Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Hinge rupt?

Bitdefender 2010

Baterie Laptop

Router, TV Box Orange Franta - ce...
 Render Template Cinema 4D R13

Certificat de nastere la angajare?

Un elicopter IAR-330 Puma s-a pra...

Casetofon deck HITACHI D-3300M pe...
 Lumea fara Facebook

seful sri ,maior ar vrea o fuziu...

placa de baza M2N compatibilitate...

placa de baza M2N compatibilitate...
 Surpriza La Digi Mobil

Reach Me (2014)

Chappie (2015)

Focus (2015)
 
Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Cum alflu un IP

  • Please log in to reply
34 replies to this topic

#1
Jhony_

Jhony_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.07.2005
  • ID membru: 41,150

Cum pot afla si eu un IP de la un ID din messenger ?
Se poate?

#2
sandossu

sandossu

    Alex Dumitru

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,155
  • Înscris: 01.07.2005
  • ID membru: 40,463
  • Locație: Pitesti / Bucuresti
nu cred ca se poate

#3
Jhony_

Jhony_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.07.2005
  • ID membru: 41,150

View Postsandossu, on Nov 30 2005, 23:02, said:

nu cred ca se poate





ok merci

#4
SE7EN

SE7EN

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
  • ID membru: 35,231
Trimite-i un fisier celui care vrei sa-i afli ip in timp ce ai deschis command prompt in care scrii netstat -an.In timp ce trimiti fisierul iti va aparea o noua conexiune, oberva ip.Nu stiu sigur daca merge cu noua versiune de messenger

#5
Bogdan!

Bogdan!

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 718
  • Înscris: 28.06.2005
  • ID membru: 40,199
  • Locație: Bucuresti
trimite-l pe smartfoto.3x.ro , si intra imediat si tu pe adresa asta! si o sa ii vezi acolo ipul :D

#6
Jhony_

Jhony_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.07.2005
  • ID membru: 41,150
ok va multumesc baieti o sa incerc astea  merci mult

#7
ynocentzya

ynocentzya

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 05.08.2004
  • ID membru: 20,915
  • Locație: another dimension
netstat -a sau tcpwiew.. un programel.... :)

#8
Bogdan!

Bogdan!

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 718
  • Înscris: 28.06.2005
  • ID membru: 40,199
  • Locație: Bucuresti
ce-ti spune la netsat -a ? mi-au aparut mai multe ipuri..

#9
Jhony_

Jhony_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.07.2005
  • ID membru: 41,150
a mers netstat -a  super     dar programelul de unde il iau?

#10
Bogdan!

Bogdan!

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 718
  • Înscris: 28.06.2005
  • ID membru: 40,199
  • Locație: Bucuresti

cum iti dai seama care e din ipurile alea????

#11
Jhony_

Jhony_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.07.2005
  • ID membru: 41,150

View PostBogdan!, on Dec 1 2005, 00:08, said:

ce-ti spune la netsat -a ? mi-au aparut mai multe ipuri..



da dar tre sa trimiti si tu ceva si iti apare exact in momentul cand trimiti  ip-ul

#12
SE7EN

SE7EN

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
  • ID membru: 35,231
Tcpview

#13
Jhony_

Jhony_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 51
  • Înscris: 10.07.2005
  • ID membru: 41,150
L-am luat merci mult este mult mai bun decat netstat -a  
  merci mult

#14
ynocentzya

ynocentzya

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 05.08.2004
  • ID membru: 20,915
  • Locație: another dimension
infractorilor :D

#15
phanatick

phanatick

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.11.2005
  • ID membru: 53,958
Dar adresa(ma refer tara ,orasul,strada) persoanei care are un ip se poate afla?

#16
noir2501

noir2501

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 439
  • Înscris: 28.11.2001
  • ID membru: 20
  • Locație: Ploiesti

View Postphanatick, on Dec 1 2005, 05:49, said:

Dar adresa(ma refer tara ,orasul,strada) persoanei care are un ip se poate afla?

da... daca stiu ip-ul unei gagici, cum ii aflu nr de telefon? :roflmaofast:

#17
apollo_expert

apollo_expert

    Inactive Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,826
  • Înscris: 12.06.2004
  • ID membru: 18,177
  • Locație: Constanta

View PostSE7EN, on Nov 30 2005, 23:15, said:

Trimite-i un fisier celui care vrei sa-i afli ip in timp ce ai deschis command prompt in care scrii netstat -an.In timp ce trimiti fisierul iti va aparea o noua conexiune, oberva ip.Nu stiu sigur daca merge cu noua versiune de messenger
La ultima versiune de yahoo messenger nu mai merge. Am observat ca transferul nu se mai face peer to peer cand se poate. Se face prin serverul lor intotdeauna. Am observat si o limita de 100MB limita care nu era la versiunea 6 care stia de p2p. Asta e...

#18
Bogdan!

Bogdan!

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 718
  • Înscris: 28.06.2005
  • ID membru: 40,199
  • Locație: Bucuresti

View Postphanatick, on Dec 1 2005, 05:49, said:

Dar adresa(ma refer tara ,orasul,strada) persoanei care are un ip se poate afla?


se pot afla date despre ip la http://ripe.net/whois  :huh:

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users