Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
"Pornire " faruri

Nobilimea Neagra - Preoții P...

Video Ioana Petrescu vs Basescu ...

Facultate de Fizica.
 Laptop mediu

problema pc

Incarcator litiu-ion cu protectie

Recomandare Sistem/Boxe
 Ce-mi recomandati din cateogria &...

Me Rom pe p5 quad

Schimbare limba SAW The Game

Contacte Skype !
 Rusia - un stat nefunctional si m...

sony vs samsung vs sharp

microsoft word [2000] formula = e...

Site urmarire live Wall Street
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Allview V1 Viper

  • Please log in to reply
3074 replies to this topic

#397
neakiki

neakiki

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 28.08.2005
  • ID membru: 45,272

View PostAllview, on 22 noiembrie 2013 - 15:08, said:



Regulamentul oficial al promoţiei „Accesorii cadou” şi lista cu produsele participante la promoţie pot fi consultate pe site-ul www.allviewbf.ro.
Asa e, am luat si eu al doilea V1 azi ,si ma vazut aceasta oferta de pe site-ul oficial allview cu acele "cadouri"dar cand am citit mai jos .am vazut ca transportul costa 20lei pentru o husa de silicon..(si daca se trimite cu posta ca si cadou deci fara ramburs costa aprox.2.5lei...pe care cred ca va puteti permite ,sa faceti un cadou) .Dar sa fiu sincer am ramas dezamagit ca eu am luat de pe ebay si mi-a venit din China si m-a costat cu tot cu transport 18lei.Sau poti sa iei de pe okazii cu tot cu transport la 24lei...si nu isi face nimeni reclama ca e cadou ...si iar m-a surprins ca azi cei care sunt  revanzatori (a se citii parteneri) sau o parte din ei ,au avut un pret mult mai mic decat cei de la allview care sunt "producatorii". Asta spune multe despre politica de preturi si vanzari de la allview. Nu ca nu as intelege cheltuielile pe care le faceti cu aceasta afacere,dar eu cred ca preturi de revanzare la accesorii sunt mult prea mari pentru puterea de cumparare a romanilor si mult prea mare diferenta fata de cei care vand pe site-uri straine .
Si daca tot ati venit pe forum hai discutam ,domnilor, de la "Allview" subiecte de interes general si particular.
De exempu ,sunt aici cativa care zic nu le merge WI-FI direct.... acel tethering wifi,care si eu l-am incercat cu aparatele mele si chiar nu merge ,nu se logheaza. Sau a aparut Andriod 4.3 si nu putem sa facem update decat cu un suport oficial .
Deci pe cand apar si pentru acest model updat-uri care sa rezolve probleme si sa adauge noutati in soft?
Discut aici ,pentru ca am vazut ca va intereseaza,discutiile si va pasa ce se spune,si eu am toata stima pentru munca pe care o depuneti,dar ganditi-va ca noi suntem cei care va care sustin material(cumparatorii) munca si trebuie sa avem si noi la randul nostru sustinere tehnica din partea dumneavoastra.
Si astept sa vad aici si pe altii care sa scrie despre problemele si neajunsurile lor si care se pot rezolva prin update oficial la soft.
Cu tot respectul pentru Allview ,va rog sa intelegeti acesata discutie ca una constructiva din care sa iesim toti castigatori,si nu dusmani.

#398
cristinel07

cristinel07

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 26.07.2009
  • ID membru: 491,304
  • Locație: Bucuresti
Ce memorie interna aveti totala?

View PostAllview, on 22 noiembrie 2013 - 15:08, said:


In momentul de fata dispunem de doua versiuni pentru V1 Viper si anume :

V1 Viper 4GB si V1 Viper 16 GB

In magazinele partenere este disponibila versiunea de 4GB iar in Shop-ul nostru se pot gasii ambele versiuni .

Clienţii care achiziţionează în perioada 22 noiembrie-1 decembrie un produs Allview din magazinele partenere vor câştiga un accesoriu pentru device-ul cumpărat, în limita stocului disponibil. Acesta poate fi revendicat  accesând site-ul www.allviewbf.ro în perioada 22 noiembrie-15 decembrie 2013.

