Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Crank_ a intrat la facultate.

nu pot accesa un folder

Achizitie laptop ~ 3000 ron

Motive pentru care merita sa vizi...
 Odorizant auto

Frecventa antrenamentelor

The memory could not be read - fo...

[INTREBARE] Legat de conectarea l...
 Mutare bucatarie in alta camera

Sistem audio entry level

[wordpress] GeoIP redirect

Uniflox si Tobradex
 Sfat cumparare auto pana in 6000 ...

Achizitionare laptop

Sfaturi privind achizitia unui PC

Ce operatori de telefonie mobila ...
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Allview V1 Viper

  • Please log in to reply
3154 replies to this topic

#1549
sheratann

sheratann

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,869

@ravy21 : Mersi. Cred ca o sa trec si eu la un custom rom.

#1550
luci_flash

luci_flash

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 17.09.2010
  • ID membru: 624,660
Eu sincer nu ma astept sa sara mediatek de 4.2.2. Poate poate la octacore. Dar in rest...nu cred.

#1551
muLLergEo91

muLLergEo91

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 18.07.2013
  • ID membru: 818,704
  • Locație: arges
salut..am si eu o intrebare la cunoscatori...as vrea sa achizitionez un allview V1 viper de 16 GB de la domo la un pret de 999 lei...o singura problema am...mai apare telefonul allview p6 quad la pret de 1099 lei si cu 4 GB memorie din care doar vreo 1,7 Gb disponibili...pe care sa ma axez?

#1552
sheratann

sheratann

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,869
P6 are super amoled , V1 viper are IPS. Cam astea sunt diferentele. Am un prieten care are P6 quad si s-a uzat plasticul de pe spate. Il are de vreo 5-6 luni..

#1553
dancrow

dancrow

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 08.05.2006
  • ID membru: 76,704

View Postpaulsmart, on 31 ianuarie 2014 - 09:42, said:

Am testat pana acum 2 romuri custom:
-MIUI (destul de ok,se misca bine dar ai lipseste clasicul MENU.Ai totul pe fundal fara a putea intra in Menu)
-Infinity HD V2 (imi place mai mult fata de romul stock allview,fluid,pana acum fara blocari)
Merge 3G switch pe cele 2 Rom-uri (adica conexiune 3G pe ambele cartele SIM fãrã a schimba Sim-urile in telefon) ?



#1554
paulsmart

paulsmart

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 25.01.2014
  • ID membru: 845,820

View Postdancrow, on 31 ianuarie 2014 - 12:57, said:

Merge 3G switch pe cele 2 Rom-uri (adica conexiune 3G pe ambele cartele SIM fãrã a schimba Sim-urile in telefon) ?

In setari vad ca te lasa sa shimbi de pe ce cartela sa fie conexiunea,
Eu am internet doar pe sim 1 si nu mi dau seama daca merge si pe sim 2.
In rest romul este destul de ok fata de cel stock,ramul sta pe la 450-500

Edited by paulsmart, 31 January 2014 - 13:17.


#1555
dancrow

dancrow

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 209
  • Înscris: 08.05.2006
  • ID membru: 76,704

View Postpaulsmart, on 31 ianuarie 2014 - 13:16, said:


In setari vad ca te lasa sa shimbi de pe ce cartela sa fie conexiunea,
Eu am internet doar pe sim 1 si nu mi dau seama daca merge si pe sim 2.
In rest romul este destul de ok fata de cel stock,ramul sta pe la 450-500
Exista optiunea:
Settings - mobile network - 3g service - enable 3g (sau ceva de genul)?

#1556
paulsmart

paulsmart

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 25.01.2014
  • ID membru: 845,820

View Postdancrow, on 31 ianuarie 2014 - 13:22, said:

Exista optiunea:
Settings - mobile network - 3g service - enable 3g (sau ceva de genul)?

Ti-am scris si mai sus ca te lasa,si  exista Settings - mobile network - 3g service - enable 3g pe ambele sim -uri

#1557
vf_peti

vf_peti

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 196
  • Înscris: 11.11.2012
  • ID membru: 785,568
  • Locație: Jibou, Salaj

View PostmuLLergEo91, on 31 ianuarie 2014 - 11:45, said:

salut..am si eu o intrebare la cunoscatori...as vrea sa achizitionez un allview V1 viper de 16 GB de la domo la un pret de 999 lei...o singura problema am...mai apare telefonul allview p6 quad la pret de 1099 lei si cu 4 GB memorie din care doar vreo 1,7 Gb disponibili...pe care sa ma axez?


