Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

stafilococ acnee si multi nervi

- - - - -
  • Please log in to reply
116 replies to this topic

#109
haxx123

haxx123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.01.2014
@zjyghczk am reusit in sfarsit sa-mi fac antibiograma dintr-in cos la Cantacuzino si astazi am primit rezultatul, care a fost cum banuiam "stafilococ coaguleaza negativ prezent", la antibiograma a iesit rezistent la: penicilina, eritromicina, tetraciclina--- sensibil: oxacilina, cefuroxim, amoxacilina+acid clavulanic, imipenem, clindamicina, gentamicina, trimetoprim+sulfametoxazol, cloramfenicol, rifampicina, ciprofloxacin.
Am cerut sa-mi faca antibiograma si la ticarcilina si acid clavulanic dar normal ca nu mi-au facut si la ticarcilina...cand ma gandesc ca am luat 6 luni ca prostu roaccutane si eu in tot acest timp aveam stafilococ. Din ce am citit asa rapid acum doar gentamicina si imipenem sunt injectabile

#110
haxx123

haxx123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.01.2014
Am observat ca augmentin este format din amoxacilina + acid clavulanic, am luat o saptamana augmentin(pt o masea) si nu am observat nici o imbunatatire majora, deci banuiesc ca trebuie ceva mai "tare"

#111
GGavan

GGavan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 17.01.2004
Ca multi altii am incercat zeci de variante pe la tot felul de asa zisi specialisti care se uitau cu o lupa sau chiar fara si scoteau o reteta, sau diete, sau ceva crema miraculoasa pe care o producea clinica respectiva.
Au fost la un moment dat chiar 3 luni de antibiotic (inca nu-mi dau seama cine a fost idiotul, eu sau doctoral).
Au fost recomandari serioase de roaccutane dar avand in vedere posibilele efectele secundare (depresie/suicid) am zis pas.

Varianta care a functionat perfect pentru o acnee severa cu stafilococ.
1) antibiograma dintr-un cos la Cantacuzino. - cred ca a fost vreo suta si ceva de lei. Aici a fost descoperit stafilococul. Ma indoiesc ca cineva poate vedea asta cu ochiul liber sau cu o lupa.
2) Autovaccin facut de Cantacuzino in urma analizei. Va dau fiolele si planul se efectuare a acestora. A fost cam 250 lei cred + costul asistentei care facea vaccinul.
3) In perioada vaccinului am folosit si antibiotic-ul recomandat de antibiograma dar numai pe perioada recomandata pentru un tratament
4) Brevoxyl, nu prea se mai gaseste dar sunt alte crème care au substanta de baza. Dat seara pe fata, la inceput mai putin ca sa nu arda. Aici trebuie sa testate cat puteti da fara sa va usture fata. Nu trebuie dat strat gros, cititi prospectul
5) Gel de curatare EFFACLAR de la La Roche-Posay, pentru spalat seara pe fata un tub albastru cilindric cu pompita, similar cu tuburile de sapun lichid.

Dupa ~6 luni fata era ca "fundul de bebelus". Nici nu ne-am dat seama cand a disparut acneea. La inceput parea ca nu se intampla nimic, din nou dezamagire... apoi am rasuflat usurat.
Mai apare cate un cos din cand in cand dar asta se intampla si la cei fara probleme. Seara un pic de Brevoxyl sau echivalent pe cos si dimineata este uscat.

Atentie cu substanta din Brevoxyl/echivalent, aceasta strica hainele, lenjeria de pat iremediabil. (decolorare)

La gel si brevoxyl nu stiu preturile deoarece le-am primit de la cineva din Franta. cu siguranta va costa mai putin decat tratamentele "miraculoase". Aveam in plan doar vaccinul dar am zis sa adaug si aceste doua solutii externe daca tot le am ca nu strica si a functionat.
Nu as putea spune daca era sufficient doar vaccinul sau brevoxyl sau gelul de curatare, deoarece le-am folosit impreuna.

Dupa ce se rezolva problema se poate folosi in continuare gelul de mai sus sau alte produse de la aceasta firma pentru reparare in caz ca au aparut deja cicatrici.
La mine s-au rezolvat acele cicatrici, din fericire nu apucasera sa fie prea multe.

Tratamentul de mai sus a fost facut cu 2 ani in urma cand fiul meu avea 16 ani si inca se gasea usor Brevoxyl. Acum se gasesc alte creme care au substanta de baza in concentratii similare.

Punctul 1 cred ca este "mandatory". Apoi puteti lua decizii. Sper sa nu se inchida acest institut intre timp. Cand faceti antibiograma spuneti ca vreti sa faceti si vaccinul pentru a va pastra proba/cultura.
Si... cu cat mai devreme cu atat mai bine, daca apar cicatricile...

Bafta!

Edited by GGavan, 24 November 2015 - 14:00.


#112
peterbald

peterbald

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 327
  • Înscris: 27.06.2008

View PostGGavan, on 24 noiembrie 2015 - 13:44, said:


2) Autovaccin facut de Cantacuzino in urma analizei. Va dau fiolele si planul se efectuare a acestora. A fost cam 250 lei cred + costul asistentei care facea vaccinul.


Am facut si eu acel autovaccin de doua ori. Prima data, a avut efect doar pe perioada administrarii. Cum l-am terminat, au inceput din nou problemele. A doua oara cand l-am facut nu a avut absolut niciun efect. Deci nu da rezultate in toate cazurile. Dar, daca ai bani de cheltuit, eu zic ca merita sa incerci.

#113
haxx123

haxx123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.01.2014
Am fost astazi din nou in incercarea de a testa daca stafilococul este sensibil si la ticarcilina, si am avut o surpriza neplacuta, i-am spus doamnei ca vreau sa se faca antibiograma doar la ticarcilina, si din start mi-a spus ca nu este posibil, testarea respectiva facandu-se pe o serie de antibiotice, ma rog mi-a explicat tot procesul, urmand ca dupa ce mi-a analizat antibiograma sa-mi spuna faptul ca isi aduce aminte atunci cand am solicitat sa se faca antibiograma si la ticarcilina, deoarece medicul de laborator care a facut testarea, a intrebat de ce s-a solicitat si la ticarcilina si i-a spus faptul ca stafilococul pe care il am "nu se testeaza la antibioticul respectiv" practic nu se poate face testarea pentru ticarcilina...
O sa inceec si la alt laborator, daca este acelasi raspuns nu-mi raman decat antibioticele la care este sensibil

#114
haxx123

haxx123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.01.2014
Nu mai are nimeni probleme cu acneea ? Nu a mai incercat nimeni nimic ? O sa mai povestesc eu putin prin ce am mai trecut, am tot sunat la diverse laboratoare pentru a afla daca se poate face o antibiograma la ticarcilina, la multe mi-au spus ca nu si am reusit la o clinica destul de cunoscuta din bucuresti, dar mi-au spus ca-mi trebuie trimitere de la un dermatolog.
M-am tot uitat pe internet si am ales un doctor care avea recenzii bune, am fost si inainte sa inceapa el sa vorbeasca i-am spus ca vreau eu sa-i spun care este povestea cu acneea mea, faptul ca am luat roaccutane si nu am scapat ca mi s-a descoperit acel stafolococ si la sfarsit ii spun ca nu voi mai lua niciodata sub nici o forma roaccutane, dupa care sa-mi spuna el ca fix se roaccutane vroia sa-mi vorbeasca, ca dupa ce se uita la pielea mea sa-mi spuna ca am eu pielea predispusa la acnee,in acel moment am vrut sa ma ridic de pe scaun si sa plec dar am aveam nevoie de acea trimitere.
Dupa ce obtin trimiterea ma duc la clinica respectiva si le spun inainte sa-mi recolteze proba ca am stafilococ si ca e foarte important sa mi se faca antibiograma pe ticarcilina, mi-au spus ok, rezultatele urmand sa fie gata in trei zile, joi primesc rezultatul si stupoare "pe mediile insamantate nu s-a dezvoltat flora patogena in conditii aerobe" si "pe mediul sabouraud nu s-au izolat colonii de candida spp" , ma luase capu'.
Ma duc ziua urmatoare si vb cu medicul de laborator pe care il intreb ce legatura are ce am solicitat eu cu ce mi s-a testat si nu a reusit sa-mi dea un raspuns clar, mi-a spus ca sa vin din nou cand se poate recolta o noua proba !