Regulamentul oficial al promoţiei „Accesorii cadou” şi lista cu produsele participante la promoţie pot fi consultate pe site-ul www.allviewbf.ro.


Am luat ieri acest telefon de la Cosmote cu partenerul Germanos cu prelungire de abonament la pret retentie, ce memorie interna are? Toate telefoanele Viper daca este cumparat de la Cosmote are aceeasi memorie interna?

#399
ianos76

ianos76

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 356
  • Înscris: 01.09.2011
  • ID membru: 708,967
  • Locație: Timisoara
Cu preturile de BF o sa apara posesori noi de V1 prin zona. Si eu mi-am comandat unul. Astept sa vina sa vad ce stie. Sper sa nu se supere colegii, dar fiind primul telefon cu android, s-ar putea sa pun niste intrebari cretine la inceput. Posted Image  NU trageti in virgini !!! (dpdv Android) Posted Image

#400
danyochitza

danyochitza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.11.2013
  • ID membru: 835,153
salut... am profitat de reducerea de Bf de la flanco ieri si mi.am luat un viper de 4GB cu 900 de lei... am ajuns acasa am deschis telu, toate bune si frumoase. dupa vreo 20 de mesaje primite observ ca nu mi se mai aprinde ecranul cand primesc mesaj, doar suna si vibreaza... L.am butonat de l.a luat draq, am bifat toate optiunile de prin meniu, i.am dat revenire la setarile din fabrica, am bifat optiunea sa mi se aprinda ecranul la 3 minute daca am un sms necitit sau un apel ratat, degeaba.... am lasat un ticket pe site, dar cum astazi e sambata nu cred ca imi vor raspunde decat luni, asa ca in seara asta dupa ce voi scapa de la munca direct in magazinul lor ma duc, ori imi dau altu, ori imi dau banii inapoi... daca stie cineva vreo rezolvare, o primesc cu bratele deschise... imi place telefonul si nu as vrea sa renunt la el...

#401
luci_flash

luci_flash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 17.09.2010
  • ID membru: 624,660
Instaleaza si tu o aplicatie de SMS; recomanda GO SMS daca il folosesti in regim dual-sim, sau textra pentru single sim. Pe langa faptul ca arata mai bine si functioneaza perfect, au si mesaje pop-up (http://goo.gl/05SkqJ) care asigura o sms-uiala perfecta si rapida :).



#402
danyochitza

danyochitza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.11.2013
  • ID membru: 835,153
o sa incerc.... ms mult...

#403
danyochitza

danyochitza

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 23.11.2013
  • ID membru: 835,153
merge perfect... ms bro...

#404
vennom79

vennom79

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2013
  • ID membru: 831,711

View Postneakiki, on 22 noiembrie 2013 - 23:41, said:

Asa e, am luat si eu al doilea V1 azi ,si ma vazut aceasta oferta de pe site-ul oficial allview cu acele "cadouri"dar cand am citit mai jos .am vazut ca transportul costa 20lei pentru o husa de silicon..(si daca se trimite cu posta ca si cadou deci fara ramburs costa aprox.2.5lei...pe care cred ca va puteti permite ,sa faceti un cadou) .Dar sa fiu sincer am ramas dezamagit ca eu am luat de pe ebay si mi-a venit din China si m-a costat cu tot cu transport 18lei.Sau poti sa iei de pe okazii cu tot cu transport la 24lei...si nu isi face nimeni reclama ca e cadou ...si iar m-a surprins ca azi cei care sunt  revanzatori (a se citii parteneri) sau o parte din ei ,au avut un pret mult mai mic decat cei de la allview care sunt "producatorii". Asta spune multe despre politica de preturi si vanzari de la allview. Nu ca nu as intelege cheltuielile pe care le faceti cu aceasta afacere,dar eu cred ca preturi de revanzare la accesorii sunt mult prea mari pentru puterea de cumparare a romanilor si mult prea mare diferenta fata de cei care vand pe site-uri straine .
Si daca tot ati venit pe forum hai discutam ,domnilor, de la "Allview" subiecte de interes general si particular.
De exempu ,sunt aici cativa care zic nu le merge WI-FI direct.... acel tethering wifi,care si eu l-am incercat cu aparatele mele si chiar nu merge ,nu se logheaza. Sau a aparut Andriod 4.3 si nu putem sa facem update decat cu un suport oficial .
Deci pe cand apar si pentru acest model updat-uri care sa rezolve probleme si sa adauge noutati in soft?
Discut aici ,pentru ca am vazut ca va intereseaza,discutiile si va pasa ce se spune,si eu am toata stima pentru munca pe care o depuneti,dar ganditi-va ca noi suntem cei care va care sustin material(cumparatorii) munca si trebuie sa avem si noi la randul nostru sustinere tehnica din partea dumneavoastra.
Si astept sa vad aici si pe altii care sa scrie despre problemele si neajunsurile lor si care se pot rezolva prin update oficial la soft.
Cu tot respectul pentru Allview ,va rog sa intelegeti acesata discutie ca una constructiva din care sa iesim toti castigatori,si nu dusmani.

Am mai postat si eu una alta ceva mai in spate... Nu stiu si nu ma prea intereseaza ca cei de la Allview vand mai scump sau mai ieftin fata de altii... e treaba lor daca vor sa isi vanda produsele sau nu. De aceea e democratie, de aceea exista internet si o caruta de site-uri specializate in vanzari, bla, bla... Nu iti convine pretul de la ei de pe site cauti alternative la preturi atragatoare. In legatura cu suportul pentru acest model, aici ai dreptate. Ar trebui sa fie data o atentie mai mare, dar numai in cazul in care sunt probleme cu softul... Sincer eu la aparatul meu Allview V1 Viper nu am nici o problema. Merg toate nebuniile de pe el, incluziv hotspot sau mai stiu eu ce alte dracii are. Il folosesc chiar si pe post de telecomanda la un Smart TV. Nu am de ce sa ma plang. Nu mi s-a blocat nici macar o data, nu a dar nici o eroare, nu m-a tradat in nici un joc, sau aplicatie instalata. a mers si merge brici in tot ceea ce il pun sa faca. Deci dupa parerea mea, sau cel putin mie nu imi trebuie nici un update. Eu imi respect telefonul si nu ii cer mai mult decat stie el sa faca. Spun asta pentru ca mai sunt cate unii care ar vrea ca un telefon sa faca cartofi prajiti, sa agate femei sau mai stiu eu ce alte tampenii ceea ce nu e cazul. In primul rand, acest aparat are in cutia lui o carte ce ar trebui citita, apoi cu telefonul in mana si cu cartea deschisa incepi sa aflii tainele telefonului. In cele din urma vei realiaza exact limitele aparatului care tocmai l-ai achizitionat. Si inca ceva... in momentul cand achizitionezi un aparat nu iti garanteaza nimeni sau nu ezista nici un paragraf in acest  sens, ca firma se obliga sa iti actualizeze softul aparatului cand ai tu chef. Il cumperi e bun luat si il folosesti ca atare.

