Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Pacaleala a la Zepter

- - - - -
  • Please log in to reply
76 replies to this topic

#55
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006

View PostFoarfeca, on 13 august 2013 - 17:42, said:

Exista si varianta de a primi produsul dupa 2 ani de rate, daca asa ai optat, dar poti opta sa iei creditul bnacar cu cardul special Zepter, imprumut fara dobanda timp de 2 ani, colaborare Elvetia-Romania, si poti lua produsele pe loc, adica la 28 de zile de la data platii, si achiti ratele lunare la banca creditoare, succes !!!


Pai si de ce nu merge toata lumea pe varianta asta? De ce unii decid sa plateasca 2 ani si sa-l primeasca la final, cand il pot avea pentru aceeasi suma de bani, de la inceput?

Sunt curios totusi cand se da discount-ul ala de 50%

#56
Foarfeca

Foarfeca

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.07.2009

View Postmiromulus, on 13 august 2013 - 17:13, said:

Stai sa inteleg: cand primesc discount-ul de 50%? La plata in avans asta e pretul?
Periodic, adica lunar sunt ofertele speciale Zepter prin rotatie la diferite produse, informatiile le primiti doar de la consultantii de vanzari sau de la sediul firmei Zepter " relatii cu clientii "....sa zicem ca luna august are in oferta speciala cu reducere de 30 % la purificatorul de apa " Aqueena ", deci in septembrie revine la pretul intreg !!!

View Postleventebest, on 13 august 2013 - 17:16, said:

Reduceri de pret la genul, cumperi de 60 milioane si ti dam un uscator de par.
Uita Foarfeca sa va dea si niste preturi
Bioptron - 1500 ron
Oala mare gatit - 700 ron
etc
Aiurea.....nici preturile nu le cunosti mai levente, levente, levente.....esti in aer !!!

View Postmiromulus, on 13 august 2013 - 18:11, said:

Pai si de ce nu merge toata lumea pe varianta asta? De ce unii decid sa plateasca 2 ani si sa-l primeasca la final, cand il pot avea pentru aceeasi suma de bani, de la inceput?

Sunt curios totusi cand se da discount-ul ala de 50%
Este foarte simplu de ce nu merg majoritatea pe acest sistem bancar. Fiindca ei considera ca daca nu mai doresc produsele pe parcursul derularii contractului nu mai achita ratele si vor primii banii inapoi, ei....nu-i asa ! Nu merge cu pacaleli din acestea de doi bani, de aceea zepter a introdus pierderea celor 30 % din valaorea contractata daca se intrerupe contractul, pentru a pastra seriozitatea. Varianta cu cardul este cea mai buna pentru ca ridici produsele la 28 de zile de la plata, pentru a fi aduse din Elvetia, si platesti apoi ratele la banca unde ai cardul Zepter, fara dobanda sau comisioane aplicate.
Sunt mai multe oferte speciale lunar, printre care si cea cu - 50 % reducere la un produs, ofertele speciale se schimba lunar si mereu sunt alte produse in oferta speciala.

#57
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006
Tot nu mi-ai zis: de ce nu ia toata lumea creditul ala cu dobanda zero si se baga la plata in avans pe doi ani, cu livrarea produsului la final?

