Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat.

eroare windows 8.1

X1 vs P7 vs S4

Pareri despre Cantarul E-Boda BS...
 Va merge yotube normal?

living room mansarda

Accident intersectie Lizeanu

[TEMĂ] Afisare distanța maxima in...
 BlitzSound

Olive Kitteridge (2014)

persistenta corectare proportii l...

RAM suplimentar Acer E1-530
 Schimbare de Shutter pentru Panas...

Upgrade laptop dell

Decupare mesaje de e-mail si expo...

laptop msi cr630 placa de baza sa...
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

probleme internet UPC

  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231

buna!am niste probleme cu internetul de la upc!din acel modem,am un cablu de internet care merge intr-un router edimax br-6228nS!eu ma conectez la internet prin wifi!ei bine,uneori merge internetul,alteori nu!am sunat la relatii cu clienti si acel baiat mi-a spus ca e de la router,ca nu e bun!OK,l-am resetat a mers bine cateva momente apoi iar,cu figurile!baiatul mi-a mai spus ca ar trebui sa imi conectez pc-ul la modem direct,fara nici-un router!Problema e ca eu nu am un cablu indeajuns de lung ca sa fac conexiunea modem/pc!apoi baiatul respectiv a spus ca el nu ma mai poate ajuta de aici,ca el a verificat modemul si restul si toate functioneaza fara probleme!a zis ca "buba" e router-ul!imi poate da cineva ceva sfaturi?e chiar enervant cand nu poti intra pe net!

#2
usd

usd

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 30.05.2012
  • ID membru: 763,989
  • Locație: Afganistan, mai la est
Pai nu sunt sfaturi de dat in plus... cum s-a zis... iei un cablu utp lung (8 lei cam 5m de cablu) si verifici daca pe direct merge bine si daca e asa mai ramane sa schimbi si routerul.

#3
JayBird

JayBird

    IT Professional

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,511
  • Înscris: 15.09.2009
  • ID membru: 511,813
  • Locație: Tranquility
Pai e logic sa fie de la router. Du-te si cumpara cablu suficient de lung ca e ieftin ca braga. Sau mai poti lua de la UPC alt modem care include si router cu Wi-Fi si ai impuscat doi iepuri dintr-o lovitura.

#4
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231

View Postusd, on 20 iulie 2013 - 19:50, said:

Pai nu sunt sfaturi de dat in plus... cum s-a zis... iei un cablu utp lung (8 lei cam 5m de cablu) si verifici daca pe direct merge bine si daca e asa mai ramane sa schimbi si routerul.

bine,bine,iau cablul ala de 5m,dar se vede urat pe parchet,si nu am un covor sa il maschez,totusi,vreau sa arate cat de cat ok si camera asta!

#5
usd

usd

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 30.05.2012
  • ID membru: 763,989
  • Locație: Afganistan, mai la est
Ala, cablul il iei de test ca sa fii sigur ca internetul merge bine si ca problema e de la router. Sau cum zicea colegul de mai sus... iei wireless de la upc direct :)

#6
simple_dreams

simple_dreams

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,478
  • Înscris: 09.01.2013
  • ID membru: 792,857
  • Locație: UPC headend
Folosesti cablu ca sa vezi daca merge ok fara router. Daca da, alegi sa schimbi routerul cu unul cumparat de tine sau unul de la UPC. Sfat: nu mai cumpara produse Edimax, mai ales pe partea de retelistica.

Apropo, ce abonament de net ai? Atentie la ce router cumperi, daca e cazul.

#7
myshyk

myshyk

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,661
  • Înscris: 26.11.2006
  • ID membru: 111,983
Verifica daca ai IP fix, daca e dinamic asta e cauza,am avut aceeasi problema.

#8
scooby2008

scooby2008

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 784
  • Înscris: 04.09.2008
  • ID membru: 366,949
  • Locație: Focsani
Nu are treaba IP-ul dinamic, ar trebui sa-si ia IP-ul prin DHCP fara probleme. De vina ar fi pocnitorile de modemuri pe care le utilizeaza, mie imi facea figuri si cu un router high end (Asus RT-N66U) si un D-link DIR-615.

#9
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231

View Postscooby2008, on 21 iulie 2013 - 00:52, said:

Nu are treaba IP-ul dinamic, ar trebui sa-si ia IP-ul prin DHCP fara probleme. De vina ar fi pocnitorile de modemuri pe care le utilizeaza, mie imi facea figuri si cu un router high end (Asus RT-N66U) si un D-link DIR-615.
am fost abonat rds si acolo foloseam tot router-ul asta si nu avea nici o problema!

#10
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231

sau mai dus 7 lei!am luat cablul si tot asa face figuri!Eu nu pot sa inteleg!Ce sa mai fac?

#11
usd

usd

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 30.05.2012
  • ID membru: 763,989
  • Locație: Afganistan, mai la est
Faci presiuni pentru schimbarea modemului. Daca nu reusesti cu vorba buna... inchizi modemul, suni si spui ca nu mai merge deloc, ca a crapat si cand vine tehnicianul ii explici ca esti disperat si ca nu stiai ce sa mai faci...

#12
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231
Mdea...mi-a schimbat omul modem-ul cu altu,se pare ca acel modem avea o problema tehnica (mi-a tot explicat dar n-am prea inteles)!Infine,acum e bine ca merge!

#13
usd

usd

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,662
  • Înscris: 30.05.2012
  • ID membru: 763,989
  • Locație: Afganistan, mai la est
Finaly :) Sa ai parte de el.

#14
eugen6000

eugen6000

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 18.10.2006
  • ID membru: 103,442
Cel mai prost internet este cel de la UPC, ma chinui sa joc un Fifa pe net si mere ca dreacu mai ales seara.

#15
sergiu00

sergiu00

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 274
  • Înscris: 06.05.2011
  • ID membru: 685,231
Mie imi functioneaza bine ! Chiar nu am deloc probleme dupa ce am rezolvat tot !

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users