Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
RUNEX MVNO

Vreau Opel Insignia

MSI GeForce GTX 650 Ti OC 2GB DDR...

smart 3D samsung sau LG?
 QUIT: butoanele suspend si Hibern...

Ajutor cu o comanda in Terminal

Emigrare in germania

banat pe nedrept
 Achizitionare Volkswagen Passat B...

Odin nu recunoaște galaxy s2

nivelul de trai

Problma Wirlpool 53205
 Laptop Multimedia 2500 lei

Distractis - Mințim la fel (...

SteelSeries siberia v2 microfon

Cazare Bucuresti zona Ozana
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

De ce nu merge sunetul?

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
MatiocaFelician

MatiocaFelician

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.01.2013
  • ID membru: 791,837

Buna am o problema la calculator de vreo 1 an si sa va spun nu stiu de ce dar nu sa mai aude nimic am incercat sa schimb boxele dar tot nimic cred ca e o defectiune la calculator ceva dar e foarte rau e un calculator monobloc si nu se poate inlocui nimic la el placa video cu placa audio sunt intruna. La setarile pentru audio nu este nimic nu pot face nimic insemnind ca e ceva stricat? Informatii am Windows Xp. Calculatorul e din 2009-2010

#2
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231
Nu ai instalate driverele pentru placa audio.

#3
rich1974

rich1974

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 25.07.2007
  • ID membru: 206,399
  • Locație: jud. olt
ce te mai chinuiesti frate cu xp, baga 7, 8, sau ubuntu.....

#4
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,387
  • Înscris: 28.08.2005
  • ID membru: 45,290
  • Locație: Timisoara
Sunetul nu poate merge la modul propriu. Circula, traverseaza, dar nu merge.

#5
Un_Nimeni_Celebru

Un_Nimeni_Celebru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 766
  • Înscris: 28.05.2007
  • ID membru: 184,983
  • Locație: Constanta
I-ai sandalute ca poate sunt prea grei bocancii si de asta nu poate sa mearga. Posted Image
Si ma rog de cand XP-ul nu e bun? Pe vremea lui Windows 98 nu se plangea niciunu, si acuma v-ati ajuns?
Da jos driver-ul de sunet si instaleaza-l al doilea dupa chipset.

#6
myshyk

myshyk

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,888
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983

View Postrich1974, on 24 august 2013 - 18:36, said:

ce te mai chinuiesti frate cu xp, baga 7, 8, sau ubuntu.....

View PostIon_de_la_Raion, on 24 august 2013 - 19:01, said:

Sunetul nu poate merge la modul propriu. Circula, traverseaza, dar nu merge.

Extraordinar ce ajutor i-ati dat omului! Ati auzit de chestia cae-ncepe cu : Daca taceai.....?
Ontopic
Cred ca va trebui sa verifici ce drivere ai nevoie la placa de sunet si sa le instalezi.

#7
rich1974

rich1974

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 25.07.2007
  • ID membru: 206,399
  • Locație: jud. olt
domnule, cand vii cu intrebari de genul asta, dai si tu mai multe detalii, ce masina ai, ce placa de sunet, ce driver ai instalat, etc. asa, noi de unde sa ghicim problema?

#8
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,387
  • Înscris: 28.08.2005
  • ID membru: 45,290
  • Locație: Timisoara

View Postmyshyk, on 24 august 2013 - 19:42, said:

Ati auzit de chestia cae-ncepe cu : Daca taceai.....?

Hai ca am si eu pentru tine una:

"Cum e intrebarea, asa si raspunsul"

#9
myshyk

myshyk

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,888
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
Aveti dreptate, nu toti cei care au o problema, stiu sa-ntrebe, dar nici sa raspunzi nu e obligatoriu.

#10
c14h3r

c14h3r

    Membru nesanatos..

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,753
  • Înscris: 12.12.2007
  • ID membru: 259,505
  • Locație: mangalia

N-or sti ei sa intrebe dar un amarat de regulament tot stiu sa citeasca... Asta daca or mai sti sa citeasca si nu posteaza la dictare (speech to text)...

Edited by c14h3r, 24 August 2013 - 21:23.


#11
Motanu13

Motanu13

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,819
  • Înscris: 10.02.2011
  • ID membru: 663,921

View PostMatiocaFelician, on 24 august 2013 - 18:23, said:

Buna am o problema la calculator de vreo 1 an si sa va spun nu stiu de ce dar nu sa mai aude nimic
Spune-ne si tu ce calculator ai, ce placa de sunet, ce boxe, casti, adaptoare, mufe, cabluri, le-ai verificat pe toate si nu merge nimic ?
Cel mai simplu e sa incerci cu niste casti care stii sigur ca merg in spate la iesirea pentru sunet sa vezi daca-ti merge sunetul ( vezi sa le bagi in mufa verde ). Daca nu-ti merge nici asa, verifica in sound and audio devices sa vezi cum sta treaba cu sunetul,  vezi sa nu fie audio pus pe mute ( idem cand asculti pe youtube ), joaca-te pe la change the speaker settings, daca nu poti schimba nimic pe acolo si e blocat ori de setat aiurea in bios cand probabil ai reinstalat vreun windows, ori e arsa placa de sunet integrata. S-ar putea totusi sa ai nevoie si de vreun driver. Daca ne-ai da mai multe informatii ar fi bine, asa de unde sa ghicim noi care-i problema ?Posted Image