#58
Foarfeca

Foarfeca

    New Member

  • Grup: Validating
  • Posts: 17
  • Înscris: 21.07.2009
Pai draga miromulus, vad ca esti un baiat serios si chiar interesat de sistemul Zepter, l-as numi eu chiar un fenomen intitulat aleator "Zepter Mania" pe bune. Daca ai avea ocazia sa vezi la o prezentare internationala zepter cu totul pus pe masa, la vedere si cu videoproiectoare ti-ai schimba putin parerile. Este un spectacol rar intalnit. Toata tehnologia la un loc, toti prezentatorii de produse, ingineri, doctori, cercetatori stiintifici, fizicieni, chimisti, care sa vorbeasca ce a facut fiecare pentru ca finisajul si tehnologia ultrasecreta de fabricatie sa fie pastrata cu sfintenie. Este firesc si aplicabil la nivel international la majoritatea gigantilor tehnologici : IPhone, Mercedes, Ferrari, Lotus, Lmbourghini,aerospatial NASA, etc. Secretele tehnologice se pastreaza cu sfintenie asa cum la Vatican nimeni nu intra sa cotrorbaie in adevarurile istorice mondiale bine ascunse si conservate pentru eternitate. Iti inchipui ce-ar insemna sa iasa cineva si sa spuna ca el a vazut sau stie ceva sigur despre extraterestrii ?...ca exista si ca sunt acolo si acolo ?...vai,vai,vai....ce-ar fi la nivel mondial ?...probabil al treilea razboi mondial ! Amsa-ti dau un singur exemplu pe care tu poti sa-l verifici foarte simplu : sistemul de vase zepter unice in lume datorita tehnologiei lor de fabricatie. Acum incearca te rog sa pui un magnet pe vasele tale din inox de acasa si vezi daca se lipeste magnetul. Daca da, atunci retine asta. Apoi pune un magnet pe un vas zepter si vezi daca magnetul se lipeste de vas, daca se lipeste este un vas zepter fals, de regula se fac clone in China si Turcia, dar se vad de la distanta clonele, sunt oribile, ca si telefoanele clonate. Deci la vasele originale zepter magnetul nu se prinde de vas, ceea ce numesc ei-zepter- tehnologia speciala cu un inox special de tip chirurgical, adica cu continut de carbon zero, carbon fiind continutul de fier din inox. Este un mic truc pe care-l foloseam la prezentarile mele.
Acum sa-ti raspuns la intrebarea ta ; Este foarte simplu de ce nu merg majoritatea pe acest sistem bancar. Fiindca ei considera ca daca nu mai doresc produsele pe parcursul derularii contractului nu mai achita ratele si vor primii banii inapoi, ei....nu-i asa ! Nu merge cu pacaleli din acestea de doi bani, de aceea zepter a introdus pierderea celor 30 % din valaorea contractata daca se intrerupe contractul, pentru a pastra seriozitatea. Varianta cu cardul este cea mai buna pentru ca ridici produsele la 28 de zile de la plata, pentru a fi aduse din Elvetia, si platesti apoi ratele la banca unde ai cardul Zepter, fara dobanda sau comisioane aplicate.
Sunt mai multe oferte speciale lunar, printre care si cea cu - 50 % reducere la un produs, ofertele speciale se schimba lunar si mereu sunt alte produse in oferta speciala.
Pentru alte produse daca te intereseaza acceseaza linkul meu : vanzator nesimit
Cu stima si respect,
Danut Foarfeca - specialist in produse Zepter International Elvetia

#59
dan_slack

dan_slack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,790
  • Înscris: 22.07.2006
Danut Foarfeca,

Hai sa te invat cateva lucruri de baza:
- nu faci reclama mascata
- nu te dai altceva/altcineva decat esti
- esti politicos si nu ataci persoana, ci incerci sa combati ideile

Pe scurt:
"produse Zepter International Elvetia" este o MARE MICIUNA!
Firma este detinuta de un cetatean de origine fosta Jugoslavie, om care intre timp si-a si schimbat numele (si probabil si cetatenia) in... Zepter.
Produsele sunt de calitate, fabricate  dupa specificatiile lui nenea Zepter, in diverse fabrici din Italia... sau pe unde obtin costuro cat mai mici.
Pretul de vanzare este atat de urias incat omul nostru este multi (sute) milionar in EURO.

Sistemul de vanzari este un hibrid de MLM/distributie directa, asa-zisii agenti sunt de fapt PFA-uri care-si canta melodiile pe forumuri, cafenele si restaurante..
La baza vanzarii stau:
Snobismul, banul castigat usor, prostia, cateva pahare de vin (renumitele mese cu familia/prietenii, la care vine un zepter-man si face demo), contractul semnat pe loc, sub influenta unor metode psihologice f. bine puse la punct si.... sa nu uitam alcoolul cu care se uda masa (si contractul).
Ah, mai e ceva: promisiunea unor cadouri, daca aduci in sistem/la alt demo o turma de alti fraieri.

Ganditi-va ca vedeti o oala (OALA) la un magazin, si are pretul de... 1.500 lei. O sa trageti o injuratura si plecati mai departe, nu va ganditi ca e Mercedesul oalelor de bucatarie, si ca merita de 10x pretul unei Dacii (o oala similara, din Inox).
La fel si cu muuulte alte produse minune de la Zepter

Edited by dan_slack, 13 August 2013 - 22:33.