Eu am fost utilizator de telefoane cu simbian, windows mobile sau non SO... Androidul pentru mine a fost si este inca o nebuloasa, dar nu una asa mare incat sa nu imi dau seama ce am de facut. Daca la unele telefoane (exclus aici modelul nostru si in special cele cu android) sunt forumuri dedicate unde poti invata cum sa schimbi rapid si fara batai de cap romul unui telefon si sa il faci sa arate dupa cum vrei sau nu vrei, pentru Viper nu prea e un astfel de site sau forum pentru ca e un produs comercializat dar in romania. Daca mai ezista modele care seamana in mare parte cu acest model, aflati ca in acest model de telefon sunt anumite componente care nu se regasesc si in cele asemanatoare. Deci e greu ca cei care dezvolta custom romuri sa faca un rom adecvat pentru acest model, care sa nu contina bug-uri si sa mearga ca uns. Iar firma mama adica cei de la Allview nu va sta sa dezvolte romuri pentru fiecare in parte sa urce pe site aplicatii sau jocuri sau mai stiu eu ce pentru fiecare client in parte, pentru a-si pastra clientii. Un client care vrea un telefon inainte de a achizitiona un astfel de aparat, dupa parerea mea are minima obligatie de a se informa inainte daca e ceea ce isi doreste sau nu. Eu pana sa aleg acest model am bantuit pe net cateva saptamani. Am citit forumuri, am comparat telefoane, am fost in magazin si am testat si abia apoi am scos banii si l-am achizitionat. Am facut si eu greseli de am luat telefon fara sa ma informez inainte, imi placea cum arata si am zis ca ala e de mine... apoi am realizat ca facusem o mare greseala. Eu unul si cred ca ma repet aici, nu regret nici un banut care l-am dat pe VIPER-ul meu si nu e luat la oferta, reducere, sau mai stiu eu ce lichidare de stoc. 1299,99 lei am dat pe el. E mai bun ca S3-ul sotiei mele(parerea mea): bateria tine mai mult decat la S3, nu se incinge ca S3,si mi se pare mai rapid si mai agil ca S3. S3 are update de 4.3 acum dar tot degeaba. al meu cu 4.2.1 il bate la viteza pe net, la consum de baterie, si placere de a te juca fara sa te friga la maini.

#405
valliboy

valliboy

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 304
  • Înscris: 21.08.2013
  • ID membru: 822,257
  • Locație: ORADEA

View Postursulcret, on 22 noiembrie 2013 - 23:05, said:

4g
4 Gb...899ron si am mai luat un micro sd de 16 Gb clasa10 cu 40 ron (la jumate de pret).. .de la flanco.

Edited by valliboy, 23 November 2013 - 14:57.


#406
dancrow

dancrow

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 08.05.2006
  • ID membru: 76,704

Dupa parerea mea Viper-ul e un telefon BUN. La pretul de BF chiar FOARTE BUN.
Daca mai aveam rabdare 3 luni faceam o afacere! Reducerea a fost substantiala. Isi merita banii (900Ron).
In alta ordine de idei, tot ce a evoluat in lumea software a ultimilor ani intr-un ritm accelerat ( cind colaborarea pe internet a devenit esentiala) a fost de la inceput open-source (vezi android vs IOS). Multi isi achizitioneaza telefoanele si daca dispun de un support tehnic si software adecvat. Allview sunt destul de "inchisi la minte"   in domeniul asta. Daca nu faci public software-ul nu dai voie sa se dezvolte firmware-uri custom  paralele, ai de pierdut in ceea ce priveste eventualii cumparatori ai aparatului. Din punctul asta de vedere daca nu existi pe xda-developers.com, esti o "firma de garsoniera".
  Pacat, Viper-ul este un telefon reusit si ar merita mult mai mult din punctul de vedere al soft-ului.

#407
Petrecristi

Petrecristi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 19.12.2009
  • ID membru: 541,453

View Postvennom79, on 23 noiembrie 2013 - 14:31, said:


Am mai postat si eu una alta ceva mai in spate... Nu stiu si nu ma prea intereseaza ca cei de la Allview vand mai scump sau mai ieftin fata de altii... e treaba lor daca vor sa isi vanda produsele sau nu. De aceea e democratie, de aceea exista internet si o caruta de site-uri specializate in vanzari, bla, bla... Nu iti convine pretul de la ei de pe site cauti alternative la preturi atragatoare. In legatura cu suportul pentru acest model, aici ai dreptate. Ar trebui sa fie data o atentie mai mare, dar numai in cazul in care sunt probleme cu softul... Sincer eu la aparatul meu Allview V1 Viper nu am nici o problema. Merg toate nebuniile de pe el, incluziv hotspot sau mai stiu eu ce alte dracii are. Il folosesc chiar si pe post de telecomanda la un Smart TV. Nu am de ce sa ma plang. Nu mi s-a blocat nici macar o data, nu a dar nici o eroare, nu m-a tradat in nici un joc, sau aplicatie instalata. a mers si merge brici in tot ceea ce il pun sa faca. Deci dupa parerea mea, sau cel putin mie nu imi trebuie nici un update. Eu imi respect telefonul si nu ii cer mai mult decat stie el sa faca. Spun asta pentru ca mai sunt cate unii care ar vrea ca un telefon sa faca cartofi prajiti, sa agate femei sau mai stiu eu ce alte tampenii ceea ce nu e cazul. In primul rand, acest aparat are in cutia lui o carte ce ar trebui citita, apoi cu telefonul in mana si cu cartea deschisa incepi sa aflii tainele telefonului. In cele din urma vei realiaza exact limitele aparatului care tocmai l-ai achizitionat. Si inca ceva... in momentul cand achizitionezi un aparat nu iti garanteaza nimeni sau nu ezista nici un paragraf in acest  sens, ca firma se obliga sa iti actualizeze softul aparatului cand ai tu chef. Il cumperi e bun luat si il folosesti ca atare.