Edited by haxx123, 02 March 2016 - 08:43.


#115
haxx123

haxx123

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 679
  • Înscris: 18.01.2014
Sper sa nu mi se stearga postarile avand in vedere ca acesta este al treilea consecutiv, voiam sa nu mai scriu din moment ce nimeni nu a mai postat nimic, dar o sa mai povestesc eu prin ce am mai trecut in speranta ca poate mai ajuta pe cineva.
Am fost din nou pentru a mi se recolta o noua proba si rezultatul a fost acelasi "Pe mediile insamantate nu s-a dezvoltat flora patogena in conditii aerobe.
Pe mediul Sabouraud nu s-au izolat colonii de Candida spp." cu mentiunea urmatoare fata de analiza precedenta " NOTA:
Proba biologica a fost testata pentru: Streptococcus pneumoniae, Streptococ hemolitic grupele A, B, C, G, Staphylococcus aureus, Enterobacteriaceae, Pseudomonas spp, Acinetobacter spp, Candida spp "
Initial am fost la o alta clinica unde spre surprinderea mea nu recoltau acolo probe ci trebuia tu sa recoltezi acasa sau medicul dermatologPosted Image
Am fost din nou la Cantacuzino pentru a intreba cum s-a descoperit acolo stafilococul iar la o alta clinica nu mi s-a descoperit nimic si nu am primit un raspuns clar.

#116
GGavan

GGavan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 166
  • Înscris: 17.01.2004

View Postpeterbald, on 01 decembrie 2015 - 16:51, said:

Am facut si eu acel autovaccin de doua ori. Prima data, a avut efect doar pe perioada administrarii. Cum l-am terminat, au inceput din nou problemele. A doua oara cand l-am facut nu a avut absolut niciun efect. Deci nu da rezultate in toate cazurile. Dar, daca ai bani de cheltuit, eu zic ca merita sa incerci.
Eu am dat o combinatie de pasi nu doar autovaccin.
Autovaccin + brevoxyl (sau altul dar cu aceeasi substanta de baza) + gel EFFACLAR.

Edited by GGavan, 31 May 2016 - 14:53.


#117
antonic

antonic

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 28.10.2016
M-am regasit in postarile voastre, multi dermatologi, multe tratamente, creme, antibiotice cu efecte temporare.

zjyghczk vreau sa-ti multumesc ca ai deschis acest topic. Am ajuns aici pentru ca am primit un tub  de Bactroban.

Asa arata antibiograma mea: http://imgur.com/a/MdPFW

Staphylococcus warneri is a member of the bacterial genus Staphylococcus, consisting of Gram-positive bacteria with spherical cells appearing in clusters. It is catalase-positive, oxidase-negative, and coagulase-negative, and is a common commensal organism found as part of the skin flora on humans and animals. Like other coagulase-negative staphylococci, S. warneri rarely causes disease, but may occasionally cause infection in patients whose immune system is compromised. (https://en.wikipedia...ococcus_warneri)


zjyghczk, daca ai avea staphylococcus warneri ai proceda la fel?

Edited by antonic, 29 October 2016 - 18:17.


Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate