Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[Teorii despre existenta][1] Teor...

Nu se mai tureaza !

PC face bipuri si se stinge

ariston
 Adventistii romani si maghiarii

Problema display iPhone 5

a venit iarna!

Bazait invertor 12V-220V
 Recomandare Placa De Sunet

Mercedes Benz S320 (2006)

fan control

smart 3d
 problema

O parere va rog

Problema Acer Aspire 5732 ZG

GT Racing 2 In app cumparaturi
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Huawei Ascend Y300

  • Please log in to reply
239 replies to this topic

#55
danutzcramu54

danutzcramu54

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 05.10.2013
  • ID membru: 827,827

Huawei ascend y300 este bun? am auzit ca telefoanele huawei nu sunt bune.. ce sfat imi dati sa il cumpar sau nu?daca nu dati exemple cu telefoane bune la acelasi pret plzzz

#56
florin43

florin43

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 54
  • Înscris: 23.12.2005
  • ID membru: 58,413
  • Locație: deva

 _istudor_, on 05 octombrie 2013 - 17:50, said:

Ai cumpărat telefonul de nou ce această versiune - B182, sau i-ai făcut update?
Versiunea la care a fost cumparat, UK ; fara update.

#57
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti

 florin43, on 05 octombrie 2013 - 18:38, said:


Versiunea la care a fost cumparat, UK ; fara update.

Probabil pt UK e alta versiune...

#58
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
Se pare ca va trebui sa asteptam un update oficial la B182 pt problema aplicatiilor pt card-ul sd.
Alta problema....ce folositi voi pentru a aparea imaginea persoanei apelate sau care va apeleaza, pe tot ecranul? Am incercat hd caller id dar cam ingreuneaza telefonul, mai ales ca dupa incheierea conversatiei niciodata nu am apucat sa inchid eu telefonul, ecranul ramanea negru si orice ii faceam nu imi dadea posibilitatea sa inchid. Ecranul se aprindea dupa ce inchidea cealalta persoana. Inafara de asta, desi aveam setate imaginile, uneori acestea apareau la apelare alteori nu.
Sugestii?

#59
marius_megane

marius_megane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,805
  • Locație: Banat
In ce service se repara telefoanele Huawei achizitionate de la cosmote? Am incercat la Cordon si nu apare in baza de date...

#60
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
Aici m-ai blocat, nu stiu...dar cel mai bine intrebi la un magazin Germanos. Au obligatia de a iti raspunde.

#61
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
Sunt un adevarat geniu Posted Image . Am gasit cum sa instalezi aplicatiile pe cardul sd fara sa faci root la telefon.
Setari - Stocare - Locatie de stocare implicita - si de aici alegi cardul sd sau telefonul ca memorie interna. Astept berile, multumesc!

Revin cu un aspect. Dupa selectarea card-ului SD ca spatiu de stocare, absolut tot ce veti instala din acel moment se va regasi pe card-ul sd. Aplicatiile instalate in telefon inainte de aceasta setare nu se vor putea muta din telefon pe card.

Ma contrazic, permite mutarea aplicatiilor din telefon in card-ul sd dar din pacate nu la toate. Mie unul, de exemplu la aplicatia de antivirus, messenger, Y e-mail si alte aplicatii nu mi-a permis. Oricum e bine ca am aflat cum le putem gestiona.

#62
alexcb027

alexcb027

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 25.11.2006
  • ID membru: 111,741
  • Locație: iasi
va salut. o intrebare am?unde se instaleaza programele in cei 2GB interni sau cei 512MB?

#63
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
Telefonul dispune de o memorie interna pt stocare date de 4 GB total din care 1,5 GB din cate stiu eu disponibil pt utilizator. Daca nu se ataseaza un card sd extern toate aplicatiile se vor instala in cei 1,5 GB. Daca montati un card sd extern aveti posibilitatea stocarii informatiilor si a aplicatiilor conform metodei mai sus explicate.
Sa nu confunzi spatiul de stocare intern cu memoria RAM  a telefonului.

#64
alexcb027

alexcb027

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 25.11.2006
  • ID membru: 111,741
  • Locație: iasi

da multumesc pentru lamuriri.intetionez sa achizitionez si eu acest telefon cat de curand

#65
marius_megane

marius_megane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,805
  • Locație: Banat
Mi-a venit telefonui inapoi de la cosmote nereparat si cu garantia anulata din caza datorate contactului cu lichidele. Problema este ca telefonul prur si simplu nu s-a mai aprins dupa ce s-a descarcat asta se intampla in casa de seara pana dimineata nicidecum din cauza apei sau ce lichide zic ei. Din fisa de reparatie reiese ca a fost reparat in service propriu Germanos iar pe procesul verbal costul estimativ de reparatie daca as vrea este de 750 lei?!?!?! cand un telefon nou nu costat atat? Ce sa fac sa ma adresez la opc sau o las balta si cu asta basta....

#66
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
@marius_megane
Mie unul, sincer, imi vine greu sa citesc si sa inteleg ceva din ce ai scris. Oricum o sesizare la opc nu ar strica daca ai suficienta rabdare.

#67
marius_megane

marius_megane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,805
  • Locație: Banat
Sa traduc ca eram nervos cand am scris.. Telefonul huawei y 300 l-am pus la incarcat seara si dimineata can l-am scos din priza nu mai pornea l-am trimis la service ca doar avea 3 luni iar raspunsul lor a fost ca : aparatul s-a defectat din cauza contactului cu lichidele si au anulat garantia cloac peste pupaza daca vreau sa il repare mi-au trecut si un cost estimativ de 750 lei iar noi stim cat costa un aparat nou in orice magazin... o sa ma interesez la opc ce este de facut din ce am ciit pe net trebuie o contra expertiza facuta si platita de mine iar dupa care sa ii dai in judecata.

Edited by marius_megane, 11 October 2013 - 11:24.


#68
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
De aceea am zis ca iti trebuie rabdare. Sunt jurist de profesie si stiu ce inseamna.

#69
_istudor_

_istudor_

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 108
  • Înscris: 23.03.2009
  • ID membru: 432,461

 marius_megane, on 11 octombrie 2013 - 11:23, said:

... l-am pus la incarcat seara si dimineata can l-am scos din priza nu mai pornea....
Dau un sfat pentru posesorii acestui telefon.
Folositi aplicatia Battery Doctor, (este gratuita), pentru optimizarea incarcarii telefonului si nu lasati telefonul la incarcat mai mult de 4 ore.

Edited by _istudor_, 11 October 2013 - 17:21.


#70
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
Eu unul cu aplicatiile astea pentru baterie sunt fript peste masura. Am incercat o groaza pe un samsung galaxy s1 si mini 2 si numai belele am avut. Nu zic despre respectiva aplicatie ca nu ar fi buna, spun doar ca eu nu mai instalez asa ceva. Am instalat super task killer, setezi sa iti inchida anumite aplicatii care ti se deschid singure in background o data la o ora de exemplu si gata (de aici economisesti baterie si memorie ram). Plus ca telefonul are si el un battery energy saver care isi face treaba.
Dar sunt curios @istudor sa ne explici : de ce aceasta aplicatie si de ce sa nu lasam telefonul la incarcat mai mult de 4 ore? Ti s-a intamplat ceva in situatia data?

#71
marius_megane

marius_megane

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 307
  • Înscris: 10.07.2007
  • ID membru: 200,805
  • Locație: Banat
Dince imi aduc aminte inainte de a se strica am activat deblocarea inteligenta dupa amprenta faciala, ma gandesc ca poate din cauza asta sa se fi stricat daca o avea vreo legatura cumva.....

#72
stefantrivale

stefantrivale

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 26.09.2013
  • ID membru: 826,509
  • Locație: Pitesti
Ce am observat: intri in player de muzica, dai drumul la muzica, setarile egalizatorului si alegi amplificator fx sau orice alt efect de sunet. Dupa ce iesi din player, fara a il inchide efectiv, scade brusc volumul. E cam deranjanta treaba.

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users