Eu am fost utilizator de telefoane cu simbian, windows mobile sau non SO... Androidul pentru mine a fost si este inca o nebuloasa, dar nu una asa mare incat sa nu imi dau seama ce am de facut. Daca la unele telefoane (exclus aici modelul nostru si in special cele cu android) sunt forumuri dedicate unde poti invata cum sa schimbi rapid si fara batai de cap romul unui telefon si sa il faci sa arate dupa cum vrei sau nu vrei, pentru Viper nu prea e un astfel de site sau forum pentru ca e un produs comercializat dar in romania. Daca mai ezista modele care seamana in mare parte cu acest model, aflati ca in acest model de telefon sunt anumite componente care nu se regasesc si in cele asemanatoare. Deci e greu ca cei care dezvolta custom romuri sa faca un rom adecvat pentru acest model, care sa nu contina bug-uri si sa mearga ca uns. Iar firma mama adica cei de la Allview nu va sta sa dezvolte romuri pentru fiecare in parte sa urce pe site aplicatii sau jocuri sau mai stiu eu ce pentru fiecare client in parte, pentru a-si pastra clientii. Un client care vrea un telefon inainte de a achizitiona un astfel de aparat, dupa parerea mea are minima obligatie de a se informa inainte daca e ceea ce isi doreste sau nu. Eu pana sa aleg acest model am bantuit pe net cateva saptamani. Am citit forumuri, am comparat telefoane, am fost in magazin si am testat si abia apoi am scos banii si l-am achizitionat. Am facut si eu greseli de am luat telefon fara sa ma informez inainte, imi placea cum arata si am zis ca ala e de mine... apoi am realizat ca facusem o mare greseala. Eu unul si cred ca ma repet aici, nu regret nici un banut care l-am dat pe VIPER-ul meu si nu e luat la oferta, reducere, sau mai stiu eu ce lichidare de stoc. 1299,99 lei am dat pe el. E mai bun ca S3-ul sotiei mele(parerea mea): bateria tine mai mult decat la S3, nu se incinge ca S3,si mi se pare mai rapid si mai agil ca S3. S3 are update de 4.3 acum dar tot degeaba. al meu cu 4.2.1 il bate la viteza pe net, la consum de baterie, si placere de a te juca fara sa te friga la maini.

tu certi pe toata lumea pentru ca nu ai avut probleme cu telefonul. dar daca ai avea adica sa se restarteze, sa nu-i mearga ceva (ex hospot) sau sa nu ti se aprinda ecranul când te suna cineva sau primesti mesaj atunci iti garantez ca nu ai mai fi asa de suparat pe cei care au problemecu el si sunt trimisisa ia legatura cu producatorul din china pentru aceasta problema cum zicea cineva pe aici pe forum ca a patit

#408
luci_flash

luci_flash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 17.09.2010
  • ID membru: 624,660

View Postvennom79, on 23 noiembrie 2013 - 14:31, said:


Am mai postat si eu una alta ceva mai in spate... Nu stiu si nu ma prea intereseaza ca cei de la Allview vand mai scump sau mai ieftin fata de altii... e treaba lor daca vor sa isi vanda produsele sau nu. De aceea e democratie, de aceea exista internet si o caruta de site-uri specializate in vanzari, bla, bla... Nu iti convine pretul de la ei de pe site cauti alternative la preturi atragatoare. In legatura cu suportul pentru acest model, aici ai dreptate. Ar trebui sa fie data o atentie mai mare, dar numai in cazul in care sunt probleme cu softul... Sincer eu la aparatul meu Allview V1 Viper nu am nici o problema. Merg toate nebuniile de pe el, incluziv hotspot sau mai stiu eu ce alte dracii are. Il folosesc chiar si pe post de telecomanda la un Smart TV. Nu am de ce sa ma plang. Nu mi s-a blocat nici macar o data, nu a dar nici o eroare, nu m-a tradat in nici un joc, sau aplicatie instalata. a mers si merge brici in tot ceea ce il pun sa faca. Deci dupa parerea mea, sau cel putin mie nu imi trebuie nici un update. Eu imi respect telefonul si nu ii cer mai mult decat stie el sa faca. Spun asta pentru ca mai sunt cate unii care ar vrea ca un telefon sa faca cartofi prajiti, sa agate femei sau mai stiu eu ce alte tampenii ceea ce nu e cazul. In primul rand, acest aparat are in cutia lui o carte ce ar trebui citita, apoi cu telefonul in mana si cu cartea deschisa incepi sa aflii tainele telefonului. In cele din urma vei realiaza exact limitele aparatului care tocmai l-ai achizitionat. Si inca ceva... in momentul cand achizitionezi un aparat nu iti garanteaza nimeni sau nu ezista nici un paragraf in acest  sens, ca firma se obliga sa iti actualizeze softul aparatului cand ai tu chef. Il cumperi e bun luat si il folosesti ca atare.

Eu am fost utilizator de telefoane cu simbian, windows mobile sau non SO... Androidul pentru mine a fost si este inca o nebuloasa, dar nu una asa mare incat sa nu imi dau seama ce am de facut. Daca la unele telefoane (exclus aici modelul nostru si in special cele cu android) sunt forumuri dedicate unde poti invata cum sa schimbi rapid si fara batai de cap romul unui telefon si sa il faci sa arate dupa cum vrei sau nu vrei, pentru Viper nu prea e un astfel de site sau forum pentru ca e un produs comercializat dar in romania. Daca mai ezista modele care seamana in mare parte cu acest model, aflati ca in acest model de telefon sunt anumite componente care nu se regasesc si in cele asemanatoare. Deci e greu ca cei care dezvolta custom romuri sa faca un rom adecvat pentru acest model, care sa nu contina bug-uri si sa mearga ca uns. Iar firma mama adica cei de la Allview nu va sta sa dezvolte romuri pentru fiecare in parte sa urce pe site aplicatii sau jocuri sau mai stiu eu ce pentru fiecare client in parte, pentru a-si pastra clientii. Un client care vrea un telefon inainte de a achizitiona un astfel de aparat, dupa parerea mea are minima obligatie de a se informa inainte daca e ceea ce isi doreste sau nu. Eu pana sa aleg acest model am bantuit pe net cateva saptamani. Am citit forumuri, am comparat telefoane, am fost in magazin si am testat si abia apoi am scos banii si l-am achizitionat. Am facut si eu greseli de am luat telefon fara sa ma informez inainte, imi placea cum arata si am zis ca ala e de mine... apoi am realizat ca facusem o mare greseala. Eu unul si cred ca ma repet aici, nu regret nici un banut care l-am dat pe VIPER-ul meu si nu e luat la oferta, reducere, sau mai stiu eu ce lichidare de stoc. 1299,99 lei am dat pe el. E mai bun ca S3-ul sotiei mele(parerea mea): bateria tine mai mult decat la S3, nu se incinge ca S3,si mi se pare mai rapid si mai agil ca S3. S3 are update de 4.3 acum dar tot degeaba. al meu cu 4.2.1 il bate la viteza pe net, la consum de baterie, si placere de a te juca fara sa te friga la maini.

Iti merge WiDi? Eu ma foarte indoiesc. Garantat iti face figuri clock widgetul, garantat ti se mai schimba melodia pentru sms si apeluri la cea stoc din cand in cand. Garantat face sunete de dezmambrare la fiecare soc. Garantat senzorul de luminozitate functioneaza ca un electrician betiv. Doar fiindca tu nu bagi in seama, sau nu te deranjeaza problemele astea, nu inseamna ca nu exista. Unii dintre noi vor ca Allview sa rezolve problemele intampinate de utilizatori, fiindca nu e normal sa vinzi un telefon care nu functioneaza 100%. TOATE telefoanele cu android au probleme, TOATE, dar Viperul are mai mult decat media. Asta nu inseamna ca e un telefon slab; ba chiar il recomand cu mare drag. Dar in aceiasi masura, toti producatorii seriosi scot updateuri si rezolva problemele.

#409
plictisit17

plictisit17

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 10.11.2013
  • ID membru: 833,251
Nu exista *modele care seamana* sau alte aberatii . Allview V1 Viper este un device cu un chip mediatek , asta il face identic cu multe alte telefoane care contin acelasi chip - elife e3 , blu life play , general mobile discovery , and so on .
E cam vrajeala chestia cu alte componente . Poate sunt alte componente , dar sunt aceleasi drivere si aceleasi lib-uri si etc , pt ca eu am un rom de allview p5 , adaptat la v1 viper (respectiv e3 , life play , general mobile discovery etc) si totul merge perfect , mai ok decat softul stock .

E normal ca Allview sa ofere update-uri . Daca nu ofera update-uri , sa elibereze macar codul si sursele telefonului .

Parerea mea e ca Allview ar trebui sa inceteze cu arogantele de genul "modelul Apple" ,dar ar trebui sa se axeze pe update-uri calumea , soft bine optimizat , interfata ok . Hardware-ul chinezesc e foarte bun si destul de performant pt orice aplicatie din play store (mie imi merge fluent orice joc pe v1) , cu software stam varza . Berry ui , aplicatii modificate prost si care se misca greoi , firmware-ul in sine care arata ca aosp dar se misca de 10 ori mai prost din cauza faptului ca este foarte plin de nimicuri .
Asta e problema la allview . In loc sa toarne telefoane pe banda , ce ar fi sa ofere suport calumea pt clientii care i-a castigat prin noile telefoane si sa optimizeze softul , eventual kit kat .

#410
Petrecristi

Petrecristi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 19.12.2009
  • ID membru: 541,453

View Postplictisit17, on 23 noiembrie 2013 - 16:41, said:

Nu exista *modele care seamana* sau alte aberatii . Allview V1 Viper este un device cu un chip mediatek , asta il face identic cu multe alte telefoane care contin acelasi chip - elife e3 , blu life play , general mobile discovery , and so on .
E cam vrajeala chestia cu alte componente . Poate sunt alte componente , dar sunt aceleasi drivere si aceleasi lib-uri si etc , pt ca eu am un rom de allview p5 , adaptat la v1 viper (respectiv e3 , life play , general mobile discovery etc) si totul merge perfect , mai ok decat softul stock .

E normal ca Allview sa ofere update-uri . Daca nu ofera update-uri , sa elibereze macar codul si sursele telefonului .

Parerea mea e ca Allview ar trebui sa inceteze cu arogantele de genul "modelul Apple" ,dar ar trebui sa se axeze pe update-uri calumea , soft bine optimizat , interfata ok . Hardware-ul chinezesc e foarte bun si destul de performant pt orice aplicatie din play store (mie imi merge fluent orice joc pe v1) , cu software stam varza . Berry ui , aplicatii modificate prost si care se misca greoi , firmware-ul in sine care arata ca aosp dar se misca de 10 ori mai prost din cauza faptului ca este foarte plin de nimicuri .
Asta e problema la allview . In loc sa toarne telefoane pe banda , ce ar fi sa ofere suport calumea pt clientii care i-a castigat prin noile telefoane si sa optimizeze softul , eventual kit kat .

