Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Trojan ?

Acer 5742g, RAM de 1333 vazut ca ...

Va place INA?

Cum se face acordul corect?
 CQ56 209sq - memorie maxima

repartitie hdd

[TEMA] problema vraji

Spiderman-AccidentMOTO!
 Scurta intrebare vis-a-vis de loc...

reparatii pc

Dioda bb204 modificare

Ar trebui barbatii sa urineze in ...
 Pentax K-S1

Consum ulei Opel Vectra B

Steam Duplicate CD Key

Filtre pentru ferestrele nedorite...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Probleme Vw Passat

  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

Salutare,

Am un Vw Passat din 2001, 1.9 TDi. Aseara am venit de la servici cu ea fara nici o problema...si astazi cand am vrut sa ma duc sa imi cumpar tigari, pun contactul, invart de cheie si nu se intampla nimic.(Am ecrane in tetiere) si becul de la un ecran palpaie si bazaie urat in bord.Nu mai merge nici inchiderea centralizata nici nimic. Se aprinde doar becul de la intrerupatorul de la faruri.Ajutati-ma va rog!
Multumesc!

#2
Marius3k

Marius3k

    Rechin de stepă, "United Gashka" member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,182
  • Înscris: 14.03.2006
  • ID membru: 69,657
  • Locație: unknown
Mergi la un magazin si cumpara o baterie de 74-77Ah, pune-o sus si da-i cheie. Grija sa ai la indemana codul de la radio daca are asa ceva.

#3
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

View PostMarius3k, on 14 iulie 2013 - 09:18, said:

Mergi la un magazin si cumpara o baterie de 74-77Ah, pune-o sus si da-i cheie. Grija sa ai la indemana codul de la radio daca are asa ceva.

Altceva nu am ce sa ii fac? Eu ma gandeam ca poate face un scurt-circuit undeva..

#4
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Daca-i scurt, sau se topeste,sau ia foc. :) Cum draq vrei sa ghiceasca cineva de la distanta, ce are masina ta? Fie n-ai incarcare, fie ai lasat ceva consumator pornit si ti-a golit bateria, fie ai bornele oxidate/slabite, s-a evaporat apa din baterie, Vezi nivelul din baterie, curata/strange bornele, pune bateria la incarcat, apoi vezi ce si cum.

#5
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava
Eu am pus o intrebare. Nu e nevoie sa te turezi. Nu am lasat nimic pornit. Am verificat si bornele. Bateria are curent fiindca ecranele pornesc(unu porneste singur).dar cand pornesc se aude un ticait in bord.in spatele ceasurilor.



#6
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Acel ticait se aude tocmai din cauza ca bateria-i slaba/descarcata, daca zici ca bornele-s ok. Are putere sa aprinda bordul si alti consumatori mici, dar cand vrei sa dai la cheie, pica tensiunea si releele decupleaza. Cand au decuplat, tensiunea revine si releele aclanseaza, apoi ciclul se repeta, rezultand acel tacanit. Nu m-am turat, doar ti-am spus ca nu se poate ghici exact ce are. Incarca bateria, sau ia o alta baterie buna, poate fi mult mai mica, ca-i vara, vezi daca porneste, masoara incarcarea, apoi cu motorul oprit, cheia scoasa si usile inchise, masoara cu-n ampermetru ce consum ai la masina. Asteapta cam 5 minute, la inceput vei avea consum mai mare,

#7
lawrence38

lawrence38

    GAME......OVER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,999
  • Înscris: 05.02.2008
  • ID membru: 284,280
  • Locație: Pe insula Elba

View Postthedementor, on 14 iulie 2013 - 09:16, said:

(Am ecrane in tetiere)
Multumesc!

Asa, si ? :huh:

Sunt montate de un profesionist sau....

#8
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

View Postlawrence38, on 14 iulie 2013 - 12:01, said:


Asa, si ? Posted Image

Sunt montate de un profesionist sau....

Nu stiu daca sunt montate de un profesionist sau nu. Asa am cumparat-o. Dar ticaie in acelasi ritm cu becul de la ele.

#9
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Normal sa tacane si sa palpaie tot, daca tensiunea-i prea slaba. Tetierele pot fi una din cauze, daca au fost legate sa mearga (si) fara contact si le-ai uitat pornite, au descarcat bateria.

#10
marcusdefeis

marcusdefeis

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,884
  • Înscris: 14.07.2008
  • ID membru: 348,028

View Postthedementor, on 14 iulie 2013 - 09:25, said:

Altceva nu am ce sa ii fac? Eu ma gandeam ca poate face un scurt-circuit undeva..
cand e contactul pe pozitia demaror ti se sterg/estompeaza afisajele de pe ecranele din bord ?

Edited by marcusdefeis, 14 July 2013 - 13:13.


#11
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

View Postmarcusdefeis, on 14 iulie 2013 - 13:04, said:

cand e contactul pe pozitia demaror ti se sterg/estompeaza afisajele de pe ecranele din bord ?

Nu se aprinde nimic in bord.dar becul de stand by de la tetiere sta aprins si merge sa deschid si portbagajul de la cheie...iar cand pun contactul in pozitia demaror incepe sa palpaie beculetul de la tetiere si se aude un ticait in bord in rest nu merge nimic...si daca pornesc ecranele nu se vede nimic pe ele...doar alb...

View Postrumegus, on 14 iulie 2013 - 12:55, said:

Normal sa tacane si sa palpaie tot, daca tensiunea-i prea slaba. Tetierele pot fi una din cauze, daca au fost legate sa mearga (si) fara contact si le-ai uitat pornite, au descarcat bateria.

Nu le-am uitat pornite...nu le-am pornit de cateva saptamani...

#12
Quantum

Quantum

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,261
  • Înscris: 24.05.2005
  • ID membru: 37,348
  • Locație: Bucuresti
Mergi si da-o la programul rabla, cat nu ia foc singura (macar fa-i casco luni). Nu mai poate fi salvata, am avut doi prieteni in aceeasi situatie, asa incepe sfarsitul ei...

#13
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

View PostQuantum, on 14 iulie 2013 - 19:53, said:

Mergi si da-o la programul rabla, cat nu ia foc singura (macar fa-i casco luni). Nu mai poate fi salvata, am avut doi prieteni in aceeasi situatie, asa incepe sfarsitul ei...

Pfff..si are o luna de cand am luat-o...si am dat si 2500 pe ea..Posted Image...si asa de repede sa se duca? E din 2001..Macar bine ca nu am inscris-o...:|

Edited by thedementor, 15 July 2013 - 19:11.


#14
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Pana la urma, ai facut ceva din ce ti-am zis, sau doar stai sa plangi pe forum?

#15
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

View Postrumegus, on 15 iulie 2013 - 19:36, said:

Pana la urma, ai facut ceva din ce ti-am zis, sau doar stai sa plangi pe forum?

Nu ma plang, doar am cerut o parere. Da! Am incercat si cu alta baterie si tot asa face. A venit cineva si mi-a dat curent,si tot asa...Am scos si alimentarea de la ecrane si degeaba....:|

Edited by thedementor, 15 July 2013 - 20:05.


#16
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Ai pus o baterie verificata, 100% ok, sau ti-a dat curent cu niste cabluri de supermarket? Ti-e asa greu sa explici clar, ce si cum ai procedat, daca chiar vrei sa te ajutam? Daca ai pus o baterie buna, ai curatat bine bornele, posibil sa ai un contact prost, slabit, oxidat, fie la masa, fie la plusul general, ce intra in habitaclu. Macar un aparat de masura, de 5 lei, ai, sa poti verifica unde dispare tensiunea, cand dai la cheie?

#17
thedementor

thedementor

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 73
  • Înscris: 06.03.2012
  • ID membru: 748,367
  • Locație: Suceava

View Postrumegus, on 15 iulie 2013 - 20:06, said:

Ai pus o baterie verificata, 100% ok, sau ti-a dat curent cu niste cabluri de supermarket? Ti-e asa greu sa explici clar, ce si cum ai procedat, daca chiar vrei sa te ajutam? Daca ai pus o baterie buna, ai curatat bine bornele, posibil sa ai un contact prost, slabit, oxidat, fie la masa, fie la plusul general, ce intra in habitaclu. Macar un aparat de masura, de 5 lei, ai, sa poti verifica unde dispare tensiunea, cand dai la cheie?

Am pus si o baterie aproapte noua(de vreo 2 luni)..Nu stiu ce fel de cabluri avea ala...Nu am aparat de verificat tensiunea...Dar odata ce intra curent in tetiere si nu imi da la restul nu a-r putea fi cupla? Service-uri sau mecanici nu am in zona mea..toti sunt "carpaci":))

#18
rumegus

rumegus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,201
  • Înscris: 03.04.2011
  • ID membru: 677,715
Nu-i pe presupuneri ci pe verificari, masuratori. Daca n-ai aparat de masura, ia un bec cu doua sarme. Pui sarmele direct pe bornele de plumb ale bateriei si vezi cat lumineaza, pui pe cineva sa puna contactul, apoi sa dea la automat, vezi daca lumina becului scade semnificativ. daca nu scade, lasi un fir pe +, celalalt pe masa motorului, apoi pe caroseria masinii si repeti figura. Daca tot nu scade lumina becului, pui un fir pe borna"-", celalalt, din aproape-n aproape, pe punctele de + la care ai acces, repeti faza cu cheia, pana vezi ca se stinge becul.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users