#60
LoveDemon

LoveDemon

    Internet Lodger

  • Grup: Moderators
  • Posts: 3,418
  • Înscris: 22.09.2003
Dragă Foarfecă, posturile dumitale sunt dezlânate, incoerente, scrise prost și agramate. Așa sunt toți vânzătorii ambulanți zepteriști, sau esti dumneata un exemplar mai aparte?

#61
dan_slack

dan_slack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,790
  • Înscris: 22.07.2006
Foarfeca lui Zepter a trecut la invective si amenintari directe.
Se vede treaba ca l-am atins la punctul sensibil... Oala si bioptronul minune.

Da vad ca omu' combate, nu gluma: adica dai in mine, dai in tine, dai in fabricile lu' nenea Zep(aru)ter.
Auzi, tu, sa nu te legi de printul Philip Z. (mai era un borfas ce-si spune print Paul...) ca esti antisemit, anti-sarb, anti-economie de piata Obor. fosta Matache.

Foarfeca stie ce oale si cratiti am eu acasa (in cort), stie cat de inculti suntem, stie tot!
Iar daca ne prinde pe la sediul lu' ta-su Zepter, ne leaga o gramada de oale (zepter) de fund si ne da bice, sa alergam prin oras in fundu' gol, ca proaspat casatoritii... ce au dat o avere pe trei oale si o cratia. Plus bioptronul si aspiratorul cu apa, la numai... mai zi-le si tu, Loredana!

Am mai avut de a face pe formuri cu de-alde Foarfeca & Co si MLM-urile lor.
Sunt toti o apa si un pamant:
Au creierii spalati de marketingul de doi bani, reviste cu ce iahturi si vile iti iei daca intri in sistem, nu mai muncesti toata viata, doar ce mai vinzi o cratita, doua, la fraierii cu (muuulti) bani de aruncat pe geam.
Si mai au o caracteristica comuna: NESIMTIREA SI AGRESIVITATEA fara limite, atunci cand sunt dati in fapt.

Edited by dan_slack, 14 August 2013 - 00:18.


#62
miromulus

miromulus

    c'mon inner peace...!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,613
  • Înscris: 25.01.2006

View PostFoarfeca, on 13 august 2013 - 21:25, said:

Acum sa-ti raspuns la intrebarea ta ; Este foarte simplu de ce nu merg majoritatea pe acest sistem bancar. Fiindca ei considera ca daca nu mai doresc produsele pe parcursul derularii contractului nu mai achita ratele si vor primii banii inapoi, ei....nu-i asa ! Nu merge cu pacaleli din acestea de doi bani, de aceea zepter a introdus pierderea celor 30 % din valaorea contractata daca se intrerupe contractul, pentru a pastra seriozitatea. Varianta cu cardul este cea mai buna pentru ca ridici produsele la 28 de zile de la plata, pentru a fi aduse din Elvetia, si platesti apoi ratele la banca unde ai cardul Zepter, fara dobanda sau comisioane aplicate.
Sunt mai multe oferte speciale lunar, printre care si cea cu - 50 % reducere la un produs, ofertele speciale se schimba lunar si mereu sunt alte produse in oferta speciala.
Pentru alte produse daca te intereseaza acceseaza linkul meu : http://www.okazii.ro...timp_ramas_desc
Cu stima si respect,
Danut Foarfeca - specialist in produse Zepter International Elvetia

Pai si voi de ce nu le spuneti: "vezi ca de dat inapoi nu mai poti oricum. Ia mai bine creditul asta cu dobanda zero, si te bucuri de ele ca orice om normal din prima zi"?

Nu vroiam sa deschid un subiect despre discount-urile de 50%. Dar credeam ca e vorba de plata in avans sau de produsele tehnologic imbatranite, care trebuie eliminate din stoc. Vad ca-s periodice. Daca periodic vinzi un produs cu discount 50%, te expui faptului ca va fi cumparat doar in perioada de discount. Si cum trebuie sa faci profit si inntr-o astfel de situatie, treaba asta spune mult despre valoarea reala a produselor.

Edited by miromulus, 14 August 2013 - 10:41.


