Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
dezlipire, inlocuire, lipire

KAZACHSTAN premier ligasi

Intrebare legata de sms-uri

install 178033.
 Sesizare Garda Nationala de Mediu

Distilerie pentru plante medicinale

Votanti PSD despre Johannis: R...

DVD Recorder
 reglare semanatoare isaria 6000

Depresie

Transport marfa international UE ...

ce placa video imi recomandati?
 Cooler - Sursa

TaskManager

Kaufland - peste tot e la fel?

Boyhood (2014)
 

Forumul Softpedia folosește "cookies" pentru a oferi utilizatorilor o experiență completă. Vezi detalii sau închide mesaj (x)

Problema Router ASUS RT-N10E

  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1
nustiucenickam

nustiucenickam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.01.2009
  • ID membru: 411,217

Salut la toti, am achizitionat aseara un router , cel mentionat in titlu, am o problema la el si nu stiu cum sa-i dau de cap, am reusit intr-un final sa-l setez, pe automat nu lua nimic, am pus eu manual D.N.S.-urile si mi-a mers, acu problema apare atunci cand incerc sa parolez router-ul....nu vrea de nici 1 fel, pe nici o optiune, adica pot sa-l parolez dar atunci cand vreau sa intru de pe laptop nu-mi recunoaste nimic (retea) , ce as putea face sa pot sa-i pun pass si sa am semnal si pe laptop....

#2
Adm

Adm

    Property Caretaker

  • Grup: Admin
  • Posts: 3,290
  • Înscris: 22.05.2003
  • ID membru: 3,885
Foarte vag topicul tau.

1. Fa reset to defaults.
2. Spune ce provider ai si ce tip de conexiune.

Pune ultimul firmware.

Quote

ASUS RT-N10E firmware version 2.0.0.20
1. Fixed UI related bugs
2. Enhanced Device Discovery function
3. Fixed PPPoE internet connection issue in Taiwan.
4. Fixed Wireless compatibility issue.

http://www.asus.com/...port_Download_8

#3
MarianG

MarianG

    ˈtwɪtə(r) [Cereal chilăr]

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,101
  • Înscris: 10.08.2005
  • ID membru: 43,530
  • Locație: Iasi
vrei sa parolezi conexiunea sau panoul de control?

#4
nustiucenickam

nustiucenickam

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 24.01.2009
  • ID membru: 411,217
Am rezolvat problema, tot ce voiam era sa-mi pun pass pe router, pt a nu fi accesat de vecini, toate-s ok acu, se poate inchide, mersi si o zi buna

#5
malwarebytes

malwarebytes

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,375
  • Înscris: 25.03.2013
  • ID membru: 804,755
Care este buba cu aceste routere RT-N10E de se gasesc asa de multe second hand? Suporta SSID multiplu?

Reclamă

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users