Detin si eu Viper de 4 GB de 3 saptamani si un pic, foarte multumit, design placut. Initial am vrut P6 quad, diferenta dintre cele 2 modele fiind displayul, P6 e Amoled, iar Viper e IPS. Iti recomand Viperul, arata ceva mai bine.

#1558
Petrecristi

Petrecristi

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 87
  • Înscris: 19.12.2009
  • ID membru: 541,453

Doamne!!! Ce idiot...


View Postravy21, on 30 ianuarie 2014 - 10:31, said:

Oameni buni, pentru cei care nu stiu a fost un lot cu probleme la display in perioada octombrie-noiembrie. Cine si-a cumparat un telefon din/in acea perioada a avut ghinion. Nu trebuie sa generalizam acest aspect si nici nu trebuie sa spunem ca nu mai cumparam nici un telefon marca Allview ca vezi Doamne au probleme. Fata de alte modele de telefoane (importate din China) sunt foarte foarte bune referitor la raportul pret/calitate/performanta. Au fost loturi cu probleme si la Apple cu vestitul Iphone 4S cand au explodat prin buzunarele oamenilor si tot nu le-au scazut vanzarile.

Referitor la acea pata mov atunci cand faci o poza este o problema stric software. Nu are nici o legatura cu senzorul. Instalati un custom rom sau instalati o alta aplicatie de pe PlayStore si veti vedea ca pata abia se mai observa sau chiar dispare complet. Sau inainte de a face o poza la pereti (ca am observat ca toata lumea isi cumpara telefon ca sa pozeze peretii prin casa) dai cu mana usor prin dreptul camerei si veti vedea ca acea pata nu mai apare si asta din cauza ca senzorul focalizeaza gresit obiectul pe care il are in fata lui. Vorbim totusi de un senzor de la Omnivision. Nici o firma/companie din tara sau din lume nu poate sa puna un senzor defect la telefoanele pe care le produce (din momentul in care apare pe piata telefonul si sa continue cu productia fara nici o jena) fara sa ia nici o masura oricat de cretini ar fi ei. Este strict o problema software pe care ei nu se sinchisesc sa o rezolve pentru ca traim in Ro si atata tot. Daca vad ca au vanzari ce rost are sa se streseze oamenii, tocmai asta este si motivul pentru care n-au mai scos vreun update de soft pentru a remedia aceasta asa zisa "problema". Oricum nu stiu cati dintre cei de aici si-au cumparat acest telefon pentru a face poze la pereti la lumina artificiala si doar in anumite conditii. Daca vreti o camera foarte buna va luati un S3 sau S4 sau Xperia Z dar la pret dublu. Este o tara libera iar fiecare isi cumpara ce vrea. Eu cand mi-am cumparat telefonul stiam exact la ce sa ma astept si nu am fost dezamagit absolut deloc. I-am instalat un custom-rom care se misca perfect si pot spune ca daca ar fi sa aleg intre un S3 care este mult mai scump si nu ofera nimic in plus (poate doar niste poze mai calitative) si Viper-ul pe care il detin as alege indiscutabil tot Viper-ul (si asta pentru ca am avut S3 si stiu ce bug-uri are si ala).Desigur ca am avut nevoie si de un dual-sim dar chiar si asa repet ca este un telefon foarte bun. Imi mai place foarte mult si P5 quad-ul (pe care il si detin) care il gasesti la un pret mai mic dar are o baterie mai buna (ce-i drept are si o rezolutie mai mica a ecranului si este putin mai gros) si pare mai rezistent la cazaturi.

In concluzie atunci cand doriti sa va cumparati un telefon trebuie sa va ganditi foarte bine daca corespunde cerintelor voastre. Daca vreti o camera extraordinara atunci mai punteti 100Euro sau chiar mai mult si va luati alt model. Daca vreti un telefon strict pentru multimedia (in special muzica) sau un sistem de operare foarte usor atunci va orientati spre Iphone. Daca vreti un dual-sim care sa aiba si performante atunci va puteti orienta ori spre Allview ori spre Huawei ori spre Zte, alte marci eu unul nu va recomand (si aici m-am referit la marcile care sunt convenabile ca pret si nu la Samsung, Htc etc care sunt mai scumpe).

PS: Nici eu nu recomand service-ul celor de la Allview si nici nu va doresc sa aveti ghinionul sa ajungeti in service cu telefonul. Sunt pur si simplu niste incompetenti ca sa nu zic mai mult.


#1559
sheratann

sheratann

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,869
Cine e idiot?

#1560
vf_peti

vf_peti

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 196
  • Înscris: 11.11.2012
  • ID membru: 785,568
  • Locație: Jibou, Salaj

View PostPetrecristi, on 31 ianuarie 2014 - 19:25, said:

Doamne!!! Ce idiot...

Spune si de ce e idiot, in foarte mare parte are dreptate.

#1561
sheratann

sheratann

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,869

View Postvf_peti, on 31 ianuarie 2014 - 20:56, said:



Spune si de ce e idiot, in foarte mare parte are dreptate.

+1.

Pacat ca V1 Viper nu are led de notificare...P5 quad mi se pare ca are , nu bag mana in foc , dar asa auzisem.

#1562
cris_ct

cris_ct

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 13.01.2011
  • ID membru: 655,123
Avand drum pe la "oshan" zic sa trec sa vad ce au mai pus pe taraba, si , surpriza mare, opa uite ca a aparut viper v2 , mai mare , dar identic cu al meu v1...
design identic, rama, carcasa spate acelasi material, dar camera pozitionata diferit. Cer baiatului de la raft sa- i puna bateria si sa-l porneasca, sa vad ecranul,
meniul, etc, dar am fost refuzat politicos, dar am facut cateva poze sa le vedeti si voi. N-aveam timp sa mai stau, asa ca poate ajunge vreunul din voi sa-l butoneze,
asteptam impresii.
Ecranul e tot IPS dar mai slab, vedeti specificatiile de pe eticheta,1 gb ram cu 8gb intern, cam 8 mpx, quad  core, cam la fel cu ale noastre.
O sa caut la Gionee sa vad care- i modelul "original".
Seara buna tuturor!

Attached Files


Edited by cris_ct, 31 January 2014 - 23:19.


#1563
sheratann

sheratann

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,869
Chiar asa se numeste? V2 viper? Probabil are ecran se 5 si ceva , dar placa video o sa fie si mai solicitata , banuiesc ca e full HD.

#1564
vf_peti

vf_peti

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 196
  • Înscris: 11.11.2012
  • ID membru: 785,568
  • Locație: Jibou, Salaj
Ala in niciun caz nu e Viper V2, crede-ma. Pun pariu ca Allview e net superior lui. Este un brand care face telefoane pentru Auchan special, modelul de baza fiind Archos 53 Platinum. Uite aici niste specificatii despre el:

http://www.archos.co...m/specs.html?#a

O seara placuta !

#1565
sheratann

sheratann

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 10.01.2014
  • ID membru: 842,869
Are cortex A5 , 3G doar pe un sim.. E mult mai greu , memorie mai mica , filmeaza 720p, baterie mai mare, rezolutie mai mica ( m-am inselat.. Credeam ca e 1080p ) si bluetooth 3.0 . Deci viperul nostru ar trebui sa fie mai bun.

Tocmai ce am cautat modelul acela de procesor , cel A5 se duce la 1.4 , iar cel A7 la 1.2 .

Edited by sheratann, 31 January 2014 - 23:18.


#1566
cris_ct

cris_ct

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 13.01.2011
  • ID membru: 655,123

View Postsheratann, on 31 ianuarie 2014 - 23:11, said:

Chiar asa se numeste? V2 viper? Probabil are ecran se 5 si ceva , dar placa video o sa fie si mai solicitata , banuiesc ca e full HD.
Ehehe, nu e tata v2, e marca lor Qilive, dar, la materiale e identic, le-am tinutin mana pe ambele... intr-adevar, tabletele lor Qilive sant facute de Archos.
By the way, pe site-ul  global.gionee.com lipseste modelul elife e4, e3 e al nostru, pe urma exista 5, 6, si 7........

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users

costi57