#12
VladutzU2013

VladutzU2013

    SOFTPEDIA.COM

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,644
  • Înscris: 21.01.2013
  • ID membru: 794,967
  • Locație: ROMANIA
Probabil placa ta de sunet este defecta sau driverul are ceva

#13
MatiocaFelician

MatiocaFelician

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.01.2013
  • ID membru: 791,837

View PostMotanu13, on 25 august 2013 - 08:13, said:

Spune-ne si tu ce calculator ai, ce placa de sunet, ce boxe, casti, adaptoare, mufe, cabluri, le-ai verificat pe toate si nu merge nimic ?
Cel mai simplu e sa incerci cu niste casti care stii sigur ca merg in spate la iesirea pentru sunet sa vezi daca-ti merge sunetul ( vezi sa le bagi in mufa verde ). Daca nu-ti merge nici asa, verifica in sound and audio devices sa vezi cum sta treaba cu sunetul,  vezi sa nu fie audio pus pe mute ( idem cand asculti pe youtube ), joaca-te pe la change the speaker settings, daca nu poti schimba nimic pe acolo si e blocat ori de setat aiurea in bios cand probabil ai reinstalat vreun windows, ori e arsa placa de sunet integrata. S-ar putea totusi sa ai nevoie si de vreun driver. Daca ne-ai da mai multe informatii ar fi bine, asa de unde sa ghicim noi care-i problema ?Posted Image
Eu nu am reinstalat nici o data windows-ul.Tot la mufe e corect dar nu merge. Calculatorul asta e vechi praf si nici nu stiu deloc despre el dar e buşit rau de tot nici nu pot sa zic ca il mai ţin mult dar pana cumpar altul ma gandeam poate pot rezolva ceva

Si da drivere de sunet nu cred ca am nimic pot descarca de undeva vreun link?

#14
rich1974

rich1974

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,069
  • Înscris: 25.07.2007
  • ID membru: 206,399
  • Locație: jud. olt
dragul meu, cauta un prieten care se pricepe.....
trebuie sa afli ce placa de sunet si dupa aia cauti driverul.

#15
mihai53313

mihai53313

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 05.09.2010
  • ID membru: 621,488
  • Locație: Atena,Grecia
Cauta pe internet Everest free edition. Instaeazal pentru sistemul tau win Xp . Pornestel si cauta acolo componentele care tin de sunet. O sa vezi niste denumiri ciudata cu litere si cifre  spunene apoi si noua acle denumi ca sa stim cum sa te ajutam.
ORI
dute pe site oficial al calculatorului tau (exp numai pentru lenovo aici ) si cauta acolo (pe site official) audio drivere pentru modelul calculatorului tau.

#16
MatiocaFelician

MatiocaFelician

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.01.2013
  • ID membru: 791,837

View Postmihai53313, on 28 august 2013 - 16:11, said:

Cauta pe internet Everest free edition. Instaeazal pentru sistemul tau win Xp . Pornestel si cauta acolo componentele care tin de sunet. O sa vezi niste denumiri ciudata cu litere si cifre  spunene apoi si noua acle denumi ca sa stim cum sa te ajutam.
ORI
dute pe site oficial al calculatorului tau (exp numai pentru lenovo aici ) si cauta acolo (pe site official) audio drivere pentru modelul calculatorului tau.
Am gasit cu everest la multimedia pot merge Audio PCI Pnp sau Audio pentru Windows. La Audio PCI PnP este un fisier Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] PCI
Iar in Audio pentru Windows este gol :|

Am mai gasit la everest La Computer Rezumat si este Intel 82801GBM ICH7-M - High Definition Audio Controller [A-1] PCI si dau click pe el zice descarcare driver ma duce sa aleg driver pentru ce la site-ul http://www.intel.com/p/en_US/support dar de acolo nu mai gasesc nimic din ce am eu audio ma puteti ajuta?

Eu sunt la Intel nu la lenovo :)

#17
MatiocaFelician

MatiocaFelician

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.01.2013
  • ID membru: 791,837
Multumesc pentru tot fara ajutorul vostru nu as fi reusit mai ales tu Motanu13

#18
MatiocaFelician

MatiocaFelician

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 53
  • Înscris: 02.01.2013
  • ID membru: 791,837
Si tie mihai53313 iti multumesc foarte mult mai ajutat cu adevarat

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users