este un telefon ieftin... nu cred ca vor scoate vreodata update, cat despre kit kat v 4.4, ilvom avea pe viper când ceilalti vor fi la v 5.4

#411
ursulcret

ursulcret

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 04.01.2013
  • ID membru: 792,153

View Postvalliboy, on 23 noiembrie 2013 - 14:52, said:

4 Gb...899ron si am mai luat un micro sd de 16 Gb clasa10 cu 40 ron (la jumate de pret).. .de la flanco.

Am intentionat sa cumpar si eu un microcard,insa la ora 6 dimineata,baietii habar nu aveau unde le au puse......mi-au zis sa merg maine..si parca vad ca o sa-mi spuna ca nu mai au.........o sa vad maine

View PostPetrecristi, on 23 noiembrie 2013 - 16:48, said:


este un telefon ieftin... nu cred ca vor scoate vreodata update, cat despre kit kat v 4.4, ilvom avea pe viper când ceilalti vor fi la v 5.4

Sper sa te inseli si sa nu patim ca la P5 alldro,il am de anul trecut,cumparat tot de BF si de atunci niciun update de marca(a fost unul intermediar prin vara)........!!!!!!!!!!!

#412
vennom79

vennom79

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 27
  • Înscris: 01.11.2013
  • ID membru: 831,711
Am spus si repet ca merg absolut toate aplicatiile de pe telefonul meu. Atat cele cu care a venit din fabrica cat si cele care le-am adaugat eu. In materie de conectivitate merge absolut tot wi-fi bt hot widi absolut tot gprs 3g+ e vazut de alte retele atat in wi fi cat si bt cat si widi , trage de pe net de rupe, atat wifi cat si gprs 3g... Daca nu va merg aplicatiile stoc duceti-va la service cu el, inseamna ca ceva nu e in regula. Eu am reusit sa il folosesc pe post de camera web, telecomanda la tv, asa ma distrez cu el... E o aplicatie splashtop ii zice, imi controlez pc de pe display-ul telefonului... Stau in canapea si ma uit la filme, ba ciar ma joc unele jocuri care au nevoie numai de mouse. Am instalat pe el seenow, am facut un cont si am primit 10 euro credit cadou, am activat un abonament la seenow si ma uimeste ca am si tv si filme bune si radio super treaba... Ce nu am reusit inca e sa imi trwnspun telefonul pe tv sau pe monitorul la pc... Adica in momentul in care ma joc pe telefon sau fac cevq pe el sa se vada pe tv sau pe monitor la pc... Nu am dat inca de o astfel de aplicatie... Mai caut...

#413
ursulcret

ursulcret

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 183
  • Înscris: 04.01.2013
  • ID membru: 792,153
Si totusi revin.Ma ajuta si pe mine cineva cu un IGO care sa functioneze ca lumea pe V1?

#414
luci_flash

luci_flash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 295
  • Înscris: 17.09.2010
  • ID membru: 624,660
I

View Postvennom79, on 23 noiembrie 2013 - 18:56, said:

Ce nu am reusit inca e sa imi trwnspun telefonul pe tv sau pe monitorul la pc... Adica in momentul in care ma joc pe telefon sau fac cevq pe el sa se vada pe tv sau pe monitor la pc... Nu am dat inca de o astfel de aplicatie... Mai caut...
Ala e WiDi... ;)...vine de la wireless display.

Daca ai reusit tu sa instalezi 3 aplicatii, si sa-ti mearga netul pe wireless si pe cartela nu e o reusita. De controlat pc-ul am facut eu acum 5 - 6 ani si cu Nokia N73 (symbian) deci...nu e mare chestie.
Asteapta inca vreo cateva luni, si daca iti merge la fel, si nu iti face figuri pana atunci...mai discutam. In orice caz, tot ce am mentionat eu mai sus nu merge, garantat!

Reclamă

The Business Wall of Fame TERMORELAXARE BCA

Eficienta energetica?
Rezistenta la foc?
Durabilitate si siguranta structurala?
Material ecologic?

Click aici pentru Termorelaxare!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users