#63
leventebest

leventebest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,268
  • Înscris: 10.05.2007
Da,nu stiu preturile, sunt chiar mai mari decat am zis eu.
Stii cum ii indobitoceste la prezentari? Zicandu le ca sunt cu atat mai scumpe cu cat sunt mai bune.
Nu neg faptul ca ele sunt bune, dar pretul este exorbitant de mare. Dar prostilor cand le spui Elvetia si scump le ai luat ochii

#64
morogan

morogan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,477
  • Înscris: 14.04.2002
Poate erati curiosi de mosulica Zepter, care nu e chiar mosulica
https://plus.google....425501519/posts
Nascut: 16-05-1958
Sex: masculin
Permis conducere:  B  
Prezentare personala: Am 51 de ani si am lucrat ca ofiter specialist economist in compartimentul logistic al gruparii mobile de jandarmi Constanta,in perioada 1981-2008,cand am iesit la pensie anticipat. Amdetinut functia de sef serviciu suport logistic si am avut in subordine compartimentele : hranire,echipare,auto-carburanti-lubrifianti,patrimoniu imobiliar,protectia muncii si P.S.I.,armament . Am fost apreciat in munca si notat cu 27 calificative de foarte bine,am avut gradul de colonel,nu am fost pedepsit si nu am avut imputatii in gestiunea mea. Conosc foarte bine achizitii publice,gestiuni materiale,declasari si casari de materiale,aprovizionari,depozitari,conservari,distributii,evidenta contabila,administratie,management si marketing.Sunt apt de munca si nu sufar de nicio boala.
Studii: - liceul de chimie 5 ani Braila - academia de inalte studii militare Bucuresti - universitatea Bioterra Bucuresti - curs de manager la firma Zepter International Constanta
Specializari/Diplome: - economist diploma de studii superioare 5 ani Bucuresti - inginerie economica in agroturism studii superioare 5 ani Bucuresti - manager firma Zepter international
Experienta: - 27 ani sef serviciu suport logistic la acelasi loc de munca - legislatie financiar contabila - legislatie achizitii publice - legislatie juridica - investitii,reparatii curente mici si mijlocii imobile - organizarea sistemului de hranire la 1500 oameni pe plafoane calorice si la valori financiare - organizarea sistemului de echipare,licitatii,receptii cantitative si calitative - protectia muncii si P.S.I. - organizarea si planificarea transporturilor de oameni si materiale cu mijloacele auto proprii,mentenanta mijloacelor de transport - administrarea cladirilor - organizarea evidentei financiar contabile,derularea programelor de aprovizionare tehnico-materiala si financiara - documentarea comisiilor audit intern si curtea de conturi,fara pagube materiale timp de 27 de ani - experienta in functii de executie timp de 12 ani,si de conducere timp de 15 ani

Mai sta putin pe aici si apoi ne paraseste. Imi cer scuze initiatorului, dar voi sterge mizeriile, sper sa nu sterg si ceva util

PS O fi intinerit de la biopton?

#65
leventebest

leventebest

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,268
  • Înscris: 10.05.2007
Cat de bun e bioptronul: 635 euro nou, 500 ron la revnzare. prostovanii isi dau seama cam tarziu pe ce dau banii
Foarfeca

Quote

e second hand si preturile sunt ca si la masini, scad enorm la revanzare. Am primit pozele e ok. Pretul de circulatie de piata este pe la 500 - 550 lei, se cere mult dar nu se vinde, pretul de vanzare real este cel dat de mine,


#66
lawrence38

lawrence38

    GAME......OVER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,009
  • Înscris: 05.02.2008
.

Edited by lawrence38, 15 August 2013 - 00:42.


#67
dan_slack

dan_slack

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,790
  • Înscris: 22.07.2006

View Postleventebest, on 15 august 2013 - 00:18, said:

Cat de bun e bioptronul: 635 euro nou, 500 ron la revnzare. prostovanii isi dau seama cam tarziu pe ce dau banii...
... si mai zice Foarfeca: e ca la masini, scade pretul mult la cele sh...

Conform teoriei lui Foarfeca (din exemplul cu Bioptronul), o masina luata cu 12.000 EURO de noua, ar trebui ca dupa un an, doi, sa se vanda cu 10.000 lei (RON), adica putin peste 2.000 EUR!!!
Ca sa nu mai spun ca, in timp ce la orice masina intervine uzura, fizca si morala, la bioptronul pentru fraieri se uzeaza doar un plastic de doi lei, si un bec incandescent de max. 1 leu bucata.

