cei de la Regenersis au zis ca nu are niciun defect, cu toate ca n-au facut altceva decat sa-l resofteze.
Pai si ce ai fi vrut sa faca?Sa modifice cei din service firmware-ul?Nu prea cred ca sunt solutii,decat daca stii tu sa modifici firmware-ul.

#3
alexdobre

alexdobre

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,690
  • Înscris: 25.02.2011
  • ID membru: 668,334
incearca totusi la settings...tin minte la nokia ceva model vechi ca era posibil alegerea..parca daca scriai cu caractere mai mari era mai scurt mesajul sau ceva de genu..

#4
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 644
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Nu am zis de schimbare de firmware, ma gandeam la o setare ceva, poate cineva are modelul asta de telefon si i-a dat de cap.
Setari in schimb am tot incercat sa le modific, s-a uitat si tovarasul asta al meu la el, niciun efect.

#5
GabryNane

GabryNane

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 984
  • Înscris: 24.08.2012
  • ID membru: 776,692
  • Locație: Tg Jiu

View Postl0calh0st, on 13 septembrie 2013 - 21:17, said:

Nu am zis de schimbare de firmware, ma gandeam la o setare ceva, poate cineva are modelul asta de telefon si i-a dat de cap.
Setari in schimb am tot incercat sa le modific, s-a uitat si tovarasul asta al meu la el, niciun efect.


Sa`l duca inapoi,sa le dea un cap in gura si sa`i dea alt telefon.Are garantie,nu?

#6
l0calh0st

l0calh0st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 644
  • Înscris: 22.04.2009
  • ID membru: 448,622
Da normal, l-a luat acum o luna si jumatate. Telefonul in rest e ok, l-am butonat si eu, merge bine, nu e cine stie ce, dar si-ar face treaba la maximum daca nu ar fi problema asta cretina cu mesajele...

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users