Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ponta propune amnistie pentru cei...

Site acasa

Recomandare tableta low cost

Tomtom live 1000 eroare
 Dci vs. Dti

Microfoane la priza neimpamantata...

PRONOSTICURI TOP 5 (ANGLIA, GERMA...

Casa cu balcon sau fara?
 ordine culori microfon CB TTi TCB...

Clasamentul general al TOP 5 (AN...

Etapa a II-a. Ediția 2014-20...

scanare hdd
 Problema masina de spalat Haier

Problema laptop ( se misca greu )

lcd defec sunet si afisaj

Recomandare / Parere TV de bucata...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

ajutor-nu pot intra in yahoo mail

  • Please log in to reply
20 replies to this topic

#1
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472

salut tuturor am si eu o mare problema,de 3 zile nu imi mai pot accesa mail-ul din yahoo,ma loghez ,imi arata ca sunt logat iar cand vreau sa imi verific mailul imi apare un pop Posted Image
dau click pe accept si ma trimite din nou la logare,ma loghez si apoi imi apare aceasi chestie incontinuu,cand sunt in yahoo,imi arat ca sunt conectat iar cand duc cursorul mouselui pe iconita cu mail din dreapta un iti arata cate mailu-ri ai imi spune ca nu se poate conecta la serverul mailului meu,dar in doferite limbi....as fii extrem de recunoscator daca ma poate ajuta cineva....am cautat pe prietenu google si am gasit ceva cum ca ar fii din cauza unei chestii a modemului ,ceva numui mtu ce ar trebuii schimbat la o valoare de 1492 pt. a functiona din nou dar am intrat in meniul modemului de la romtelecom(cel cu wi fi) si nu am gasit nimic legat de mtu....poate a intampinat cineva ceva asemanator si ma poate ajuta!!
Multumesc anticipat!!
ps: acum 2 zile am reusit sa intru in mail de 2 ori la intervale de cateva ore,dar de atunci nimic:(

#2
Alungatu

Alungatu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 29.01.2009
  • ID membru: 413,394
  • Locație: ici'colea
Incearca sa stergi cache-ul/cookies din browser

#3
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,433
  • Înscris: 08.10.2005
  • ID membru: 49,354
  • Locație: Banana Republic RO
cateodata e o problema chiar de la ei dar se rezolva de la sine
ia incearca varianta mobila
http://m.yahoo.com

#4
SuPY

SuPY

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,262
  • Înscris: 19.09.2006
  • ID membru: 97,805
  • Locație: New York City
Daca nu merge dupa ce stergi cache-ul, incearca cu alt browser, de preferinta o versiune mai recenta! Daca nici asa, incearca peste o zi sau doua!

#5
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472
mersii pt. raspunsuri dar am sters cookieurile,am intrat de pe telefonul cu android ,am incercat cu maxthon,chrome,firefox portable si nimic aceeasi chestie dar toate de pe acelasi modem....chiar nu stiu ce sa mai fac ,si am mare nevoie de cont...:(



#6
Alungatu

Alungatu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 29.01.2009
  • ID membru: 413,394
  • Locație: ici'colea

View Postcostin55, on 22 iunie 2013 - 12:55, said:

mersii pt. raspunsuri dar am sters cookieurile,am intrat de pe telefonul cu android ,am incercat cu maxthon,chrome,firefox portable si nimic aceeasi chestie dar toate de pe acelasi modem....chiar nu stiu ce sa mai fac ,si am mare nevoie de cont...Posted Image

Daca ai android, instaleaza yahoo mail din google play.. poti folosi mailul temporar.

#7
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472

Quote

Daca ai android, instaleaza yahoo mail din google play.. poti folosi mailul temporar.
chiar pe acela il am....dar nimic!!

#8
Alungatu

Alungatu

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,916
  • Înscris: 29.01.2009
  • ID membru: 413,394
  • Locație: ici'colea
Mie-mi functioneaza.. chiar acum sunt cu telefonul in mana si sincronizez mailul..

#9
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472
si mie imi functiona acum 3 zile dar de cand mi-a aparut acel mesaj nu mai merge,acum 2 zile cand am reusit sa intru in mailde vreo 2 ori la intervale de cateva ore  nu mi-a apaurt acel pop up cred ca din cauza lui este toata treaba asta...dar nu am nici-o idee cum s-o scot la cap!!:(

#10
xeleron

xeleron

    Suflet de campion...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,877
  • Înscris: 01.01.2008
  • ID membru: 267,014
  • Locație: Aiud

Si eu am problema asta dar dupa ce dau pe el imi da temporary error 15,dau retry bag parola si merge.la mine problema cred ca e de la faptul ca am bifat autentificarea securizata(candva).

#11
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,315
  • Înscris: 18.06.2006
  • ID membru: 82,625
cred ca va trebui sa dovedesti ca esti tu. iti vor cere date suplimentare. parole / intrebari ascunse...




aici trebuie sa te duci

https://edit.yahoo.c...l=us&lang=en-US


daca nu mai tii minte intrebarile de securitate, nu ai bagat un numar de tel sau o adresa de email alternativa, o sa fie naspa...

Edited by xtremdriving, 22 June 2013 - 14:18.


#12
SuPY

SuPY

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,262
  • Înscris: 19.09.2006
  • ID membru: 97,805
  • Locație: New York City
Cred ca el vrea sa te duca pe noua interfata de Yahoo! Mail. Incearca urmatoarea chestie.
Sa dai disable la Javascript in browser si apoi sa restartezi browserul. Asta dupa ce ai curatat cache-ul la browser.
Apoi incearca din nou sa te loghezi. Ar trebui sa te duca direct pe interfata clasica sau, eventual, intai sa-ti dea un mesaj ca ai Javascript dezactivat in browser. Apoi delogheaza-te, curata cache-ul, activeaza inapoi Javascript, restarteaza browserul si incearca din nou sa te loghezi. Vezi daca merge apoi!

#13
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472

Quote

cred ca va trebui sa dovedesti ca esti tu. iti vor cere date suplimentare. parole / intrebari ascunse...




aici trebuie sa te duci

https://edit.yahoo.c...l=us&lang=en-US


daca nu mai tii minte intrebarile de securitate, nu ai bagat un numar de tel sau o adresa de email alternativa, o sa fie naspa...
am incercat aceasta varianta cum de am intampinat eroarea...dar nu am primit nici un raspuns...sau probabil l-0am primit in inbox si cum nu-l pot deschde..

Quote

Cred ca el vrea sa te duca pe noua interfata de Yahoo! Mail. Incearca urmatoarea chestie.
Sa dai disable la Javascript in browser si apoi sa restartezi browserul. Asta dupa ce ai curatat cache-ul la browser.
Apoi incearca din nou sa te loghezi. Ar trebui sa te duca direct pe interfata clasica sau, eventual, intai sa-ti dea un mesaj ca ai Javascript dezactivat in browser. Apoi delogheaza-te, curata cache-ul, activeaza inapoi Javascript, restarteaza browserul si incearca din nou sa te loghezi. Vezi daca merge apoi!
tocmai ce am incercat ce ce mi-ai recomandat,a functionat mi apurut acel pop up si am intrat in yahoo mail dar nu puteam vizualiza nimic,nici inbox,spam,nimic,dupa ce am reactiva java scriptul si am sters din nou cookie-urile aceasi chestie ca si inainte mi-a aparut acel pop up si ma dus iar si iar la logare...:(...pur si simplu m-a disperat...daca o sa reusesc candva sa=i dau de cap imi iau toate adresele si ce mai pe'a colo si nu mai dau pe yahoo!!

#14
andu2012

andu2012

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,253
  • Înscris: 18.09.2012
  • ID membru: 779,722
Eu am patit asa atunci cand am bagat parola gresit de cateva ori.Iti blocheaza contul un timp.
Si ramane blocat chiar daca resetezi parola sau o bagi corect ulterior.

Edited by andu2012, 22 June 2013 - 15:17.


#15
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472

View Postandu2012, on 22 iunie 2013 - 15:16, said:

Eu am patit asa atunci cand am bagat parola gresit de cateva ori.Iti blocheaza contul un timp.
Si ramane blocat chiar daca resetezi parola sau o bagi corect ulterior.

la mine nu este cazul acum 3 zile cand am intrat mi-a apurut cum ca trebuie sa-mi schimb parola ca este slaba(cred ca este a 2 oara sau a 3 cand se intampla asta) am schimbat-o si cand am incercat sa ma loghez mi-a aparut acel pop up si nu am putut intra in mail...

#16
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472
multumesc tuturor pt. raspunsuri se pare ca parola a fost compromisa si altcineva imi accesa mailul dar am reusit sa schimb paraola cu ajutorul nr. de telefon si gata... he's back!!:)
acest post poate fii inchis si inc-o data multumesc !!

#17
xtremdriving

xtremdriving

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 17,315
  • Înscris: 18.06.2006
  • ID membru: 82,625
ti-am zis io...:)

#18
costin55

costin55

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 123
  • Înscris: 03.06.2011
  • ID membru: 691,472

View Postxtremdriving, on 23 iunie 2013 - 12:51, said:

ti-am zis io...Posted Image

da da cea ce miai zis facusem dar cred ca atunci cand am fost rugat sa-mi schimb parola s-a intamplat....chiar nu ma gandeam ca o sa se rezolve asa...dar bine ca sa rezolvat!!:)

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users