Oameni buni, nu va lasati pacaliti si manipulati de tacticile sofisticate de marketing si persuasinue folosite de acesti escroci - zepter-mani, aspiratorul minune cu apa Rainbow, Forever Living Products samd.

Primul semnal de alarma cand sunteti abordat este:
De ce nu-si vand produsele la magazine?
Pai i-ar fugari oamenii cu furcile, atat pe cei ce vor sa vanda astfel de produse la preturi astronomice, cat si pe cei ce (eventual) le cumpara:
de unde au bani, este moral sa dai 1.000 EUR pe o oala, in timp ce foarte multi copii (inclusiv din Romania) de abia au ce pune pe masa, nu-si permit sa mearga la liceu etc.
Al doilea semnal de alarma este: nu vreti sa participati la o intalnire de  1 ora pentru a afla despre o oportunitate excelenta de afaceri? Si sa veniti cu sotul/sotia/prietenul - neaparat.

Sa fie clar, nu sunt contra unnui anumit produs, si mai sunt si de principiul: nu-i prost cine cere, e prost cine da.
Dar sa mai vii plin de infatuare si agresivitate pe forumuri, sa te dai 'utilizator de produse z,x,y, cand de fapt esti un vanzator/prmotor de astfel de produse hyper-scumpe, asta ma face sa intervin.

Edited by dan_slack, 15 August 2013 - 10:17.


#68
crisstonne

crisstonne

    Ἀταραξία

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 40,295
  • Înscris: 13.01.2011
Pentru mine nu este o problema ca au clienti, eu nu pot sa fiu aburit, nici nu se cumpara din banii mei...

Problema mea este daca toti cei pacaliti merg sa voteze, la alegeri. Posted Image

Edited by crisstonne, 21 August 2013 - 02:20.


#69
lawrence38

lawrence38

    GAME......OVER

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,009
  • Înscris: 05.02.2008
Foarfeca ca Foarfeca, da' muistu ala de Jankovic ar trebui bagat putin la smoala, el este cel care face cacalau de bani din naivitatea prostilor

#70
crstn

crstn

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 470
  • Înscris: 05.06.2005

View PostFoarfeca, on 13 august 2013 - 21:25, said:

... inox special de tip chirurgical, adica cu continut de carbon zero, carbon fiind continutul de fier din inox....
Danut Foarfeca - specialist in produse Zepter International Elvetia

Daca specialistii Zepter sunt in stare sa vanda produsele lor la preturile respective, vad ca nu-i nici o problema pentru ei sa reinventeze tabelul lui Mendeleev pentru a ne aburi cu inoxuri speciale de tip "chirurgical".

Pentru cei care nu au deschis o carte de chimie, fizica sau metalurgie ( sau care au deschis-o degeaba) : Carbon Fier    Otel   Inox

Edited by crstn, 18 September 2013 - 06:21.


#71
anca222

anca222

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.12.2014
Si eu am patit-o cu Zepter.Am cumparat un filtru de apa Aqueena care mi-a fost montat de reprezentantul firmei pe teava de apa calda in loc de cea rece.Am solicitat dupa trei saptamani sa mi se schimbe aparatul sau sa mi se innapoieze banii.Am fost contactata de catre directorul comercial al firmei care m-a refuzat cu ambele variante.Aveti mare grija cand cumparati produse Zepter,deoarece la aceasta firma nu este valabila legea universal valabila ca produsele pot fi returnate in termen de 30 de zile.

#72
motanwoo

motanwoo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 04.10.2007
Buna seara ! Am foat si noi pacaliti de Zepter ! Sotiei mele i s-a spus ca pentru doua tigai( sau ceva de genul) si un mixer va plati 50 de lei lunar timp de doi ani, an zis ok, fie. De fapt trebuie sa plateasca de trei ori un avns de 300 de lei si in rest cate 50 de lei lunar si abia dupa doi ani va primi produsele. Am sunat reprezentanta si a spus ca nu se mai poate anula comanda. Cam care ar fi rezolvarea ? A reusit careva sa anuleze comanda ?

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate